Прогнозата: Неустойчиво време с превалявания за Великден

Жълт код е обявен за 26 април в цялата страна заради бурен вятър. Дъждът на отделни места ще премине в сняг. Хубаво време не се очаква поне до Гергьовден.

Обратно в новината

Коментари - Прогнозата: Неустойчиво време с превалявания за Великден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1991 година на 24 Май валя сняг. При това натрупа. Изпочупи почти всички дървета. Градът се зарина с клони

Денят мина, а нито дума, че на 26.4.1986г. се случи аварията в Чернобил. И тогава покриха новината за седмица, докато не се разсмърдя отвсякъде.

Времето е същото както беше на 26.4.1986, когато гръмна Чернобил.

Ами то какво му е лошо на времето след като температурите ще са над 20 градуса. Че щяло да превалява ами април е напълно нормално за този месец. Само днес наистина е доста студено, но от утре ще се оправи.

Кое ли ни е на ред та и времето?

...останахме без кайсиевка...

на Витиня, ако падне сняг, как ще минаваме с летните гуми, като не почистват, не знам.

Няма зима, няма пролет, но няма и глобално затопляне. Преди 30 години бях войник, за Великден си взех полагаемата и валя сняг през април.

тридесет години през април валя радиация от великия и непобедим съветски съюз

Толкова са ви впити мозъците с този комунизъм че не се усещате вече. За всичко ви е виновен съветския съюз и комузъма. Човека които мрази комунизма ще намери начин да го отбележи сигурно и в тема за шарени индийски топчета и няма да пропусне да отбележи, че именно Путин е виновен и този червен цвят който се пръква на места е комунистически знак. Побъркали сте се дами и господа. Живейте си живота и не обвиянвайте за щяло и нещяло някого. Погледнете себе си какви сте злобари и колко черногледо мислите.

Това време да не ни докара до там да бягаме в АФРИКА ,а дали ще ни посрещнат добре

Всъщност не си съвсем прав,защото не е нормално по това време да има слана,което не е много хубаво.Но всъщност това тебе не те интересува,защото си далеч от тези неща.

Както е казал поетът- "Няма нищо по-хубаво от лошото време". Което, всъщност, време не е лошо , а си е нормално за април, а даже и когато е "лошо" според някои титани на мисълта, времето пак е по-топло от нормалното. Времето е прекрасно, лоши бяха горещините и ненормалните температури от 30-32 градуса за април, което обаче се харесва на малоумниците с промити от телевизии и реклами мозъци. А няма нищо по-хубаво от лошото време защото, когато времето е "лошо", навън е тишина, мир, спокойствие, рахатлък. Няма малоумни откачалки с тъпи погледи из кафенетата, няма ги селяните от селата с Астрите и Ц-класите, няма майки с деца с шавливи очи, трескаво търсещи бройки, няма пияни наркомани нощно време в парка зад блока...С една дума- няма кал и измет! Времето е прекрасно.

Само дето не го е казал поет, а писател :-) Но за всичко останало си прав.

БОГОМИЛ РАЙНОВ-И КНИГАТА МУ "НЯМА НИЩО ПО-ХУБАВО ОТ ЛОШОТО ВРЕМЕ" В КНИГАТА ТОЙ ИМА ВПРЕДВИД,ЧЕ КОГАТО ВРЕМЕТО Е ЛОШО ЗА РАЗУЗНАВАЧИТЕ Е ДОБРЕ,ЗАЩОТО НИСТИНА НАВЪН ХОРАТА СА МАЛКО!

А ТЕБЕ ТЕ СЪВЕТВАМ ДА ОТИДЕШ ДА ЖИВЕЕШ НЯКЪДЕ САМ В ПЛАНИНАТА КАТО ТРАПЕР НАПРИМЕР-МИСЛЯ,ЧЕ ЩЕ ТИ ХАРЕСА СЛЕД КАТО ТОЛКОВА МНОГО МРАЗИШ ХОРАТА!!!

Та ВИЕ хора ли сте , бе? Как да ви обича човек? Злобни, алчни, заивстливи, крадливи, мързеливи, шепотници и клюкари, одумвачи, ненаситни и лакоми зомбитя с промити мозъци от телевизии, реклами, Национални лотарии, Биг Брадър-и, Господари на ефира, цигански и индийски сериали, евтини промоции на китайски ментета по хиперите.... Роби на колите си, на ръждясалите си тенекии и парцалки и на златните си украшения.... Изперкали точкосъбирачи на по 50 и кусур години... Събирате ли точки за ножче, бейзболна шапка, раница , чанта за тенис холка, калъф за очила... Вещомани..... Идолопоклонници... В трети клас ли сте бе, изперкали цървули, които всеки ден карате непотребната си ръждясала талига на автомивка и и лъскате броните и гумите със силикон...Откачалки.

Това за майките ми хареса. Поздравления за проницателността.

Амо, мисля, че не е нормално омъжена жена с дете на 1 годинка да бъде по цял ден в кварталното кафене с къса пола, задника отвън, татуировка пеперудка на кръста, силиконовите бозки- стърчат от деколтето, джуките- напомпани с ботокс- начервена, белосана, намазана. Нали не си правиш илюзии, че тази майка е излязла, за да разхожда бебето си? излязла е да търси мющерия. Очите- палави- не седят на едно място- шарят, шарят- мазни, влажни и примамливи. А мъжът и, завалийката върти геврека на ТИР-а нейде по прашните пътища на Европа-та.

Като изключим днес всеки ден ще е 20 градуса. Какво му е лошото на времето? Не е минус 20.

И преди 140 години времето рязко се обръща от почти лятно на зима..Което прави допотопните пушки на въстаниците почти безполезни.

що допотопни ? да не би тогава да е имало автомати за да се казва ,че пушките са допотопни ?

Сравнени с винчестърките на турските войници са били допотопни кремъклийки.

Малииииии, пак ще настане рая за изедниците от "Топлофикация"!

Чакай 3 дни с температури под 12 градуса, за да пуснат парното.