Коментари - Българин изкара акъла на британците на 1 април | Днес.dir.bg

Българин изкара акъла на британците на 1 април

Правителството в Лондон призова британците да запазят спокойствие, след като жителка на Брейнтри се стресна от българин, изскочил от храсталак край бензиностанция в графство Есекс, съобщи британското хумористично издание „Нюзбискит" на 1 април.

Обратно в новината

Коментари - Българин изкара акъла на британците на 1 април | Днес.dir.bg

Коментари

Очевидно много от тук коментиращите са изгубили чувството си за остра политическа сатира. Такава, каквато е писал Ботев например. Тази "шега" е толкова звучна плесница за английските ксенофоби, с ум колкото грахово зрънце, че повече няма накъде. Жалкото е, че у нас не останаха представители на този жанр - политическата сатира, защото в това време, биха били много плодотворни.

Престъпници криещи се зад партии и закони унищожават държавата- народа, а той бяга, а ЕС се чудят как да го интегрират на ниско платената работа за да си вдигнат БВП но забравят европейските норми за разкриване на корупция по високите етажи с полиграфи и проверки на международните банкови сметки и свързаните лица с тях. Докато си затваряте очите помнете и малкото камъче обръща колата.

а защо не си направят шега за първи април с техните негри, слези от клона?? до преди няколко години в африка ги обучаваха да ползват тоалетна.. решили да се захванат с европейците, а не виждат гредата в окото си.. а идват и на почивка в бг да ни петнят курортите... англичаните трябва да се засрамят от себе си първо, а не да си измиват с нас ръцете!!!

Да не говорим,че все още има семейства, които се къпят във ваната един след друг, без да сменят водата...........

май трябва да се обединим всички българи срещу мърлявите британци които не се къпят а се затриват сутрин с кисенце само лицето! БЪЛГАРИЯ Е ПЪРВАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА КОЯТО ПРЕЗ ОНЕЗИ ТЪМНИ ЗА ЕВРОПА ВЕКОВЕ Е ИМАЛА ДЪРЖАВНО УСТРОЙСТВО ТА НЯККАКВИ ПЕСОГЛАВИ КУЧЕТА ОТ ОСТРОВА НИКОГА НЯМА ДА МЕ ИЗПЛАШАТ НИТО ДА СЕ ПОЧУСТВУВАМ ОБИДЕНА! ЕЛАТЕ НА НАШЕТО МОРЕ И ВИЖТЕ Н КАКВО ПРИЛИЧАТ ЕЛАТЕ НА ОКЕАНА В АГАДИР КАК СЕ НАПИВАТ И ДРОГИРАТ И ПРОСЯТ ПАРИ ОТ БЕДНИТЕ МАРОКАНЦИ! ИМЕННО ТЕ И ТЕХНИЯТ МИН ПРЕМИЕР КАМЕРЪН ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВАТ 2 НАЙ-ВАЖНОТО ДА ПОЛУЧИШ СОЦИЛНИ ПОМОЩИ ТРЯБВА ДА ИМАШ ПО ЗАКОНА НА ОСТРОВА ПОНЕ ДОКУМЕНТ ЗА ПОСТОЯННО ПРЕБИВАВАНЕ И ДА РАБОТИШ! ЯВНО ПРАВИТЕЛСТВОТО ИЗПОЛЗУВА ТЪПОТИЯТА НА СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД! ЗАТОВА НИЕ БЪЛГАРИТЕ МОЖЕ И ДА ИМАМЕ ГРЕШКИ НО СМЕ НАЙ-ОБРАЗОВАНИЯТ НАРОД И ТРЯБВА ДА СЕ ГОРДЕЕМ

разберете напливат на африканци пакистанци цигани и всякакви други боклуци е в посока запад и те имат и ще имат все по-големи проблеми, така че да поощряваме мангалите да се изселват там и да гледамe сеир

Няма лоша реклама- ще ги видите лятото по морето как лочат жадно нашенска бира ...червенобузи бели,дебели и се надяват да им излезе късмета ...

Ето в какво ни превърна просташкото управление на държавата! Каквито са избирали управниците, такив аса и те самите! Жалко, много, жалко .. .И не само жалко, ами края не му се вижда ... Ето и сега политици, които са били от 1989 в парламента, се бутат пак да са там. А какво направиха за държава, народ, нация след толкова престой ... Но както е казано - прост народ, слаба държава, прости политици ...

Отговор на това какво направиха: МНОГО НАПРАВИХА ПОЛИТИЦИТЕ /но само за себе си и поколението до 2-3 коляно/ А НЯКОИ СЕ ПЕНСИОНИРАХА С ОГРОМНИ ПЕНСИИ БЕЗ ТАВАН. Това беше основната цел на прехода и тя е постигната.

За да се издигнем в очите на останалия свят, трябва сами да си помогнем. Това, че имат такова мнение за нас си е изцяло наша вина. Английските туристи били пияници и тъпанари. Така е, ама ние такъв туризъм предлагаме. В Рим и Париж, туристите им са други. Колко от вас са обикаляли Евопа и света? Тези които са излизали, знаят какво е отношението и как ни посрещат нас българите. Кацам в Рим, всички минават с вдигнати паспорти, българи и румънци се проверяват. От Рим пътувам за Лондон, абсолютно същата история. Хората си показват паспортите-минават, при мен и съпругата ми се започва едно търкане на личните карти, гледат ги под лупа тнт. Знаете ли какво е срам!? Колкото и да се биеме в гърдите, в очите на другите сме си нищо. Всички станаха европейци и унгарци, и чехи, и поляци, само ние с румънците не се променяме. Манталитета на българина, трябва да се промени коренно. И това да не ставаме за посмешище на другите, зависи само от нас. С псувни и фалшив патриотизъм, нещата няма как да се променят.

А има ли възможност да си малко по-тъмна кожа ? Защото аз като съм пътувал по изброените от теб градове и държави не са ме спира ли изобщо, показвам си личната карта и си продължавам :)

като начало спрете да ползвате интернет, а след това стоки и услуги. само така ще се преборим с долните империалисти.

Те циганите ни не се плашат! Да не се окаже, че в България има повече педофили - я какви родилки имаме по на 12г.!

Точно така и трябва да бъде...Питекантропи с български произход нямат място в една цивилизована държава!

Според мен българинът се е скрил в храсталака защото се е уплашил от местните островитяни, жители на Великобритания. Вероятно е попаднал на алкохолик, педофил или убиец (то на какво друго може да попадне човек там?).

А може по стар български обичай да се облекчава в храсталака!

КУЧКИ: ОТ 50 ЯРДА ПОМЕРИСВА ПРЕСНО ЛАЙНО, И ТИ КАЗВА КОЙ Е АВТОРА : ИНДИЕЦ, ПАКИСТАНЕЦ, БЪЛГАРИН ИЛИ БРИТАНЕЦ ?!

Британците са долна пасмина която не харесва хора по развити от тях. Трябва и ние да изгоним всички англичани купили имоти тук,и ако сме държава която държи на себе си,да прекъсне дипломатическите си връзки с тях.

Прав си ама е крайно. Трябва политика а ние политици нямаме.

И кое ти е по-развито - освен сляпата омраза!

не може да се отрече, че британците имат тънко чувство за хумор, може би с изключение на безподобния другар Бобов, или мистър бийн, но майтапът настрана. не бих се учудил, ако скоро някои фашизоидно-нацистко-комунални партии и политици в някои европейски страни започнат да викат "българите, румънците и ромите на сапун". то е ясно, че наред с манипулирането, контролирането и плячкосването комунистите сринаха репутацията на българина, но с какво са виновни обикновените българи за това?

Виновни са такива като теб. Докато комунистите са ти виновни за всичко - от срината репутация до това, че имаш запек, никой няма да те има за бял човек. Защото белите хора не разсъждават така.

Ами няма да сбърка, защото основните представители на българи и румънци на запад са български и румънски цигани.

500 години за един британец са робували 10 души в света.За същите 500 години 10 българи са робували за един чужденец-чалмалия.И въпреки това ако отидете на море ще видите що за свине са-всяка година летувам в затворен комплекс на Диневи във Влас където идват по-заможни британци.Свине е мека дума за тези същества-няма необълвочен апартамент,неразнебитен хладилник или климатик,незабоклучен коридор...Ние за тях сме колония,те така са свикнали от бащи и дядовци.И този хумор е жалък камулаж с който се опитват да скрият ксенофобията и неоколониализма си.АНГЛИЙСКИ ХУМУР-ХА ХА ХА...!!!

На кочината и се полагат свине.

А ти защо ходиш във Влас? Ходи на Карибите като мен.Там няма такива ,,същества",които да ти развалят кефа!

А ти защо ходиш във Влас? Ходи на Карибите като мен.Там няма такива ,,същества",които да ти развалят кефа!

Ама точно описание - на апартамент след абитуриентски бал!

Леле хора вие съвсем сте изперкали. Още малко и война ще им обявите на англичаните за тази хумореска. Не виждате ли че е сатира и то много сполучлива и дори не е насочена срещу вас!

Биле съюзници на Хитлер. Ако беше победил, в България един циганин нямаше да има, вервайте ми :) И още по-важното - един комунист нямаше да има! Още тогава е знаел що за стока са - кокошкари и престъпници и е направил грешката да започне с Русия, а после и с цял свят, едновременно! Моля ви - не гласувайте пак за тях - ГЕРБ, БСП, СДС, ДПС и другите са чисти .комунисти

Както е тръгнало скоро ще ни приравнят с терористите. Родителите по цял свят ще плашат децата си с българите!

Страх ги е от нас. Направо се на... . Дойран още им държи влага.

Е, по тая логика никой българин не трябва да емигрира - щото сме най, а всички други нации изроди!

И аз лятото всяка вечер виждах на Слънчев Бряг глутница пияни и насрани британци да скачат от етажите в басейна на хотела! Големи птици сигурно бяха- издигаха се като ангели нагоре след всеки скок............

Аз и българи виждах - особено по баловете!

Шегата май съдържа и малко горчива истина за да не забележат толкова много хора, че британците се подиграват на собствените си политици. Хайде сега, не е ли вярно, че отиваме там само от мизерия и за пари. Ако някой българин ми каже че е отишъл да се образова за британската култура ще се очудя, че още има такива хора в България.

Ми аз.

написаното от теб е вярно. Но е едностранчиво. Не забравяйте че основна част от придобивките, които така ревностно си пазят англичаните са в резултат на дългогодишното ограбване на колониите, които кралството имаше по целия свят.

визи за англичаните които влизат в бг.те са наи големите смотаняци които сам виждал

Явно не се гледаш в огледалото!

Защо?- Вие като се оглеждате в огледалото, англичанин ли виждате?

Много са тъпи англиканите, дори циганин може да научи английски, но я англичанин да научи български. Ние сме имали държава вече когато те още са били племена, добре че са били саксонците да им облагородят генотипа и да им внесат малко човешки думи в речника ! Заради САЩ езика им е популярен иначе с него само да си подкарват още овцете.

Не знам, ама аз все по-рядко срещам българи, знаещи добре родния си език!

хаха, наистина шегата е добра и не виядам защо на някои им се струва че е против българите... напротив, сатирата е срещу британските политици, които използват българи и румънци като като 'плашило' зад което 'крият' безнадеждността и неплатежоспособността на британската социална система...

само фашиси щяхме да сме и щяха много да ни обичат на острова а и в Америкааа

ще доидемммммммммммммммм ........................... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Скъпи островитяни, Земята се върти, настъпват глобални промени и не се знае един ден кой при кого ще дойде. Та, не е излишно малко толерантност и мъдрост от ваша страна.

Каниш британските цигани при нашите?!

Тъпи ингилизи, не забравяйте, че голмайстор на висшата ви лига беше Българинът Димитър Бербатов!!! Който играе в лондонски отбор! И се представя отлично всеки път!!! Тъпи ингилизи, не забравяйте, че ваш гражданин беше осъден за убийство в България! Тъпи ингилизи, не забравяйте за смъртните пиянски случаи всяка година по нашето черноморие! Не забравяйте!!!

За успеха на Бербатов ти нямаш никаква заслуга - затова той не дойде да играе при теб, а замина за омразната Англия! Ти пък кажи нашите цигани по-хубаво ли убиват? Не забравяй и за самозапалванията - дар от нашите, родни управници!

Тъпите ингилизи никак не ни обичат! Мечтая си всичките циганори да отидат в лелеяната им ингилизия! И хич да не се страхуват, няма да ги усетят, те вече си имат милиони араби, индийци, негри и всякаква паплач!!!

Тъпите българи пък никого не обичат - даже и себе си! Докато мечтаеш, манго прави ново чаве, цялата му колиба свети за твоя сметка, а Айшето утре ще ходи да взема по-високите помощи!

Чета и си мисля кои сме ние и кои са те че да са ни ментори ?Ние съвкупността от родственни племенни групи носители на наи светлите идеи ,писменност и те поколението НА Дикенс самозабравили се откъде идват и накъде отиват

Кой е казал,че са ни ментори?

Който се смее последен, се смее най-добре.

Да де, ама на нас все ни се смеят!

Целия сайт е просто една голяма пародия, всички новини са им такива. Как ви става?

Как какво ни става?! Вие от британски хумор, но насочен срещу британците , не разбирате ли?! ОООО- какъв европеец и британец сте- не знаете,че иронията и сарказма понякога са двупосочни - точно като оръжията;)

ЕТНОС ' АНГЛИЧАНИ" НЕ СЪЩЕСТВУВА- СЪЩЕСТВУВА САМО БРИТАНСКО ПОДАНСТВО НА ЛИЦА ОТ 260 ЕТНИЧЕСКИ ГРУПИ;)ПЪРВОАПРИЛСКА ШЕГОИСТИНА, БРИТАНЦИ:)

Обединеното кралство на Великобритания и Северна Ирландия, съкр. форма Обединеното кралство или Великобритания , е островна държава в Западна Европа. То се състои от четири историко-географски области: Англия, Уелс,Шотландия и Северна Ирландия. Понякога държавата бива наричана погрешно Англия. Великобритания е името на най-големия от британските острови, на който се намират Англия, Уелс и Шотландия, но без Северна Ирландия. В българския и някои други езици името Великобритания може да се използва както за острова, така и за Обединеното кралство като по-кратка форма. Друга кратка форма е името Британия, което произлиза от едноименната древна римска провинция.

Според британците, българин/ т.е. лице от етноса"българи" е еднакво с циганин/т.е. лице от етноса "цигани'/.ТОГАВА ОТ ДНЕС АЗ ЩЕ НАРИЧАМ БРИТАНЦИТЕ ЦИГАНИ - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ ИМ Е ЕТНОСА. ЗНАЧИ- БРИТАНЦИТЕ ИМАТ ТРАДИЦИИ ДА ПРОДАВАТ БЕБЕТАТА СИ, ДА ПРИНУЖДАВАТ МАЛОЛЕТНИТЪЕ СИ ДЕЦА ДА ДЖЕБЧИЙСТВАТ, КРАДАТ, РПОСЯТ И ПРОСТИТУИРАТ:) Е- КАК Е АНГЛИЧАНИ- СЕГА ИЗЯСНЯВА ЛИ ВИ СЕ ПРОБЛЕМА?;) Впрочем, с такава 'реторика" може да стигна и до там - "англичаните са липсващото звено между маймуночовека и неандерталеца и са отдавна изчезнал вид":) ЕТНОС ' АНГЛИЧАНИ" НЕ СЪЩЕСТВУВА- СЪЩЕСТВУВА САМО БРИТАНСКО ПОДАНСТВО НА ЛИЦА ОТ 260 ЕТНИЧЕСКИ ГРУПИ;)

Май яко се омота - котела съвсем се изпразни!

2014 г.съдилищата в Англия и Европа ще бъдат задръстени.Нарушените права на цигани турци българи и румънци ще създадът правен прецедент!Неуместните шеги на гърба на други нации не са уместни.Ксенофобските мерки ще доведат до ответна реакция на ниво обикновенни български граждани!Сега хората мразят политици и институции!Тази омраза се прехвърля върху Англия и Европа.Доверието е изчерпано!Проблемът е на лице!Каквото повикало това се обадило!!!

Ами ние по принцип обичаме да мразим - не прощаваме на никой! То гърци, сърби, турци, американци, англичани...

Кажи за какво да ги харесваме?Една причина да ги приемаме?

къде отидохте - разграбване на индия и т.н. щото българите никого не са ограбили не са си правили чаши от човешки черепи?! бъдете по-реални човешката история е история на избиване и грабене (за съжаление) а за всички русофили които забелязвам тук ;) русите са най-злите от всички :))

Българите са правили чаши от черепите на нашествениците каквито те не са били никога "като не щеш мира ,на ти секира'Да помним и да тачим а не да плюем по Родовата си памет

не плюене обаче и ние не сме поникнали на тези земи... византия е била тук преди нас

Абе всички ли българи живеещи в Ангилия мутират или само някой. Или то си е от левия волан.

няма никой да дойде! Да не е умряла лейди Ди пак! Що рев ревахте , а те не ви брят за хора!

Абе как си се научил да пишеш без да знаеш да четеш.

Утре 17ч. пред посолството! Да ви видя що за юнаци сте!

Много поучителна статия, истината е в шегата,показва как хората ценят социалните си придобивки,а не като нас преди двадесетина години,когато заради цинична демагогия,чифт дънки,евтина шотландска ракия и швейцарски шоколад продадохме една добра и качествена социална държава със солидно образование,всеобхватно и безплатно медицинско обслужване със стоматолог във всяко училище,нулева безработица.Те англичаните имат опит,по същия начин за мъниста и одеяла ,заразени с туберкулоза,купиха Америка от индианците

Забравяш 10 000 000 000 $ дълг и видимия упадък на соц. рай! И в моето училище нямаше зъболекар, а като завърших нямаше работа по спец. и бачках докер 4 г. Ех, това идеално минало!!

по разпределение ли бачка докер или те осъдиха, че не си се явил? и сигурно нямаш нито един Кариес!

Предлагам група бг. граждани да зададем въпрос на британското посолство - ПРЕДАВАЛА ЛИ Е Ю.К. СВОЙ ГРАЖДАНИ ОТ ЦИГАНСКИ ЕТНОС В КАМЕРИТЕ НА ХИТЛЕР И ДА СИ НАПРАВИМ ЕДНА ЧУДЕСНА ПЪРВОАПРИЛСКА ШЕГА ОТ ОТГОВОРА НА КАМЕРЪН!

Аре свърши поне едно нещо - стига плямпа на халос! Утре да си пред посолството!

ок без никакво и най-малкото английско чувство за хумор: хора вие сте дребнави злобни и глупави :))) българия никога няма да е добро място за живот жалко

Ако още не си се махнал, давай! Прав ти път. Заминавай за Ю Кей да се конкурираш с 10 поляка за едно работно място. А пък британците още повече ще ти се израдват. Само гледай догодина, на първи април, да не осъмнеш с твоя снимка във вестинка. Шеговита, де!

:)) айде бидейки дребнав злобен глупак да не ми казваш какво да правя ;) пък и смогвам живеейки тук да работя с чужденци гледай си твоя живот

Казано накратко- след като обританчените расисти, приели' "великите британски нрави" и отказали се от родните си такива, се изнесоха от България, тази държава определено стана по - добро място за живеене, от Великоислямия, в която всеки 2ри се кръщава мохамед:) Моля Ви- НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ В БЪЛГАРИЯ! НАШИТЕ НРАВИ, РОДОЛЮБИЕТО НИ И ТОЛЕРАНТНОСТТА НИ СА ЗАСТРАШЕНИ ОТ БРИТАНСКИТЕ "ЦЕННОСТИ"- НИЕ НЕ ЖЕЛАЕМ ДА НИ ГИ НАТРАПВАТЕ!

Как може да е по-добро място с такива злобари като тебе! Я излез на светло да те видим що за човек си - толкова идеален! Анонимни дрънкащи котли!

Напразно се хабиш. Повечето от пишещите тук са дотолкова комплексирани, обидчиви и лишени от чувство за хумор, че едва ли ще те разберат. Начело с кухата лейка, пардон - котле, което от пенявене по форума няма време да си намери някой да я оправя, че да се кротне малко.

Е*м ти и британците, и британския им хумор!

Е, те това е!.. Островитяни!.. Во главе с премиера си... За да разбереш хумора им, трябва да си ампутираш половината мозък... Дали пък ингилизите не са някакви извънземни!?.. Окрадоха ценностите на целия свят, а пък се плашат от нашите цигани! А, де...

Съвсем в кръга на шегата разграбиха с пълни шепи такава държава като Индия.

...ами безценната "МАНАСИЕВА ХРОНИКА" НА БЪЛГАРИТЕ... ами бижутата от древна Троя... ами египетските мумии... мраморни колони... злато...

Хора не се палете толкова за една първоаприлска шега. Първо-тя е направена от вестник.Като говорите за англичани, правете разлика между официална позиция на правителство,вестник който е собственост на някого и хора, които живеят в Англия-три различни неща. Второ-да сте чували за сатира?Авторите осмиват британците и британските политици за това ,че преиграват със страха си от българите и румънците,смятайки че едва ли не догодина всички ще се изсипем там да получаваме помощи и ще им фалираме държавата. Не се подиграват на нас,очевидно е ...

"...Като говорите за англичани, правете разлика между официална позиция на правителство,вестник който е собственост на някого и хора, които живеят в Англия-три различни неща...." Хайде де- от кога тази "света троица" не е единна по отношение на дискриминацията на бг. граждани от бг. етнос? От кога бг. граждани от етноса 'цигани'/ роми/, са с етнически произход от етноса "българи"? ЗАЩО НЕ КАЖАТ НАПРАВО - НЕ ИСКАМЕ ЦИГАНИТЕ В Ю.К.? ИМА БГ. ГРАЖДАНИ, КОИТО СА ОТ БГ. ЕТНОС- 80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

Мислиш ли че цялата помия която се излива чрез медиите върху България и Румъния вече и аз не знам колко време стана е хе така случаино на маитап

Не но тази първоаприлска шега.конкретно е...

Ти явно си сведущ, та да те питам. Задължителна ли е обратната резба за да разбереш това чувство, с което приемаш долната гадория за хумор или не е достатъчна. Трябва ли освен това да си долен и самодоволен.

Не и не.

аз в моя хотел тази година няма да пусна един британез мрасна пяна зган да се оплакват кадето изкат

Ти по- добре вземи се ограмоти, че ще умреш от глад ако въртиш бизнес с тази си неграмотност.

Коментари - Българин изкара акъла на британците на 1 април | Днес.dir.bg

Българин изкара акъла на британците на 1 април

Правителството в Лондон призова британците да запазят спокойствие, след като жителка на Брейнтри се стресна от българин, изскочил от храсталак край бензиностанция в графство Есекс, съобщи британското хумористично издание „Нюзбискит" на 1 април.

Обратно в новината

Коментари - Българин изкара акъла на британците на 1 април | Днес.dir.bg

Коментари

Очевидно много от тук коментиращите са изгубили чувството си за остра политическа сатира. Такава, каквато е писал Ботев например. Тази "шега" е толкова звучна плесница за английските ксенофоби, с ум колкото грахово зрънце, че повече няма накъде. Жалкото е, че у нас не останаха представители на този жанр - политическата сатира, защото в това време, биха били много плодотворни.

Престъпници криещи се зад партии и закони унищожават държавата- народа, а той бяга, а ЕС се чудят как да го интегрират на ниско платената работа за да си вдигнат БВП но забравят европейските норми за разкриване на корупция по високите етажи с полиграфи и проверки на международните банкови сметки и свързаните лица с тях. Докато си затваряте очите помнете и малкото камъче обръща колата.

а защо не си направят шега за първи април с техните негри, слези от клона?? до преди няколко години в африка ги обучаваха да ползват тоалетна.. решили да се захванат с европейците, а не виждат гредата в окото си.. а идват и на почивка в бг да ни петнят курортите... англичаните трябва да се засрамят от себе си първо, а не да си измиват с нас ръцете!!!

Да не говорим,че все още има семейства, които се къпят във ваната един след друг, без да сменят водата...........

май трябва да се обединим всички българи срещу мърлявите британци които не се къпят а се затриват сутрин с кисенце само лицето! БЪЛГАРИЯ Е ПЪРВАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА КОЯТО ПРЕЗ ОНЕЗИ ТЪМНИ ЗА ЕВРОПА ВЕКОВЕ Е ИМАЛА ДЪРЖАВНО УСТРОЙСТВО ТА НЯККАКВИ ПЕСОГЛАВИ КУЧЕТА ОТ ОСТРОВА НИКОГА НЯМА ДА МЕ ИЗПЛАШАТ НИТО ДА СЕ ПОЧУСТВУВАМ ОБИДЕНА! ЕЛАТЕ НА НАШЕТО МОРЕ И ВИЖТЕ Н КАКВО ПРИЛИЧАТ ЕЛАТЕ НА ОКЕАНА В АГАДИР КАК СЕ НАПИВАТ И ДРОГИРАТ И ПРОСЯТ ПАРИ ОТ БЕДНИТЕ МАРОКАНЦИ! ИМЕННО ТЕ И ТЕХНИЯТ МИН ПРЕМИЕР КАМЕРЪН ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВАТ 2 НАЙ-ВАЖНОТО ДА ПОЛУЧИШ СОЦИЛНИ ПОМОЩИ ТРЯБВА ДА ИМАШ ПО ЗАКОНА НА ОСТРОВА ПОНЕ ДОКУМЕНТ ЗА ПОСТОЯННО ПРЕБИВАВАНЕ И ДА РАБОТИШ! ЯВНО ПРАВИТЕЛСТВОТО ИЗПОЛЗУВА ТЪПОТИЯТА НА СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД! ЗАТОВА НИЕ БЪЛГАРИТЕ МОЖЕ И ДА ИМАМЕ ГРЕШКИ НО СМЕ НАЙ-ОБРАЗОВАНИЯТ НАРОД И ТРЯБВА ДА СЕ ГОРДЕЕМ

разберете напливат на африканци пакистанци цигани и всякакви други боклуци е в посока запад и те имат и ще имат все по-големи проблеми, така че да поощряваме мангалите да се изселват там и да гледамe сеир

Няма лоша реклама- ще ги видите лятото по морето как лочат жадно нашенска бира ...червенобузи бели,дебели и се надяват да им излезе късмета ...

Ето в какво ни превърна просташкото управление на държавата! Каквито са избирали управниците, такив аса и те самите! Жалко, много, жалко .. .И не само жалко, ами края не му се вижда ... Ето и сега политици, които са били от 1989 в парламента, се бутат пак да са там. А какво направиха за държава, народ, нация след толкова престой ... Но както е казано - прост народ, слаба държава, прости политици ...

Отговор на това какво направиха: МНОГО НАПРАВИХА ПОЛИТИЦИТЕ /но само за себе си и поколението до 2-3 коляно/ А НЯКОИ СЕ ПЕНСИОНИРАХА С ОГРОМНИ ПЕНСИИ БЕЗ ТАВАН. Това беше основната цел на прехода и тя е постигната.

За да се издигнем в очите на останалия свят, трябва сами да си помогнем. Това, че имат такова мнение за нас си е изцяло наша вина. Английските туристи били пияници и тъпанари. Така е, ама ние такъв туризъм предлагаме. В Рим и Париж, туристите им са други. Колко от вас са обикаляли Евопа и света? Тези които са излизали, знаят какво е отношението и как ни посрещат нас българите. Кацам в Рим, всички минават с вдигнати паспорти, българи и румънци се проверяват. От Рим пътувам за Лондон, абсолютно същата история. Хората си показват паспортите-минават, при мен и съпругата ми се започва едно търкане на личните карти, гледат ги под лупа тнт. Знаете ли какво е срам!? Колкото и да се биеме в гърдите, в очите на другите сме си нищо. Всички станаха европейци и унгарци, и чехи, и поляци, само ние с румънците не се променяме. Манталитета на българина, трябва да се промени коренно. И това да не ставаме за посмешище на другите, зависи само от нас. С псувни и фалшив патриотизъм, нещата няма как да се променят.

А има ли възможност да си малко по-тъмна кожа ? Защото аз като съм пътувал по изброените от теб градове и държави не са ме спира ли изобщо, показвам си личната карта и си продължавам :)

като начало спрете да ползвате интернет, а след това стоки и услуги. само така ще се преборим с долните империалисти.

Те циганите ни не се плашат! Да не се окаже, че в България има повече педофили - я какви родилки имаме по на 12г.!

Точно така и трябва да бъде...Питекантропи с български произход нямат място в една цивилизована държава!

Според мен българинът се е скрил в храсталака защото се е уплашил от местните островитяни, жители на Великобритания. Вероятно е попаднал на алкохолик, педофил или убиец (то на какво друго може да попадне човек там?).

А може по стар български обичай да се облекчава в храсталака!

КУЧКИ: ОТ 50 ЯРДА ПОМЕРИСВА ПРЕСНО ЛАЙНО, И ТИ КАЗВА КОЙ Е АВТОРА : ИНДИЕЦ, ПАКИСТАНЕЦ, БЪЛГАРИН ИЛИ БРИТАНЕЦ ?!

Британците са долна пасмина която не харесва хора по развити от тях. Трябва и ние да изгоним всички англичани купили имоти тук,и ако сме държава която държи на себе си,да прекъсне дипломатическите си връзки с тях.

Прав си ама е крайно. Трябва политика а ние политици нямаме.

И кое ти е по-развито - освен сляпата омраза!

не може да се отрече, че британците имат тънко чувство за хумор, може би с изключение на безподобния другар Бобов, или мистър бийн, но майтапът настрана. не бих се учудил, ако скоро някои фашизоидно-нацистко-комунални партии и политици в някои европейски страни започнат да викат "българите, румънците и ромите на сапун". то е ясно, че наред с манипулирането, контролирането и плячкосването комунистите сринаха репутацията на българина, но с какво са виновни обикновените българи за това?

Виновни са такива като теб. Докато комунистите са ти виновни за всичко - от срината репутация до това, че имаш запек, никой няма да те има за бял човек. Защото белите хора не разсъждават така.

Ами няма да сбърка, защото основните представители на българи и румънци на запад са български и румънски цигани.

500 години за един британец са робували 10 души в света.За същите 500 години 10 българи са робували за един чужденец-чалмалия.И въпреки това ако отидете на море ще видите що за свине са-всяка година летувам в затворен комплекс на Диневи във Влас където идват по-заможни британци.Свине е мека дума за тези същества-няма необълвочен апартамент,неразнебитен хладилник или климатик,незабоклучен коридор...Ние за тях сме колония,те така са свикнали от бащи и дядовци.И този хумор е жалък камулаж с който се опитват да скрият ксенофобията и неоколониализма си.АНГЛИЙСКИ ХУМУР-ХА ХА ХА...!!!

На кочината и се полагат свине.

А ти защо ходиш във Влас? Ходи на Карибите като мен.Там няма такива ,,същества",които да ти развалят кефа!

А ти защо ходиш във Влас? Ходи на Карибите като мен.Там няма такива ,,същества",които да ти развалят кефа!

Ама точно описание - на апартамент след абитуриентски бал!

Леле хора вие съвсем сте изперкали. Още малко и война ще им обявите на англичаните за тази хумореска. Не виждате ли че е сатира и то много сполучлива и дори не е насочена срещу вас!

Биле съюзници на Хитлер. Ако беше победил, в България един циганин нямаше да има, вервайте ми :) И още по-важното - един комунист нямаше да има! Още тогава е знаел що за стока са - кокошкари и престъпници и е направил грешката да започне с Русия, а после и с цял свят, едновременно! Моля ви - не гласувайте пак за тях - ГЕРБ, БСП, СДС, ДПС и другите са чисти .комунисти

Както е тръгнало скоро ще ни приравнят с терористите. Родителите по цял свят ще плашат децата си с българите!

Страх ги е от нас. Направо се на... . Дойран още им държи влага.

Е, по тая логика никой българин не трябва да емигрира - щото сме най, а всички други нации изроди!

И аз лятото всяка вечер виждах на Слънчев Бряг глутница пияни и насрани британци да скачат от етажите в басейна на хотела! Големи птици сигурно бяха- издигаха се като ангели нагоре след всеки скок............

Аз и българи виждах - особено по баловете!

Шегата май съдържа и малко горчива истина за да не забележат толкова много хора, че британците се подиграват на собствените си политици. Хайде сега, не е ли вярно, че отиваме там само от мизерия и за пари. Ако някой българин ми каже че е отишъл да се образова за британската култура ще се очудя, че още има такива хора в България.

Ми аз.

написаното от теб е вярно. Но е едностранчиво. Не забравяйте че основна част от придобивките, които така ревностно си пазят англичаните са в резултат на дългогодишното ограбване на колониите, които кралството имаше по целия свят.

визи за англичаните които влизат в бг.те са наи големите смотаняци които сам виждал

Явно не се гледаш в огледалото!

Защо?- Вие като се оглеждате в огледалото, англичанин ли виждате?

Много са тъпи англиканите, дори циганин може да научи английски, но я англичанин да научи български. Ние сме имали държава вече когато те още са били племена, добре че са били саксонците да им облагородят генотипа и да им внесат малко човешки думи в речника ! Заради САЩ езика им е популярен иначе с него само да си подкарват още овцете.

Не знам, ама аз все по-рядко срещам българи, знаещи добре родния си език!

хаха, наистина шегата е добра и не виядам защо на някои им се струва че е против българите... напротив, сатирата е срещу британските политици, които използват българи и румънци като като 'плашило' зад което 'крият' безнадеждността и неплатежоспособността на британската социална система...

само фашиси щяхме да сме и щяха много да ни обичат на острова а и в Америкааа

ще доидемммммммммммммммм ........................... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Скъпи островитяни, Земята се върти, настъпват глобални промени и не се знае един ден кой при кого ще дойде. Та, не е излишно малко толерантност и мъдрост от ваша страна.

Каниш британските цигани при нашите?!

Тъпи ингилизи, не забравяйте, че голмайстор на висшата ви лига беше Българинът Димитър Бербатов!!! Който играе в лондонски отбор! И се представя отлично всеки път!!! Тъпи ингилизи, не забравяйте, че ваш гражданин беше осъден за убийство в България! Тъпи ингилизи, не забравяйте за смъртните пиянски случаи всяка година по нашето черноморие! Не забравяйте!!!

За успеха на Бербатов ти нямаш никаква заслуга - затова той не дойде да играе при теб, а замина за омразната Англия! Ти пък кажи нашите цигани по-хубаво ли убиват? Не забравяй и за самозапалванията - дар от нашите, родни управници!

Тъпите ингилизи никак не ни обичат! Мечтая си всичките циганори да отидат в лелеяната им ингилизия! И хич да не се страхуват, няма да ги усетят, те вече си имат милиони араби, индийци, негри и всякаква паплач!!!

Тъпите българи пък никого не обичат - даже и себе си! Докато мечтаеш, манго прави ново чаве, цялата му колиба свети за твоя сметка, а Айшето утре ще ходи да взема по-високите помощи!

Чета и си мисля кои сме ние и кои са те че да са ни ментори ?Ние съвкупността от родственни племенни групи носители на наи светлите идеи ,писменност и те поколението НА Дикенс самозабравили се откъде идват и накъде отиват

Кой е казал,че са ни ментори?

Който се смее последен, се смее най-добре.

Да де, ама на нас все ни се смеят!

Целия сайт е просто една голяма пародия, всички новини са им такива. Как ви става?

Как какво ни става?! Вие от британски хумор, но насочен срещу британците , не разбирате ли?! ОООО- какъв европеец и британец сте- не знаете,че иронията и сарказма понякога са двупосочни - точно като оръжията;)

ЕТНОС ' АНГЛИЧАНИ" НЕ СЪЩЕСТВУВА- СЪЩЕСТВУВА САМО БРИТАНСКО ПОДАНСТВО НА ЛИЦА ОТ 260 ЕТНИЧЕСКИ ГРУПИ;)ПЪРВОАПРИЛСКА ШЕГОИСТИНА, БРИТАНЦИ:)

Обединеното кралство на Великобритания и Северна Ирландия, съкр. форма Обединеното кралство или Великобритания , е островна държава в Западна Европа. То се състои от четири историко-географски области: Англия, Уелс,Шотландия и Северна Ирландия. Понякога държавата бива наричана погрешно Англия. Великобритания е името на най-големия от британските острови, на който се намират Англия, Уелс и Шотландия, но без Северна Ирландия. В българския и някои други езици името Великобритания може да се използва както за острова, така и за Обединеното кралство като по-кратка форма. Друга кратка форма е името Британия, което произлиза от едноименната древна римска провинция.

Според британците, българин/ т.е. лице от етноса"българи" е еднакво с циганин/т.е. лице от етноса "цигани'/.ТОГАВА ОТ ДНЕС АЗ ЩЕ НАРИЧАМ БРИТАНЦИТЕ ЦИГАНИ - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ ИМ Е ЕТНОСА. ЗНАЧИ- БРИТАНЦИТЕ ИМАТ ТРАДИЦИИ ДА ПРОДАВАТ БЕБЕТАТА СИ, ДА ПРИНУЖДАВАТ МАЛОЛЕТНИТЪЕ СИ ДЕЦА ДА ДЖЕБЧИЙСТВАТ, КРАДАТ, РПОСЯТ И ПРОСТИТУИРАТ:) Е- КАК Е АНГЛИЧАНИ- СЕГА ИЗЯСНЯВА ЛИ ВИ СЕ ПРОБЛЕМА?;) Впрочем, с такава 'реторика" може да стигна и до там - "англичаните са липсващото звено между маймуночовека и неандерталеца и са отдавна изчезнал вид":) ЕТНОС ' АНГЛИЧАНИ" НЕ СЪЩЕСТВУВА- СЪЩЕСТВУВА САМО БРИТАНСКО ПОДАНСТВО НА ЛИЦА ОТ 260 ЕТНИЧЕСКИ ГРУПИ;)

Май яко се омота - котела съвсем се изпразни!

2014 г.съдилищата в Англия и Европа ще бъдат задръстени.Нарушените права на цигани турци българи и румънци ще създадът правен прецедент!Неуместните шеги на гърба на други нации не са уместни.Ксенофобските мерки ще доведат до ответна реакция на ниво обикновенни български граждани!Сега хората мразят политици и институции!Тази омраза се прехвърля върху Англия и Европа.Доверието е изчерпано!Проблемът е на лице!Каквото повикало това се обадило!!!

Ами ние по принцип обичаме да мразим - не прощаваме на никой! То гърци, сърби, турци, американци, англичани...

Кажи за какво да ги харесваме?Една причина да ги приемаме?

къде отидохте - разграбване на индия и т.н. щото българите никого не са ограбили не са си правили чаши от човешки черепи?! бъдете по-реални човешката история е история на избиване и грабене (за съжаление) а за всички русофили които забелязвам тук ;) русите са най-злите от всички :))

Българите са правили чаши от черепите на нашествениците каквито те не са били никога "като не щеш мира ,на ти секира'Да помним и да тачим а не да плюем по Родовата си памет

не плюене обаче и ние не сме поникнали на тези земи... византия е била тук преди нас

Абе всички ли българи живеещи в Ангилия мутират или само някой. Или то си е от левия волан.

няма никой да дойде! Да не е умряла лейди Ди пак! Що рев ревахте , а те не ви брят за хора!

Абе как си се научил да пишеш без да знаеш да четеш.

Утре 17ч. пред посолството! Да ви видя що за юнаци сте!

Много поучителна статия, истината е в шегата,показва как хората ценят социалните си придобивки,а не като нас преди двадесетина години,когато заради цинична демагогия,чифт дънки,евтина шотландска ракия и швейцарски шоколад продадохме една добра и качествена социална държава със солидно образование,всеобхватно и безплатно медицинско обслужване със стоматолог във всяко училище,нулева безработица.Те англичаните имат опит,по същия начин за мъниста и одеяла ,заразени с туберкулоза,купиха Америка от индианците

Забравяш 10 000 000 000 $ дълг и видимия упадък на соц. рай! И в моето училище нямаше зъболекар, а като завърших нямаше работа по спец. и бачках докер 4 г. Ех, това идеално минало!!

по разпределение ли бачка докер или те осъдиха, че не си се явил? и сигурно нямаш нито един Кариес!

Предлагам група бг. граждани да зададем въпрос на британското посолство - ПРЕДАВАЛА ЛИ Е Ю.К. СВОЙ ГРАЖДАНИ ОТ ЦИГАНСКИ ЕТНОС В КАМЕРИТЕ НА ХИТЛЕР И ДА СИ НАПРАВИМ ЕДНА ЧУДЕСНА ПЪРВОАПРИЛСКА ШЕГА ОТ ОТГОВОРА НА КАМЕРЪН!

Аре свърши поне едно нещо - стига плямпа на халос! Утре да си пред посолството!

ок без никакво и най-малкото английско чувство за хумор: хора вие сте дребнави злобни и глупави :))) българия никога няма да е добро място за живот жалко

Ако още не си се махнал, давай! Прав ти път. Заминавай за Ю Кей да се конкурираш с 10 поляка за едно работно място. А пък британците още повече ще ти се израдват. Само гледай догодина, на първи април, да не осъмнеш с твоя снимка във вестинка. Шеговита, де!

:)) айде бидейки дребнав злобен глупак да не ми казваш какво да правя ;) пък и смогвам живеейки тук да работя с чужденци гледай си твоя живот

Казано накратко- след като обританчените расисти, приели' "великите британски нрави" и отказали се от родните си такива, се изнесоха от България, тази държава определено стана по - добро място за живеене, от Великоислямия, в която всеки 2ри се кръщава мохамед:) Моля Ви- НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ В БЪЛГАРИЯ! НАШИТЕ НРАВИ, РОДОЛЮБИЕТО НИ И ТОЛЕРАНТНОСТТА НИ СА ЗАСТРАШЕНИ ОТ БРИТАНСКИТЕ "ЦЕННОСТИ"- НИЕ НЕ ЖЕЛАЕМ ДА НИ ГИ НАТРАПВАТЕ!

Как може да е по-добро място с такива злобари като тебе! Я излез на светло да те видим що за човек си - толкова идеален! Анонимни дрънкащи котли!

Напразно се хабиш. Повечето от пишещите тук са дотолкова комплексирани, обидчиви и лишени от чувство за хумор, че едва ли ще те разберат. Начело с кухата лейка, пардон - котле, което от пенявене по форума няма време да си намери някой да я оправя, че да се кротне малко.

Е*м ти и британците, и британския им хумор!

Е, те това е!.. Островитяни!.. Во главе с премиера си... За да разбереш хумора им, трябва да си ампутираш половината мозък... Дали пък ингилизите не са някакви извънземни!?.. Окрадоха ценностите на целия свят, а пък се плашат от нашите цигани! А, де...

Съвсем в кръга на шегата разграбиха с пълни шепи такава държава като Индия.

...ами безценната "МАНАСИЕВА ХРОНИКА" НА БЪЛГАРИТЕ... ами бижутата от древна Троя... ами египетските мумии... мраморни колони... злато...

Хора не се палете толкова за една първоаприлска шега. Първо-тя е направена от вестник.Като говорите за англичани, правете разлика между официална позиция на правителство,вестник който е собственост на някого и хора, които живеят в Англия-три различни неща. Второ-да сте чували за сатира?Авторите осмиват британците и британските политици за това ,че преиграват със страха си от българите и румънците,смятайки че едва ли не догодина всички ще се изсипем там да получаваме помощи и ще им фалираме държавата. Не се подиграват на нас,очевидно е ...

"...Като говорите за англичани, правете разлика между официална позиция на правителство,вестник който е собственост на някого и хора, които живеят в Англия-три различни неща...." Хайде де- от кога тази "света троица" не е единна по отношение на дискриминацията на бг. граждани от бг. етнос? От кога бг. граждани от етноса 'цигани'/ роми/, са с етнически произход от етноса "българи"? ЗАЩО НЕ КАЖАТ НАПРАВО - НЕ ИСКАМЕ ЦИГАНИТЕ В Ю.К.? ИМА БГ. ГРАЖДАНИ, КОИТО СА ОТ БГ. ЕТНОС- 80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

Мислиш ли че цялата помия която се излива чрез медиите върху България и Румъния вече и аз не знам колко време стана е хе така случаино на маитап

Не но тази първоаприлска шега.конкретно е...

Ти явно си сведущ, та да те питам. Задължителна ли е обратната резба за да разбереш това чувство, с което приемаш долната гадория за хумор или не е достатъчна. Трябва ли освен това да си долен и самодоволен.

Не и не.

аз в моя хотел тази година няма да пусна един британез мрасна пяна зган да се оплакват кадето изкат

Ти по- добре вземи се ограмоти, че ще умреш от глад ако въртиш бизнес с тази си неграмотност.