Експерт: КТБ да бъде купена от друга банка

Според Валери Димитров най-добрият вариант за Корпоративна търговска банка е да бъде закупена или погълната от друга банка. Той изключи това да е ТБ “Виктория“.

Обратно в новината

Коментари - Експерт: КТБ да бъде купена от друга банка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Експерт ??? Я, пак ! Точно тоя крадлив дебил е експерт ?! Лицето с бретончето е виновно за фалита на всички банки в Северна България , за благодарност жидовете го направиха шеф ! На сметна палата : ) Нали знаеш , че тия 30 сребърника няма да успееш да ги изхарчиш ?! Ледът се пука под краката ти , иде Видов ден , безроднико !!

Ей, тъпанари, закона за бандите могат да го снарушават само бандите, не и нормалните и почтенни хора. Защо сте ми скрили въпроса и коментара? Шушумиги продажни. И близачи като някой прочут лизач.

Пари и особено чужда валута няма (освен малкото в бурканите), защото банките са лобирали с подкупи законите в тяхна полза и вноските им във фонда за гарантиране на влоговете са били адски недостатъчни. Законите винаги са в ущърб на населението и в полза на банките и управляващите. Почти всяка банка държи на книга повече пари от бюджета на БГ - следователно е по-силна от държавата...Отлагат колкото може повече към зимата, за да е мразовито и да няма протести. Всичко е добре планирано. Всички актьори играят заради гепените милиарди - хонорарът е повече от добър. ЕС и щатите гледат и поддържат с пари тази мафиотска власт, задушаваща народа, вместо да спрат всички програми и инвестиции и да се срине тази ДС власт накрая.

Някои другари така са отгледани и възпитани. Да се манипулира с чужди пари щедро и безметежно е тракийски патент, само ми е интересно кой е този, който има златни топки, за да се реши да купи КТБ? КТБ в момента няма цена на борсата, защото ако имаше котировка, тя щеше да е близка до хазартното измерение на хикс бозона.

Валери е "истински експерт": Фалиралата КТБ да се закупи! Имали такива балами!?!

аз си искам 3000 те лв. които имам в ктб на куп, а не на части.

Eй, открихме топлата вода...! Проблема е, че има хора, дето не искат да си връщат кредитите, а те са по-едрички от тези дето имат влогове. Нищо не намеквам....Съвпаденията са случайни, плод на художествената фантазия на автора.

наи-добре,ама свършиха баламите! а не иска ли 150 и 200 в една ръка на "всичко коз"?

е банката да бъде купена или погълната от друга банка,която да удовлетвори в най висока степен на ЧАСТ от вложенията? Това е карт балш за някои хора да си получат парите,а другите...да пасат? Абе я по закона и без повече шашми.

не да се купи, а да се слее с друга банка. така се прави.

От къде го изкопахте тоя "експерт"? Много експерти много нещо. Не може ли да разберете, че оздравяване е възможно само с държавни пари, а това може да стане с решение на Парламента. Кой ще ти извади такава сума че да ти купи КТБ?

На всичкото отгоре, този изглежда отдавна некъпан.

Роско

Аз преписах при него на изпита по банково право. Не му вярвам...

а той като шеф на сметната палата къде дремеше през годините-нали и той е един от контролните оргат дебили

...това е много добър вариант,но дали ще се намери банка,която да погълне КТБ? Вероятност 50:50!

Като пишете 50:50, може ли да ни просветите кои ще купят тази банка?

ако ни кажеш и коя е банката ще сме ти задължени...ние изобщо не можем и да предположим коя би могло да бъде,не сме "експерти" като теб..

Този номер го очаквах от началото на предизвиканата криза в КТБ! Да бъде обявена в несъстоятелност фалирана и изкупена за жълти стотинки от кого мислите....? Ами естествено от Цеца Секса! Затова бяха неистовите напъни на Тиквуняка месеци наред, за това бяха "прогнозите" му довели до дестабилизация на банката! Жалко, че вместо читав главен прокурор, Боци предвидливо инсталира преди да го изхвърлим, една Цаца!

Коментара на "едикойси", който скривате е добър , покажете го на хората, дирници...

Единствените, които нарушават Закона за бандите е са бандите и осбено Българска народна банда. Пуснете коментара на човека шушумиги такива.

Бог да пази България! Този чичо никой не знае по какво е експерт, но със сигурност не е експерт, свързан с банките. И със сигурност не е експерт по публични финанси - всички знаем добре кой ни го натресе в сметната палата. Пък и мнение имал той.