Коментари - Възнесение Господне - Спасовден, ако вали, годината ще е богата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каква ще е годината?

Охааа, 15 милиарда Евро, как да не е богата?

Ламята Спаска празнува ли днес? Ако - ДА, то да е жива и здрава и да ни радва много години!

В Бояна, Драгалевци и Симеоново проваля, значи годината ще е добра, ще усвоим много еврофондове о ще си купим чисто нови бронирани джипки, много поздрави на пенсионерите и социално слабите.

ако днес не валеше, нямаше да има споменаване на богата година.

аха да завали, но се размина. И ние тъй с богатството...

Честит имен ден!

Честит имен ден на Спас Шарков от Пазарджик.

Гледам борсите и индексите не знаят, че 2020 на Спасов ден вали :)

Бездетните жени (по вина на мъжа), са преспивали също на открито, вероятно мощни надарени мъжаги са го знаели... и те така е ставала работата, всички доволни, оттам е и по-долу написаното: Те ти булка Спасовден!

Че ще вали е ясно, но годината няма да е богата. И тази, и следващите поне две ще са доста бедни и скапани години почти всякакво отношение.

Хайде, хайде. Нашето поколение е виждало и 3000 лв за 1 долар, по-рано през 90те и купони за храна, така че 2020,21,22 няма да ни уплашат. Да му мислят милениълите, не виждали такова "чудо невиждано" :)

Абе аланкоулу, тез пишлемета не са виновни, че са тъпии загубени! Виновни са предците и създателите им (земните), че са ги изоставили в дирене на бързи илесни пари по чужбината! А майките им са си продали дупетата на гърча и талянци! Изоставени дечицата са креяли до комуноидно задръстени баби и дядовци! Резулататът сега е - тъпо налседство! Мързеливо и неспособно! Станалото-станало. Сега да видим какво ще правим занапред!!!

Те ти булка,Спасовден.Иде,иде вече Видовден.

Те ти, булка, Спасовден! хе-хе