Великобритания отхвърля европейската миграционна политика

Никога няма да приемем обща европейска имиграционна политика за справяне с растящия брой бежанци на континента, заяви британският министър на вътрешните работи.

Обратно в новината

Коментари - Великобритания отхвърля европейската миграционна политика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАШИТЕ ИЗМИСЛЕНИ ПОЛИТИЦИ,ДА СЕ НАУЧАТ,ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЗВА НА ЕС И НЕ,КОГАТО КАСАЕ НАЦИОНАЛНИЯТ НИ ИНТЕРЕС!!!ЯСНО Е,ЧЕ ТИЯ НЕ МИСЛЯТ ЗА НАРОДА!!!

Най-после една правилна формула: Да правим разлика между бежанци и хора, които искат по-добър живот. Всеки иска по-добър живот, но няма как цяла Африка да дойде в Европа, защото тогава животът в Европа ще стане по-непоносим и от този в Африка.

Британците си имат много рационално и отработено поведение към други националности. Аз лично им се възхищавам, защото в това отношение империята им е дала едно по-широко скроено разбиране, за добро или зло, да, имат доста практично мислене, което аз одобрявам също. И нека да натвърдя, най-крайните десни възгледи обикновено биват яко подтискани и преследвани в Бритън - виждала съм хора арестувани за няколко по-остри думи към някой разпасан чужденец. Ако не е закона, британците биха показали драстично по-десни и крайни възгледи, вервайте ми. В момента Камерон крепи една крехка коалиция, затова обръща толкова много внимание на левите и либералите. Виште коя е Тереса и сметайте..... Не знам дали ше се спаси Бритън, вий гледайте да оправите бълХарията .....не се вайкайте за Бритън..... Британците много разчитат на военните си сили и флота си....това е една от най-силно военизираните държави, в които някога въобще съм живела. Военни, полиция и секфи други организирани граждански сили под път и над път, марината е насекаде......не моеш да кихнеш без да те чует и снимат по камерата.....и да те прегледат дали правилно си кихнал.... бълХар как ше се оправи не знам, без войска и въоръжение, без хора свесни да държат автомата.....там е прублема .......

Прави са британците. А изхода на референдума им за излизане от ЕС изглежда все по-предвидим.

Вие и сега сте шериат!

Излезте, бе! Сбутайте се със французите на вратата на излизане и ги пратете на Меркел.

БРАВО,ТЕРЕЗА!

ЕМИГРАЦИОННА, ИМИГРАЦИОННА А СЕГА МИГРАЦИОННА. МОЖЕ БИ В БЪДЕЩЕ "ИГРАЦИОННА, ИЛИ ГРАЦИОННА. Модерни по модерни най модерни журналисти.

Хайде гордейте се с мене, ас влезнах в уни дето от 150 човека нема друк с балХарски пасспорт, има една румънка и една полвин сръбкиня, полвин рускиня, от смесен брак. Има двама французи, няма германци, има една италянка, 30-40 британци, и 100 човека черни секи от де е, африка азия (ноо индийци и китайци) и америка, 2 австралийци. Много китайци - много - най-малко 20 човека в потока. 5 японци. Испускате полжението драги. В целио уни видох по списаци саму 2 имена на балХари - мойто и на една друга колешка, на записването. Зле сте, драпайте за още, не стига това. Давате се на Азия и Африка, сТрам.

Вземи иди на изложбата на Варненския халколит в Европарламента от 12 до 16. Може би щи просветне с кои да се гордееш, не с гъза си. Боклук мръсен българофобски.

Първо научете българския правопис и после давайте "ценни" съвети. Ако изобщо е истина, че учите в Англия, вие сте срам за България... Най-вероятно миете чинии някъде и лъжете близките си, че сте студентка... Има доста такива като вас по света за съжаление...

Хич не им слушайте бръщолевенията, те без евтина работна ръка са за никъде. Всичко е политика и е добре замаскирано. Нито ще напуснат ЕС, нито ще спрат имигрантите. Защото англичаните са МЪРЗЕЛИВИ! Просто имат късмета да живеят в добре подредена държава (поне засега).

Нема късмет в това, драги ми смехурко. Самите британци горко се оплакват, че те са бедни да плащат студентски такси, и че чужденците идват саму да ги доминират. Прет мене са плакали със сълзи, и не един и двама. Истина е - немаш и най-бегла идея какво е да си беден британец. Вий саму вашто си знайте....че британците биле богати...ас съм виждала толко бедни британци, че на мен самата жал ми е ставало как се бъхтат и трепът да оцелеат..... Нит'сте първите нит'сте последните, и да знайте, Господ на секи въздава....кайте се и се молете на Бога, защото друга надежда немате...виште арабите с 5 молитви на ден докаде стигнаха....

Е кое бре драга е беден британец, аз на минимална заплата храня себе си, жена с бебе на ръце в България и изплащам огромен заем там, пък не сме умрели? Айе стига, като не им се работи на минимална да реват. Изпият всичко, което изкарат през седмицата петък и събота, и после реват.

Taзи кокошка трябва да скача до небето от радост, че хората от Западните Балкани все още искат да работят! и живеят във вече разкапващата ѝ се страна! След време ще се моли на колене на балканците, но тогава ще бъде твърде късно - нито нейната, нито лейбъристката партия ще съществуват а ислямска Англия. Не знам дали английските консерватори говорят срещу балканците от незнание или от омраза, но главите им са толко дебели и консервирани, че заслужават да бъдат изолитрани от ЕВРОПА и да си градят държава с пакистанци, индийци и прочее.

Англичаните имат да пият една студена вода, защото не вдяват, че без европейското единство ще им дойдат толкова много ислямисти, че скоро кралството ще се състои от милиони макдонадси и стадиони с чалми вместо знамена.

lu4ka

Нито им пука за единството, нито приемат имигранти.

Вярно е - за нищо не им пука, толко са арогантни. Питам един чернокож тука, тебе пука ли ти за Еуропа и еуропейците? и той сей и ми гука, ти се шегуваш, как тъка ше ми пука? Добре де викам, не ти ли пука, че ше те еъбът арабите? и той, аааа...нема, Бритън е световна сила.... И си верват.... Това черньо второ покуление роден в Бритън ми го приказва... Промиват им мозаците на бедните мишленца точно кату на вас.... Не се гордейте с което.....

Това е позиция на държава със световен принос в развитието на човечеството на планетата! Големите географски открития, универсални учени през средновековието, поети, писатели, композитори, емблематични музиканти признати за класици в съвременните жанрове, с много Нобелови лауреати в различни области на науките и пр. и т.н. Адмирирам това!!

бежанец вече означава човек бягащ към германия

не съм го смятал съвсем точно, но на практика германия може да побере целия свят (заедно с домашните животни). е, ще трябва да има и правостоящи, но с времето то се свиква и човек се интегрира към несгодите, които са му направили онез, на които политическите експерименти с хора им е хоби.

ЛОЯЛЕН

Явно не можеш да смяташ - нито точно нито приблизително! Има направено изчисление - населението на Земята построено като войници се побира на площ по-малка от половината от територията на княжество Лихтенщайн.

"хора, които просто искат по-добър живот". всеки човек го иска това и тук едва ли може да се спори. а по-добрият живот е възможен (почти) навсякъде, а не само в "богата европа", както твърдят зелените/социалистите за ес. защото ще им препоръчам да отскочат до португалия, да речем, за да видят колко е богата българия.(няма грешка). гърция също е богата, но на заеми. така са богати и много от жителите на ес хем работят хема са богати на заеми, но и на (все по-)високи наеми, данъци и прогресивни такси. "интегрирането" в тези планирани от идиотите кръгли мащаби е самоубийство и за приемниците, но и за новодошлите с пре-големите очаквания. проблемът е там, че онези, които не само искат, но и имат най-най-добрия живот - го дължат точно на ограбването на другите, които търсят по-добър живот в пре-богата европа, но те не искат да го вденат това, защото докато ни карат да отваряме широко вратите на къщите си - те си строят поредната бетонна стена с камери пред поредната си вила закупена с откраднати от всички нас пари.

никой нищо не е ограбил, просто в света побеждава по-силният. Такъв е закона на Природата.

това е по закона на джунглата, но инак си прав - няма цивилизация на Земята. за пореден път го твърдя, за пореден път фактите го доказват. Разум също означава друго от това, че по-силният побеждава. Разум означава да се помага на по-слабия без да ти изяде ушите. И Разум няма, или е много рядко срещано явление и всички с Разум аз бих ги сложил в графата "(напълно) изчезващ вид".

а нашия плевня рече да сме по толерантни?

Те инлишите винаги са били практична и умна нация, за това са владели половината свят. Винаги има резон да се вслушвате в тях, почти винаги са прави, в случая на 100%

само да те подсетя, че точно те, от векове са грабили и крали и влачили от колониите си в цял свят и сега ги е страх от възмездието и да не би да им вземат откраднатото! това им е проблема, страхът! но иначе продължават да бомбят и участвуват в разни коалиции за разбиването и унищожаването на цели държави! замисли се и върху това и тогава предлагаи за вземане на поука и 100%-та им правота!? ;)

Кире, Аа,... ти го каза много добре и много точно!!!! Ако се мернеш след 2.00 ам петък, събота по/около Леситър Скуер, централ лондон (предполагам, че живееш в ук),ще видиш със соствените си очи, твоята "практична и умна нация) как уринира,повръща,дрогира етс..И ще си промениш ""REASON"" -a много бързо!!!!

Типична самозабравила се британска патка! голяма част от БЪЛГАРИТЕ във великобритания са по-начетени и по-добри професионалисти от англичаните! образователната им система е гола вода ноооооооооо .... това не означава, че самочувствието на англетата е малко :)

глупости дърдориш, ингилизите измислиха университетите и света им е голям длъжник, заради тях сега си седиш на дъ-то на топло и чукаш по кбд-то да те чете целото свят.

Минало незабравимо :) в момента са над 95% обикновенни консуматори и 'лошите' емигранти им движат икономиката. Въпросът е когато тези емигранти започнат да вкарват техни хора в парламента (Индия, Шри Ланка, арабели, африканци, балканци и т.н) - въпрос на време е.

Първия университет в Болоня и преподавателя Булгарикус.

някои от вас ходил ли е по-на запад от трън като сте такиви всезнаиковци?

Много правилно. Само управляващите в Англия и Унгария са с акъла си. Другите са бъгави. На Меркел ако и дадат Нобелова награда значи тази награда наистина е като нашия орден Стара планина. Куцо и сакато го притежава.

Естествено, че ще и дадат Нобелова награда за мир, но тя ще е като за довиждане. жалкото е, че Мама Меркел даде на обикновения европеец тежката задача сам да прецени кой от милионите имигранти е мирен гражданин и кой не е толкова мирен.

Тези в UK pриемат азиатци и африканци, а не искат Балканци... ако тази Madam отвори картата ще види, че Балкана е в Европа, а тя се намира на някакъв остров извън континента Европа, така че по-полека с европейската политика, madam !!!

Ша я жасна десетократно по български и после ще пее само хубави неща за българите

Сирийци (неграмотни) в Англия може .... но грамотни българи и румънци неможе , а ..... Sirians (unliterated) in the UK are welcome .... but highly educated Bulgarians and Romenians are not welcome .... Is that what you want to say madam ..... ??????!

Браво на госпожата за твърдата позиция. Само затваряне на границите ще реши проблма.

всички ще ги вземете, защото ваша е цялата политика на прогонване. Вие сте световното задкулисие, но пъкления ви план ще се провали.

Абе добре написано, ама а да сме малко по-точни в заглавията? Няма ли да е по коректно, ако беше: "Опозицията във Великобритания отхвърля ....." Консерваторите все още не са на власт, че да им се вменява официална позиция.

Tези са прави за себе си, не би трябвало да ги съдим. Hастроенията тук (Aнглия) са за отцепване от EC и те ще го направят защото имат финансовата независимост; Hорвегия и швейцария също не са членове на EC, но си живеят екстра. Bългария е бедна държаав и все още има нужда от икономическия съюз, стига нашите политици да престанат да крадат. Hо нямаме никакъв интерес от HATO.

Тихо , чиче .... Я си копай ягодите там и не ни давай акъл, европа е Едно , Британия - друго... а Балканите и РБ- са съвсем друго... тихо моля !

които ще духате супата госпожо...вие си мислете,че като сте богати,винаги ще бъдете такива ли...колелото се върти,земята също...скоро ще се превъртите и вие...а наглостта и лицемерието ви нямат край...

приемете сина ми да се махне от бг посткомунизъм и затваряйте границите

Я па ти ? Ти чекай още , па после ОХ , ко стана ... Пращай го насам набързо.... от ден на ден изолацията на балканска България става все по силна и все по-трудно се приема българин за европеец..

Къде са милионите българи, които щяха да залеят Албиона? Късно е. Българите и румънците ще ви се струват като сладки сънища.

А вашата отговорност за кашите които забъркаха американците? Нали във всички безумия на американските президенти -верният пудел -Великобритания беше неотлъчно до тях.

опаааа..".имиграционната криза в Европа "може да се реши само от държави, които поемат отговорност за себе си и защитават собствените си национални граници"". е сега ми кажете такава ли е българия!

Да изгонят българите и да блокират достъпа им до ОК и ще си решат всички проблеми.

Много голяма услуга ще бъде да се осъзнаят в кой шериат са отишли да ги унижават.

защо все снас си измиват ръцете ини топят като това не евярно -по 10 000 на ден влизат от азия вевропа а тези от косово които те наричат че са от балканите като цяло са не повече от 50 човека това е обида за нас

Сега следва ....изгонване на всички имигранти. Затваряне на границите....разпадане на ЕС ....супеер идвам си в България

Министърка, ама ПИЧ!!! "Пристигането в Европа на стотици хиляди мигранти накара някои хора да твърдят, че се нуждаем от нов подход, нов европейски подход, който предполага обща имиграционна политика и политика за предоставяне на убежище. На тези хора мога категорично да заявя: това няма да стане и за хиляда години", каза вътрешният министър. P.S. и ние си имаме една "вътрешна министърка";-(((

Късно е либе за китка! Нидей риваа, га ядохте кифтетата с мириканците, добре ви беше, кога дойде сметката, друг да я плаща!

Референдуми в Европа няма ли да има?

Ние пък си имаме една "Бъчва без дъно", тя ни е външна министърка;-)))

... вътрешна, баце, министърка... и ти, като премиера, не правиш разлика между двете министерства... ама то - маи - и няма... разлика...

Румяна Бъчварова, "вътрешен министър" ;-)))

А къде са човешките права?Интеграцията на мюсюлманите главорези?Тези ли са им новите ценности? Да подпалват чужди черги и после да търчат да се спасяват!

След дъжд - качулка!

Как се отхвърля нещо, което изобщо не съществува?

Да слушат брюкселските тикви и бабата в Берлин.

ТОВА Е ПОЗИЦИЯ!!!