Венцислав Стефанов: Нинова и Решетников не са обсъдили Радев

Срещата между Корнелия Нинова и ген. Решетников нямаше общо с кандидатурата на Румен Радев за президент, заяви Венцислав Стефанов пред bTV.

Обратно в новината

Коментари - Венцислав Стефанов: Нинова и Решетников не са обсъдили Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега нали ви стана ясно! Не Нинова, Бойко е търсил одобрението на Решетников да издигнат Радев за президент!

Ама чакайте малко. Вчера Корнелия Нинова каза, че не се е срещала с Решетников. Сега се оказа, че се е срещала. Явно лъже. Защо ?

Да каже и истината за това какво се крие в корема на Дебелян...

Егати помиярите!

Неразбрах има ли връзка между СИК-Нинова-Ананиева и Решетников(Русия)?! Или просто съвпадение на времето и мястото....

Де да беше!

БСП и АБВ си сътрудничеха... та решили да представят Нинова на Решетников...

В качеството си на какъв В.Стефанов урежда срещи на Корнелия Нинова и руски генерал? И как знае такива подробности от разговора? Дъщерята на Ананиева докладвала ли му е или е носила "бръмбар"? За Гладстон, Юго, Макгахан, Соболев знаем какво са направили за България - какво обаче е направил Решетников, поне аз не съм чувал. Дали Стефанов не поставя знак на равенство между своята изгода и доброто за България? Тая работа е вмирисана отвсякъде!

Руски измекяри - това са всички Бесепари! Долу червените боклуци! Да изринем България от тях! И да ги пратим пак в руската кочина! Да сърбат водка и помия от копанката на Путин!

Руските шпиони чрез агентите им от ГЕРБ и АБВ са спретнали "активно мероприятие" на Корнелия Нинова за да сложат на нейно място Георги Първанов и да по такъв начин да държат ключът към изборите - който и да победи (Б.Борисов или Г.Първанов) все ще е техен човек! Не че харесвам особенно Нинова, но тя тика тази ретроградна партия БСП към ЕС, а тия малоумници искат да я върнат към Русия! Трябва да е ясно на всички, че България е в ЕС и ние трябва да се стремим към ценностите на държавите от ЕС. В този случай трябва да подкрепим Нинова срещу хардлайнерите-русофили в нейната партия!

Генерал Бойко Борисов е винаги предпочитан партнер и от демократи,фашисти,комунисти,алпинисти ,оксиженисти и прочие,от американци германци и руснаци,патагонци и бимбилсистанци, от богати бизнесмени и бедни социални, от Орбан,през Меркел,Обама ,Камерън,Путин и ЮнкерЗАЩОТО Е ДЪРЖАВНИК,МЪЖКАР И НЕ Е ПУ...ТКА КАТО РАДА ПЛИТКАТА,ВИНКЕЛА,СИДЕРАСТ САЧМАТА,КУРНЕЛА И ФАТМАКА,ДА СИ ВЪРТЯТ ТРЪТКАТА КАКТО ДУХНЕ ВЯТЪРА!!!

Ходи си пий хапчетата!

Срам и резил. Кога най на края ще се отервем от комуняги? Трябва ни нов устав за декомунизация ! трябва ни забрана за бивши доносници и слугуси на комунистите да поемат всякакъв вид постове в нашата държава!

А бе Фенци, а бе помияри.о гербаджийски къде се буташ на коня в краката. Имахме те за нещо ти си бил фека.........

Ех Курнелия, защо не избрахте генерал Клозетников за българския президент, тогава той щеше да бъде и генерал губернатор на Задунайския клозет?

социологията...Герб върви надолу... ялови напъни да спрат Нинова.

А стига дъвкахте тази дъвка, бе, гербаджии,стига с тоя пияница руснак, кой, от кого, как, Радев е легитимно избран президент, това е, колкото по-рано свикнете с това, че ГЕРБ са пътници, толкова по-добре!!Станете един коректен сайт, не герберастки рупор, излагате се!!!

Радев е Президентът-плъх, нищо не правещият послушен Президент

Свиквай, дебил, той ще оправи и Боеко и който се сетиш, защото е истински генерал, боен пилот изтребител, а не пожарникаро-милиционер, направен по милостта на царя генерал!!

Колко тъп трябва да си за да разбереш че в една държава не може да има два действащи президента. И колко тъп трябва да си да не си чувал поговорката много баби хилаво бебе. Когато му дойде времето ще има много да го чуваш и виждаш, изчакай един месец и ще разбереш.

Венци Стефанов,който е неразделна част от първите мутри в СИК. Та нали славия беше базата на Бай Миле,Маргините и цялата друга сган. Сега се оказва,че Венцзи е бил ръководството на руските спец служби. Браво венци. Браво. Но и ти плати цената, нали? Май си го заслужил. нещастници мръсни,съсипахте народа и държавата. Пфу.

Маджо и руската Мафия - това е Славия днес

Герберастки смрадлив ибрикчия, ти се обади, бе помияр, още ли ближеш рани?Ха, ха, любимеца ти си отива, ГЕРБ също, нещо за Путя и Раша, надупеец, много скромен си станал?!Тъпо, герберастко парче, там, в обора стой, при гюбрето, дебил задръстен!!!

ето това се занимава въпросния мръсник той и от футбол не разбира но що търси тоя червен боклул с решетников ами мвого просто ибрикчия МРЪСНИК

Зъ къв уй тази червена гювендия се е срещала с муджишкия генерал Клозетников? Не е ли това национално предателство?

за какъвто "не червените" се срещат с американския посланик!

Така или иначе Радев изчезна. Не му пука за бежанците, сигурността, за Маковей, за съдебната реформа, бедните, бизнеса и тн. ИЕдинственото, от което се интересува Пенсионерът генерал, е собственото спокойствие, Деси и Партията-Майка. А всички, дето гласувахте за този гол охлюв, да го духате

Липсва ли ти ? Не се притеснявай ще го виждаш често след месец и нещо - хахаххааха

Ти в кревата ли го виждаш! Xaxaxaaaa

Бай Ставри

Не не ми липсва, срам ме е от такъв Президент-плъх Нищо не прави, само ходите вие пророци и влъхви и разказвате за чудесата на Генерала, които ще се случат Няма тъпак, който да ви вярва Генералът е един свит човечец без собствено мнение, който се чуди какво да прави

Гледах предаването снощи ... по -голям слънчоглед от Цветанка в журналистиката няма за Бога !!! Къде ли не беше при кой ли не работодател , какви ли не поръчки изпълняваше - СНОЩИ СЛАГАШЕ ДУМИТЕ В УСТАТАТА НА ВЕНЦИ СТЕФАНОВ - ИСКАШЕ ВСЯЧЕСКИ ДА ПОЛУЧИ ОТГОВОР ТАКЪВ КАКЪВТО СА ПОИСКАЛИ ОТ НЕЯ ЗА ДА Е В ЕФИР ... ВСИЧКИТЕ ДЕМОКРАТИ, ДЕСНИ .... СА ПРЕБОЯДИСАНИ КОМУНИСТИ, ЗАЩО Е ТАЗИ КОНФРОНТАЦИЯ ПО МЕЖДУ НИ - ВСЯКА ТЕЛЕВИЗИЯ БЪЛВА ПЛЯВА СРЕЩУ ДРУГАТА - А СТИГА, ЩЕ СМЕНЯ КАНАЛИТЕ, НО ПЪК НЯМА ДА ЗНАМ КАКВИ СТЕ ГИ СДРОБИЛИ И НА КОЙ ПОМИЯТА СИ СТЕ ИЗСИПАЛИ ... ВСЯЧЕСКИ СЕ СТАРАЕШЕ ДА ИЗКАРА ОБЯСНЕНИЕ ОТ УСТАТА НА СТЕФАНОВ , КОЕТО ЩЕ БЪДЕ КАТО ПРИЗНАНИЕ ПО ЕФИРА.... ДОСТА ГРОЗНО БЕШЕ !!!!!!!!!!!!

Както се и очакваше, КУРнелия лъже като дърта комунистка...!!!!!! Както излъга за откраднатите от нея акции от Техноимпекс, продадени за първия милион на другарката... А бай Венци си е на всяка манджа бензинджийска меродия...

Абе къде изчезна тоя мишок Радев? Като че ли не става дума за него -достояния генерал...

не е изчезнал, до полагането на клетва от Радев, президент е Плевнелиев!

Толкова ли големи баламурници изглеждаме? Не можаха ли да измислят някаква малко по-хубава лъжа...

Футболната запалянковщина се превръща в политическа. Объркани, неясни представи и политически пристрастия. Ниска топка. Жалко за подведените Нинова и Ризова.

Добре де, хем не бил в България по време на срещата, хем претендира да говори като последна инстанция. Конферентна връзка ли е имало на срещата, диктофонче или телефонче е било включено или какво? Пък и за какво им е били необходим преводач - след втората водка българите без проблеми почват да говорят руски, руснаците български

Този господин е бил член на БКП. И Б.Б. е бил член. Иска да ни убеди ,че Решетников е казал: "Ние затова предпочитаме да работим с Бойко".

Предпочитат да работят с ББ, защото е прост и предсказуем

"Не е ли национално предателство лидерка ма българска партия да се среща с руски генерал? "

А не е ли национално предателство да се пренебрегват българските закони и конституция, за да бъдат изпълнени "нарежданията" комшийския президент ???

Срещата била опознавателна?Има две причини жена и мъж да искат да се опознаят,едната се сещате .....,а другата е взаимни бизнес интереси.Изключвам първата.

Баах мааму , тоя бензинджия и от политика ли разбира бе, .... бааах мааму.....тотално съм ошашавен...

ГЕРБ плати и докара Решетников, който е персона-нон грата в Кремъл. Направиха интервю при плъха Коритаров, който бил анализатор. Боклуци!

Жалка фигура е Венци Стефанов. Мутра, защитаваща политическа кауза! Да се занимава само със Славия, но и там не е достоен.

... поне да фане да отcлабне... ако мисли да продължава е напоителните коментари...

Червените Боклуци яко се омотаха в льжите си...... :-) Пьрво Нинова твьрдеше, че изобщо не се била срещала с руския генерал, после била се срещала, ама не говорили за кандидат-президента.... :-) Сигурно са се обяснявали в любов??? :-) Като Червен Боклук ти пожелае лека нощ, бьди сигурен-сутрин е...... :-) :-) :-)

Най-се изкефих на "В гаедероба на БСП има само скелети"Е питам,каква промяна ще прави столетницата с тези скелети?!

Просто гербаджиите и абевейците гледат да цоцат максимално в създадената от тях почти "перфектнеа буря"!!!

Цоцането го извърши Орешарски със фалита и ограбването на КТБ ( обира на века ) под благосклонния поглед на Червените Боклуци и Доган със съдействието на Прасчо Пеевски.......

не знаех, че и този е на заплата от Кремъл, много станаха, тея верно ни изкупуват един по един

те ни отровиха живота ,да пробваме и ние техните !

А И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА БЪДЕ ЗАЛОЖЕНО В КОНСТИТУЦИЯТА ВСЕКИ МЕСЕЦ ПОЛИТИЦИТЕ НА ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА!!! И ПУБЛИЧНОоооо С НЕЗАВИСИМИ ЕКСПЕРТИ АКО ТРЯБВА ОТ НИГЕРИЯ, АМА НЕ И ОТ КУКЛОВОДИТЕ. ХАК ДА ВИ Е!

Детектора на лъжата не може да ти каже дали всичко, което са изговорили през изминалия месец е истина, трябва да им зададеш конкретни въпроси.

три пъти дневно !!!!!

И на тези хора портрета на Левски им седи над главите... боклуци! Ние сме си виновни, че търпим още...ще търпим докато изчезнем тотално ли?!

На нас политици ни трябват светски хора. Тези не ги знаем отверка дали са държали, една крушка през живота си не са сменили, ше ме учат на демокрация крепостини бивши селяндурски комунисти. Бай Тошо ги опъваше на стадиона моментално ако беше се закрепил на власт.

Нова конституция. Ценгета, мутри, пожарникари, военни, бкп членове всичко аут от политиката. под 50 години политик, съдия да не може да се става. Хора доказали се дипломати да заемат политическите кресла. Тези хора дори по комунизма са живели извън държавата, еродирани, с широк мироглед и т.н. Тея путета дето са са в НС да изчезват!

ерУдирани

black_mask79@abv.bg

А бе те политици, ченгета, прокурори , съдии, адвокати не могат да пишат, ти на мен ми правиш забележка?! Жалко, че не си някъде на около да ти извадя купища документи да видиш за какво иде реч.

Пак БСП ще е на власт, каквото и да правите Гербаджии, повече крадци като Бойко нямат работа в управлението на България!

А ще спират ли магистралите! Хемус, Струма са недовършени.

даже и руснака взе да се отвращава от раболепието на българските си слуги блюдолизци

е кво нема бе, то ние заприличахме на цигански театър за чужденците.

Изключително интересно, кой подхлъзва Нинова и защо? Какво общо има мутрата Венцислав Стефанов с това? Но първо, кой е генерал Решетников? И ето, "Русский дегенерат: Решетников Леонид Петрович - Генерал-лейтенант из СВР (Служба внешней разведки Российской Федерации) России. Решетников вырос в семье военнослужащего. Он закончил исторический факультет Харьковского государственного университета в 1970 году и учился в аспирантуре Софийского университета (19711974)." Та Харков сега е град в Украйна, въпреки, че е исконно руски град. Евреонала се е уплашил, че може България да излезе от ЕС и НАТО и търсят компромати.

Прав е Решетников за БСП.Американските бази-4 на брой ,Калфин подписа договора за тях 2006 год.И с просто око се вижда ,че БСП действа според интереса си.Хората не вярват на политици.Много са лъгани.Както казва и един професор.Доган и той се пишел русофил.Но никога не е ходил в Русия,нито е посещавал руското посолство.

Той Доганя си е най-добре. Седи си в сараите , пази си го нсото, врътка си далаверите, чете глупостите и се хили без коментар. За какво му е да ходи някъде като другите идват при него?!

мажоритарния Слави, който с усърдие ще си спука задника да възкачи Бойко Методиев Борисов за трети път на власт, удари тази вечер дъното. Слави поканил Фики, каквото и да означава това, наричайки го Сър Фики и презентирайки безумната му песен издислав. Фики, понеже има точно седем думи в речника, почти мълча, а Слави запълва нечленоразделността му с некадърни смешки. Очакваме мажоритарният Слави да покани и авера си Бойко Методиев Борисов след господин Цветанов, както вече нарича Цветанов, щото всъщност Бай Член си е акана издислав. И да изпеят заедно: кой ша ни набара. Това ви е новият будител, който говори от името на народа, заради референдума си, с който ако нещо направи бе, да подлъже народа, в полза на ГЕРБ пасмината.

"Доживяхме! Значи с американци не е лошо? Да се лети до Вашингтон и Брюксел за инструкции може?" на "Русия е все едно кой ще бъде на власт в България - социалист, гербист, националист". ИЛИ ПЪК ЕРДОГАН!!! "Ние сме твърдо уверени, че българският народ няма повече да повери браздите на своето управление на такива личности, за които срещите с руснаци са престъпление", заяви Решетников. ПОСЛЕДНОТО ИЗКАЗВАНЕ Е ПРИСЪДА ЗА НИНОВА! Другарите от гардеробите също са в очакване на нов ДЕСЕТИ НОЕМВРИ!! ЕРДОГАН И НЕГОВИТЕ "БЕЖАНЦИ" ЩЕ ГО ИЗВЪРШАТ! ХАРМАНЛИ БЕШЕ САМО РЕПИТИЦИЯТА!!