Владислав Горанов отговори за жилището си, било от кръстника му

Проверката е най-нормалното действие, смята министърът на финансите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, безплатен обяд няма, а безплатен апартамент - има!

Кръстникът на Горанов е Кръстникът.

От Кръстника му е, от кого другиго! То и ние така казваме. Има предложения, на които не можеш да откажеш. :))))))))))

Аз бих искал да погледнем на тази история от малко по-друга точка. Само на базата на публично известните и неопровергани факти! Първо - става ясно, че кръстникъг на Горанов и децата му, и негов кум д много дален човек и с много добро сърце. И съпругата му има фирма и бизнес с държавни органи и институции в ИТ сектора, получила милиони от договори с тях! Както и че въпроснивт кум или кръстник ничий виден масон, който си купил апартамента от 180 !квадрата там за 200,000 евро - всеки може да направи справка как са се продавали там апартаментите. А той бил купил два, като във втория апартамент живеел сина на Мадона! Та се питам той с какви цели е закупил и жилището, в което живее безплатно Горанов?

Интересното е, че на въпрос на Сашо Диков към фирмата, която притежава и/или стопанисва този комплекс (ине свързана с друга фирма, която ебпритежание на Домусчиеви, които вицепремиерът Валери Симеонов публично разпалено обяви, че е ощетила държавата с десетки милиони...) те са отговорили, че нямат информация за това че Влади Георгиев живее там! Което означава, ме освен че Горанов е получавал по 1800 евро на месец (услуга на тази стойност) 6?години, той не си е плащам инрежийните разноски, като например мейтенанс и други екстри които такива затворени комплекси предлагат и обикновено възлизат на няколко стотин евро на месец! Така че всъщност сумата на НЕПРАВОМЕРНАТА услуга е вероятно поне 2000 евро на месец!

Корупция (на латински: corrumpo – покварявам, развращавам, развалям) в най-общ смисъл е злоупотребата с обществена служба за лично облагодетелстване или, по-конкретно – поведение на длъжностни лица, чрез което те или техни близки се облагодетелстват неправомерно и незаконно, като злоупотребяват с поверената им власт. Всички форми на управление са уязвими за корупцията, като степента варира значително от дребно използване на влияние за извършване на услуги до институционализирано рушветчийство и отвъд него. Крайната точка на корупцията е клептокрацията, при която дори външните претенции за почтеност са изоставени.

след някоя друга година сегашните "деца" вундер-олигофрени, ще минат като шайката скаклци - юпита, също едни други "деца" на едни други "родители"... жална ни майка...

"Кръстник" не беше ли нарицателно за шеф на мафията? У нас това сега е ББ.

Нали ви казах, че България е вкарана с двата крака в ГРОБА: 1. Ние сме на първо място в света по бедност; 2. Нашия финансов министър не може да си купи сам мезонетче с хеликоптерна площадка, ами му го подарили, за да има къде да спи с жена си, докато реди националното богатство... 3. Министър председателя рекетира с 4 тона луканка, пък не ядял месо защото имал кръвно налягане, а само филии с мас... (да му мислим ако прояде луканка ... сигурно 100 тона няма да му стигнат) 4. Председателят на Организираната политическа престъпна група с шест апартамента от дядо си и дъщеря му си живее у тях в САЩ и работи в световната банка?? 5. Няма кой да даде пари на майките, които стигат само за циганки заради корупционната схема с изборите на организирани престъпни партийни групи. 6. Главният прокурор не може да си плати данъка на придобитата овощна градина и ще умре от глад без плодове... Глад и мизерия! Парите стигат само за покупка на ЧЕЗ или царски конюшни, а Рила и Пирин изведнъж се оказаха ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ: на Царя и на другия Цар...

България е на това дередже,защото такива селяндури като тоя селски бек ръководят финансите и определят бюджета на държавата.Министър председател пожарникар какви министри да си избере,себеподобни!!Тоя Горанов освен за селски кмет за друго не става!!

Има ли дебили да му вярват !!

Да бе кръстника.СмяхТова си е жива корупция.

фсички тези проверки са много скъпи!щ затова всички министри у панделата, на държавна издръжка и без заплати разбира се! така ша ги наглежадт по-убаво!

Абе, я оставете ГРОБ-арските далавери, кво се врете на коня у крАкАта?

Не съм от паметливите и не мога да твърдя със сигурност, но защо ми се струва че именно фамилията Домусчиеви е кръстника на него и децата му? Може би по-паметливите ще се съгласят с мен или ще ме опровергаят!

The Godfather!

От 2012 досега, Горанов е преценил, че е по-добре да е на разноските на кръстникът си, отколкото да е на собствени? Че какъв пример е тогава за министър на финансите? Къде ти е съвестта да олекваш нечий джоб с няколкостотин хиляди лева, щото така си преценил? Мнооооого странно, господин министър! Много странно!

С защо някой не пита Горанов за детето което има от служителка в Министерството. Която има имоти в Самоков и Горни окол. Много го замитат. Миглена и е името.

Естествено, че му е от "Кръстника", а кой кръстник - дон Борисов или дон Пеевски?

Браво Горанов, много браво...оправно момченце сиии Де го намери тоя кръстник

Сега разрбах защо работя като обикновен шофьор и си изплащам като поп апартамента в който живея,а заради това,че съм нямал такъв кръстник,като на Горанов и такива тъст и тъща като на Цветанов.Сега разбрах че,демокрацията се крепи не на тези които са в парламента и по медиите а на тези които са им осигурили спокойствието да не се главоболят с дребните житейски проблеми.Света се крепи на баламите и на шараните

Дааааа, то в сегашните времена мама на тате без пари не дава нищо, а главното счетоводителче на местността, наречена "България" живеело "безвъзмездно" в огромен апартамент, чийто наем надхвърля 10 000 лева годишно. То и на мен в лявото ми око плава кораб и в дясното подводница, ама нейсе, ще се оправим някой ден. Тц, тц, тц...

Абе ще има дървен господ и за него и за кръстника му и за тези дето са написали закони които да ги правят недосегаеми за правосъдие.Дано българите се осъзнаят по скоро.

Кой Кръстник му го е предоставил, че то в България дал Господ много, а най-големия е на чело на държавата-Голямата Мутра!!!

Протеже е на Венци Върбанов та това е вероятния кръстник

На коя мафия е КРЪСТНИК ?

Кръстникът му приятел, а приятелят му е никой, но пък ползва жилището на домусчиев който му го е дал безвъзмездно, а пък той го е дал на Горанов. Пълни глупости - явно е тарикат и мисли всички освен него за БАШ играч. Да се направи проверка на кого е това жилище - пълна проверка до краен собственик. И след това да се докаже как е попаднал Горанов във него. Може пък да си го е купил чрез няколко подставени лица ..... знае ли човек.... Както и да е, но в никакъв случай не е просто така .. наемател. Игра си има и трябва да се види кой кого лъже.

Никакви затворени комплекси не могат да ви спасят от разярената тълпа.

Иначе за гостуване повече от 24 часа ще се плащат по-големи данъци. Ние ще плащаме, той ще пести и ще си живее. ГЕРБ са вредни за нашито здраве и живот.

цялата орда от забогатели от Костовата приватизация излязоха да бранят Симеонов,срастването на богатите крадци с политиците е очевадно, вплели са се като свински черва

Ама как ще има конфликт на интереси, бе! Това да не е някой мухльо от простолюдието. Това е министър, а над него небе! Това, че ползва без пари нещо, което не може да плати с официалния си доход е дребна подробност. Да не е само той! Куцо, кьораво и сакато от света на мутри, батки и тям подобни кара луксозни коли, дето нямат пари за тях, ама бабите им са им дали техните. Сума бизнесмени управляват фирми, само и само да услужват на бедните им собствениците, дето нямат пари ни за данъци, ни за осигуровки, нито за заплати. Даже и Цецо си "купи" 6 апартамента, нищо че е беден, ама тъща му е ларж и му даде. Та точно той ли, Горанов, дето се е жертвал да не стане милионер, само за да работи като "слуга на народа", ще се притеснява. Хайде де!

Де да имаше всеки един от нас такива щедри "кръстници"??? Щяхме да сме къде, къде по-добре...

Не става. Щедри кръстници има само в мафията.

Толкова им е капацитетът на нашите "управници". Да стъкмят няколко апартамента, няколко вили, една - две яхти. Да пратят детето да учи в Англия или САЩ. А продават душата си, страната си и достойнството си. Като почнеш от костов, минеш през царя, станишев, ореха, борисов и кликите им от калинки, проститутки, гъзолизци, откровени дебили и най-обикновени мошеници.

Ей, наглеци, и вие и скъпите ви кръстници, заслужавате не просто затвор, а да бъдете измъчвани по най-жесток начин, така както вие 30 години измъчвате българския народ.

Ей, Мунчо, бита може да си управляваш както искаш, но се омитай от министерския пост! Аман от наглеци като теб! Я попитай недораслия си кум, ако апартаментът действително е негов, в което силно се съмнявам, откъде на тази крехка възраст има купища апартаменти, които да раздава на приятели. Абе де ги намирате тия кумове бе, наглецо?

Голяма грешка.... Включих ТВ и веднага попаднах на поредния несретник жив да го ожалиш..... Реве Горанов, че като зам.министър в първата банда на Борисов, не е успял да открадне достатъчно за собствено жилище, после и като депутат та се наложило Кума да му удари едно рамо от 180 кв.м. и да спаси от позор младото семейство. Ей така, да се знае и от добро сърце го е направил човека... А това, че скромният дом е разположен в затворен комплекс "Есте хоум енд спа" по някаква случайност на Домусчиев е толкова нелепо съвпадение, колкото платените 100 милиона евра от Юнкер с препоръките на Влади Горанов за фирмите на Домуса... Еееех какви случайности ... И веднага Цвъки хаменото се спусна като Анка картечарката да защитава напълно невинния келеш...Но това, да те защитава Цвъки за апартаменти акселерира съмненията със светлинна скорост...Не е ли? А фразата на Горанов "ако имаше нещо нередно , нямаше да го декларирам..." само ни говори какъв финансов министър имаме с престъпнии наклонности... Представете си какво не е декларирал тогава, щом си призна че го мисли!

щом е добър консиглиори кръстникът му дава, точно както трябва да бъде!

и този като шкембе войводата яко се е охранил в лицето е заприличал на хамстер

Da go pritisnat nqkoq wecher w tymnoto pred imota mu s edin samurajski mech, i shtee kaje istinata

Мутрите надминаха и башибозука и болшевиките!

Някога: Милиционер пердаши цигане, циганка мърмори отстрани . Немой да го биеш др. старшина ,то няма майка ,баща , него леля му родила ......................

На това му се вика министерски гьонсуратлък!!!

вервам вервам на всяка сричка Сигурно и рожбата му още като се пръква вместо да изплаче му вика ,,,,ТЕЙКО КОЛКО МИЛИОНА ДА ТИ ДАМ ДА ИМАШ ЗА ПАМПЕРСИТЕ МИ,,,,,

Много е важно КОЙ ти е кръстника !?! И Ал Капоне така говореше преди 100 години !

Кръстикът сигурно му плаща и сметките за да може да спестява от заплата, докато останалите работят само за сметки

Чухте ли тази поредна простотия Цветанова - герберска, че Цветан Цветанов (и Бойко Борисов, на чието рамо точно Владко Горанов плачеше колко му било трудно да живее с една сал министерска заплата - що за цинизъм при гледката на цяла България, протестираща от бедност и тресяща се от повсеместната корупция на тези...), Та Жецо Голямото Ухо не бил питал герберите кой къде живеел! Е.ати наглостта! Това го казва точно този, който като дясна ръка открито незаконно повсеместно подслушваха всички, ДОРИ И ... СОБСТВЕНИТЕ СИ МИНИСТРИ!!! Тези наистина са малоумни и дебили, начело а Цецо Тъщин, Цецо на Кумецо...

Ха-ха, тоя кърти с оправданието за Кръстника :))

А помните ЛК все още защо по едно време на Цецо 6-те Тъщин и апартамента викаха още и Цецо на Кумецо?

А какво да кажем ние с гайдите /дето ни нямаме кръстници/?

...и тоя ще ни дере кожите ....срнам и позор !

ще съдере на българите поне по 10 кожи, но своята - няма да пипне ! :-)

Ех тези кръстници. Спомних си един прекрасен филм на Франсис Форд Копола.

...случи ли хората на роднини и приятели ...