Арести при операция на ГДБОП във Велико Търново

При специализирана операция от служители на Дирекцията за борба с организираната престъпност са задържани няколко души във Велико Търново, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Арести при операция на ГДБОП във Велико Търново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От боклуци! Защото е срамно да се разхождат мутри, а Туньо си отиде на 50 г. без време и потопи в скръб цяла България!!!!

Г-н Цацаров, защо "криминално провените" са на свобода?

Питам, имат ли здравни осигуровки и ако нямат платили ли са за лечението?

....щом, и тези с хубавите български имена, "Aидън и Kарамфил" имат пищови????!, и се стрелят, и стрелят по полицията, смятаите до къде сме е докарали с "риформите"?! ;))

даите я тази мамгалска.мурша на нас да видим колко секунди ще диша

спокоино голям шум и накрая едно голямо нищо защото в нашата даржава никога няма виновни

Уверен съм, че мнозина вече намериха един виновен! Ако госпожата те беше почуквала по-често по русата главичка, можеше да научиш поне малко правопис...

Важното е, че въпреки че не е имало стрелба "няма ранени И пострадали"!

DIDA

Е, какво толкова е станало?! Просто човека се е забавлявал...

Що никой учен от БАН не задържан при спец акция?! Отговор - защото при простите и неграмотни хора липсва морал и ценностна система и са по-одатливи да хванат кривия път

въй въй

Това не е новина за първа. А за криминалната сводка. Дайте за плановете на редица държави в Европа да си затворят границите. И какво прави БГ при това положение2 Да не се напълни с орки?

Убеждавам се че живеем в най-смешната държава. Заради някакъв си циганин трафикант се отцепва район и се включват спец части. Ако дай боже на някого му хрумне да вземе за заложник някой дебелосерко депутат в парламента, какви ли части ще са нужни за да отърват ценния му дебел задник ?

Става вепрос за "популярна фигура" от местен мащаб. Някакъв ром е много неправилно и подвеждащо определение.

В подобен град почти всички се познават или знаят.Ненормално е че мноГО неща са "публична тайна".Много хора знаят,но си малчат.Тъжното е че това се отнася и за ПОЛИЦИЯТА. В случая става въпрос за "популярна личност която отдавна би трябвало да е в затвора, но и сега с помоща на някой адвокат/и на други/ пак ще се измъкне.

Да ева и резака му! Абе, за к'во само занимавате качулатите, като утре някой от турското минаре ше се развие и ше го пуснат?

Пак някой новоизлюпил се глупак не е разбрал къде да си плати!

Абе, в Мутренска държава, какво очаквате? Концерти на открито от местния доброволчески филхармоничен оркестър ли?

По-добре концерти , отколкото тъпи коментари.

А главната мутра на Републиката кога ще го арестуват?!

А бе този явно е безсмъртен - колко пъти го мушкаха с нож, стреляха го, а той пак жив. Че дори и стреля по полицията. Няма ли най-после да си намери майстора?!

Така се калява стоманата.