Кремъл потвърди, че са променени датите на визитите на Путин в Турция и България

Говорителят на Владимир Путин - Дмитрий Песков, потвърди, че са променени датите на визитите на руския президент в Турция и България, предаде агенция Росбалт, цитирана от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Кремъл потвърди, че са променени датите на визитите на Путин в Турция и България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не им объщай внимание на гнойните сини пъпки, които пълнят форума с безмислици.

Очакваме посещението на Владимир Владимирович с радостно нетърпение. Защото знаем, че то ще е ползотворно и успешно. Много от въпросите и проблемите, които се поставят на масата на преговорите, ще намерят решение веднага. Другите - на по-късен етап. При нас идва един добросърдечен и добронамерен човек и политик, от най-висок международен ранг, с предложение за сътрудничество. Представител на велика държава.Какво по-хубаво от това? Необяснимо е защо разни ханове и КГБ-та, с нищожни IQ-та, се изприщват от тази новина и получават постоянно главоболие. Това се отразява в писането на коментарите им и на здравословното им състояние, което,вероятно, прогресивно се влошава. Не знам как да им помогнем. Може би като поканим Обама или Килъри, ама те сега имат други проблеми...

Абе гласувай си за когото си искаш, не ме касае...Българинът не е глупак, аз му вярвам! Ако пак ми докара същата тройна коалиция, само че с озверелите от глад партизани на Кунева вместо царските юпи-та, значи така е писано. Аз ВИНАГИ ще съм добре, щом имам право на свободна икономическа инициатива, ВИНАГИ ще се оправя. Но дойдат ли озверелите от глад КРАДЦИ, да му мислят пенсионерите, жална им майка! Излишъци вече няма да помирише България поне 10 години. А КРАДЦИТЕ ще искат да КРАДАТ и няма да се спрат ПРЕД НИЩО...

Мисли, мисли, много си активен, а мисленето не ти се отдава много... И стигаш до абсурда да РИЕШ ПРОТИВ СОБСТВЕНИЯ СИ ИНТЕРЕС! В Щатите използват разделението на властите, за да защитават по-добре обществения интерес. В България разделението на властите се използва за да се ОЩЕТЯВА ПО ЛЕСНО обществения интерес! Най общо като се КРАДЕ! ДИВО, НЕНАСИТНО!И вината на единия се прехвърля на другия... От болната на здравата... Кой трябва да лови крадците, включително и в изпълнителната власт? Изпълнителната власт ли? Затова за такива неразвити обществени системи някаква разновидност на диктатура е добро решение. На нас ни се падна Боко меката китка, на Русия-Путин...Преценявай дали сме случили... Ех, да бях аз...!!!

абе, КГБ=ИСКю=калитко=ханПут*ку...кой си ти бе, покажи си муцуната само, дай си фейса да те вида що за урод си ти бе.

Как я тебя понимаю, братан :) Давно здесь? Наверное недавно поетому и ведешься на провокации етих даунов :)

КОМУНОИДИ, батко ви с голямото IQ ще ви каже някои поговорки... Едната е-Когато фактите говорят, и КОМУНОИДИТЕ трябва да мълчат... Колкото и да са НАГЛИ, трябва да си затворят НАГЛИТЕ УСТИ! Наглостта ви пред сбъркания ви електорат може и да минава, но пред нас, умните, интелигентни и почтени българи-НЕ! Откак Иисус ни просветли-По делата им ще ги познаете..., всичко е много просто! КРАДЛИВИТЕ ВИ ДЕЛА говорят достатъчно! И най-накрая и най-простите и глупавите ще прогледнат, но им трябва време. Затова времето работи ПРОТИВ ВАС!!!

Това Путин не го интересува. Той такива като Бойко ги изяжда за закуска.

Путин вече е отсвирил Боко и той го знае! Защото руснаците нямат навика да преговарят с простаци.И само облъчени ТИКВОИДИ с пренебрежимо малко IQ като теб, не го виждат! Путин ще преговаря със следващия премиер, а дотогава често ще страда от "дипломатическа" болест. Времето ви изтича ТИКВОИДИ нещастни, затова толкова се пените в безсилна ярост. Ясно ли ти е ТИКВОИДЕ?!

Цена на парното 2005 г.-25лв./МВтч.; Цена на Парното 2012 г.-90лв./МВтч. Цена на руския газ 2005 г.-ПРЕДИ ПРЕДАТЕЛЯТ Р.Овч. да ПРЕПОДПИШЕ 3 ГОДИНИ ПРЕДСРОЧНО ДОГОВОРА С ГАЗПРОМ-170$/1000куб. Цена на руския газ 2012г.-600$/1000куб.(ОТСТЪПКАТА ОТ 11% ОЩЕ НЕ Е В СИЛА!) СЕГА СТАВА ЛИ ЯСНО ЗАЩО ПАРНОТО ЗА 7 ГОДИНИ ПОСКЪПНА 3,5 ПЪТИ???350%?

... да се сърдим не на Путин, а на местните кожодери.

krassikat@

Разбира се, че Р.Овч. и ПРЕДАТЕЛСКАТА клика от БСП са виновни за енергийния катаклизъм, който връхлетя България. Путин МНОГО ДОБРЕ СИ ГОНИ РУСКИЯ ИНТЕРЕС. В това няма спор. Аз искам просто и ние, като него, да си гоним нашия, български интерес! ЗА ДА ЖИВЕЕМ ПО-ДОБРЕ!!!

Тука при мене е 7:10 минути А.М. (демек ранна Сутрин е :)) и аз още си пия кафето което е по следната рецепта : - голяма чаша черно Максуел Хоуз (350 мл) - добавят се 20 - 25 мл. Коняк Реми Мартин ХО (отлежал минимум 6 години - така и не свикнах да го пия с бърбън или скотч) - захар на вкус Някои му слагат сметана. но на мен сметаната ми мазни на цигарата :) Така че както ти препоръчах цукай си там кумиса и чети повече :)

И не ми излизай с цените за домакинствата... Мен ме интересува цената, по която плаща Булгаргаз... И още една уговорка, 2 години изнудвате България с пикливите си 11%, които изобщо не са факт!!!Заврете си ги знаете къде. След 3 години ще видите кон боб яде ли...

Цени за България(намалени с 11%)-$534/1000куб. цени за Германия-$300/1000куб. И в Северен поток Германия е с 50% и в Южен поток България е с 50%... И по-полека със заплахите! Ще ходиш да заплашваш тия, от Позитано, дето взеха комисионните за големия Член...!

Ще бутат паметниците българите, ако разберат КАК ги первази руския брат! А нашите сънародници, докато руския брат ги первази, си мислят, че му се извършва животоспасяваща операция...:О)))! А какво, освен яко первазене, направо гавра, е да продаваш на "партньора" си в доставките на газ, същия този газ на НАЙ-ВИСОКИ ЦЕНИ В СВЕТА? Това даже не е и гавра, това си е БРУТАЛНО ИЗНАСИЛВАНЕ! И изнасилени са и русофилите, защото не вярвам ВСИЧКИ РУСОФИЛИ да получават каквото и да е от тая КРАЖБА. Получават приближените до кръговете, осъществили я. А това бе осъществено от газовия и ядрен ПРЕСТЪПНИК Р.Овч., в съдружие с престъпната му партия!

Не знам кой ни первази повече, но това е друга тема. Само искам да ти напомня, че някои отговорни хора казваха, че нямали работа на изток, други искаха да поняпляскат руснаците, трети искат да събарят паметниците им..тогава какво очакваш от тях? Благодарности ли?

krassikat@

Дянков ще ги НАПЛЯСКА, да! На делото, което самите руснаци заведоха! В противен случай наплясканите ще сме ние, българите, заради ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ. Та хронологията е следната: 1. Руснаците ВЕРОЛОМНО, ИЗВЪН ПРЕДВАРИТЕЛНИТЕ УГОВОРКИ завеждат параноичен иск за 1 милиард; 2. Дянков заявява, че на това дело, по руския иск, руснаците ще бъдат напляскани! Как да не му се възхитиш на Дянков? Вместо да ограби България с 20 милиарда и да стане и той "млад милиардер", като ГОЦЭ, той заявява, че ще се бори, за да не бъде ОГРАБЕНА БЪЛГАРИЯ! Пита се КОЙ ТУК Е ПАТРИОТА И ЗАЩИТНИКА НА БЪЛГАРИЯ-руските слуги, които искат България да плаща, а те да гепят комисионни или Дянков, който се опитва да опази парите в бюджета на България? Кой е РОДОЛЮБЕЦА, КОМУНОИДИ???

Ах, да можех... Ала вече циркът своя скъсан шатър е прибрал. И в една дъждовна вечер оня толкоз смешен клоун е умрял.

Ти сега кой плашиш с демонтирането на паметниците? И руските паметниц, и съветските бяха направени от българи, а не нито от Сталин, нито от ВВ. Ако толкова ти се иска - демонтирай ги само че се съмнявам, че следващите поколения ще те благодарят за това. Демонтирай, ако са ти като трън в окото - изобщо не ни дреме. За поколения бяха... за бг поколения, а не за нас

БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ набутани от "великите западни сили" в ЕС за техен новозавладян пазар, с предварително унищожени по тяхна заповед наши национални средства за производство. БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ набутани в във военния пакт на "великите западни сили" за тяхна новозавладяна територия, за военна логистика и казарми. БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ набутани у нас военни бази на янките, изринати от териториите на самите им "велики" европейски съюзници като боклук тук. БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ набутани у нас ракетите им (ПРО-то им), насочени срещу Русия и целия останал свят, който си мечтаят да наг...зят всецяло и окончателно, щото "великите" западни сили имали били от това "стратегически интерес" и искали били да си налагат Новия световен техен ред. И целият този диктат върху държавата ни - от "великите" западни сили, които през цялата ни история са го практикували върху ни и преди, с една единствена пауза - след Втората световна война, когато с помощта на руснаците страната ни се превръща от кална следвоенна локва, в работеща социална държава с гарантирана социална сигурност, живот, образование, здравеопазване - за цял народ. А за кво им е било на руснаците баш нашата страна да е мирна, силна, сигурна и принадлежаща на собствения си народ? Елементарно - имали са винаги, и занапред ще имат ОБЩ ИНТЕРЕС С НАС, просто щото сме в общ регион. Докато "шефовете на планетата", през девет земи и океани, имат ИНТЕРЕСИ У НАС.

Елементарно, братята руснаци ни набутаха в сегашното положение, защото бяха много велики...

тука моделът на живот какъв е, ако не мутренски? част от европа ще станем, когато заплатата ми стане минимум 2 500 евро и имам техните социални придобивки. в европейските държави има ред в държавата. тука има добре организиран хаос, в който 90% от хората гладуват и мрат.

Извинявай Хане, ...аз не сзм толкова образован като вас 'Хазарите" , а освен това "колегите" от Файненшъл Таймс ме подведоха с дрешна информация :) British Petroleum BP (LSE: BP, NYSE: BP) is a British multinational oil and gas company headquartered in London, United Kingdom :) Така че пий кумис там в шатрата и да не ти пука :)

празнуваш с пълни гащи от шубе.

От какво да ме е шубе? От шефа на една умряла бивша СССР? Каквото беше беше! Никога вече руско влияние. България е част от Европа, а не от калната Русия, където модела на живот е мутренския.

Вместо на 9-ти ноември, да дойде на 10-ти, за да види как празнувам годишнината от освобождението от РУСКО РОБСТВО.

ПРОКЛИНАТ и ПСУВАТ. С новите си задокеанаски и турски "приятели!?!" България като държава и българите като етнос загиват, защото мястото й сред тях е като това на агнето сред вълци и чакали.Безродници,крадци на народното имущество, аморални лумпени и бърсалки и слуги на чужди интереси са тези, които празнуват, но за тези мръсни и човевконенавистни дела ВИНАГИ рано или късно има НАКАЗАНИЕ. Та нека не виеш, когато го получиш, ако не ти, то твоите близки съучастници, за които може да те боли.

Хане, твоя произход ни е известен :) В края на 8 век или в началото на 9 век управляващия елит на хазарите приема юдаизма и той става официална религия в Хаганата. След унищожаването на Хазарския хаганат много хазари с юдейско вероизповедание се заселват в Източна и Централна Европа, поради което част от днешните евреи (ашкенази) имат не семитски, а хазарски произход.

нали бяха много яки и боко и дянков и разни други тиквета, голям го вадеха. сега и плевньо да се затърчи, най-много да го изритат безславно от москва. а междувременно германия вече прокара тръба от русия през балтийско море и хич не й дреме за диверсификациите на боко и сие.

Тръбите са две и по тях вече тече газ с обем 50 милиарда куб.метра на година .... сега искат да вдигнат обема до 100 милиарда м3 на година :)

krassikat@

И на каква цена тече? За колко братушките го дават на Германия? За колко го дават на нас?

Малко пояснение. На Путин вече хич не му пука за малка и бедна България. Тя отдавна вече е поделена по "братски" между братския руски и братския турски народи в уречения за тях час в близко време. Но вие вече драги антикомунета вече ще сте горе и ще гледате как вашите дечица ще превиват гръб и ще се молят за коричка хляб за някой Хелоуин празник.

Ами травма, хванал го е страх че Дянков ще го напляска, а Бойко ще го насърчава.

Вече е време, Путин да понаобикаля по-често насам. От ЕС само извънредни доклади, предпазни клаузи и наказателен мониторинг. Неясно бъдеще... Брюкселските чичковци ни наблюдават под лупа и все ни намират по някакъв кусур, да ни чукнат с тояжката по главата. От хамериканци полза няма никой по света, само загуби и вреди. Пък тях и лош ураган ги удари ... Неволно поглеждаме отново на североизток. Вече е време Вл. Путин да намира повече поводи за посещения в РБ. Ще го посрещнем, както сме посрещали неговите предци - с хляб, сол и песен.

Ето заради такива като тебе никога няма да се оправим, щото чакаме все някой друг да ни оправи, а не се хващаме на работа. България е видяла от Русия предимно зло, а той седнал да ми го посреща с хляб, сол и песен...

Моля без анадолски брътвежи

От червената проказа , холера , трябва да се пазим .. Да се дезинфекцира летището, улиците , посрещачите, залите в които ще се появи ..Има нужда ..:))) Боко, ще подписваш ли , подлого руска ?? За 120 кв. км. българска земя ??? Показвайки КУКИШ на путин , предния път ,за МЕН беше истинско "естетическо" УДОВОЛСТВИЕ !!! Такъв кеф - за 50 години - веднъж се полага ::)) СЕГА ще имам втора възможност ::)))))

По твойта логока цяла Европа е почервеняла и трябва да се трепи .... Например проекта Южен поток е собственост 50% на Газпром, 20% на Италианската Ени, 15% на Френската Еликтрисите дьо Франс, 15% на Немската BASF .... А Сърбия, Унгария, Словакия и Австрия го обявиха за проект от национално значение :)

krassikat@

А руския газ за България-600$/1000куб. Справедливо ли е, РОДООТСТЪПНИЦИ?

14 Май 2008/ Стандарт "ЦРУ дава $86 бона за агенти с български ЦРУ търси да наеме креативни хора, ... вещи в работата с интернет. Да знаят български език. Обявата е за назначаване на "агенти за открити източници" или Open Source Officers... Работата им е да преглеждат сайтове.... Задълженията им обаче не се изчерпват просто да превеждат на английски събраните данни..., но и ...да пишат... За това те ще получават годишна заплата от 44 465 до 86,801 долара годишно с опция за бонуси в зависимост дали са отличници в службата..."

Оня ден беше оповестена сделката при която държавната Руска компания Роснефт изкупува за 55 милиарда долара ТНК-ВР - третата по големина петрола компания в Русия. Роснефт ще плати 25 милиарда в кеш на Руската еврейска Алфа груп , и 25 милиарда в кеш и акции на Бритиш Петролеум. Като по такъв начин Английската Бритиш Петролеум ще получи до 18% от акциите на Роснефт и едно място в борда на директорите . Така Роснефт става най-голямата петролна компания в света ...... Чудя се как Британците, Германците и Франките се нарискат да правят бизнес с Руснаците, а вие Българите се опитвате да пляскате руските мечки ????

Това е така, защото руската мечка се държи с англичаните като с равноправен партньор, а за България си мисли, че още сме 16-тата съветска република и може да ни извива ръцете, както си поиска. Както е лафът - "по равно ли ще делим или по братски?" Русия, като уж "по-голям брат", иска да делим по братски, а не по равно. Сега ясно ли е?

Когато бяхте 16 република поне спяхте само с руската мечка за което тя си плащаше , а сега се пускате да ви чукат на който ви падне без пари - Даже някои безумци искат да ви харижат пак на "османлийски чифтета" .... Как да се държиш по човешки и уважаваш една лека жена ?

Хехехе. Никога не са те искали за "!6 република" руснаците. Но пък сега си двайсетиента република на "ЕС", в който "съюз" набутаха насила страната ни, БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ! За новозавладяна тяхна територия, върху която циничният им диктат до пълното заличаване на държавата ни. Набутаха насила страната ни, БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, и в във военния пакт на янките и техните "велики" европейски съюзници и оттам тече само диктат до пълното превръщане на държавата ни в проста територия за военна база. Набутаха насила в страната ни и казармите на янките, изринати от другите европейски страни тук, ПРОТИВ ВОЛЯТА НА НАРОДА НИ, БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, набутаха си ракетите (ПРО-то) пак без съгласието на народа ни, диктуват ни отвън как да обслужваме интересите на "великите" сили, насочени срещу Русия, с която ние имаме естествен общ интерес, поради общата ни история, общата кръв и общия регион. Но отговорниците по форумите си въртят олющените лафчета на "великите сили" от времето на студената им война срещу бившата ни социална държава и отмятат точки. Хехехе, дано им стига да не си лягат гладни вечер.

Аз не знам В БЪЛГАРИЯ да се обсъжда посещение на Плевнелиев в Русия. Руски журналисти, мислещи ни все още за Задунайска Губерния предполагат, че ако Путин откаже да дойде в България, Плевнелиев ще си строши краката от бързане към Москва. Ако иска Южен Поток-да идва Путин. Ако не иска-да не идва. Проста работа! И без това файдата ни от Южен Поток е отложена за времена, дето може и да не доживеем!

Страшно кефи Путин! А мравките по форумите на гърба на слона, дето се пеняват като тебе с разни смешни движения - още повече.

O-o-o,IQ1.46,кога те пуснаха от 4-ти км?

НАДАЙ СЕ!

Дано Путин влее малко здрав смисъл в размътените български глави.