Коментари - Владимир Йончев: Истинският сблъсък на изборите дотук е Борисов срещу Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отстраняването на мафията означава бързо премахване на Банкянския крадец и похотливец и камарилата му от политическата сцена и укротяване на ДПС (тях няма да му дадат да ги отстрани, поне засега).

Сега кой е опозиция? ГЕРБ са тотално изолирани, а ДПС са хлъзгави. Без опозиция на къде вървим?

Първо: Гешев трябва да се омита, защото не се самосезира, когато се видя, че има разминаване с 80 гласа (23 на 103) само в една секция. Да си ходи! Второ: Добре е, че РР остана, защото не трябва да си ходи безнаказано и без възмездие за бедите, които донесе на българския народ. И трето: Е, Корнелка ще си получи заслуженото най-сетне.

Колко стотици хиляди долара сте взели от американското посолство под формата на грантове за „честна и принципна” журналистика?

Ами и аз мисля същото като Йончев, въпреки че американското посолство не е чувало за мен.

А Бойко в Банкя мачка Таралежа с гол..............!

1во - Външния вид - Косата - защо не си оправи тоя? Как може да се появи в такъв вид по телевизията?!? 2ро. Има ли значение изобщо какво казва?

Световно известен с прякора Владо Удобното! Нямам какво повече да добавя, това е сегашното ниво на българската журналистика.

Тоя е голям оптимист , как ще искарат до юни бе . Още в края на зимата ще има тояги .

Къде и как се срещнаха Радев и Борисов !? Ако на едно игрище играят футбол, а на съседното баскетбол, може ли да кажем, че са играли един срещу друг? Както казва един колега - върни си дипломата и си вземи обратно агнето (дето си го дал за дипломата).

Пич иди първо и се подстрижи.Избори ще има след 4 години колкото и да не ти се иска.

Чудна работа до кога ще се дава трибуна на такива фекални плъхове?

генерал срещу пуяк

Борисов го духа с 200

е тоя блатен израстък от снимката, бе? Откъде изравяте тази помия, бе?!

Абе нещастници ...сега вече няма да ви е виновен Борисов.... Ще ви е виновна малоумщината ви.

Години ще трябва да минат, за да могат да се изринат л..ната, които Борисов сътвори и натрупа.

Алоооооо, герберските помияри в канала и да не им чуваме повече гласът! Малоумна пасмина!

Тези помияри само замърсяват пространството.

Дебили 80% тоя кретен излезе удивително прав. Хайде сега Швейцария....ама на картичка. По тъп народ от българския в света няма. Всичко си заслужаваме.

Единствено не се разбира защо следващите избори ще трябва да са чак през юни. По този начин няма да можем да имаме 3 пъти избори на година. А така ни хареса...

Ма естествено е това! И лайно да беше се кандидатирало за тези избори и то да казваше, че мрази Борисов и "чекмеджетата" и, че няма Ковид и лайното щеше да спечели! Толкоз просто и логично! На прост народ, това ще му е съдбата! Сега като видят, че не се справят 4 години ще обвиняват Борисов!

Борисов 12 годинеи се оправдавашае с комунистите.

Първите 2-3 г. се оправдаваше с предните. После плюеше комунистите /лицемерно/, но без да се оправдава. А тези сегашните няма да имат време да се оправдават с него. Преди това ще фалират България, ще напълнят джобовете и ще си ходят. За справка - историята на новоизлюпените бързи партийки и движения.

Е, то нали лайното спечели де...

Истинският сблъсък на изборите дотук е борисовщината срещу държавния порядък.

Стига с тоя Борисов. Що партии си направиха пр_а срещу него. Да видим сега новите какво ще направят. Борисов не може да шм е опорна точка още 4 години. Дано поне ппппппп един км магистрала да построи,ама надали.

И гнилата тиква губи мащабно!

Правилно ! Герджика е пудела на Тиквата !

Журналистически продажници