Сирийската армия отрича за удара по бежанците

Сирийската армия отрече да е нанесла въздушния удар срещу бежански лагер близо до турската граница, при който бяха убити 28 души.

Обратно в новината

Коментари - Сирийската армия отрича за удара по бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно, но ООН казва, че по-скоро това е работа на терористите, защото няма следи от бомби, а от пожар, запазената марка на Ан-Нусра, варели със запалителна течност. Абе Дир-е стига с мантрите на Държавния департамент. Ти и от позицията на ООН ли се страхуваш.

е тая новина еб.ва мама.а на русогъзолизите. и сега очакват да им спуснат новите опорни точки, че старите не вършат работа. колко велики бяха установките с400 и как турците не можели въобще да летят. и как друг бил ударил бежанците, не асад или гнома. е да, ама не, няма как и двете да са верни. щото коалицията лети на съвсем друго място, ид и бунтовниците нямат авиация, така че или турците, или асад и руснаците са направили ударите. ама ако е вярно, че с400 са толкова велики, значи че не турците са ударили. а ако пък турците са ударили, значи установките не струват за нищо. то за това мурзилките не знаят сега кво да кажат, и чакат някой дао им спусне како как хем да продължат да величаят руската скрап, хем да намерят виновника, напълнил гащите на руснаците.

Верно, много прилича, ама има една много съществена разлика! Там няма като тук С-400, които не дават чуждо пиле да прехвръкне! Значи, ако не е Асад, значи е Путин!

К,ва сириЙска армия,като там са само руски утрепки,престъпници,крадци и наркомани,професионални убийци!Сирийските военнослужещи първи напуснаха Асад и са опозицията му и се бият седновременно с/у Асад,Путин и ИД!Дали престъпника е Асад или Путин,все едно ,еднакви са !

извънземните на дира, защо си мислите, че ви се въз хищавам на тема "българин в дебилропа?.

Винаги се отрича. И на "калъп" да те хванат, отричаш до последно.:)

гейовете доказаха, че сталин не може да ги надмине по администриране. :-))

Там авияция имат само Асад и Путин!Няма как да се скрие това престъпление,а и не е за първи път и на Асад и на Путин!Разбира се ,че трябва да понесат последиците и наказанията си!Няма да им бъде простено!Асад,Путин и ИД са терора и ще бъдат прогонени от Сирия едновременно!

Авиация имали само Путин и Асад? А какво стана с непобедимата натовска авиация- американци, немци, френци, турци- които от 3 години насам гонеха идилистанците под дърво и камък?

И защо сирийската армия да бомби бежански лагер?! Ще да е нужен много мозък на оня, който вярва на такава пусканица!

Например защото им се е привидяло, че някой от бежанците има пушка. По принцип типове като Асад не обичат накой да бяга от тях. Няма по-вероятен извършител от Асад на това зверство.

Да бе, още малко и някой може да повярва, ама колкото и да я повтаряте, лъжата не става истина!

Курвата от турското посолство се изпразни вагинално на минетуса си, посрещу ми. да и се заплати от педала пуевбенлиев! хиляда ойро не е малко дори за меркел- плазмодея! ВИР СИНД ДАС ФОЛК!, педи! капиш?

без коз. Окей.. и защо все пак са ви евреите за козове? за да сте удобни винаги. само проститутки могат да ми говорят за без коз! социалистически проститутки, като Меркел, разбира се. Инак какво постигнахте и на без коз? освен педерастия до шия, а американски проститутки?

Интересно, нито т. нар. "терористи" от Асад и Русия, нито ИД имат авиация. Турците не летят там, защото C-400 само чакат да им подрежат крилата. Единствената авиация, която може да лети там е тази на Асад и руснаците. Асад казва , че не са неговите... Кой е тогава ??!?!

Асад лъже! Нито един източен сатрап не казва истината. Той си мисли, че другите пасът доматите с колците!

Абе ,тъпи кравари,как само Асад и Русия имат самолети.Ами там близо са и Саудитска Арабия и Израел и Турция.А защо не и американци.Не разбрахте ли,че това са еврейските номера.В Либия избиваха болни в болниците и обвиняваха Кадафи.Ей,много има още да учите и четете,бре.Тъпаци!

Традиция: Русия винаги освобождава държави от собствените им народи.

Публична тайна е, че в последно време Ердоган гърми сирийските бежанци на границата!

Напоследък? А, че братушките бомбардират от 7 месеца там не е ли също публична тайна?

Ми щом не е сирийската значи е руската авиация! Не може да бъде друга, защото знаменитите С-400, надеждно защитават небето над Алепо от всякакви чужди самолети! Руснаците пак се оляха! Изверги! Вчера концерт върху костите на жертвите в Палмира, днес нови кости в Алепо!

къде прочете авиация бе вожде индиански,пий си там уискито у резервата и си кютай

"Сирийската армия отрече да е нанесла въздушния удар"- това как го разбираш?

Чети по-горе, тупан, "Сирийската армия отрече да е нанесла въздушния удар"!!!!! С ко се нанася въздушен удар, с фърчила????

много сталинист в тоз форум

Американо-англо-евро-турските жестокости и лицемерие нямат край! Така беше и в Югославия.

Той и Садам преди така "произвеждаше" химическо оръжие... САЩ и Англия постоянно го повтаряха по новините, а след като го убиха какво се разкри после ? Че не е имало нищо вярно и всичко е изфабрикувано от САЩ

Питай Иранци, кой е Химическия Али?

фесовете са извършили тази дивотия , те имат интерес от ситуацията

Шило

Асад владее инициативата! Няма интерес от дискредитиране. Такъв имат други.

когато се твърди нещо е хубаво да има и доказателства

Сащианските "съветници" на ИД плюят по сирийската армия, за прикрият собствената си "специални" операции. Тая филм колко пъти вече сме го гледали...

Сирийската армия, както и савецката първо отрича, а след това Жужо Первий Късокракий си призна за зелените човечета. Така и ортакът на Жужо съвсем скоро ще си признае.

Жужо си призна, а американците още търсят атомни бомби в Ирак.

Много си тъп, не знаеш и правописа.

Прави впечатление, че някой особено тъпи, но за това пък много активни тролове, Путкин и Асад никога за нищо не са виновни. Те, горките винаги са жертва на някакви провокации. Даже Крим го превзеха един зелени неидентифицирани орки, нямащи нищо общо с Путкин. В Украйна нашествието на руските военни беше наречено "хуманитарен конвой". Ако се върнем още по-назад ще видим, как съветските другари се кълняха, че немците избили полските офицери в Катин.......

Шило

Като се твърди нещо е хубаво да има и доказателства.

Само че сега в Катин има паметник, а иракските атомни бомби още ги търсят

Злобата те е заслепила или нямаш представа от науката история. За Катин имаш право, но не бъркай нещата с Крим и Украйна. У Краины означава в покрайнините на Русия. Украйна е рожба на Коминтерна, както и Македония. Крим е извоюван още през 18 век и е толкова важен за Русия, че ако руснаците го отстъпят на когото и да било, ще се смеят и кокошките.

За СССР беше важно да има държава Украйна, с която гласовете им в ООН ставаха два, вместо един. Така е създадена тази държава, която сега пък американците използват, за да провокират Русия. Крим е подарен от украинеца Хрушчов. Ако за СССР това не е имало никакво значение, сега е стратегически въпрос.

Голяма цензура пада в центъра на Европа, здравите, псувачески сили на Fuck the Eu се обединяват и трият без никакво правно обоснование. Еваларка им праим на турците в бегето! Като министъра на отбраната на радан кукунев! Дерзайте моми ненагледни! :-)))

Руското военно министерство показаха доказателства че лагера е обстрелян с ракети а не от самолети,обстрела е извършен от терористична група с име -фронта ал-нурса!!!

Я, имало и такива иди,оти вярващи на руските изявления! рУСНАЦИТЕ ОТ СЪВЕТСКО ВРЕМЕ ОЩЕ СА ЦАРЕ НА ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА.

Шило

Казваш, всичко друго е истина? Го ли се сетих за едно ОМП в Ирак, дето още го търсят?

Дезинформацията е елемент от самата война, тъй че не трябва сляпо да се доверяваме на всичко, което се казва официално. То обикновено служи за промиване на мозъците. Който вярва, си е за негова сметка.

Мaчкaй умерените !

в Палмира, контролирана от 'кръволока' Асад се прави концерт на класическа музика. а 'демократчините' и 'умерените' територии режат глави. дай Боже повече такива кръволоци, като Асад!

Как кръволок, бе! Та той е ангелче небесно! Дано само по-скоро му поникнат крилца и да отлети към преизподнята, където му е мястото!

Мир на праха им!Не можаха да дойдат до Германия!

Май май, турците гледат да подплашат хората и чрез стаден ефект да ги юрнат отново към Европа. Разбира се, виновна ще бъде сирийската армия.

само аз ли се сещам че турция е ударила бежанския лагер в целия свят? ако е така-егати света.........

ей, зулус , нали заради руските галактически сили , турците не смеят носът да си подадат нат сирия??

ами те за туй и удрят по лагерите близо до границата

що квичиш така бе

.......та кой има интерес да обвинява Асад.......всички го(ги) знаем

На принципа на двойните стандарти които постоянно се прилагат могат да обвинят всеки.

подкараха с артилерията.....досега само ги стреляха..........все пак по някакъв начин трябва да изпълняват споразумението с ЕС за което взеха парите

То пък едно ООН, то ще стане едно разследване, нямам думи !