17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре Божков президент, отколкото тия дето коленичат пред негър-престъпник.

Божков е за затвора. Платениата от него антигерб сбирщина, вън от пармента.

Щото бойко му казал, че няма проблеми да плаща по-малко данък, ако му дава на него и после оп, защо не си си платил целия данък, я дай бизнеса си на мен, а ти си престъпник!

Аз като получих съдебната призовка не тичах в Галия да се спасявам

И каква ти е съдбате бе Цезаре?

Тава проектите на Иван Ангелов -Градуса, по които Дърев е Консултант:  „ЕЙНДЖЪЛС ЕСТЕЙТ“ АД – ВИНАРСКА ИЗБА „АНЖЕЛУС ЕСТЕЙТ“- 7 813 052 лв.  ЕТ „Градус-Иван Ангелов-55“ – закупуване на земеделска техника – 783 876 лв.  „ЕЙНДЖЪЛС ЕСТЕЙТ“ АД – Закупуване на специализирана лозарска техника и инвентар – 199 624 лв.  ЕТ „Градус-Иван Ангелов-55“ – Закупуване на земеделска техника за животновъдство – 164 942 лв.  ЗП Ангел Ангелов – „Закупуване на специализирана земеделска техника и инвентар“ – 342 414 лв. Затова не трябва да ви учудва, че въпреки разкритията в парламента по сигнала на Илчовски, няма наистина подаден такъв към прокуратурата или да е извършена проверка от и в МЗХГ и ДФ “Земеделие“ за документално потвърждение на изнесените данни. Друг интересен момент е конгломерата от СЛИВЕНСКИ фирми

Кво миговориш за жълти стотинки. Конкуренцията в хазарта е брутална. На държавно ниво.

това заглавие ?

Лайняна влиза у затворо, а ти да го духаш на манафите у арабско

Сред политицте в САЩ също има корупция, но там отдавана са разбрали че като си политик не може да не полчучаваш възможности, с които няма как да се сдобият обикновените хора. Поради които просто са си направили труда да я узаконят. Типичен пример - предизборните дарения или обещанието към избирателите че ще осигуриш необходимите федерални дотации за построяването на някакъв скъп обект (което по същество представлява купуване на гласове. Но в страните от третия свят, към които отдавна принадлежи и България, това продължава да се прави по най-дебилния начин - кебабчета за цигaните, по 50 лв за пенсионерите, увеличаване на заплатите на държавните служители и т.н.

Да го смучеш, на неговия в САЩ, бе мерлузо мухлясъла

Що тей правите вий с опозицията в България? В Русия я подкрепяте, санкции, а у, а на нашата опозиция налагате санкции. Обяснение може ли?

да го гълташ целио на САЩ

Кога отиде в щатите, кога се изпедерасти, ма?

Браво на Божков ! Показа че Партията не е финансирана от него !

Така правят мутрите, когато дават пари, те всъщност не са техни. Гущера си реже опашката и му пораства нова.

Каква мила, задушевна атмосфера само...Толкоз му се откъснало от крадливата душица на Черепахата- гощава гостите си с по едно голо кафенце.Ама иначе гъбав с пари и хукнал през глава и той да оправя държавата! По бай Тошово време тоя хайдутин щяха да го изнамерят и докарат не от Дубай, ами ако дори се беше скрил в подводница насред Марианската падина!

......Абе то и протестърските гадове трябваше да бъдат помлени от бой за това което вършеха изродите миналото лято ноо им се размина и дори си въобразиха чеп могат да управляват, само че плешивата мутрочалга не ги брой за хора!

Докато има тарикати като лозан панов, шефчето му радев и баш тарикатчето божков НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ! реформата трябва да започне спешно от съда, ВЕДНАГА!

И кой да прави реформите? 90-те % безхаберници и откровени шушумиги ли? Свестните, все още ги считат за луди и са вдигнали ръце от идиотията в това проклето място.

Няма място в затвора за всички герберски крадци.Ще останем без менти,апартаменти,горски,КаФеНета у мутрета

текст в медия не знаят как да напишат „ѝ“???? И просто го заместват с „й“ ? Идиотиии ...

Каквато ни държавата, такива ни и журналистите.... Калинко-бананови, което е разбираемо, тъй като от 30 години у нас няма дефицит на банани.

Резидентът Радев е западна подлога.

Резидента го играе западна подлога инак е човек на Черепа.

Няма лошо, ама трябва ли господарите да заповядат, за да се размърда булгаристанския съд??? Те и БСП, ДПС и ГЕРБ трябва да забранят, ако имат топки. Да не говорим, че Тиквата трябваше да е в затвора в килия с Доган и Свинята.