17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да напомня ли решението на т.нар. "съд" например по казуса Баталова воденица, според което може и да е вярно, че някакви лица са заграбили чужд имот, но щом са "роми", никой не може да ги пипне, а законните собственици да пият една студена вода !!! Ама конституции, международни конвенции, дето пише, че частната собственост е неприкосновена? Неее, нищо не важи пред специалните етнически права на "дискриминираният" бай Хъхрю !!! Това се повтори и по казуса Гърмен.

Като се има предвид политиката на тоя т.нар. "съд" за безкрайно толериране на извратенци, малцинства и престъпници, това не е за хвалене, а напротив. Апропо, Русия още преди 3 години обяви, че повече няма да се съобразява с тоя "съд".

Дайте определение на ЧОВЕК най накрая!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Но пък да не се окаже, че сме в топ на 10-те страни, които не ги спазват изобщо :))

Това е така, щото потурнаците станаха овце и говеда!? ...човешките права взеха връх....

През 10 те Герберастки години сме били в Десятката по нарушение на човешките права. Естествено е ,Мутри и човешки права са несъвместимости.

От 1995-та до днес не включва ли според теб Жан Виденовата зима, осемстотинте дни на псевдоцарчето и тройната коалиция? Ааааа, щях да забравя и Костовите изцепки с икономиката! Апропо, за мен няма никакво значение от кога ни е осран задника. Важното е, че макар и бавно, някой се опитва да го забърше, че да не вони толкова... Ти на друго мнение ли си или просто така си миришеш?

Голяма Лъжа ! Циганин ли го каза ?

Имате предвид, че циганите си мародерстват спокойно в Тикволандия, а ГЕРБ-авите извършват геноцид спрямо българите, нали?!

щото като тръгнат да ни мерат , чупиме тъпомера.

То този съд е основна за правата на циганите и бандюгите, пък нашите се изнесоха по Европа повечето.

Сега с Гешката ще си върнем класирането...

Ми да - купихме си самолети за едни добри пари и ни извадиха от 10-ката. Ако купум за 1.5 милиарда нови бойни машини от правилните хора и ще излезем и от 20-тицата!

След последните акции на прокуратурата, пак ще се върнем в 10-ката.

500 висящи жалби???ама видите ли по малко са ни осъдили извън тях а ние все повече милиони плащаме обезщетения?????

А това, че сме в първите 10 страни с най-мръсен въздух ( на напоследък и по събиране на боклуци от Европа и Афика) какво е - може би подобрявяне на човешките права?

Това е правото за горене на боклуци с думите "то излиза през комина".