Коментари - Пускат допълнителни 220 000 винетки в понеделник | Днес.dir.bg

Пускат допълнителни 220 000 винетки в понеделник

В няколко града недостигат винетките. От Агенция "Пътна инфраструктура" коментираха, че пускат извънреден тираж от 220 000 винетки, които ще бъдат в страната от понеделник, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Пускат допълнителни 220 000 винетки в понеделник | Днес.dir.bg

Коментари

Сбъркала държавата с печата - сбъркала.То какво ли е в ред, та и това.Но защо тогава нормално не се даде гратисен период от една седмица, за да може хората да си купят.Иначе май излиза, че това е нарочно, за да се напълни джоба на държавата с глоби. А за това, кй кога си я е купли - право на всеки човек е да сам да прецени кога да си я купи. аз от работа също нямах време да си купя сам, та пращах една познати да ми купи последния ден

кво ревете ве говеда, в последния момент ли се купуват винетки , аз моята я купих още миналата година и нчмам никакши проблеми ама нейсе българска работа....

А от фалшивите винетки кога започват да зареждат, че ми падна акумулатора от чакане?

Защо няма 3 и 6 месечни винетки?

Къде в Европа има ?

Споменавайте роднините на АГЕНЦИЯ ПЪТИЩА като заявител на печатането, бившата банка на Цветелинка и ВИП Секюрити като разпространители и прибиращи комисионната!!!

Днес,02.02.2013г годишни винетки имаше само в една бензиностанция в гр. Русе.

ей тези ще излязат АМА МНОГО НЕКАДЪРНИ.НЕ МОГАТ И ПАРИТЕ ОТ ХОРАТА ДА СЪБЕРАТ

ще ги забавят малко за да вземат малко глоби ,че идват избори.

farmer

В шумен едва днес има винетки.. А .../ главната буква не е случайна/ от КАТ глобяват. За всеки акт на ... трябва да ги осъдят и държавата да ни го плати в десетократен размер...

Щом цената на ден излиза 18 ст ,защо не направят дневни винетки по 1 лев ,хем ще се продават яко хем ще печелят още по 80 стотинки и има няма 1, 2 стотинки за печат.

Алооо, какви 18 стотинки на ден? Да не би всеки ден да пътуват хората извън градовете. Сумата трябва да се раздели на броя на пътуванията а не на дните в годината! Мошенници!!!!

Ако ще си платиш само за 18-ти ноември, аз ще ти направя такъв път на 17-ти (предния ден) дето като минеш по него, на следващия ден да не става за употреба. Чаткаш ли?

Лазаров, олигофрен долнопробен, днес съм обиколил цял град, и никъде няма годишни винетки. Кой идиот отново не си свърши работата че винетките не стигнаха?

Днес 02.02.2013г. в 11.30ч. никъде в Габрово нямаше годишни винитки за леки автомобили!!! ... организацията, ебаси пътищата, ... държавата!!!!

Не ме цензурирайте!!!!!! Нали уж има свобода на словото или станахме севернокорейци?????

Габровците се сещат в последния момент, нали са габровци :)

Хаха, ти коледна елхичка през август ли си купуваш???

В Billa до спортната зала има. На гишето на EasyPay

Никой не ви вярва!!! Не за първи път се търсят винетки. Искате да си набутате скъпите първо уж че няма от годишните. Изведнъж почнахте да печатате.

деер

Видяхте ли, че са Ви дебнели?! Докато не закараме 240 шамандури в затвора в Белене, няма да се оправим, а ще ни оправят нас.......

Абе хора,защо на нас Българите винаги някой ни е виновен?И никога не търсим вината у себе си,а у НЯКОЙ.На който да си излеем всичко,което сме натрупали негативно у себе си.Първи януари измина много отдавна,така че всеки би трябвало в рамките на месеца да си е купил винетка.Зашо винаги в последният момент?Така сме във всичко,пусти манталитет нашенски.

Ако имаше достатъчно винетки ,ЗАЩО СЕГА ПЕЧАТАТ 220 000.После серсеми обясняват ,че е имало достатъчно време всеки да си купи.Умишлена липса,за да се печели повече.

Тъпак, старите винетки важеха до 31.01.13, заща трябваше да ги купуваме още в началото януари?

Поради това,че постоянно се лее омраза в нета личи на какво културно ниво са приматите като теб.

" Колкото повече винетки се купуват, толкова повече приходи има за ремонт на пътища, каза още Лазар Лазаров. " ваща м...а ,а вчера четохме новината за 1 милион в тая агенцийка дето тоз я е оглавил, че са си раздали бонусчета -не наяли се свинчоци....

да всички реват пък като дойде 31.01 и всички бързат да си купят да не ги глобят пък иначе дупки по пътищата и бля бля затова няма да се оправим вижте ги гърците евала, ние сме заспал народ хак ни е

Какво ще проверяват тия цървули като няма винетки и в Стара Загора! Няма оправия в тая държава и да искаш да си изряден - не можеш! Ако те хванат - давай рушвет иначе ще ти свалят ризата от гърба!

деер

Споко , всичко е предварително изчислено! Анализирано е и без предупреждение Ви причакват! Глесувай за ГЕРБ или за БСП, които го знаеха това , но не Ви казаха, за да се получи напрежение........

kgb777kgb

Обикновени лъжци , тъпанари , вечно недоволни от всичко , Андрешковци , които като чуят за плащане на нещо се насират - вижте се !!!! За лъжците ще кажа , че днес приятел си купи винетка без никакви проблеми , а аз съм си я купил още преди 20 дни и вчера само си я залепих !!!

Ей,говедо в Ямбол няма винетки.Ако искаш и 10 винетки си вземи от там от където си.

деер

И защо си я залепил вчера, а не когато си я купил? Сам се издаваш, че можеш само да се подиграваш на другите ......

kgb777kgb

Ти си рЕдко тъпо парче !!! нЕма как да има по-тъпо !!! Тогава нещастнико бях на бензиностанция , напълних си резервоара , видях , че има винетки и си купих - просто нали ??? Да ама не и за тъпак като теб , ти ще чакаш последния възможен ден , за да ревеш , че няма !!! И понеже си изключително тъп ще ти обясня , защо я залепих на 01.02.2013 - защото предишната ми важи до 31.01 - дебил разбра ли ??? Купувам само годишни винетки естествено схвана ли , или е прекалено сложно за полирания ти мозък ????

Понеже в Ямбол няма винетки и тръгна за Сливен за да си взема от там и ако ме спрат подлежа ли на глоба?

Ако работех където трябва ,щях да застана на пътя за Сливен и да купя на жена си вибратор ,нали днес е ВТОРИ февруари.

Достатъчно и много повече акцизи и данъци има в горивата, за да не ни занимават с глупости и да ни губят времето. Обаче шибаната държава трябва да ни мачка и да налива в набъбналата от други мегадалавери касичка на цветелинка борисова/бориславова.

2 ФЕВРУАРИ-ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА ФСИЧКИ ДЕПУТАТИ,МИНИСТРИ И ТЕМ ПОДОБНА СГАН.ДА СТЕ МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ.

ООН Световен ден на влажните зони и водолюбивите птици (по повод на Рамсарската конвенция от 1971 г., за първи път се отбелязва през 1997 г.) Петльовден (Ден на мъжката рожба) Азербайджан Ден на младежта Бразилия Официален празник на град Порту Алегри - ден на Nossa Senhora dos Navegantes, патрон на града Италия Празник на град Шака САЩ и Канада Ден на мармота Тайланд Ден на изобретателя (от 1995 г.) и Национален ден на земеделието

V Razlog,Banso, Qkoruda nqma nikade !!!!!!!

На вас в Банско не ви трябват винетки. Нали Боко и Цецо ще ви правят лифтове. За какъв... са ви коли.

Днес,в София,открих годишна винетка едва в 6тата бензиностанция в която спрях,добре че южната дъжа е богата на такива обекти-няма да е зле снабдяването с тези стикери да е по редовно,особено сега,в пик-търсенето им

Поне да бяха изчакали още една седмица да си получат хората пенсиите и тогава да организират смислена акция "две в едно" - масови проверки от 09.02 до към 15.02 за стикерите и "пийнье", както би се изразил Краси Радков - сега се моля на боговете да не ме спрат на пътя............

Не знам, къде отиват тези пари, сигурно по джобовете на заинтересовани лица, но никак не за ремонти. На всякъде из София и околности са зейнали дупки.

A освен за стикери, за дупки по пътищата ще проверявате ли?

да, от опит мога да ти кажа как. пропадаш в дупка, пробилаш си картера, застрохователя ти казва, че иска протокол за ПТП, да се обадиш на КАТ, пристигат те, пишат ти акт, като казват, че си карал с несъобразена скорост, след което гордо те съветват да съдиш общината. така проверяват за дупките по пътищата

Защо цените на седмичните и месечните винетки не се съобразят с годишните?Например месечната може да е от порядъка на 7-10 лв. така повече хора ще си ги купуват

Официално се доказа, че винетки липсват в цялата страна. Тогава за какви проверки говорим? Първо са длъжни да осигурят винетки навсякъде, а след това да контролират и глобяват. От къде да си ги купят хората, след като някой не си е свършил работата. Вместо да санкционрат виновника, санкционират водачите, които нямат никаква вина. Братя Българи, на война срещу некадърността на някои от властващите.

А къде спаха, че в края на месеца решиха да си купуват винетки. Винетки за 2013 година се продават от декември.

ми те драги важат до 01.2013 ако следвам твоята логика да си ги купувам през май ама знам ли дали ще ми трябват след 1 год.

Е сега ще падне лапане! Катаджия да си тия дни, под пара да останеш!

А какво стана с цените на седмичните и месечните винетки?!? Журналята, пак мълчите

а така от първия ден почвайте да стрижете овцете че нали трябва да се събират пари за заплати на престъпниците във властта,крадливите мързеливи чиновници и дебелогъзите полузаспали фатмаци.От къде ще си плати човек глобата от хиляди левове като не може да събере пари за винетка бе малоумници?

Има, имааа. За всеки ще има по глоба. Айде на глобитеее!

аййдеее на глобитеее овчиции да не сте спали га сте ма избрали :) от понеделник ще има за всички от новите винетки съм поръчал а дотогава ще ви издоя още неой друг левчец :)

ДАВАЙ НАРОДЕ..ЧЕ ЩЕ СВЪРШАТ И НЕМОЖЕМ ДОПРИНЕСЕ ЗА РЕМОНТА НА ПЪТИЩАТА..УРААААА ДНЕСКА ИМА УТРЕ НЕМА!!!

Коментари - Пускат допълнителни 220 000 винетки в понеделник | Днес.dir.bg

Пускат допълнителни 220 000 винетки в понеделник

В няколко града недостигат винетките. От Агенция "Пътна инфраструктура" коментираха, че пускат извънреден тираж от 220 000 винетки, които ще бъдат в страната от понеделник, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Пускат допълнителни 220 000 винетки в понеделник | Днес.dir.bg

Коментари

Сбъркала държавата с печата - сбъркала.То какво ли е в ред, та и това.Но защо тогава нормално не се даде гратисен период от една седмица, за да може хората да си купят.Иначе май излиза, че това е нарочно, за да се напълни джоба на държавата с глоби. А за това, кй кога си я е купли - право на всеки човек е да сам да прецени кога да си я купи. аз от работа също нямах време да си купя сам, та пращах една познати да ми купи последния ден

кво ревете ве говеда, в последния момент ли се купуват винетки , аз моята я купих още миналата година и нчмам никакши проблеми ама нейсе българска работа....

А от фалшивите винетки кога започват да зареждат, че ми падна акумулатора от чакане?

Защо няма 3 и 6 месечни винетки?

Къде в Европа има ?

Споменавайте роднините на АГЕНЦИЯ ПЪТИЩА като заявител на печатането, бившата банка на Цветелинка и ВИП Секюрити като разпространители и прибиращи комисионната!!!

Днес,02.02.2013г годишни винетки имаше само в една бензиностанция в гр. Русе.

ей тези ще излязат АМА МНОГО НЕКАДЪРНИ.НЕ МОГАТ И ПАРИТЕ ОТ ХОРАТА ДА СЪБЕРАТ

ще ги забавят малко за да вземат малко глоби ,че идват избори.

farmer

В шумен едва днес има винетки.. А .../ главната буква не е случайна/ от КАТ глобяват. За всеки акт на ... трябва да ги осъдят и държавата да ни го плати в десетократен размер...

Щом цената на ден излиза 18 ст ,защо не направят дневни винетки по 1 лев ,хем ще се продават яко хем ще печелят още по 80 стотинки и има няма 1, 2 стотинки за печат.

Алооо, какви 18 стотинки на ден? Да не би всеки ден да пътуват хората извън градовете. Сумата трябва да се раздели на броя на пътуванията а не на дните в годината! Мошенници!!!!

Ако ще си платиш само за 18-ти ноември, аз ще ти направя такъв път на 17-ти (предния ден) дето като минеш по него, на следващия ден да не става за употреба. Чаткаш ли?

Лазаров, олигофрен долнопробен, днес съм обиколил цял град, и никъде няма годишни винетки. Кой идиот отново не си свърши работата че винетките не стигнаха?

Днес 02.02.2013г. в 11.30ч. никъде в Габрово нямаше годишни винитки за леки автомобили!!! ... организацията, ебаси пътищата, ... държавата!!!!

Не ме цензурирайте!!!!!! Нали уж има свобода на словото или станахме севернокорейци?????

Габровците се сещат в последния момент, нали са габровци :)

Хаха, ти коледна елхичка през август ли си купуваш???

В Billa до спортната зала има. На гишето на EasyPay

Никой не ви вярва!!! Не за първи път се търсят винетки. Искате да си набутате скъпите първо уж че няма от годишните. Изведнъж почнахте да печатате.

деер

Видяхте ли, че са Ви дебнели?! Докато не закараме 240 шамандури в затвора в Белене, няма да се оправим, а ще ни оправят нас.......

Абе хора,защо на нас Българите винаги някой ни е виновен?И никога не търсим вината у себе си,а у НЯКОЙ.На който да си излеем всичко,което сме натрупали негативно у себе си.Първи януари измина много отдавна,така че всеки би трябвало в рамките на месеца да си е купил винетка.Зашо винаги в последният момент?Така сме във всичко,пусти манталитет нашенски.

Ако имаше достатъчно винетки ,ЗАЩО СЕГА ПЕЧАТАТ 220 000.После серсеми обясняват ,че е имало достатъчно време всеки да си купи.Умишлена липса,за да се печели повече.

Тъпак, старите винетки важеха до 31.01.13, заща трябваше да ги купуваме още в началото януари?

Поради това,че постоянно се лее омраза в нета личи на какво културно ниво са приматите като теб.

" Колкото повече винетки се купуват, толкова повече приходи има за ремонт на пътища, каза още Лазар Лазаров. " ваща м...а ,а вчера четохме новината за 1 милион в тая агенцийка дето тоз я е оглавил, че са си раздали бонусчета -не наяли се свинчоци....

да всички реват пък като дойде 31.01 и всички бързат да си купят да не ги глобят пък иначе дупки по пътищата и бля бля затова няма да се оправим вижте ги гърците евала, ние сме заспал народ хак ни е

Какво ще проверяват тия цървули като няма винетки и в Стара Загора! Няма оправия в тая държава и да искаш да си изряден - не можеш! Ако те хванат - давай рушвет иначе ще ти свалят ризата от гърба!

деер

Споко , всичко е предварително изчислено! Анализирано е и без предупреждение Ви причакват! Глесувай за ГЕРБ или за БСП, които го знаеха това , но не Ви казаха, за да се получи напрежение........

kgb777kgb

Обикновени лъжци , тъпанари , вечно недоволни от всичко , Андрешковци , които като чуят за плащане на нещо се насират - вижте се !!!! За лъжците ще кажа , че днес приятел си купи винетка без никакви проблеми , а аз съм си я купил още преди 20 дни и вчера само си я залепих !!!

Ей,говедо в Ямбол няма винетки.Ако искаш и 10 винетки си вземи от там от където си.

деер

И защо си я залепил вчера, а не когато си я купил? Сам се издаваш, че можеш само да се подиграваш на другите ......

kgb777kgb

Ти си рЕдко тъпо парче !!! нЕма как да има по-тъпо !!! Тогава нещастнико бях на бензиностанция , напълних си резервоара , видях , че има винетки и си купих - просто нали ??? Да ама не и за тъпак като теб , ти ще чакаш последния възможен ден , за да ревеш , че няма !!! И понеже си изключително тъп ще ти обясня , защо я залепих на 01.02.2013 - защото предишната ми важи до 31.01 - дебил разбра ли ??? Купувам само годишни винетки естествено схвана ли , или е прекалено сложно за полирания ти мозък ????

Понеже в Ямбол няма винетки и тръгна за Сливен за да си взема от там и ако ме спрат подлежа ли на глоба?

Ако работех където трябва ,щях да застана на пътя за Сливен и да купя на жена си вибратор ,нали днес е ВТОРИ февруари.

Достатъчно и много повече акцизи и данъци има в горивата, за да не ни занимават с глупости и да ни губят времето. Обаче шибаната държава трябва да ни мачка и да налива в набъбналата от други мегадалавери касичка на цветелинка борисова/бориславова.

2 ФЕВРУАРИ-ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА ФСИЧКИ ДЕПУТАТИ,МИНИСТРИ И ТЕМ ПОДОБНА СГАН.ДА СТЕ МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ.

ООН Световен ден на влажните зони и водолюбивите птици (по повод на Рамсарската конвенция от 1971 г., за първи път се отбелязва през 1997 г.) Петльовден (Ден на мъжката рожба) Азербайджан Ден на младежта Бразилия Официален празник на град Порту Алегри - ден на Nossa Senhora dos Navegantes, патрон на града Италия Празник на град Шака САЩ и Канада Ден на мармота Тайланд Ден на изобретателя (от 1995 г.) и Национален ден на земеделието

V Razlog,Banso, Qkoruda nqma nikade !!!!!!!

На вас в Банско не ви трябват винетки. Нали Боко и Цецо ще ви правят лифтове. За какъв... са ви коли.

Днес,в София,открих годишна винетка едва в 6тата бензиностанция в която спрях,добре че южната дъжа е богата на такива обекти-няма да е зле снабдяването с тези стикери да е по редовно,особено сега,в пик-търсенето им

Поне да бяха изчакали още една седмица да си получат хората пенсиите и тогава да организират смислена акция "две в едно" - масови проверки от 09.02 до към 15.02 за стикерите и "пийнье", както би се изразил Краси Радков - сега се моля на боговете да не ме спрат на пътя............

Не знам, къде отиват тези пари, сигурно по джобовете на заинтересовани лица, но никак не за ремонти. На всякъде из София и околности са зейнали дупки.

A освен за стикери, за дупки по пътищата ще проверявате ли?

да, от опит мога да ти кажа как. пропадаш в дупка, пробилаш си картера, застрохователя ти казва, че иска протокол за ПТП, да се обадиш на КАТ, пристигат те, пишат ти акт, като казват, че си карал с несъобразена скорост, след което гордо те съветват да съдиш общината. така проверяват за дупките по пътищата

Защо цените на седмичните и месечните винетки не се съобразят с годишните?Например месечната може да е от порядъка на 7-10 лв. така повече хора ще си ги купуват

Официално се доказа, че винетки липсват в цялата страна. Тогава за какви проверки говорим? Първо са длъжни да осигурят винетки навсякъде, а след това да контролират и глобяват. От къде да си ги купят хората, след като някой не си е свършил работата. Вместо да санкционрат виновника, санкционират водачите, които нямат никаква вина. Братя Българи, на война срещу некадърността на някои от властващите.

А къде спаха, че в края на месеца решиха да си купуват винетки. Винетки за 2013 година се продават от декември.

ми те драги важат до 01.2013 ако следвам твоята логика да си ги купувам през май ама знам ли дали ще ми трябват след 1 год.

Е сега ще падне лапане! Катаджия да си тия дни, под пара да останеш!

А какво стана с цените на седмичните и месечните винетки?!? Журналята, пак мълчите

а така от първия ден почвайте да стрижете овцете че нали трябва да се събират пари за заплати на престъпниците във властта,крадливите мързеливи чиновници и дебелогъзите полузаспали фатмаци.От къде ще си плати човек глобата от хиляди левове като не може да събере пари за винетка бе малоумници?

Има, имааа. За всеки ще има по глоба. Айде на глобитеее!

аййдеее на глобитеее овчиции да не сте спали га сте ма избрали :) от понеделник ще има за всички от новите винетки съм поръчал а дотогава ще ви издоя още неой друг левчец :)

ДАВАЙ НАРОДЕ..ЧЕ ЩЕ СВЪРШАТ И НЕМОЖЕМ ДОПРИНЕСЕ ЗА РЕМОНТА НА ПЪТИЩАТА..УРААААА ДНЕСКА ИМА УТРЕ НЕМА!!!