17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алоу,бай Ганьо е зад воланът!

ами то във Индия поне е по безопасно на пътя отколкото българският шофьор!Бензинът е много евтин та затова толкова катастрофи и убийства на пътя,по тротоари и пешеходни пътеки

"Статия" с 5 изречения, две ,от които са почти еднакви! Малоумен драскач!

Многократно съм наблюдавал как когато си вече по средата на пешеходната пътека шофьорите дават газ , за да пресекът преди теб оставащата половина от пешеходната пътека. В цяла Европа само като те видят , че чакаш на пешеходната пътека бият спирачка , а тука дават газ да не би да преминеш преди тях сякаш си черна котка ! Ако пък видят майка с количка или старец обезумяват и дупе да ти е яко !

Само да те светна че не всички шофьори са така, също да те светна, че има много такива които висят до пешаходната пътека...аха дет се вика да стъпят и шофьорите спират да ги чакат а въпросните си блеят на някъде, лялят си по телефона и след малко се обръщат и си продължават по тротоара без да пресичат!!! Е и другото което малко трябва да се замислиш е колко народ пресича където му падне, щот така е решил...а има и такива които си и ходят откровенно на средата на пътя...тях какво да ги правиме, да ги газим ли!? Мое лично мнение е че това с предимството на пешаходеца и най-голямата глупост възможна да се измисли в България и трябва да се премахне!!! Обосновавам с факта че българина е такова "говедо" че си мисли че кат има някво прдимство и е безсмъртен...вместо да е бдителен!!! Следна ситуация...зима, заледен път...великите паркинго зони на Фандъчката...видимост почти нула в повечето случаи...един безсмъртник ти изкача пред теб на пешаходната пътека без да го видиш заради спряните кол, скачаш на спирачките...колата полита напред по леда...оня блее безсмъртника без да се сети да се огледа като пресича щот ръиш ли е на пешаходна пътека и няма как да стане сакатлък...ама ето на...сакатлъка става!!! И така...това правило е абселютна глупост специално за България и според мен колкото по-скоро се отмени...толкова повече животи ще се спасят!!! П.П. Като човек съм и пешаходец и знам и разбирам за какво говориш, но погледни като мен и от двете страни на монетата и ще разбереш че не само шофьорите са виновни. Доста често има и пешаци дето сами са си виновни. Но те разбирам, защото колкото и да е, не са един или два случаите в които съм спирал да пропусна пешаходец и покрай мен са прелитали в съседните платна коли...да не кажа че и няколко пъти съм спасявал пешаходци с надуване на клаксон, щот си гледам в огледалото и виждам какво става а те нямат видимост! Кой каквото ще тука да ме оплюва да ми философства...за мен всички сме си виновни защото не спазваме правилата и не мислим като правим повечето неща ;) Айде със здраве и приятен ден на всички!