17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А някой нещо да знае за имотите на БПЦ?

щеше ми се да попитам попето царуващо във ватикана следното: а в колко от тези 5000 "божии" имота са настанени "бежанци"... от тези, вие знаете.. от "добре дошлите рефюджииз" :-)))

Между другото в Йемен 5 милиона са на ръба на гладна смърт, поради блокада от Саудитска Арабия, приятелите на САЩ. Някой от вас да е чувал за мигранти от Йемен? Протестни ноти от ООН, папата да призовава за прекратяване на конфликта?

)--{;;;;;;;;}=--------------- ~

)--{;;;;;;;;}=--------------- ~

на разните рентиери вече ще им викам ватиканци :)

Една Ватикана? Или може би ВатиканЪТ?

Тиквата има повече.

Не ги винете, божи хора са !

Споко попе Франциско, в Челопеч ще минат на три смени за да си оправите бакийте.

"От оповестените данни става ясно, че Светият престол притежава над 5000 имота." "Друг представен днес документ показва, че за 2020 г. в бюджета на Светия престол има дефицит от 64,8 милиона евро..." което показва, че и бизнесът с имоти може да бъде губещ. :-)))

)--{;;;;;;;;}=--------------- ~

Говори се че прашките са техно откритие.

Бате Бойко ги отнесе с едно чекмедже само.

Който се интересува, може да попита свитата на кардинал Марцинкус, той знаеше най-добре кое-как, къде и колко. Ние да си гледаме нашите "старци", светиня им, и да сме богубоязливи, да се радваме за успехите на другите и редовно да се отчитаме на мирските власти, за да ни е добре на небето като отлетим.

Няма как да ме е страх от нещо което несъществува (господ) и е измислено от шепа хора за да контролират другите хора. Ако имаше господ най-малкото нямаше да позволи да се вършат такива безчинства като инквизицията от негово име. Така, че драги ми смехурко аз си живея живота както си искам и не се съобразявам с измислени персонажи!!!

И да знаеш като умреш ще отлети само към гробищата или към крематориума, към небето няма как да отлетиш тъй като вече си умрял. Единствения начин да полетиш към небето когато умреш е да умреш в друга държава и да трябва да те погребат в България, тогава или ще те сложат в ковчега и ще те изпратят със самолета или ще те кремират и пак ще те изпратят със самолета!!! Не си прави илюзии, че има ад и рай и че ти ще възкръснеш!!!

5000 имота е скромна цифра. Те са смирени хора. Сега вече разбирам какво са имали предвид като ни съветват да изберем духовното пред материалното.

Аз им завиждам на икономистите на Ватикан))) При положение, че oфициално Банката на Ватикан е оценена на около 10-15 млрд Е, а неофициално се говори за поне 10 пъти повече ( все пак 2000 години са грабили по целия свят и продължават да го правят), и как така са на червено, акъла ми не го побира. То бива бива финансова гимнастика, ама как да повярваш на това ??? Ма кво се чудя, нашия Нефтохим ( част от един от най-печелившите бизнеси в света ) никога в историята си не е бил на печалба . ПО ДОКУМЕНТИ ! Да живеят данъчно задължените и плащащи данъците си балъци в България !!!

Бог съди такива като тях и присъдата им наистина ще е страшна.

Надай се .... на пияни жени !

Няма как измислен персонаж да съди който и да е. Бог е измислено от шепа хора за да може да контролира останалите хора.

ВатиканЪТ разкри ... ВатиканЪТ предостави ... Нещо да сте чували за ПЪЛЕН ЧЛЕН?

Ватикан, понякога наричан и Ватикана , е град-държава. И КАТО ТАКОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЧЛЕНУВА ИЗОБЩО !!! Ти да си чувал нещо за УкрайнЪТ? Или ДоминиканЪТ ? Или БългарияТА ???

Държавата град Ватикан се казва, погледни в уикипедия. При употреба на български името на държавата се членува със спазване на правилата за пълен и кратък член. Името „Ватикан“ предхожда християнството и идва от латински Mons Vaticanus, което означава връх Ватикан. "Ватиканът е разположен в южната част на Европа." - директен цитат. Специалист... И като гледам колко са ти се вързали...

На Ватикана може да завиди дори Бойко Рашков с неговите 19 имота,някой с по 20 стай,басейни,спортни игрища,но чак,като Ватикана имоти дори и Рашков не може да събере...

Пусни цвъки и ще видиш ,,чудо" .

Сбъркал си името. Човека се казва бойко 'тиквата' борисов. Само дето той няма как да завижда тъй като само в България има повече имоти от колкото Ватикана, а да не говорим за имотите му по света. И всичкото това е благодарение на кражбите на Бойко борисов от българската държава и българските граждани в продължение на 11 години.

Ма как процес? Онли год кен джъдж дем. Молим ви се.

За 2000 години само толко? Ебати разточителната църква!