Вирусът на COVID бунта обхваща Шанхай

Жители на мегаполиса се борят за отмяна на ограниченията. Над 21 милиона души сега са в т.нар. „предпазни зони“ – на теория те са свободни да излизат навън, но на практика решението се взема от жилищните комитети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Или болшевизъм, все същото!

Китайци! Бързо ще ги сложат на мястото им. Нация с робска психика.

Притеснявам се, че китайците нещо крият от собствения си народ и от света. Не ми се връзва за няколкостотин заразени ли беше или бони такива драконовски мерки, при положение, че тези мерки освен недоволството на хората, доразсипват и икономиката им. Надявам се да не е някакъв щам, който поне засега да удържат с много сила, защото ако е така, рано или късно ще го изпуснат и пак ща пламне света. В Щатите май имаха някакво леко увеличение на случаите, но нищо страшно, не е като миналото лято, когато май Делтата се беше развихрила.

Не си в ред. Още от начина, по който се представяш, личи.

Народът им е такъв, да. Страшното е, че политическият им елит е с имперски разбирания и блянове за световно господство. Ако се случи, ще разкажат играта на целия свят Жестоки и без задръжки са, освен ако не се страхуват от нещо.

... та дрънка

Лелеее, тоя ковид фашизъм се хареса на болните мозъци и те се вихрят...

СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ ,НЕЩО ГНИЛО ИМА ТЪМ СТРАХОТЕН ЕКСПЕРИМЕНТ ПЛАШАТ НАС ДРУГИТЕ , СВЕТА ,А ЗНАЕТЕЛИ ЧЕ ТЪМ В КИТАЙ НЯМА ЗАКОН ЗА НАСЛЕДСТВО ,СЛЕД КОНЧИНАТА ВСИЧКО ОТИВА В РЪЦЕТЕ НА ДЪРЖАВАТА РАБОТА РОБСТВО РАБОТА..НЕ ГЕДАЙТЕ СТРОЕЖИТЕ

Сега се усетих, че никът е в чест на един мой бивш шеф и духовен баща, който така ми викаше на майтап, което сега осъзнах, че на английски в буквален смисъл не е хич обидно, но аз моментално съм си го превела на български с, "Ела с мен у пещерата да уплашиме ламята", защото от преумора и недоспиване и тогава и сега точно на второто приличам. :( Хвърлям по един поглед на темите за короната, защото си имам едно наум. Повечето ми познати са убедени, че пандемията е приключила окончателно и безвъзвратно, но аз имам леки резерви по темата и най-искрено се надявам да не съм права.

Това ни чака и нас, ако си траем и сляпо "вярваме в науката". За справка: Австралия и Канада - бели, демократични държави.

Тия хептен изнагляха ! Как партията в Китай допуска такава анархия ?

Права си. Много хора проспаха експериментите със САРС, МЪРС, и H1N1. Края на 2019 като видях какво става в Китай ми стана ясно, че това ще го пуснат през целият свят. Хората ми се смееха, и после рязко спряха да се смеят. Като им казах, че ваксина срещу такъв вирус няма, пак ми се смееха и се наредиха да ги бодат. Някой от набодените ги и потрети. Плана е зануляване на света. Дигитален фашизъм (директно изземане на функциите на правителствата и държавите от корпорациите), спорещите да проверят какъв закон мина в ЕС и у нас. По всяко време Световната Заразна Организация може да затвори която си поиска държава, разбирай тази, която Давос и Американските масончета кажат. Относно Китай, ситуацията с Шанхай е много по-различна в момента. Шанхай е точката на най-силно американско влияние, идва конгрес на който Си ще бъде обявен за лидер докато пукне. И за да има натиск върху "петата колона" се приложиха тия турбо локдауни. Това не означава, че фарма картелите не дебнат момента, в който да пуснат новите зарази. Дебнат. Но още не е решен проблема с Украйна. В момента, в който им стане ясно на 100 процента, че планчетата там няма да ги бъде ще запалят света отново. Никой вече не го крие, просто хората не искат да го видят. Пуснете си Давоските срещи от миналата седмица. Косата ще ви настръхне. Като се започне от представителя на Али Баба, който каза, че е готов с решение за биометричните тракъри, и се свърши с Пфайзърското шевче, което хвалеше хапчето с чип. Дошъл е момент, в който ако хората не възстанат точно срещу тях, влизаме в дигитален фашизъм. Шваб каза, че очаква бунтове. За това под знака на конфликта в Украйна се разхождат военни из ЕС, те ще помагат на полицаите при логичните бунтове.

Куче касичка е напълно прав . От достоверен източник в Канада беше същото . С вечерен час с уволнение от работа ако не си вакса и т.н . Сега почват да говорят за маймунска шарка . Хората трябва да се обединим и въстанем ( не противопоставим ) срещу тези омразни политици . Иначе ще ни манипулират до полуда .

Май Скоро ще пие чай с Чаушеско и Кадафито

Почнаха да се усещат хората, че нещата могат да се оправят само с протести. Докато си стоим свити като мишоци - ще ни ограничават и мачкат

Заради тези глупаци дето се правеха че преборили измисления грип, се опитваха да налагат ограничителни мерки и на други държави защото в Китай уж се били справили много добре и били за пример. Заслужават презрение.

Само не разбирам защо винаги под някаква новина седи видео с оня изрод кокорчо.

платено е за реклама на ПП, на кокорчо

айде, на революция и да преборим комунизма, може и цру да плати някой долар.

След толкова антинаука която се изля за ковид от поръчкови учени в СМИ (кефи ме как руските журналисти и коментатори наричат Средствата за Масова Информация!) в последните вече почти 3 години, изгубих всякакви съмнения и окончателно се убедих, че се намираме в дебилен среднвековен социум.

Всички приеха ковид терора, но Путин и Си отказаха Новия Световен Ред. За Запада терора беше за големия ресет и преход в инклузивен капитализъм. Путин и Си играят заедно за многополярен свят, Бредтон Удската система не работи повече, запада форсира ембарго и военно на Русия, Китай помага на Русия, целта е да се прекъснат веригите за доставка на всичко към запада, цели брандове, вериги на запад ще фалират. Китай няма интереса да произвежда за хартийки, така да хората да почиват, в бъдеще ще работят по-малко, ако зпад намери юани да купи нещо, ще пуснат цеха за телефони, чипове, гащи... В многополярния свет, не се предвижда класическа търговия, главно всеки си произвежда сам, така да китайците трябва да свикнат с това, няма къде да пласират продукцията, запада трябва да се научи да мисли и работи.

В КАнада е същото. Трюдо не мърда. Чака да се претупа лятото и на есен терорът продължава с нова сила. В САЩ вече говорят за подобрени, модифицирани ваксини. От септември ще има "Почваме отначало", нови щамове, нови ваксини.

Ооо, да! Разкажи малко по-подробно как Китай "подкрепя" злощастния си "съюзник" с благи, красиви и напълно БЕЗПЛАТНИ думи, а на практика се включи активно в антируските санкции. Китайските банки отказаха да облужват руските с Union Pay, китайски компании се изтеглиха от съвместните енергийни проекти, вкл този в Арктика, така любимия на ватниците Huawei не просто прекрати доставките на оборудване за руските си клиенти ами направо спря да им отговаря - руснаците мислели да вече да съдят (хаха) понеже очакват сериозни проблеми и пробиви в покритието на руските мобилни мрежи. Пък ти продължавай да си фантазираш чии "хартийки", бизнес и пазари били по-ценни. Както го направи преди много години великия анализатор от ватния дебилариум Мишата Леонтиев - пусни си в Ютюб "Краткая история краха доллара" та да се посмееш :)

ЧУЖДЕНЦИТЕ- китайци и негри нека се ГЪРЧАТ в мишешка дупка, навсякъде, дор ии на улицата, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ !! Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Всички Китайски и араби, продаващи, МАСКИ И ВАКСИНИ да бягат ДАЛЕЧЕ от България. Негри- маймуни да ходят с ТОРБА на главата навсякъде, дори и на улицата !! Ясно е че Китайските Ислямисти искат да УНИЩОЖАТ Икономиката на България и другите държави по света и така да ги ЗАВЗЕМАТ... Затова и РАЗПРОСТРАНЯВАТ Китайския Корона- вирус, КОВИД и неговите мутации- омикрон, делта... А идиоти, като оня предател Боклук Борисов ЗАТВОРИ българските магазини , ресторанти и всичко в БЪлгария.. Така хората, които изкарваха по 500 лева месечно от Бизнес, ФАЛИРАХА... И разни араби и китайци искат да ЗАЕМАТ мястото им.. Тия от"" Продължаваме Промяната"" трябва да пратят в ЗАТВОРА, пандиза, всички китайци ( китайски вируси, китайски магазини и китайски Ресторанти)... А после да ги ИЗГОНЯТ от България, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с китайските корона- вируси и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и Работата.. Някакъв Китайски Измамник- Пун се е домъкнал в България, по Черноморието в големите градове.. ТОя има няколко милиарда долара като Цветан Василев, който избяга в чужбина.. Обаче Предателя Цветан Василев направи ЗАВОД в Сърбия и дава пари и работа на сърбите.. И ИЗНАСЯТ стоките за продажба в чужбина.. И сърбите ЗАБОГАТЯВАТ.. А Китайския башибозук Нашественик тръгна да РАЗПРОСТРАНЯВА китайски корона вируси, да РАЗБОЛЕЕ българите и след това започнал да прави Китайски Магазини и Китайски Ресторанти, за да ОТКРАДНЕ Бизнеса и Работата на Българите... И така българите стоят ГЛАДНИ и без Пари и без Работа.. Трябва да пратят китаеца Пун, в ЗАТВОРА и да му вземат милиардите долари..

И Садам.

Путин НЕ пускаше пенсионерите в Москва да излизат от вкъщи (класически Фашистки диктатор) Шибаната ваксина Спутник е погубила над 120души само в Аржентина

Истината че РЕСУРСИте ГАЗ,петрол и др са ограничени и на привършване За да се замискира ЛИПСАТА име план влизат Удобният Вирус и войната в Украйна РОТШИЛД и световното банкерско ционистско лоби са спецове по лъжи и дезинформаци

Какви неразумни и неблагодарни хора. Партията и правителството правят всичко възможно да опазят живаота и здраето им срещу тази ужасна и коварна болест, а те се бунтуват.