Бокова и Путин си отправиха взаимни похвали

Бокова благодари на Путин за руските инициативи за опазването на световното културно наследство, той даде висока оценка на работата на ЮНЕСКО.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бокова, баща ти и другарчетата му защо не попречиха на събарянето на писателското кафене (паметник на културата) през 60-те години на миналия век, като толкова държите на културните ценности? А също и на няколко други къщи - паметници при строежа на блокчетата в кв. Докторски Паметник?

Мъ таз жинъ мязъ на седмътъ жинъ на Владимир Илич Ленин в изгнание..... Едната я кръстили Ирина, друга - Уляна, а един творец - Иля...и т.н. Явно от какъв произход са и на какво са ги учили вкъщи.

АГЕНТ- СРЕЩА

Бок-че, не знаеш ли, че "Москва не вярва на сълзи"? Отишла си да молиш за избора си, вместо да кажеш на БГ-глутницата начело Боко да не псуват по няколко пъти с повод и без повод Руския Цар (добър или лош, няма значение)!

ще върнат отнесените от България архиви?? Стига политически клишета. Дори и Вселенският почна да играе ситен руски казачок за българските исторически документи...

Ще повърна.

Българка е и е успешна жена- направи уникална кариера и това трябва да е национален капитал!! Трябва да я подкрепяме и за шеф на ООН.

petrovito

Не разбирам каква е тази злоба... Тази Бокова не е лицеприятна личност, дори ми е противна.... но все пак е избрана на ръководен пост в междонародна организация от международни членове изиратели. Не я познаваме като професионалист, та да коментираме подходяща ли е за тази длъжност... Нямаме никакво право обаче да я плюем за роднинските и истории. Първо вижте сегашните ни управници и кажете с какво са по-различни...

Много противна е тази.

Не е по-противна от лицето Иван Костов и неговите мазници.

Знаем го руското култ-урно наследство! В България има много като паметника на Альоша. Направо се чудиш в България ли си или в руската империя където вече има бюст паметници и на Путин.

Е те евреите се поддържат.

Тази е комунистка и брат и е комунист.Тя е агент на КГБ.По тази линия си закупи апартамент за 3 милиона на центъра на Париж,докато беше посланик на България там.Сега този апартамент го ползват руснаците.Племеника и беше крадец на коли,лежа по затворите и така си отиде.Гените им са увредени-само крадат.За горната снимка мога да коментирам-срещнал се бившият шеф та КГБ с агента си.

Но хората я избраха за шеф на Юнеско и ще я изберат за шеф ООН, явно ги ценят бившите комунисти! А и ние си останахме с комсомолци и мутри!

Добре е че президента Пьрванов подписа договор за членството ни в НАТО и сега Русия не може да на нападне както нападна.

Но коя е Бокова и защо елитът се надява да я види начело на нещо, което мнозина наричат "диктаторски клуб". За някои тя би била на мястото си така, както пасваше в празненствата на Путин за Деня на победата на 9 май, където се чуваше съветския химн, а зад гърбовете им се развяваха комунистически флагове със сърп и чук", посочва авторът. Той припомня, че "освен че е бил комунистически политик и член на Политбюро (б.р. Георги Боков никога не е бил член на политбюро на ЦК на БКП. Избиран е за секретар на ЦК на БКП) при свирепия режим, бащата на Бокова е бил и главен редактор на пропагандния официоз на БКП "Работническо дело". Смята се, че бруталната диктатура е избила между 100 000 и 250 000 души, сред които дисиденти, християни и много други. Действителният брой може да се окаже и по-голям. Според политолога Рудолф Ръмъл броят им е 222 000. Много други са жестоко измъчвани и преследвани.

Направо ми е чудно как може да има такива като теб, при това малограмотни. Първо се научи да пишеш грамотно, а тогава разправяй бълнуванията си. Когато някой квартален клошар те дръпне за ръкава до кофата за боклук и вземе да те поучава как да станеш богат - сигурно ще вземеш и записки да си водиш, нали? И твоята работа е такава. Първо се огработи и после наливай акъл кое и как било.

Халваджията и бозаджийката се похвалили взаимно. Голям праз!

Такива дългосрочни прогнози са интересно нещо, но изключително нереални за някои хора, предвид напредналата възраст. За младото поколение при всички случаи са добри.

Мястото на всеки българин и руснак е едно до друго. Трябва да се подкрепяме защото сме от едно тесто-добри или лоши. Запада създадоха САЩ. Нека си бъдат ръка за ръка. Аз психически не мога да приема български лидери да се прегръщат с маймуна и диви пенсионери, а един да не отиде да стисне ръката на Путин. После що газа бил скъп?!

Че той газа си е скъп още от времето на гея станишев; дето час по час му лижеше гъза на диктаторчето ви.

Нямаме много българи от такава висока класа като Ирина! Пожелавам и успех за ген. сек. на ООН!

интересно ми е кои си...че си комунист е ясно.фамилията ме интересува.

Фамилията не е интересна, името е по-интересно! А то не е Кристалина, както се е предрешила, а Сталинка. Сталинка Георгиева! Още нещо?

висока класа е ирина но представлява името българия и когато ходи да се гевези на путин да пита българския народ иска ли.

снайпера

защо българския да пита? Нали всички решения за нас се взимат от САЩ продиктувани от Турция? Иначе, защо ние се стопяваме, а Турция нараства ?!

Не си ли прочел статиите за ревизията на ЮНЕСКО? Докладват за големи извратении, които е правила лично. Корупция, брат! Излиза, че Бокова е гнила ябълка, ако мога да изпозлвам този лаф на френския посланик, но този път за фигура(нтка) извън България. Нечиста е Бокова и изобщо не е от малцината българи, за съжаление!

Направо нереално се чуствам, когато слушам Ирина Бокова да говори на големи форуми!!! Аз не само не изпитвам гадното чуство на срам от простотиите на общественик, позорещ България, както става ,когато слушам някой наш пратеник пред света(един пример - Кристалина Георгиева) но се ГОРДЕЯ, че все още има такива българи като Ирина Бокова, които демонстрират личностни и човешки качества от най-висша класа!

кристалина георгиева разбирам че ти трови съня но тя не е дъщеря на комунисти която е ходила да се напива по дипломатическите мисии в чужбина,да се чука с когото и попадне и не е яла народни пари като ирина бокова.тя е работила и се издигнала съвсем сама.с труда си.ирина бокова нищо не е дала на българия,ама съвсем нищо.само е лапала,лапа и ще продължава да лапа.някакви аргументи?

станко с малката буква, кво сега, след като Кристалина се чука сама със себе си го представяш за аргумент, че е самодостатъчна личност ли? Има неща, за които, за да си пълноценен се иска и някой друг.

Сталинка Георгиева. Тва и е името. Кристалина и е партизанското име :):):)

"Екстремистите се боят от културата, защото.... Другарката Бокова оценява високо интелекта на ектримистите. Не си представях че тези примати разбират от култура, камо ли да се страхуват от нея ...

И преценявай ,как си играеш с реален човек, щото се мисли как се постъпва

децата и внуците на комунистите ще си развяват баирака колкото си искат.примери колкото искате:славков,станишев,пръмова,бокова,боков, и поне няколко хиляди още.а българския народ ще им плаща докато са живи защото българите сме робски народ.трябваше лустрация на тях децата им и внуците им.а бокова си плете кошницата и не и дреме за българия ама хич въпреки че всичко дължи на родината си-тоновете алкохол изпити по дипломатически мисии,стотиците хиляди долари и евро които е получавала без да заслужава.какво е дала на българия ирина бокова?и какво е взела?

На България е дала популярност в света и прослава на страната ни, а е взела акъла на световната общественост, където тя се ползва с големи авторитет и уважение. А на такива като теб, които пишат България с малка буква, мога да кажа, че е трябвало навремето да учат в училище и днес да не завиждат на тези, които навремето са учили!

клавиатурата не ми позволява защото при транслитерация излизат само малки букви.навремето съм се у4ил=завърших френската с отличие а след това и висшето си образование със същата оценка.когато се опитах да продължа учението си в чужбина ми показаха среден пръст защото не бях член.още след средното си образование говорех свободно френски и англииски.нямах нужда да уча езици както децата на хората.сега говоря още 2 европеиски езика и научих също и арабски.руския изобщо не го броя.а когато ми дадоха за жилище 1ва група 1ва подгрупа понеже благодарение на чернобил детето ми се роди с четири бъбрека и платих хиляди левове по лекарства и операции в съвета една пияна секретарка ме напсува на маика и ме изгони. напуснах българия и абсолютно нищо не съм получил от тази държава.във фирмата ми има българско знаме на вратата и децата ми говорят български език за разлика от децата и внуците на комунистическите боклуци.ирина бокова когато отива да работи във сащ не говори никакъв друг език освен български и руски.но баща и е филип боков-убиеца.а моя баща на 80 години още преподава защото пенсията не му стига.доцент ктн,има 4 изобретения защитени с европеиски патент.не стана професор защото не беше партиен член.обучил е над 6000 студенти по специалноста и ще обучава.единствения учебник за българия го е написал тои и продължава да се учи на него.а ти ходи се застреляи-акъл от комунисти не вземам.умри!

vangi@

Бьлгарския Червен Боклук тьрси подкрепата на руския Червен Боклук... А бе, все Боклуци, Червени!!!!!

Комунистката Бокова съсипа ЮНЕСКО.

те са си и наборчета (1952). Има за какво да си гукат.

има..да си лижат провисналите вожи

че сензорката е мъж..а то пак същото..интимно, ко да ям, ко да обличам, колко да пия., ко да пиша... бе земете си родете ..нещо. ваше.

Двама готини човека, оплюти от някакви лузъри, както винаги:)

...

Много пъти съм критикувал Путин!Да , той е нисък,не е мой тип мъж,има силови методи и авторитарен стил на управление...,но откакто приех православното християнство,вече виждам и добрите му страни ! Велика държава е Русия ,велики са руснаците! Станах последовател на Бог и всеки ден истините му ми се разкриват.Амин .Казах !

На колко путинки си?

А би следвало да е тъкмо обратното. В главата ти е хаос. Бъркаш вярата с държавата... изобщо май наистина си на путинки.

Ами те краставите магарета се надушват и привличат. Боковица е руски агент и е на инструкций при шефа си, как да продължава да се натиска да стане Генерален/на Съклецар(ка) на ОооНе то. Сега е момента товарищ Путкин да даде рамо на петата си колона и да превземе ОооНе то от вътре. Комунистка е, глава дава за култура, за свобода, но не свойта глава братя, а главата на народа.

Колко злоба и завист има в някой коментари от жалки анонимници и незначителни люде. Просто соросоидите така се осъществяват през омразата. Така дишат. Ако не изпитваха омраза, как щяха да се идентифицират? Това е най-важната им черта, която ги отличава от всички останали политически ангажирани групи в българското общество.

Вместо да плачеш,вземи прочети криминалната биография на фамилия Бокови,дано ти се отворят очите.

Всъщност работата не е кой знае каква. Получаваш пари (грантове, казано на научен език), за да славословиш евроатлантическите ценности, както и политиката на Вашингтон, Брюксел и НАТО. Допълнителни грантове се дават, ако особено активно плюеш собствеата си страна или поне Русия. Както виждате, схемата е простичка и дори и неособено умните грантови анализатори сВсъщност работата не е кой знае каква. Получаваш пари (грантове, казано на научен език), за да славословиш евроатлантическите ценности, както и политиката на Вашингтон, Брюксел и НАТО. Допълнителни грантове се дават, ако особено активно плюеш собствеата си страна или поне Русия. Както виждате, схемата е простичка и дори и неособено умните като вас са я усвоили до съвършенство.

Мила родна картинка от началото на 80те. Путин що не си я прибере и да спаси Световното културно наследство.

Ми те са си лика прилика,от един дол дрянки. Ако не беше протекцията на Путин,Бокова никога нямаше да стигне до ЮНЕСКО.Сега е отишла на инструктаж за ООН-то. Информбюро в действие.

Време е вече в света да се говори само на български и руски език.

Четвърт век темата за комунизма е просто начин да се заслепи зрението на хората за болните въпроси на съвременния ден. Четвърт век под маскировката за декомунизация се разграждаха носещите конструкции на държавността. И сега отново някакви хора продължават да използват пак същата маскировка, за да прикриват зад това свои политически цели.Или своята незначителност.

Бокова, Буковааа. Екстремист не се бои от култура, защото не знае какво е това. Просто унищожава, а от толерантност пък хич не се бои. За него най-добре е да действа в условия, създадени от западните толерасти на нищоправене и говорене. Терорист най-много се страху от това, че няма да му бъде заплатено за това, което е свършил и този страх е по-силен от този за собствената му кожа. Те трябва да бъдат премахнати по по един от двата начина, толерантно - като не им се заплаща или нетолелантно - чрез изтребването им като плъхове.

Форумната плесен ще се задави от жлъч, че една българка, ерудиран дипломат и ръководител, е на път да заеме най високата длъжност в ООН. Вижте там, напишете петиция срещу нея, и чехълчето и то да се разпише, та дано не я изберат за ваша огромна радост.

Снимката има особено излъчване, защото е сърдечна среща между славяни!!!

Бокова славянка ли е или е българка все пак? :)

се шегува..

Извинете, Вие имате ли познания по история? Явно имате сериозни пропуски, затова приятелски Ви съветвам, преди да коментирате, справете се поне с Гугъла!

Славянски народи са група народи, които говорят на един от славянските езици и притежават общ генетичен произход и сходни етно-културни, антропологически, етнографски и фолклорни характеристики. Понятието е исторически тясно свързано с понятието славяни. Днес съществуват следните славянски народи: Източни славянски народи: руснаци ,украинци,беларуси и др. Западни славянски народи: поляци, чехи, словаци и др. Южни славянски народи: Източна група - българи, македонци и др. Западна група хървати, сърби, черногорци, словенци и др.

Срещнали се на полянка, прабългарин и славянка. Цуни-гуни, вади-тури, народили чукундури. Хем е*ливи, хем крадливи, но най-вече завистливи. Радой Ралин

на преден план бе БокУва... Това, че отмъкнаха маса български архиви и се правят на ударени, това ли.. Културата се гради на уважение и зачитане, не на локуми.

български народ ги фали и те него.

РУСИЯ ОФИЦИАЛНО ПОДКРЕПИ ИРИНА БОКОВА ЗА ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА ООН :)

много ша е скъпо. ний си обичаме децата и без путин и бокова. и комшийските също. ако имахме и пари..щеха да са много добре.

само българин не може да оправи тая каша на границата на няколко свята

Сравнението между Бокова и Путин,като комунисти е смешен либероИДИЛ ски идиотизъм. Предполагам ,че основната маса сте чеда и членове на партията майка. Да сравняваш богоизбран със чиновник пълен дебилизъм. Световен Лидер с огромен авторитет с чиновника Кери и Обама

Не само, че е откровен комунистически агент, ами е и грозна като самия комунизъм.

Aма пък путин е един красавец!

ако Бойко беши жина...далеко щеше да стигне.

Проблема на нашата държава е падението на духа и морала на народа след като комунистите му отнеха християнската вяра и я замениха с материалистичният атеизъм. Това на снимката са наследници на виновниците.

просто грабят и днес.