Вътев отиде при протестиращите земеделци: Няма решение с моментален резултат (видео)

Въпреки че беше освиркван и трудно взимаше думата, министърът на земеделието все пак успя да обобщи, че повечето искания на земеделските производители са удовлетворени

Обратно в новината

Коментари - Вътев отиде при протестиращите земеделци: Няма решение с моментален резултат (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблеми от 30 години, но сега веднага да ги решат!? Те това ако не е политически шантаж

....ламята спаска,с 9 глави.....посреща незнайния юнак,който иска да я победи и убие...най-голямата глава обещала мило и драго, даже и свирка да му направи,само и само да бъде пощадена,...втората чула и разказала на третата за поетото обещание...мълвата се разнесла от глава на глава и накрая мълвата стигнала и до най-малката девета глава...тогава тази малка главичка се изказала"нека първата глава да прави каквото си иска с юнака,само да варди гъзъ щото е общ....!!!"...така че внимателно с обещанията....

Пак ги баламосват, а кервана с житото си върви.....

Има и се казва ОСТАВКА.

Но основната точка е да не внасяме украинското зърно,а втора точка,оставка за да направиш щастлив народа.

И туй НАТО очаква от вас да сте авангарда против Русия ! Вие за едно зърно проглушихте целия свят.

Я пак!

...и таз русия очаква от ваз да отидете на артьомовск и да умрете за нея......а???

Пставка

1. Разбра се, че този протест има политически оттенък. Няма нужда да ви подсказвам на кои партии са привърженици тези с тракторите. Но хайде ще ви кажа. БСП и Възраждане. 2. Не искат внос на нищо, но само и изключително от Украйна. При условие, че в България се внасят земеделски продукти от много други държави - Турция, Гърция,Македония, Словения, Унгария, Полша, и Китай. Тук не включвам цитруси, които така или иначе не могат да се произвеждат в страната. 3.Ок.Към “ Фермерите”. Ако ще протестирате, това си е ваше право. Друг е въпроса, че държавата помага най-много на вас. Също и дали много от вас наистина имат нужда от подпомагане. Но опитайте се да си организирате протеста като нормални хора. С тракторите е някак просташки. Думата “ терористи” разбира се е силна и обидна. Аз ако бях, бих използвал “изнудвачи”. 4. Положителното на този протест е, че в крайна сметка, останалите хора в държавата, които нямат общо с вашия бранш, разбраха за какви луди пари от държавата и ЕС, става дума, и по какви начини ги получавате. Та такива ми ти работи с “аграрните” проблеми на българския фермер. Той не обича конкуренция. Но иска да печели като западняк.

Денков не се подигравай с народа.Направихте вече достатъчно поразии и е време да си ходите.

-Уотсън , какво става там . - Ами пак коммуняги , сър ...

Ами удри!

Не бяхме ли пее раси сър ние от ппдъ ибъ, сър

За 12г.Баце унищожи всичко в България без да направи нито една съществена реформа, а сега чака с действията на подчинената му зърнена мафия да спадне още доверието към кабинета...Много жалко за селянина от Банкя.

Зърнената мафия е дело на ес, както и мафията с къщи, мафията на прекупвачите и т.нар. стартъпи. Баце е само изпълнител. А цирковете между измекярите, дори не са смешни.

ЕС само дава парите, но разпределението си е по нашенски- на мене, на тебе и на братчета.Бедните да го духат.

И тия да разтурят седянката,че опикаха и осраха пътищата.От където минаха,само смрад.

Един зел над 300 мильона субсидии Тоа по богат от Дубаец

Общи приказки и ала бала от "професионалния политик " както сам се определи министърът ! Той е част от една банда анти българи ,предатели и крадци !!! Зависими ,корумпирани "професионалисти" ...които заслужават да бъдат съдени и по затворите !!!

Че това на снимката в цистерната е мляко.

Ядем нещо подобно на "хляб".Да се чуди човек къде е това "хубаво българско зърно".

Ние сме едни от най-страдащите държави близко до конфликта, ама да страдаме повече, че Украйна да страда по-малко... И обещания, дайте да решим..., чакаме ЕС - чакайте и вие... В Библията пише "По делата ще ги познаете" А какви са делата - антинационални!

Всичко в името на Украйна правят, кога са защитили интересите на Бг? И се чудят защо протестират хората.

На полигон "Украйна" се гърмят само екологично чисти касетъчни боеприпаси и обеднен уран.

Ще се разберат, ше врътнат некоя далаверка с урсулата да изнасят хубавото българско зърно на западняците, а ние ще ядем плявата с тежка химия и метали на бандерите. На същата цена, разбира се, щото разликата ше отива за субсидии на зърнарите ! И всичко по живо, по здраво. Разберете, че да се разчита, че едни измамници ще ви избавят от други е най голямата глупост !!! Хем го виждате с коалицията и то в момента !!!! Нали ония измекяри беха промяна ве ?! Хахаха

Как да ти сложа повече от един плюс , но ти си голям предсказател за съжаление.

Работил съм с мръсен човек в България, получифуд. Знам им номерата до болка.

Купува украинско зърно Не само ЕС,но и Великобритания и Швейцария.Мислиш,ли,че точно те няма да го изследват за каквото и да било?! Впрочем,както казва колегата,абе откъде ви намира копейкин такива глупаци?

Чеей ве урко, нали отиваше за африканските страни това жито ве ?

Освен това, глупако неземен, ти ми хвалиш хляба в у европата ли ве ? Викаш по хубав е от нашия ? Сега, във френските пекарни, действително не е лош, ама той си е от френска пшеница. Те и мРНК ваксините бяха много проучени, нали ве ? Дето японците показаха че влизат в клетки по цялото тяло и върнаха няколкостотин милиона съмнителни дози. Ама нам има специалисти и машини. Японски машини, дето швабата не може и да си помисли да ги прави.

Има и 50 хиляди миньори, които отиват под автобуса. Всеки от тях има семейство, повечето имат по 2-3 деца. Това са няколкстотин хиляди българи, пряко засегнати от глобалисткия култ. Иде революция. А Тоя се обяснява като ученичка.

Това е мой успех, аз го подписах

се не могат да се разберат. Каквито и условия и финансиране да получат, българина не иска да бачка и си стои мързелив. Колко от вас работят в селкоското стопанство? Истината е, че малото работна ръка създава основния проблем.

Истината е, че малко заети в селското стопанство клечат във форума дир.бг. Ето това е ясно дори на 5-годишно дете. Ти си яж курабийката, твоето мозъче вече отдавна не може да сглоби никаква причинно-следствена логика.

Земледелец ли си или преяждаш с луканка че висиш в дир. БГ?

Абе щом измикяри те почнаха да се въртят ишашалккавет вече управляващите бъдете сигурни че те пак ви минаха протестиращи всичко свърши лъжливо демократично ще ви пратят в глухата провинция да бачка те за жълти ценчета а те да си продават и залагат на чужди господари България еей бг народе бой и @@@не се веъщат затова измеслете друг начин да ги свалите от власт

Сичкуту прогресивен трол се мята на амбразурата да насъска българското население срещу земеделците. Лъскави им били тракторите, 3ма от тях били милионери, били путинофоли.... Голям страх, да не капичнат управлението на подлогите от посолсвото

За " зърнати" няма пари,поръчано ни е от лайнен да ги насочим към усраинските мързеливци в 5*хотели по морето. Бг земеделието не ни е на дневен ред. ЕДИНСТВЕНО УКРАЙНА. ЗА ТОВА СЪЩЕСТВУВА СГЛОБКАТА

Само като им видиш лъскавите им трактори-последен ек на техниката и огромните джипове,които ги придружават,можеш да си направиш заключение какви "загуби"и "лишения" търпят.А обикновения човек,консуматор на техната продукция си кара 20-30 годишните таралясняци.

Наистина ли има джипки? Ах, обичам задната седалка аз на джипките. Ристе лодкар

Уважавам всички земеделци. Но, не мога да разбера защо допускат при тях този мошеник Караколев? Да ходи да крепи пилона в Родопите. Измамник, заради който се дискредитира протеста

Е, щом Пак ДъСъ “заизчезваха” Коментари… …а щом Ясно#Кой ДъСъ пъне за Тепавици - мчи колко му Е —-> да Си Получи Отдавна”заслуженото” !

Скъпи приятели и избиратели, колкото са останали : информирам вин, че станах баща на момиченце днес. Лена е добре.

Зеленски вече не благодари.

Е ще ни съди , като останалите потърпевши уж членки на ЕС. Отпуснали са му още млрд за луксозни имения, а т.е за издръжка на мързеливците истински с джипките

пълен шантаж на една от снимките се вижда "фалиралия" овцевъд Караколев с анцуг Кавали баламите пращаха левчета за пилоня а тоя си купил маркови дрешки и организира протести

Тоя сополкьо АчикКлакьор на тов.г.з.Радив - Е Навсякъде по “наште” “медии”… - демек - на задунайкаю Вся&Всьо какабична….

И Румъния блокира вноса от усрайна! Само нашите продажници останаха! ОСТАВКА!

Как пък никой и особено медиите не се запитаха и разровиха за фирмите "консултанти" посредници и условията за получаване на субсидии, за това кои банки и при какви условия и лихви отпускат заеми на земеделците, за фирмите търговци на земеделска техника и условията на лизинг, както и цените, на които същата техника се продава в съседни страни? Грабежът започва много преди земеделците и цените на тяхната продукция.

Много точен коментар!

И Хърватия е забранила вноса - само транзит е разрешен

Бъркаме в джоба на народа пълним гушите и затваряме устата на земеделците. ГМО житото на американските компании, произведено в Усрайна залива пазара и краварите си получават парите, разплащат се към посолството а посолството превежда комисионни на въшлясалите продажни кукли на конци назначени да управляват колонията. Наглосксонки бизнес. А ганьо съдран и ограбен ще тегли кредити, ще преглъща вдигане на данъци и такси и ще обяснява на детето защо няма ново колело тази година... "За да му е гадно на Путин сине.. "

Точно казано

“Мозък” !

Аз казвам ревизия 5 години назад на зърнарите. Таван на субсидиите… Имат слабинка. Да продават земята дето изкупиха, така ще се регулира и цената на земята.

Мноооого Сте Ларж, Колега ! - Йощ от Самото Начало на И-тези “бизнеси” ! …че И ЙощПо !

Никакъв внос от украйна. Пък ти ако щеш, избивай нашите земеделци.

Не, академикът е подлога или кукла на конци, както искате! Предатели са всички и родоотстъпници са! Изобщо не ги е еня за хората и най-вече не ги е еня за децата ни! Господ да ги убие всичките изроди, предатели и нехранимайковци! Наглеци, продажници! Ядем отровите на ЕС, хората са болни и мизерстват! Децата са неграмотни... Това е гоницид! Спрете се! Гневя се! Но не съдя. Има Кой да съди...

На България не и отива такъв интелигентен и балансиран човек да е лидер, тука трябва един като Бойко или Тодор Живков да ви лъже и краде. Проста нация.

Къде намеси президента в тази украино американска каша. А Боко Тиквата си е на власт бе,управлява чрез сглобката на САЩ заедно с турците и другите еничари.

Нямаме против Украйна и хората там (макар да имаме поводи да имаме против), но ако това нещо се беше случило преди войната и тази адженда никой нямаше да каже нищо, но сега е различно и хората са наясно защо се случва. Макар че никоган е съм разбирал защо не създаваш условия за твойте собствени производители че да не ти се налага да внасяш нещо а само да изнасяш защото имаш в изобилие. Ако видим статистиката от 2018г, ние сме на 11 позиция по износ на зърно, а сега ще внасяме от Украйна. Нали разбирате за какво иде реч :)

Точно зърпопроизводителите нямат право да се оплакват, защото те са най-привилегировани от целия агро сектор... там не се допускат случайни хора, и само им вижте техниката колко е нова и скъпа... техните субсидии са най-високи. КАТО ГИ ВЗЕМАТ, СЕ ЧУДЯТ ЗА КАКВО ДА ГИ ИЗХАРЧАТ. кой може да си позволи да си купува апартаменти за няколко милиона в софия или самолети, яхти???!!! ХИЧ НЕ СА ЗА ЖАЛЕНЕ, ДЕТО ЦЕЛИЯ НАРОД ПЛАЩА ЗА ПРЕСКЪПАТА ИМ ПРОДУКЦИЯ!

Чудят се като ристето дали да си купят 5 апартамент за 700000 евро в Брюксел. Бедни и цветни сме

На изборите Никакво гласуване за еничарите от сглобката на САЩ. Сглобката: ДПС+ДБ+ПП+ГЕРБ !!! Не си и помисляйте за тях ако още ви в останало малко чувство за Самосъхранение

За БСП и Възраждане нали. Много ли ти е мило за, външната тоалетна. в Новосибирск ще си като у дома, си.

Айде бе тикво краварска, да не би да не взехте решението за отмяна забраната на вноса за няма и половин час?

С тази ниска производителност, нито цените, нито заплатите са оправдани тука…Ще има масови фалити.

Има проститутко.....виж Румъния и се учете

Вие спрете моментално вноса на това съмнително за здравето зърно, пък то резултат ще има! Пък оставката ви е следващото действие, което ми идва на ума!

И да се спре вноса, няма да се решат проблемите на зърнарите… после ще искат и държавата да им изкупува на по-високи цени за резерва… Защо не продавахте на 700 долара тона?.:: Пуста алчност….И пшеница има и газ има и петрол и ток. На всичко ще се сринат цените. И те дето мислеха, за по-високи цени ще трябва да фалират. Така е и при имотите, навсякъде…Фалитът в хубаво нещо. Научаваш си урока.

Терминът Вси”наште” - Знаете НЕ е случаен…защото Включва АбсолютноЦялата “плеяда” Целево “сътворени” “фигури”…. ———- Ня#Кой ДъСъ Опита да “забрави” че Парсата - НЕ е Идваща от Небето. …и НЕ мож “изчезне”. ….та Кошерът - ще Е АчикКошер. …СъвсемСкоро.

Всеки ден ще е така до Промяната

Протестите са демократични. Протести до дупка

Грешка. …защото Демокрацията НЕ включва “Протести” !, хеле пък ЧакТакива АчикАчик “Протести”.

ЕминЕ, ти ли си, че ме се разбира. Опитай да пишеш на български език. Тагаренко...

Спирай вноса БОКЛУК побелял!!!!! Спирай вноса веднага на всичко хранително от Украйна!!!!!

Лигави се и мота, решението за забрана на украинска продукция може да бъде взето за ден, точно както нормалните държави Полша, Чехия, Словакия, Унгария и Румъния ВЕЧЕ НАПРАВИХА. Ма Посолството не дава. А ние трябва хубавичко да им оближем за.дниците. Нали сме тяхна сглобка.

Земеделци и КНСБ и енергетици са на площада вече!

Хи ? …ил Фи ? …то аслъ “остава” оназгригоравната ДъСъ врътне казачоче с маямата…

Протести до дупка

Не разбрал какво искали. Е явно си трябва един здрав кютек а не освиркване за да разбере тъпана най-накрая какво искат! Долни национални предатели.