Цачева за ветото на Радев: Защо е тази припряност?

Министър Цецка Цачева попита защо е тази припряност с президентско вето по антикорупционния закон

Обратно в новината

Коментари - Цачева за ветото на Радев: Защо е тази припряност? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зашо не се скриеш? Направи ни поне това добро.

Цецке бива ли да си толкова куха лейка?

Размаза ме- възхищавала се на надзирателите в затворите. Нямам думи!

Тази проста гербаджийка, ако имаше малко достойнство, щеше да се скрие вдън земя.

Ами защото др.Цачева,Президентът е достоен българин и гражданин.Има съвест.Има чест и човещина. Все качества от които вие, от ПП ГЕРБ сте оперирани в ранна детска възраст.

някои хора да нямат капчица себеоценка...Още когато беше кандидат за президент й се чудех...Хората й го казаха, тя пак се навира в очите им...

"Смисълът на антикорупционния орган е да събира, да обработва информацията, да подава годна информация с доказани факти и обстоятелства до разследващите структури, каза още Цачева." Всички знаем смисъла на законите. Също така знаем как ги упражнява ОПГ ГЕРБ - "да се удари", "да се прекрати", "да се забави", "да се следи внимателно", "да се почва леко", "да се докладва на ББ и ИФ"... Ох, ако министър Цецка не се беше разплакала припряно за убития от комунистите си дядо, можеше да е и президент... Тефтерчето на Златанов е огледало на "борбата" с корупцията от цецките, цековците и бойковците...

Малее тази е толкова Тъпа , че Слона е правоъгален ! Кой я направи Министър , когато никой не я избра ? Оставка на тази малоумница !

Тия псевдоюридически брътвежи на Цачка---не са дори на нивото на "Рабфак"-----Симитлийското Слънце подбира особено тъпите, като тая мунда!:)))))))))

Интересно ми е Цачева, като взима отношение по тената, да отговори, да поясни дали контролът върху работата на тази комисия от парламента я прави зависима от парламента, подобно на твърденията за търсене на отговорност или обяснения за действията му от главния прокурор пред същия парламент, например!

''Самолетаджията'' е виновен за вдигането на цените и е крайно време да ''се приземи'' на Позитано 20, където му е мястото, а ''кормилото'' да поеме човек който разбира от тия неща, защото това не е ''самолет''. Храната която купувахте за 100 лв сега я купувате за 140, до края на януари ще я купувате за 200 лв. Ако изпитвате удоволствие от скъпите неща, мислете си за управлението на държавата като за ''управление на самолет''. Това поскъпване ще продължи, докато не си смените ''чиповете''.

Цачева не може да не знае, и защото е длъжна да знае, когато заявява: Смисълът на антикорупционния орган е да събира, да обработва информацията, да подава годна информация с доказани факти и обстоятелства до разследващите структури, каза още Цачева... че разследващите структури и до сега не страдат от липса на такава информация и че има такива органи и сега, чиято задача е точно да събират, да обработват информацията, да подават годна информация с доказани факти и обстоятелства до разследващите структури и всъщност големият и истински въпрос е ЗАЩО ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ САГЛ ПРАВИЛИ И НЕ ГО ПРАВЯТ, както е във всички останали държави и каква е гаранцията, че и новата комисия няма на практика да имитира дейност или още по-зле - да се използва като бухалка срещу неудобните и критиците на властта, каквито са манталитета и доказаните практики! Така ме адресатът на въпросите на Цачева очевидно не е президентът Радев по темата и в случая! А и не е на Цачева работа какво прави президентът - видя се на президентските избори кого предпочитат хората (аз между другото НЕ подкрепих Радев)

Ало ЦАЧИ,как е Борис три?

"За всички е ясно, че 20% увеличение на заплатите няма как да бъде постигнато с оглед възможностите на държавния бюджет. А иначе по 11 лева за глас на изборите получавате, т.е. на година по 34 миона на партиите в парламента,което за 4-годишен мандат е 136 милиона лева.

Бойко, колкото и да ти е вярна Цачева народа и би дузпата. Махай я. Само негативи ти носи.

Колко е брутално това женище ? Нямам думи , хората не я искаха , но Кокала сладък и се нахвърли на ББ , рекетира ли го , ще узнаем някога ! Оставка и Избори !

ЗА ТРЕТИЯ ПОЛ ! УЖАС !

Боже , това нещо отвори ли си устата е просто потресаваща. Барбар с всички кадъни от ГЕРБ. Смешки. Махайте се .

ЗАПОЧВА В БКП !!

януари

както на всички герберасти

Спорили испанци, турци и араби, кои са по-припряни. Испанеца казал, като трябва да свърша някоя припряна работа казвам "маняна" т.е. утре и припряността при работата отпада за утре. Турчинът казал, вижте, да си припрян е много вредно, вдига се кръвно и т.н., затова нашият мъдър турски народ е измислил думата яваш-яваш. Като видиш някой припрян охлюв, му казваш яваш-яваш и той спира с припряността. Най-накрая се изцепил арабинът. Казал, вижте ние лекуваме припряността с думата инш-аллах. Това е нещо подобно на маняна и яваш-яваш, но без степента на тяхната прибързана припряност.

Абе,Цячева,висяхме ви какви сте безгласни букви без собствено мнение,така че по-добре млъквайте и чакайте последна дума от Борисов.Егати смешниците и циркаджиите сте.

сте за боклука и трябва да си ходите. Оставка!

Е,И АЗ ТАКА КАЗВАМ,АМА НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ НЕ ИСКАТ,ОПЛЕЛИ СА СЕ КАТО СВИНКИ ЧЕРВА ВЪВ ПОЛИТИКАТА КРАДЦИТЕ ИМ КОМУНИСТИЧЕСКИ НИЕДНИ.

Майката на нацията не загуби ли избори,и какво прави във политиката а?Това е Майката на нацията която е вечеряла за 1700лв във Столичен ресторант,а някой пенсионери ровят по кофите да търсят нещо за ядене дори и развалено да е.да им преседне дано на тези самозабравили се управляващи

Всички сме наясно с реалността около Цецка Цачева. Най-доброто, което може да направи докато се налага взаимно да се търпим е просто да не говори. Така няма да се напрягаме взаимно.

Нещо ви е страх,че всички сте в кюпа.

Отдаваше се, на Партиен разврат, с тежко чувство и един нескрит мерак Фашиско семейство, задочно Право след натискане с Другари, по тъмно в "Кайлъка" и в плевенските сокаци

не е задоччно Право, а още по-зле-Рабфак-поръчково право и то........и него не добутала, а просто фалшифицирала таман 2 дипломи

Кой задава тъпи въпроси? Баба Алци!

ОТВРАТИТЕЛНО СЪЩЕСТВО !

А ето я и клетата майка на нацията ...

Защото народа ви е избрал да му пазите интереса, а вие пазите само своя и статуквото, което много ви изнася. Иначе казано писва ни и ще го отнесете! Корнелия, не е по-стока и ако махнем тези да не си мисли, че вече е спечелила!

Корнелия вече щеше да е приватизирала тези пари.

Мамата се изходи по въпроса.

Изходи ... е много "меко" казано !

Стовари го като самосвал с вар. Достатъчно ли е твърдо?

тая грозница с двете доказано фалшиви дипломи да млъква! Идва видов ден, да млъква и да не ръси мозък!