Коментари - Вицепрезидентът: До 2030 г. 42% от населението ще живее в 6 града | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нищо подобно .До тогава ще са останали 2 млн.българи които ще живеят в 2-3 града а не в цели 6.Защото от тия 6 града нищо няма да е останало.

Нали това ви е целта - народът да си продаде земята и да отиде в града, като си купи въздух (т.е. апартамент), за да стане беден и зависим от индустрията.

А до 2050 няма да съществува държава България. Т.е. вече няма да има роби върху, които да паразитирате и вие и поколенията ви ще изпукате от глад колкото и да сте откраднали.

Червена сороска откирва конференция на Фондация "Фридрих Еберт" и Фондация "Солидарно общество".

Г-жо, направете така че да живеят в 10 града! ОК?! Нали си пълни гушката и в Брюксел и къде ли не?! Хайде поработете поне малко!

И какво ще стане ?

То това е резултат на сбъркана политика, която всякакви правителства се изредиха и направиха. Какво ми се прави вицето, че сега открива топлата вода. То ще става и още по-страшно. Защо не кажат, че след 20 години, няма въобще да има кой да работи и хрантути цветната маса на загиващото ни общество. Най вероятна ще ни колят и кормят където им падне, щото вече няма да можем да им даваме тово което искат. Ама на кой му дреме горе на високите етажи във властта, те най-вероятно до догава отдавна ще са се изнесли от жалката ни държавица!

Събрали са се,за да отчетат как върви геноцида над бг народ,и къде и колко орки трябва да заселят. Празно няма да има,на тази хубава бг земя. Крайно неприятна личност е тази Йотова. Първа се обяви за джендърството и истанбулската конвенция, фондацията на Сорос сама я сочи като техен човек в европаралмента. С какви очи се прави на бг вицепрезидент не знам.

Това е само прогноза и спекулация, защото има много неизвестни дотогава. Ето ви нещо, което е бетон и не подлежи на никаво съмнение или колебания - до 2030 г., другарката Йотова ще е с поне 42% по-тежка, отколкото е сега. Ненаядоха се всички тия, ей... Единствена държи някаква линия другарката Поптодорова, но това вероятно е защото се маже с крадени кремове по 820 евро.

Хората ще живеят там, където им е най-удобно и приятно. Сигурно е едно - мис Пиги завинаги ще остане да се търкаля в сапогите на Гундяев. Това е положението.

Няма бе на тях явно това им е целта, силат се по медиите много правели па незнам какво евро тръгнали да вкарват ама нямат никва политика срещу демографската криза, еи от космоса се вижда че нищо не става от наще управници и ние си работиме за 500 лева и си чешаме мадете аре моля ви се по сериозно....

Е само да попитам,къде бяхте Вие социалистите(комунисти) до сега? Или Вие ни лук яли,ни мирисали.Окрадохте държавата,нароихте партийки,и сега други виновни за упадъка на България. И вас ще съдим,рено или късно!

Българската нация е изчезваща нация от 3-те най-бързо изчезващи в Света! Причините са комплексни и те са извстни, касаят спешни радикални политикоикономически Реформи които управляващите много добре ги знаят но правят всичко възможно да не ги прилагат заради чисто партиино-личностни интереси! На практика управляващите и не само сегашните бавно и системно ликвидират нацията! "Успеваемостта" им е завидна, България е намаляла без война числено почти колкото Сирия която е във война! Дори в 2-е Световни войни не е намалявало толкова населението в страната ! По време на война му казват геноцид...

Йотова, прочети какво става с бюджета, кой го одобрява, ти ми говориш че нямало държавна политика. Дрън, дрън на български...

пак изпълзяха и започнаха да съскат!

Няма лошо, аз съм за това всички да са в 1 град отделени с бодлива тел, отвън дива девствена природа...

Двете Кукувици на снимката да отговорят, кой прогони/национализира/селянина от земята му и кога започна миграцията към града.......

Много тъжна и вярна истина. Въпроса е какво правят високоплатените управници, депутати и шефове на държавните чиновници по въпроса за демографската криза - НИЩО, измислят само нови данъци, застраховки и други тъпотии и си чешат ..... Ето малко мерки за намаляване на демографската криза: - местенето на парламента и институциите от град на град в България - подобно на председателството на ЕС. А сега какво всичко е концентрирано в София, а в останалите градове управниците и хабер си нямат как живеят и от какво се нуждаят, така и ще опознаят родината по-добре и ще бъдат по-близо до народа си - забрана на държавни чиновници да взимат 5 пъти по-голяма заплата от минималната в страната - намаляване на депутатите с 50% - отмяна на държавните субсидии за партиите - да се издържат само от членски внос - тотална реформа в корумпираната ни съдебна система и забрана на бонуси докато не увеличат рейтинга си сред българското население -- затвор за лекарите, които искат пари при раждане в България - въртене на лекарите специалисти в различни болници в страната - по-ниски данъци в обезлюдените райони - премахване на винетка уикенд

ОТ 1989 , ТА ДО ДНЕС, ЦЯЛАТА ОЛИГАРХИЯ, "ОПОЗИЦИЯ" , СИЛОВИ СТРУКТУРИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО МУТРЕНСКИТЕ ГРУПИ, ВСИЧСКИ КРАДОХТЕ, КРАДОХТЕ НА ВОЛЯ - КАКВОТО ИМАШЕ -ВСИЧКО !!! ХОРА БЕЗ РАБОТА И ОТВРАТЕНИТЕ НАПУСНАХА ОГРАБЕНАТА ТЕРИТОРИЯ ! ПРИКОТКАХТЕ ЦИГАНИТЕ ЗА ИЗБИРАТЕЛИ , СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ, ПО-ДОБРО ОТ РАБОТЕЩИ БЪЛГАРИ !! ПАРИ ЗА ДА РАЖДАТ НА ВОЛЯ !!! Е БЪЛГАРИЯ СЕ ОБЕЗКРЪВИ ! СОБСТВЕНИЦИ СТЕ НА ТРУП !!! А МИЛИАРДИТЕ СА В ОФШОРНИ СМЕТКИ . СЕГА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С ТОЗИ ДЖЕНДЪРСКИ СОЦИАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ - ВЪРХЕУ ТРУПА НА ДЪРЖАВАТА !!!! САМО БОГ МОЖЕ ДА ВИ ИЗМИСЛИ НАКАЗАНИЕ И ЩЕ ГО НАПРАВИ !!!! АМИН !!!!

Е най добре да замълчи по въпроса.

Като каква тази жена се представя за политик? След като е станала вицепрезиденка тя няма правото да измества президента какъвто и да е той и да изтъква себе си като водеща и отговорна политичка. Нейните функции са коренно различни от президенските. Като стане президентка тогава функциите й ще бъдат президентски. Какво тази жена разбира от икономика и от политика. Нищо. Влачи се на два пъти в Брюксел като евродепутатка от комунистическата партия БСП, но целува щастлива и радостна краката на руският поп, който се беше довлекъл за 3-ти март. И сега обсъжда политиката на България. Другарко, благодарение на Русия и вас комунистите ние станахме най-бедната държава в Европа, а благодарение на парите на цивилизована Европа в България се направиха много добри неща за българите, които вие комунистите омаловажавате. Отдавна в Русия или Украйна няма онези българи, които са отишли да живеят там. Те са измрели. Сега са техните наследници от много смесени бракове и много малко от тях поназвайват български, понеже никъде не го употребяват. Няма да си напуснат комунистическата мизерия от държавата, в която живеят, за да дойдат да живеят и работят в нашата бивша комунистическа държава, за да получават същите мизерни доходи..

Това се видя още от зората й!

Това пак радва душата ми!

пинделът!

И какво измислиха!?И какво може да се направи!Патриотичен секс.Точно тези,които създадохме под влияние на пропагандата избягаха след 10-ти,тъй като семейството и обществото не им осигуриха условия за създаване на пълноценно тяхно семейство.Има закономерности на социалното развитие и закони,кото трябва да се познават,когато се захващаш к такива проблеми!Не можеш да решиш проблемите на другите,но може да се провокират условия хората сами да създадат себе си .Ако има бизнес,добра работа и пр.човек сам решава каква потребност и възможност да отгледа колко деца има.Сегашните доходи на масата българи позволяват максимум до две деца в добрия случай.Има и психологически момент "с едно-без едно",но за сегашното поколение българи той не важи много.Всички знаете колко трудно и скъпо е съвременното отглеждане на дете.Раждането е най-важния момент и затова почти всички обичаме на първо място майките си,но после идват отглеждане хранене,възпитание и образование,помощ за отглеждане на внуци и т.н.Проблемът е много сложен и с кокоши умувания нищо няма да се постигне.Неговата многоизмерност изисква научен анализ и ефективни действия в много посоки от цялото общество.

Коя беше, Tази, на снимката до ЙОТОВА , не трябваше ли да е в затвора или са я АМНИСТИРАЛИ????;)))

И тази ли взе да се прави на разбирачка ? Баща й, скоро след преврата, негови съграждани /или съселяни/ насила го свалиха от влака за да не му гледат сурата, а тя и хабер си няма че на този свят има наследственост, и че от вълк не може да се роди зайче.

Цитат от темата: "Липсва умна и реалистична икономическа програма за развитието на България. Ние, българските граждани, не знаем къде ще бъде страната нито след 10, нито след 20 години, нито в по-дългосрочна перспектива." Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова, която откри в София конференцията "Демографската криза в България - реалности, проблеми и решения". Отговор: И веднага давам своят отговор. С този ръст на покачване на минималните пенсии, някои "повечето" пенсионери на преклонна възраст няма да са между живите, а тези които вземат минималната заплата от 510 лв. (с данъците и осигуровките) са 410 лв., ще живеят в 5-те държави в Европа с добър стандарт на заплащане. Благодаря за вашето внимание, и на вниманието на г-жа Илияна Йотова.

Ееее, ти пък, такава невинна женица да я напъхаш в затвора ..... грехота е!!! Същата е за която си мислиш е, не си се объркал!!! Май са я АМНИСТИРАЛИ!!!!

Днеска, а не 2030г, днеска 90% от населението живее в 4 града.. другото из страната са като робинзоновци на самотни острови( села)

и крадлата Масларова вярна ком. курва гледа предано

Толкова малко хора ще са останали в тази кочина... Но дори и това е много...

Леле, какви оядени лелкиии! Това ще да е от грижа за ближния!

Ами при феодализма е така.Няма какво да се чудим.

Къде бяхте вие, бивши управници,а и къде сте вие настоящи,които от 10г. не направихате нищо за демографската криза.Не се накрадохте и наядохте!

Ами живота си върви всичко се променя няма как да е както преди, хората следват живота там където го има и няма как да оцеляват сами някъде в селата без социален живот