Венецуела официално уведоми ОАД за намерението си да напусне

Венецуела официално уведоми на 28 април Организацията на американските държави (ОАД) за намерението си да я напусне.

Обратно в новината

Коментари - Венецуела официално уведоми ОАД за намерението си да напусне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има нужда от внимателен анализ на цените в тази страна..като с е огледат всички вкл дотации..Вероятно извънземни наркомани ползват обсебени бюрократи за орг диверсии срещу власта и населението..

Черна техника манипулира протестите ..като има данни че"Зверове пристигат през космоса с няколко на брой армади тръгнали са от към марса..

Свободна държава...колко да е свободна? И с шофьор начело? Висока класа, дума да няма.

да позная ли? Ако не си САМИЯТ сюлейман паси - или си негов братовчед, или си зависим (финансово-нарко...) от някой от тях. Юдо-масоно-мюсли-мафията е бясна, че някой за пореден път им подритва възможността да смучат от целия свят едновременно. Сатанистите забравят изначалието --- на пазара предлагам частица от това което аз съм съзидал като чедо на съзидателя, срещу частица от това, което ти си съзидал, като чедо на съзидателя. Юдо-масоно-мюслианците искат само да получават - без да дават. От къде произтича това желание (от древните им верски писания при условие, че писменността им е възникнала с хилядолетия след нашата? ха, ха! )

ако си ЧОВЕК няма значение какво работиш --- ако си ГЛИСТ - също

СТРАШНА НАПАСТ СА КОМУНИСТИТЕ!!!От една от най-богатите латиноамерикански държави направиха мизерен конц. лагер!!!

Ако не им се бъркат 'демократите' от севера, няма да е така

Ал

Абе, Умньо, комунистите ли изолираха тази държава и те ли постоянно правят опити да дестабилизират правителството и? Затова и наистина умните се отцепват от ОАД.

много си прав, но бъркаш адресатите (ако не си мюре). COMMON е саксонско-юдска дума за идеята --- всичко не мое - е общо, но моето - си е само мое. Идеята "комунизъм" е юдо-масонска и е спонсорирана като тъкава. Базовите КОМУНИСТИ (еврейските главорези-с кожени тужурки наричани най-често "комисари") я придвижват много сериозно напред, но тъй като тези същества-вещества са зомбирани от "вярата си" (обучението след обрязването), нямали психическата възможност да анализират ситуацията и вмесо само да изтребят елита на русия (за което им било платено от спонсора) --- кретените създали СССР

Какво ще правят венецуелците във Венецуела си е само тяхна работа.

Че кой е казвал нещо друго?

Ама какво нещо е социализЪмът-КомунизЪмът?!Куба- райски остров, Венецуела- 3-та по запаси на петрол, Русия-сред най-богатите на ресурси...И какво?Глад, разруха, мизерия...Потресваща гнусотия е това чудо..Фашизмът, ряпа да яде ...Където е стъпило, трева не никне

Много точно си го казал! Само смени думите комунизЪмът и социализЪмът с думите евреи и лихвари и ще си нацелил точната картинка!

Е що тогава кубинците и венецуелците плуват през морето та да стигнат до гадните САЩ? А/

Ал

Проблемът на всичките тези райски кътчета е, че едни евреи-глобалисти или по старому - империалисти, искат да сложат ръка върху тях. Изграждат "железни завеси" около тях и разоряват икономиките им. Затова там хората живеят бедно. Ако си живял по времето на соца, би трябвало имаш някакъв спомен от тази изолация. Вината не е на правителствата на тези страни. Те просто се опитват да се опазят.

В Каракас се отприщи масово недоволство, предизвикано от недостига на основни храни. Протестите, избухнали вечерта в четвъртък, продължиха до днес сутринта. Участниците скандираха антиправителствени лозунги, обявиха се против президента Николас Мадуро и освен оставката му поискаха да им се осигури храна, съобщава в.Насионал. Повод за протестите стана инцидент с камион, натоварен с ориз и захар. Превозното средство било спряно от членове на Националната гвардия, които не му дали да стигне до магазина, където чакала опашка, а го пренасочили. Това предизвикало всеобщо възмущение и хората започнали да викат Искаме да ядем!, Гладни сме!, Отчаяни сме!. Протестиращите излезли на един от столичните булеварди и спрели движението.

Ами това е защото онези не искат да им дадат без пари петрола и природните си богатства. Виж ние как сме добре! Дали сме им да вземат каквото си искат. Това злато, това пари от енергодоставки, това банки, заводи, предприятия. Каквото си искат! И ние сега сме добре. Прости, бедни и мно-о-ого стабилни. Затънали сме до гуша в кравешки и краварски ла...на!

Враг 1 на Каракас и околностите му!

Онзи ден един 70 годишен човек разправя, че когато тръгвали навремето на учения - товарели камионите и гаубиците на влака. Зер да не станат за резил като закъсат на пътя, докато ги разкарват из държавата. Това е могъщата ви СОЦ армия! :D Даже в апогея си е била пълна трагедия!

Защото МНО трябваше да ремонтира пътищата, ако ги счупи. По-евтино му идваше да ползва БДЖ.

На България населението й намаля, защото като отвориха границите и всичко живо с акъл хукна да бяга по-далече от комунистическата кочина. Някои останаха и след 20 години ми викат - Що не заминах като бях по-млад и ми предлагаха?!

Това е Цедката на Дарвин.

Мързеливите и неориентираните да гният..

Ми ти очевидно и преди 20 години си бил същия аутсайдер и безхарактерник както сега! Предлагали му, той се чудел... Затова сега вече по принуда слугуваш на новите господари, то нищо друго не става от теб и 30сребърника са нещо! А и сам се определяш, че си без акъл, след като твърдиш, че всеки с акъл е напуснал България! P.S. Какви амфети използваш та имаш пауър по 20 часа в денонощието да бълваш в тоз сайт поне по 30 поста под всяка статия?

Аутсайдер си ти. Стоиш си в бесепарското си село У врачанско. децата ти отдавна са избягали и дори не се сещат за тебе. Пиеш на вересия в хоримага домашна парцуца. има ли по-голям аутсайдер от теб?

байганьо предпочита да "оправя "чуждите проблеми ,вместо да види,че е на ръба на пропастта ...ашколсун ,по-голяма простотия няма как !!!

са само простаците.

да не си изключение? в Бг са добре мошениците,другите ще последват 3те милиона ,пръснати по света !

Конечно. Ама бензина им е 2 стотинки!

Бензин нит се яде, нит се пие, нито да се къпеш става. И?

И да го палят не става, щото там е топло!

Напоследък много ми се бъркаш в пропагандата. :)

Ти какво ядеш бе бърдук ? Фалшиво сирене, кашкавал и полски боклуци. 75% от колите са над 10 години, таратайки.

Венецуелките са хубави мацки. Сега ще станат и евтини за женитба и ще изместят рускините, които са леко трътлести и нечистоплътни.

Най-богатата на петролни резерви държава в Света живее в пълна мизерия. Това само комунист може да го постигне!

Кво щеше да прави СССР, ако беше в Сахара? Щеше да внася пясък!

Младите венецуелки масово се стерилизират, защото не могат да си позволят контрацептиви и отглеждане на дете. По заповед на Мадуро, поне 20% от плодовете и зеленчуците всяко домакинство трябва да си отглежда само. Много важно като живее в апартамент...

А българките просто умират гладни или от кършене на задници под звеците на циганските чалгии. България от 9 млн. стана малко над 5 бе гьотверен...

Умират гладни простите хора. За тях е все едно къде са. Никой не им е длъжен.

"Липса на храна и лекарства, трицифрена инфлация, недостиг на електричество ситуацията във Венецуела е толкова лоша, че младите жени се боят какво може да се случи с тях, ако забременеят, и как ще отглеждат децата си. Традиционни контрацептиви в аптеките няма, което принуждава все повече венецуелки да изберат почти невъзвратимата операция за стерилизация."

чупиш тъпомера. хвърлят по 20 бона през терасата и умират гладни.

КЪДЕТО Е ВЛЯЗЛА КОКА-КОЛА, ТРЕВА НЕ РАСТЕ... ПЪРВО Е КОКА, А ПОСЛЕ КОЛА.

Венесуела я заменила с квас.

кока-та расте бързо, но за кола се чака доста

рано или късно човек проумява ,че чиф.утите са особено вредни и противни за настоящето и бъдещето на нашата планета .в техните глави са всички планове за унищожение и войни ,изглеждат като човекоподобни хлебарки ,най,най,най-фалшивата нация в цялата вселена .

Това е най-богатата на петрол държава :))) Тия индианци са по-тъпи и от араби и от руснаци! Типичен пример за "Вода гази, жаден ходи!"

Освен че имаш Spiritus malum си и бая Мentis inops.Като не разбираш от нещо ,защо го обсъждаш?

Ко? Набарал си някаква уеб страница с латински фрази ли? :))))

Мадуро и Путин - едно цяло ! Жалко че и Чуркин не е между тях / лека му пръст/

Българските продажни соросоиди расипаха България от корен. Едно цяло са с европедалите и уса-фъшкиите

Венецуела се скапва, а на шофьорчето Мадуро му дреме на ...

и на мен ми дреме за Венецуела;)

Ами всеки който е в организация с американците, рано или късно се скапва. А ако рече да ги напусне започват да правят мръсотии- знаем го от 27 години български опит с тях.

Всяка организация е създадена да диктува и да принуждава по малки страни да играят по свирката на на по големи.така беше и при соца така е и сега .Само че някои държави се усещат и се отделят

Но при соца България я наричаха Балкански тигър. Имаше 700 самолета, сега 3, 4000 танка, сега 40.и т.н.

И със селскостопанската авиация България никога не е имала 700 самолета

Кой и викал тигър ?

КЪВ ТИГЪР БЕ АЛЧО?ПО-МОЖЕ ДА СА НИ ВИКАЛИ СЕВЕНА КОРЕЯ НА БАЛКАНИТЕ

....сащата работа като мартвороденiя EC !

Венецуела просто тегли майните на американските чифути, които я докараха до просешка тояга, както колониалните западни разбойници докараха нас. но ние българите сме роби и ще умрем като такива

Българинът в НРБ повреме на Съветската власт не можеше да живее, където си поиска и да пътува свободно - точно като робите. Сега можеш да идеш навсякъде, включително да си живееш във Венецуела или в Северна Корея по желание!

Заради един диктатор, готов на всичко, за да си запази властта, цяла държава ще напусне една организация в която е членувала толкова години. Този диктатор и онзи преди него превърнаха една богата държава, износителка на петрол в една от най-бедните държави в света, където трябва да ре редиш на опашка за един хляб. КЪДЕ Е ПИНОЧЕТ ДА ГИ ЗАТВОРИ НА НЯКОЙ СТАДИОН ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ НЕКАДЪРНИ СОЦИАЛИСТИ....

Известна ли ви е тази организация ? Мисля че не. Това е като ЕС. Държави с различно ниво на производителните сили не могат да бъдат в общ икономически съюз.Това е обективен икономически закон. Защо ? защото по силните икономики изсмукват по-цслабите. България е директне пример. В момента сме над 78% внос от вън и то боклуци от Запада и Полша. България просто е ликвидирана и като икономика и като нация. Да не говорим, че демокрацията е пълна фалшификация. Не можеш да гласуваш когото ти посочмишщ. кандидатите се посочват от мафии, наречени партии.

И кат си почнал така "праилно да разсъждаваш" я да ни кажеш кои бяха неговите главни съветници и крепители А?

На кого ? Демокрацията предполага първо гласуване и после заповеди по-лоши от тези на диктаторите. Просто капитализма го кръстиха демокрация, а той е жива експлоатация

Ето това се нарича хибридна информация. Всички световни агенции публикуваха Решението на Венецуела за напускане. Само Бългалрските дупедавци публикуват . Венецуела официялно уведомила ЗА НАМЕРЕНИЕТО СИ ЗА НАПУСКАНЕ...

По норвежският интернет дори не се споменава, за да не се каже, че някой казва довиждане на американците.