Мегаакция във Великобритания срещу експлоатация на имигранти

Във Великобритания тече най-голямата по рода си полицейска операция по сигнали, че се експлоатира труда на работници емигранти.

Обратно в новината

Коментари - Мегаакция във Великобритания срещу експлоатация на имигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я да видим как ще стане! Ако работи, ингилизът няма да получава помощите за безработни. Следователно трябва да зареже помощи близо 500 паунда и да бере ягоди за 400 на месец (ако му плащат колкото на румънските цигани). Така че всички ще са губещи: и циганите, и ингилизите, защото по-скъпата работна ръка автоматично ще вдигне цените

"мястото им ще заемат безработни британци" - до сега не са го заели та сега ли. Вятър и мъгла. Целлите са други,.

За N-ти пореден път ни цитират заедно с Румъния. Ни като брой на населението сме равни, нито имаме обща култура, ни писменост, ни нищо. Защо тогава? Отговорът е: заради циганите в двете страни. Защото циганите са "важният" фактор за запада.

"Мястото им ще заемат безработни британци. "- Да се смея ли? Да рева ли? Хахахахааа, много ми е интересно как ще накарат мързеливите безработни британски търтеи да работят на полето, при положение, че са на помощи от минимум 120 паунда седмично.

Не знам какво ще стане, защото и "боядисаните" британци не искат да бачкат на полето. А фермерите още преди седмица изпищяха, че ако ги няма точно тези сезонни работници, продукцията им ще стане непродаваема. Така че топката пак си е при британците, да си се оправят както могат.

Робовладелския строй още не е минал. Нали и футболистите така се продават на пазара, като роби-гладиатори.