Откриха изчезналата във Великобритания 15-годишна българка

15-годишната българка, която изчезна в Лестър, Великобритания, преди 12 дни, беше открита жива и здрава, съобщи Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Откриха изчезналата във Великобритания 15-годишна българка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аиде стига бе, ква циганка, кви пет лева, нашите цигани са руси и синеоки, не видяхте ли малкото цигане, дето го продадоха в гbрция.

Те това ако е българка, аз съм виетнамски негър. Продължават с промивката, все пак след 20 години трябва напълно да претопят етносите и да сме 5 млн. някакви си смугли хуманоиди.

Това не е българка, а етническа българка! Заради мангалите, вече става неудобно да казваш, че си българин. Тук всички са мангали-роми, а навън българи.

Аз живея от известно време в Лестър, Великобритания. Познавам около 30 българи тук, всички работят здраво и нито един не чака социални помощи. А това на снимката е гаден циганьор, заради такива тук постоянно споменават българи и румънци. Никой не вижда всички нас, които работиме и плащаме данъци и осигуровки, а само за бай мангал говорят. Не че тук няма пълна гама циганьори, ама не роват из кофите и говорят английски. Тук обаче не съм чул и дума за тоя мангал, само в българските медии се дига пушилка. Нито пък съм видял ченгета да тропат по вратите. Не че не е възможно, ама чак пък толкова.

Защо си губят времето с подобни боклуци!

Чукали по вратите на хората, вместо да проверят в най-близкия контейнер за отпадъци, това е любимото място на циганите и хлебарките.

И после "западняците" ще ще слагат мен и тоя "piece of shit" под общ знаменател. Дръжте си и визите и шенгена!

ДАНО ДА НЯМА ЗА БЪЛГАРИЯ ПОНЕ ЗА СЕГА НИКАКЪВ ШЕНГЕН!

колкото и политкоректно да се насилват медиите да наричат индийските племена в България с напълно некоректното и злепоставящо ни име "българи", по зла случайност получили" български лични карти-от първия ред си личи за какво става дума. още щом излезе поредната явно циганска "новина"-15-годишна илитератка, незнаеща език (тя и български толкова може да говори сигурно!), пратена сама на 15 години от Полша, че в Англия, че не е ясно от кого при кого и проч. типични цигании.а после лепнахте и снимката, че и името на бащата-леле каква българка, какво нещо!

Какви цигани бе брат, те са чисти мангасари.

Днес четох в някакъв вестник, че бащата на Ана се обърнал към нея с молба да се прибере у дома. И трите имена на този човек бяха турско-цигански. Как тя се казва в този случай "Симеонова" , както прочетох тук. И как пътува за Англия при родителите си през Полша? Всъщност " проблемите '" на циганите в Англия и защо и какво правят са най-малкият проблем на нас, българите - и да я намерят, и да не я намерят.

ВСЪЩНОСТ ЖАЛКО, ЧЕ СА Я ОТКРИЛИ

ПЪРВО СТАНА И СЕ ПОЛУЧИ, КАТО ЧЕ СЕ Е ЗАЕЛА МВР БГ, А ОСТАНАЛОТО Е ЛОГИЧНО: ИМА ПОВОД ЗА ИЗЧЕЗВАНЕТО, НО ЩЕ СТАНЕ ЯСНО

Тази, както я гледам на снимката, със сигурност не може да общува и на български език, камо ли пък да чете и пише на български. Е, може би разбира от някои френски....

За Бога, Дир, вслушайте се в читателите си и си редактирайте заглавието! "Българин" освен национална принадлежност е и етнос! Очевадно е, че това на снимката може и да е българска гражданска, но в никакъв случай не е българка!!! Наистина е обидно за нас, българите, да бъдем слагани под общ знаменател с тях, циганите, за всяка една излагаща държавата ни тяхна постъпка!! Редактирайте заглавието си ... уверявам ви - нито един циганин няма да ви се обиди (просто, защото нито един от тях не разбира езика, на който пишете)!

Първо-НЕ Е БЪЛГАРКА!! Второ-НЕ СЪМ Я ПРАТИЛ ТАМ!!и трето-това ли е най-важно в момента?? ЗАЩО не се коментира темата: Христо Бисеров? : Окрадените пари от върхушката на ДПС , БСП ?? : Царските заменки??и т. н .

КАКВА БЪЛГАРКА ,КАКВИ ПЕТ ЛЕВА -МАТГАСАРКА Е И СТИГА СТЕ НИ ОБИЖДАЛИ ,АЗ НЕ ИСКАМ ДА МЕ ТРЕТИРАТ НАРАВНО С ТЕЗИ СМУКАЧИ НА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ...

Какви са тия злобни и негативни коментари? Вие пубертети не сте ли имали? Моите деца не са бягали, но на тази възраст какви ли не щуротии им прищракват да се правят на интересни. На тази възраст са и изключително манипулативни. Добре, че са намерили детето живо и здраво.

ЕЕЕЕООООО, те за такива наддават на пазара, пък ти малолетна я наричаш, я не я обиждай!!!

123

не ми прилича на циганка, ама то ще се чуе, щом англичаните разследват, а не нашите, които са вързани с трафика

Ако наистина сме нормална държава, родителите на това момиче трябва да бъдат съдени. До кога ще се вдигат под тревога всички, а родителите да се държат като невинни жертви. Трябва да носят отговорност за непълнолетните си деца - къде ходят, какво правят.

"... 29-годишният мъж, арестуван във връзка с изчезването й, остава под гаранция ..." Това пък защо? И защо половината мъжко население на това графство е било арестувано, разпитвано и пускано под гапанция?

Циганка! 15-годишна циганка, а не българка! Оправете си заглавието и спрете да ни обиждате!

А инспекторът, чак се извинява за проверките по колите, и ходенето от къща на къща. И за кого????

Млада труженичка!

Ужас. Ей такива като тази ни излагат пред света... К`во ли е търсила тук без бъкел английски? манго

а тези които източваха банкови сметки в сащ и другаде по света какви бяха ,че не разбрах?! ...или маи всички сме един дол дренки с една дума "бг манталитет"

тя сигурно и български не знае ....

срамота поредната ромска издънка, това чудо не е българка, то е в среден род и не може да бъде разпознато

29 годишния мъж е баща й сигурно...

Че то в България българи няма! Вие гледали ли сте на личната ви карта какво пише? Пише: Гражданство - България/BGR. Никъде не пише, че сте българин, арабин, турчин, циганин, евреин, арменец, пакистанец... Така че в Република България живеят само хора с гражданство в България. Та и тази другарка - тя може да има паспорт, издаден от Република България, но в никакъв случай не е българка - както вече поясних - в България националности няма - има само гражданство.

В главата Ви е такава каша, че чак не се усещате. Ами това е то националност -гражданството. Първо се научете каква е разликата между нация и етнос и тогава правете изказвания

В моята е поне каша, а в твоята - гола чорба и тук-там плува някоя люспа от кромид лук.

" Корекция, да се чете: "Откриха изчезналата във Великобритания 15-годишна ЦИГАНКА"

Нека познаем от първи път!! Тръгнала от Полша,стигнала в Англия.Дали е бяло момиче или от "романес дуняс"? За непросветените,Полша се очертава като разпределително депо за балканските цигани!!! Там почвата е благодатна,няма местна конкуренция и кофти отношения на местните поляци!! Ако има нещо за което да са благодарни на съдбата поляците,то това е "последното решение" на Химлер.А то е,че е лишило Полша от цигани и евреи!!

Приятелю иди се прегледай. В Полша има около 750000 местни цигани.

Прегледах се май френд.!! Ако приемем всичко казано от теб за чиста монета...750 000 от 37 милиона...е има няма 2% от народонаселението на Полша. Няма да се впускам в подробности тези 750 000 цигани от къде са се пръкнали,като през средата на 70' по официални данни циганите са били под 100 хил.Дали пък не е имало екстензивен(сложна дума е) растеж на ромското население на Полша след отварянето на границите със Словакия,Чехия и Балканите в началото на 90те г??

И в Полша има цигани!!!

Тази на снимката дали получава детски в БГ? (нищо, че изглежда на 35).

Чиста проституция от неграмотното малцинство.

България=Мънгасария.

ПРОДАЖНАТА ПСЕВДО ДЕМОКРАТИЧНА ПАСМИНА НАЛОЖИ НЕГРАМОТНОСТТА КАТО ПРИОРИТЕТ И ТЕ ПОЧЕРНИ ЗАВИНАГИ КАТО ЦИГАНСКА, НЕГРАМОТНА, ПРОДАЖНА, НЕКЪДЪРНА И ПРОСТА НАЦИЯ! ...АКО БЕШЕ БАА ТОШО, ТИЯ БОКЛУЦИ НЯМАШЕ ДА СА ИЗЛИЗАЛИ ИЗВЪН МААЛАТА И ДА СРАМЯТ БЪЛГАРИЯ!

При бай Тошо не се излизаше много, много и без това...

Толкова време престой в Англия, а не разбирала английски.

Мъжките проститутки-охлюви седнали да се подиграват.

Българката се заиграла с 14 години по-възрастния англичанин тъй като привършила с парите и искала да изкара-вкара някой паунд.

на мен ми намирисва на трафик на хора, което е трагедия независимо от етноса...

Какви злобни същества пишат тук! Вместо да се радвате, че едно българско момиче е намерено живо и здраво, а не изнасилено и нарязано на парчета, вие предпочитате да се чудите дали свирила на английски или френски! Засрамете се!

От толерастията си патим. От толерастия ще изчезнем.

България няма нужда от такива "момичета". И Ботев, и Левски щяха да ти го кажат, ако можеха...

Точно така. Децата ни са объркани, дезориентирани от потока на информация и от недостиг на обществен морал. И всеко от тях ни е нужно и важно. Ако децата "позорят България" както пишат някои - възрастните са виновни!

Моите деца не позорят България, г-н Гост. Моите деца израстнаха и следват с по-малко средства от тези, които държавта осигурява на децата на мързелуващите цигани. Моите и много други български деца работят и учат и не позорят държавата си. Напротив, те създават нейния позитивен имидж. Така че, не само не се чувствам виновна за неграмотността на тези същества, ами съм бясна /меко казано/ на политиката, която се провежда в България и на геноцида упражняван върху трудолюбивите, умни и морални българске деца и младежи.

Докато една част хулите едно 15 годишно момиче, независимо ромка, африканка или ескимос и използвате големи думи, които не разбирате, не си ли давате сметка колко труд е хвърлила полицията на Острова? Може би за това постоянно дават Запада за пример - защото 12 дни те са чукали от врата на врата, правили са пътни проверки и са лепили плакати в опит да намерят изчезналото момиче. Не са се интересували дали е англичанка, шотландка, полякиня или ромка. Може би за това ги дават за пример - защото ценят човешкия живот без да го натоварват със стереотипи.

Още един типичен пример за констатациите на ЕС, че българите до 15 години трябва да се движат с придружител, защото нито познават заобикалящия ги свят, нито го разбират. Тотална дебилщина е обхванала младото поколение независимо, че се правят на отворковци с разните там компютри, лаптопи, таблети, скъпи GSM -ми. Тях ги затруднява и най-елементарната житейска задача, която трябва да решат, да не говорим за нещо професионално! А пък някои все още се чудят, че имало безработица сред младите!

Леле горкана,тази са я....Вече ще се хвали,че има международен опит ,а е само на 15.

Учи Индийска филология .

С какво се занимава в Англия, момиче, което не може да говори английски?

Бродира гоблени!

....БРОДИРАТ я...докато се спрявя с..."френската"

Не може да говори, но може да свири на английски ...

На 15 най-вероятно се занимава с това да бъде дъщеря на майка си.

29 годишния сигурно е мъжа на фотомоделката.