17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе сколасал да вапцаш онез барачки по КПП-тата.. С боица за къде 7 милиона евро.. Още при Боко ПЪРВИ щееме да сме у Шенгено.. А ти - веч забравил как Боко та посочи с пръст за виновник, пак подсмърчаш пред Шенгенската бариера.. Тогаз - боята ли я отнема, парите ли изченаа у Кумецо.. Тъй и на са разбра..

тиква приличаща на пъпеш

А отгоре на всичко назначен и в Интерпол да наказва престъпници като него...що е то в малоумния свят на 21 в? Ха познайте.....а щерката я световната банка в знак на признание към предателството му към българия. Българския горбачив

Цветан боядиса ,и бараката на кпп,, калотино,,, че се юрнал у Шенген?;)))))

Ако ни приемат в Шенген и по суша Северозападна България ще го отнесе толкова здраво, че ще е направо катастрофално! Целия тежко товарен и огромна част от лекия трафик ще минава през Видин и Дунав мост 2. Никой няма да мине през Сърбия повече! Никой няма да виси по опашки на границата и да чака по 2 или 4 часа и на Българо Сръбска и на Сръбско Унгарска граница!

Това се отнася само ако приемат и Румъния заедно с България!

Защо няма надпис, че това е ПЛАТЕН РЕПОРТАЖ?

Вау, бе, кат се любят толкоз Цецо и маджара, как не са се взели до сега?

Не виждам "светлена в тунеля", щом като герантофила Макрон и кабинетът му ни цакат!

Е че те всички изразяват подкрепа за членството ни в Шенген ама накрая винаги ни отписват!Тъй че вместо да се хвалим за изразената подкрепа на някой си,да се радваме че още не сме влези в проклетият Шенген!!!

Шенген е споразумение за премахване на граничния контрол на вътрешните граници и за единна визова система. По никакъв начин няма да повлияе върху доходите на хората. А всъщност това вълнова много повече българите материалното положение! Стига манипулации и излишни фанфари! Пък и ние от 2011 година все ще влизаме в Шенген нали Цвъки!

Поздравления за големия международен успех на министър Цветанов! Гордеем се с теб и ГЕРБ!