Путин и Оланд с каменни лица в Елисейския дворец

Френският президент Франсоа Оланд и руският му колега Владимир Путин проведоха днес задълбочена дискусия за Сирия и двустранните отношения.

Обратно в новината

Коментари - Путин и Оланд с каменни лица в Елисейския дворец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оланд не заслужава и погледа на Путин,да не се сравнява с него,ЕС прави само простотии

прости франсета, немци и булгаристанци

Колониален шут, французите ще те изритат мършо продажна!

А бе тоя смехник не разбра ли, че не може да поставя никакви условия. Сега иската ИД да оцелее, като се маскира на някаква измислена опозиция. Като иска да не я бомбят, "умерената" опозиция да хвърли оръжието и да се обяви за нормален политически живот.

Европейските президенти дължат обяснение на европейските граждани: след като Асад се оттегли от властта, с кого ще благоволят да го заместят! И защо? Ако европейските лидери имат да решават лични сметки с Асад, защо беше нужно да причинят разрушения и избиване на населението в цялата държава?! Нормалните люде по цял свят виждат, че там откъдето мина демократизацията на арабите, останаха демократично да вилнеят ислямисти. Само европейските президенти ли не разбират, че в европейския халифат и за тях ще стане тясно?! Само който е тъп като европейски президент, не разбра, че това, което става в Арабския свят и се стоварва върху главите на европейските граждани, няма нищо общо с Асад или с Путин, с демокрацията или с тоталитаризма. Въпросът опира до едни газови находища, газопроводите и до корпорациите, които искат да добиват, пренасят и продават газ от тези находища.

Оланд бил социалист. Той ако е социалист, значи аз съм цар на българите. Абе тези фалшиви евпопейски социалисти нямат нищо общо нито със социализма, нито с народа си. Те са едни хрантутници на държавна издръжка и на рушвети от едрия бизнес. И нашия Станишчо, дето се е умъдрил в ПЕС е същия. ПЕС , песоглави помияри, хрантутници и шушветаджии.

не може да бъде - това ще е нещо ново...обикновено путин се хили като пача, когато лъже, а сега е със замръзнало лице.ха, да видим каква нова мръсотия ще измъти!

wsj. com/articles/russia-says-airstrikes-in-syria-to-last-a-few-months-1443777347

А руснята междувременно съсипа полева болница на умерената опозиция (според The Wall Street Journal). Било 'команден център' на ИДИЛ, видите ли. . .

Я по добре слушай ББС или СНН и ще си наясон с нещата. А болницата е в Афганистан и по погрешка бомбардирана от американците.

Е няма само американците да бомбят болници и да избиват "лекари без граници".

Когато и последния руснак се върне в майката родина ако ще и с развод с украинската си съпруга страницата с преговорите ще бъде затворена. Тогава в нощното небе ще се появат демоните СУ и всичко ще приключи бързо преди мама Меркел да е изквичала

Хехе Оланд не ви ли прилича на C3PO от Звезни войни? Хехехехе.

ТА ! - Товариш-ли-Шитчитъ ---> Проумяхте ли какво Означава помпането на пиусювьитьи-ви ?

Усеща, че настъпва лъвовете по мазола тавариш Путин, но ще го изпапат..

Набиха канчето на ченгето за пореден път и си го пратиха в кочината....мирише на нови санкции

Който и нормален човек да е на мястото на Путин, ще му е гадно, че предстои среща със истински педераси. Обаче той запазва добрия тон и се усмихва(тези снимки са спедтсени тук, но на масата на праговорите той се усмихва, за да им даде да се разберат, че той е господар на положението). Виж който си е насран, той и седи като насран зад масата на преговорите и този юнак е домашния любимец на запада - Порошенко. Колкото и пари и фабрики да имаш, президент да станеш, ако си нищожество - оставаш си жалък. Това и за нашия юнак важи, че и за двамата.

Ех, като станаха цинични и арогантни - какво правят. Това не е дипломация. И скоро ще стане ясно. И да не иска човек - пак ще е за Русия. Виж ако беше Елцин, той беше като тези -идиоти всички са от някаква гротеска. Путин е класа дипломат над всички. За сведение на псуващите в коментарите - прочетете в един нормален учебник на Сорбоната или Кеймбрич- какво е Дипломация. и тогава продължете да пишете

Името-Ви отде Иде казвате ?! И ! - Кккой Ви втълпява че кагеБей става Изобщо за нещичко ?!

Аз не съм за Русия, нито за САЩ. САЩ изсраха л-то, а на Русия не й пука нито за Асад, нито са сирийците, нито за европейците. Най-малко пък, за българите. Обаче не можете да отречете, че кагеБей може да защитава държавата си. За разлика от европейските кандидат-бейове, които само гледат "умно"!

Права сте Дарина. Голям дипломат се оказа Путин. Всички от сутрин до вечер следят какво ще каже, как ще го каже, как ги гледа и т.н. той се усмихва и лицето му е винаги ведро. А другите са като спечени сливи. Путин направи най важното за държавата си - доказа суверенитета и. Затова руснаците го ценят и се молят за него. А понастоящем и образованите хора от целия свят.

Здраствуйте ,товарища пасионария!...

Как така "УМЕРЕНА ОПОЗИЦИЯ", пък с оръжие е ръце ?..

Путин и Оланд наистина са с каменни лица, но Порошенко има плачевен вид. Направиха му строга бележка да спазва Минските споразумения, да промени украинската конституция и да признае специален статут на Донбас. Порошенко се чуди как оа се пибере в Киев. Там го очакват фашисизираните радикали с една кофа за боклук пред президенството.

Предрекох го-Франция и Германия не могат без газта на Русия.Те са Велики си , а не марионетки-държави със собствено мнение и самочуствие от икономическия си напредък.Какафонията,която създава САЩ, не им се нрави.С поведението си те показват ясно на САЩ-тук е Европа и няма място за просташко поведение.Това са културни нации, а не сбирущина от затворници.

Върха беше,когато Обама здрависа папата и го потупа по рамото,вместо да му целуне ръка-хора със непокрито самочуствие и лоша култура.Не съм забравил и простотията на Обама,когато потупа и английската кралица-простащина-това е.

Франция и Германия наистина не могат без газта на Русия, но мисля, че управляващите им са чичосамови марионетки, без собствено мнение и качество за адекватни решения, без воля да се измъкнат от американската какОфония, в която активно участват. Единственият шанс за Европа е народите й да се размърдат и с помощта на Русия да се освободят от военната окупация и зависимостта от САЩ, но Меркел и Оланд не само не са политиците, които ще го направят, ами са и пречка затова.

симо

Какво каменно лице може да изобрази тази ....мека китка-Оланд????

Ахаха , И/з/СРАел . Адмирации hamasbg

Меркел: На войната в Сирия може да се сложи край само с помощта на Русия

Дървото, що го постваш това. Май най-сетне искаш някой да ти сложи плюс.

това сигурно го е чула от някое наше детенце .

АКО ИДИЛЦИ ГО ДОКОПАТ......Асистент на Нюланд заловен с фалшиви долари, предназначени за наемниците в Сирия В Германия е бил арестуван един от асистентите на Виктория Нюланд, който е и високопоставен служител в американската компания Vanguard Той е бил замесен в схема за печатане на фалшиви щатски долари на инвестиционната компания. Властите са го задържали с огромна сума фалшиви пари. По схемата са били напечатани фалшиви банкноти за близо един милиард щастски долара.

Че те всички щатски долари са фалшиви. Нямат покритие!

US политик: Време е САЩ да признаят правотата на Путин по сирийския въпрос.Заради вкоренената русофобия властите в САЩ не могат да признаят, че стратегията на Владимир Путин в сирийския конфликт е разумна, пише американският политик Патрик Бюкенън на страниците на American Conservative.Безусловно руският президент преди всичко се ръководи от интересите на своята страна, но в дадения случай те съвпадат с интересите на САЩ да не допуснат по-нататъшно разпространение на ИД в Близкия Изток. Ако Америка превъзмогне старите обиди, страната може да установи ефективно сътрудничество и да съкруши терористите, е убеден Бюкенън. Планът на Владимир Путин за Сирия е много по-разумен, отколкото предполагаемия план на Барак Обама и Джон Кери. Ако режимът на Асад падне, то властта е я овладеят терористите те ще изтребят хиляди алавити и сирийски християни и ще провокират още по-сериозен миграционна криза, констатира Бюкенън. Путин иска да предотврати това. А нима ние не искаме. Защо тогава надменно отхвърляме предложението да работят с нас? задава въпрос публицистът.

Как Обама не е наредил да го застрелят този политик, който има смелостта да критикува баштицата.:))) Путин щеше да му види сметката на минутата, ако си беше позволил такива волности.

ма кои да им каже на американците, да престанат с това умерени та умерени! тия не бяха хич умерени, но вече са и уМерени и уЦелени

Американците признаха защо ги плаши руската армия в Сирия.Началникът на Обединеният комитет на началник щабовете на САЩ, генерал Мартин Демпси на въпрос на журналистка отговори: "Москва едва ли ще почне да отбира и отделя радикалите-ислямисти от Ислямска държава и тези ислямисти, които САЩ горещо поддържа в битката им с Башар Асад". Наистина, генералът е прав в случая. От личен опит, не вярвам да руските командири да се съобразяват с любимците на Америка,биещи се срещу правителствените войски в Сирия.

Плаши ги Су-34-най-добрия и маневрен самолет , с най-голям таван в света-това е сила ,с която трябва да се съобразяват.

Путин и Оланд излязоха с каменни лица, а Пърдяшенко излезе с дървено};-)))

Този Оланд кажете, какво може да си говори с руски лъжци и комплексирани управници! !! Трябва да имаш железни нерви, за да изтърпиш този ТЕРОРИСТ ПО ПРИРОДА И УБЕЖДЕНИЕ! !!

Ей запъртък колко пъти ще го пишеш това? Да осмърдяваш форума...

Вземи се поучи от американците. Дори те разбраха какво се случва в Сирия, в статията: Американский полковник посоветовал США заткнуться насчет Сирии

я си потърсете снимките от УЖ срещата между ХЮСЕИНЧО и ВАЛЦМАН в ООН-то.. Не случайно само Орбан приема Валцман, протоколно кат домакин на срещата. Среща МЕРКЕЛ - ВАЛЦМАН не е предвидена.. Искате да го признаете или не - Путин принуди ЕС да му плаща задълженията на Хохлите. И точно в този момент, докат траят преговорите Новак се обажда - Ще дадем на УКРАЙНА толкова газ, колкото ТЯ МОЖЕ ДА ПЛАТИ!!! А Украйна може, пардон - ЕС и дава пари за ДВА МИЛИАРДА. В хранилищата си има към 15 млрда. Трабват и 19. За топла зима и безпроблемен транзит за Европа..

Истината е, че Вова успя, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - УСПЯ да озапти такива луди глави като чеченците, а някакви франсета и изпаднали германци тръгнали да се мерят с Вова...

Още след ПСВ Франция получава право на имперските си интереси в Сирия.Намесата на САЩ и Русия в нейната диаспора в началото на 70-те год.на 20в. я дразни.В Сирия няма нефт-има руска база-единствена извън терет-та и.Сирия е основен съюзник на Русия в Близкия Изток-това е основната цел на САЩ-нейната дестабилизация.Оказа се, обаче ,че САЩ са некадърни да въдворят ред тук.За няколко дни руснаците направиха удари,които отдавна трябваше да направи НАТО.Сирия е "ябълка на раздора".Басад ще бъде свален от власт-Русия няма избор,но само срещу поне 100г. договор за базата и в Тартус.Русия доказа ,че е велика сила- това е факт.Важно е как сега ще използва това си предимство или и тя ще се сгромоляса с гръм и трясък ,като САЩ. Апропо-искам да изразя възхищението си от нашия мин.-предс.Б.Борисов-най-после тропна на масата в Брюксел-мисля ,че Меркел няма да подмине протеста му и ще го уважи.

все повече стигам до извода, надявам се и Вие, че някои неща ще останат тайна. имам мнение и интуиция, но смятам, че трябва много да се задълбая/ем в религиозната и етническата историята на Близкия изток. После ще коментирам, освен бла-бла... На този етап подкрепям Русия. Предлагам и Вие, уважаеми, да направите така - нека първо добре се информираме, а после да бълваме огън и жупел.

Не ви ли кефи Вова, ама честно си признайте :))) франсетата да не се правят да големи демократи, защото светът ПОМНИ ИЗБИВАНЕТО НА НАД 1 000 000 АЛЖИРЦИ през 1962-ра!!! Няма да стане на тяхната, да не се пънат.

на какво Франция ще поставя условия!

Американките си подвиха опашките и оставиха на франсетата и швабите да се оправят. А те освен да ръмжат и скърчат зъби, друго не могат. Разбира се ще трябва да плащат по-високата цена за газта, защото някой трябва да плаща сметката.

Само идиоти вярват на Путин.

И ЧАЛГАТА НА МАКС НЕ СЕ ТРЕВОЖИ ЗА ИДИОТИТЕ

Дебил, тука няма място за вяра, а за логика. Ама къде ти да схванеш за какво иде реч с тази празна глава.

Руски бизнесмени връщат към живот култов клуб в Благоевград Всяка седмица в дискотеката ще бъдат световноизвестни диджей Публикувано: 2 окт. 2015, 20:30 Обновено: 2 окт. 2015, 20:30 Разпечатай прочитания: 562 коментари: 2 Благоевград, България Най-после се намериха наематели на затворения нощен клуб в Благоевград "Джулиани". Съдружници - руснаци с бизнес с метали и седалище в Гърция подписаха днес договора си със собственика на Джулиани Методи Калъмбов,

Хахаха и какво са превзели, станали са наематели на един нощен клуб. Сега какво, трябва да се стресираме и да тръгнем да се бием с Русия ли. И да поканим разни американчета и еврейчета да ни яздят. Иска ви се, ама вече няма.

да ви е честита третата световнa воина овци и овни ...

Всички средно интелигентни хора знаят, че след Войната Франция е имала един единствен президент. Той се нарича Шарл дьо Гол. Той имаше и различно виждане за обединена Европа, а не за тази - измислената, която е обречена. Този е една кръгла нула.

Шарл дьо Гол е велик френски президент, който каза на американците стоп на НАТО, закара им корабите с книжни долари и ги застави да му дадат съответното злато. Великият дьо Гол казваше, че на Европа не й трябва НАТО под американско командване, а европейски съюз за сигурност, без американци, в който трябва да е включена и Русия. Европа трябва да е извън опеката на САЩ. Естествен партньор на Европа е Русия.

Съвсем точно. Той предупреди някога и Кенеди за Виетнам. Обясни му, че Франция вече е сърбала тази попара. Каза му, че нахлувайки във Виетнам, американците ще изпаднат в такова военно и политическо блато, от което няма излизане. И... позна.

ли ще положат малкото, старо, болно човече - сигурно до Ленин!!!

по-добре до Сталин.

Как може Европа да разговаря с руски терористи? ?????Това е безсмислена работа! ГУБИТЕ СИ ВРЕМИТО С РУСКИ МЕНТАРДЖИИ! !!!

дали защото ес са селски клюкарки

но и бойко не разбра как мина хуманитарната помощ от 28 изтребителя и 12 хеликоптера за сирия

отивам по анцуг и маратонки означаващо не ми пука за вас

Или че си от Бургас .