Ваксинирани, но болни от Ковид-19: Каква е причината

Дори и хората, които са изцяло ваксинирани срещу коронавирус, могат да са разболеят от Ковид. Но каква е причината и колко силна защита осигурява ваксината? Ето най-важните въпроси и отговори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Налази ни Китайски вирус,но не бил "made in China"Лекуват ни с ваксина измислена от турци,разработена в Германия,но произведена в САЩ.Е това,ако не е международен заговор,ряпа му кажи.

Това е причината

"Колко трайна е имунната защита?", отговор липса. Увъртане в няколко реда. Нищо точно, ясно и конкретно. Останалите въпроси са с някакъв отговор, и то отговор, който не е нужно да си имуноложката Катрин О' Брайън от сзо, за да знаеш отговора. Хигиената е важно, но да я представяш като основна причина за "пробива" е малко странно. Пък и DW са си извесни със своите пристрастия, меко казано. Гледайте на подобен вид статия с лека усмивка.

И пак никой, никъде и нищо е не казва за тези, които вече са изкарали вируса. Статистики, статистики само за ваксинираните.

Взех аспирин, но не подейства, защото останалите 95% не са си взели техния.

Поради същата причина поради която и не ваксинираните са болни. Стига сте ми вадили вода от 20 кладенеца. Все е една и съща е тя. Вирус като всеки друг. Който е по слаб организъм кара по тежко а най-слабите умират . Така е в природата а който е вярнащ ..тока е рекъл Господ. Винаги е било така и така ще бъде. Ако искате да отмине по бързо просто се смирете. Как не разбрахте че колкото повече внимание му обръщате толкова по зле става. Грипа е също толкова опасен но понеже го познаваме от столетие не му обръщаме толкова внимание . А ваксините срещу него ги създадохме от няколко десетилетия. Възползваха се алчните капиталисти по света. Бяха я закъснели напоследък защото хората придобива прекалено много свободи....и ето ти начин да им стъпил отново на вратовете..

Ваксинирането няма нищо общо с Ковид, затова и ваксиниран и не ваксинираните се разболяват. Причината за ваксинирането и напъните по темата ще се разберат в следващия епизод (догодина).

Ще носите маски и скафандри доста дълго време. Скоро и извън държавата няма да може да излезете. Живи и здрави бъдете.

Нека погледнем сериозно и компетентно на проблема с новите мутации на Корона-та. Една от най-важните причини за поява на мутации в микроорганизмите е тогава, когато ние, хората, опитваме да ги "уязвим" с дадени прийоми и методи на въздействие върху тях. В случая, с прилагане на т.н. ваксини, които в същност са експериментални препарати, абсолютно недостатъчно изучени и апробирани, ние подтикваме вируса към изменчивост, което си е естествена реакция на вируса да оцелее. По този начин ние подпомагаме изменчивостта на Корона-та и наяве излизат нови мутации, които очевидно избягват влиянието на експерименталните препарати, прилагани вече с 2, 3, а скоро ще има и 5, 10 "игли"..., тъй като всяко действие има противодействие в Природата. И това скоро ще доведе до преразглеждане на сегашните рестрикции и задължително "боцкане", без край, и без ефект, а също и съвсем не безопасно... Та, такъв сценарий ни очаква, колкото и трубадурите на "иглите" да агитират...

някой виждал ли е вирусът под микроскоп или трябва да вярваме на това което ни кажат истината е от ГМО хранте животните го са първите показатели първо птичи грип после свинския после крави, овце, кози и накрая хората

Вирусите на обикновен микроскоп няма как да видиш, прекалено малки са... Само на електронен микроскоп, но се изисква много модерна апаратура и съвременна технология. А това е твърде скъпо...

Мдам...ама не! Не можеш да ги видиш на електронен микроскоп, защото умират от въздействието му. Но принципно могат да се видят - справка др. Райф и начина по който той успява да ги види и то дооооста отдавна. Срам за съвременната "наука".

Ковид е операция за прикритие. Не виждате ли гигантските геополитически трансформации? Докато не се пренаредят пластовете, тая истерия ще се поддържа. После изведнъж медиите ще спрат да пишат за Ковид...и той ще изчезне.

Ваксинирани но болни, болни но ЖИВИ.

Ваксинирани но болни, Ваксинирани болни починали, починали, но няма да отидат в АДА.

не разбрахте ли зануляване на населението = тези ваксини-елексир -зануляване, разделиха хора семейства, приятелства, целият свят се тресе, Европа , хора се осъзнават и протестират под ЛОЗАУНГА ОБЕДИНЕНИ ЗА СВОБОДНИЯ ИЗБОР, МЛАДИТЕ, СТУДЕНТИТЕ ЗАЯВИХА ВЧЕРА НА МИТИНГА В РИМ НИЕ СМЕ С ВАС НЯМА ДA ВИ ИЗОСТАВИМ, ТОВА ТРЯБВА ДА ГО ЗНАЕ КАЦАРОВ -ВЖИВЯЛ СЕ В РОЛЯТА НА БОГ ЩЕ ВИ ВЪРНА СВОБОДАТА, АКО СЕ ВАКСИНИРАТ ВСИЧКИ НАД 60 ГОДИНИ-ФАШИСТ, МЕНГЕЛЕ БЪЛГАРОУБИЕЦ И ТОВА ГО ЗАЯВЯВА ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРНА КАМПАНИЯ, А ПОСЛЕ КАКВО СЛЕДВА ..... КАКВО СЛЕД СЛЕД ТЪЙ -ОСТАВКА .....

Тогава какъв е смисълът от ваксинацията срещу Ковид-19?

Парички, баце. За тия дето произвеждат тая боза и всичките им лакеи наоколо.

Статията е много повърхностна и манипулативна. Нещата са много по-сложни.

Според френски учени, ваксинираните следва да се изолират с най-строга карантина. Те са от най-опасните разпространители на вируси.

Аз пък четох статия на американски учени, които казват точно обратното (всъщност не съм чел, ама така написано звучи убедително).

не се ваксинирайте бре. казаха ви, че в БГ 80% са дебили, прав се оказа проф. Иво Христов. 20% ваксинирани, другото глупак.

Ха... и що наричате хората които всъщност мислят глупаци? То вече не знам какво още трябва да стане за да прозрете, че пък вие сте тотални ОВЦЕ! Странното е, че е прекалено очевидно всичко и пак си оставате слепи. Набодените си боледуват, заразяват че даже и умират и то понякога напълно здрави хора! Е?! И къде е ползата? Ама можело по-леко да боледуват - ок но те и болшинството неваксинирани си го карат леко. Е?! И вярвате че тия платени клоуни по медиите са загрижени за здравето ви, ммм? Леле, леле, то бива наивност ама ...

Каква ваксина е тогава, или е средство за печелене на пари? Нещо като кулите- всеки знае, че не беше атентат ,но виновниците не си признаха. Така и сега, но загубите са още по-големи, защото е геноцид срещу цялото човечество.

Това не е ваксина бе овце.

ДА Ви пикам на ваксините и на маските.... То се видя, че няма ефект от носенето на маска, относно разпространението.... Има ефект от едни измислени глоби и сума ти умрели, понеже са били пренебрегнати заради "ПАНДЕМИЯТА"

Добре, че по едно време се усетиха и почнаха да казват умрял с ковид, а не от ковид...

С байпаси,пейсмекър ,стендове препоръчват ми да се ваксинирам ,но ако се заразя и неидържа ,аз ли ще съм си виновен.Искам ,но ме е страх да не си отида по рано.А всички лекари казват,,ваксинирай се,,

И аз съм в "рискова група", но твърдо съм решен да не си правя сепуко, а напуко.

Това показва колко силна защита осигурява ваксината !! Защото ваксината само подготвя организма, за да се избегнат тежки и летални случаи. Което и се случва в 99% от случаите при ваксинирани !! А това е и истинската причина за тая идиотска пандемия - цитат на един от "конструкторите" й - не безизвестния Хенри Кисинджър: "Веднъж след като стадото приеме принудително задължително ваксиниране, играта приключва. Те ще приемат всичко - принудително кръводаряване или даряване на органи - за "общото благо". Контролирай умовете на овцете и ще контролираш стадото. Създателите на ваксини правят милиарди - печалбата е многократно голяма. Уредяваме стадото, докато то ни плаща за изтребващи услуги"...ПРОЧЕТЕТЕ И ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НА ЕДИН ОТ ТИЯ, КОИТО НАРИЧАМЕ "ГОСПОДАРИ НА СВЕТА" !!!

И какво бе свиди ти се да дадеш едно бъбрене за Бойко

След Нидерландия, сега и Норвегия премахва всички задължителни Ковид мерки. Повода е високия процент ваксинирани и ниската смъртност в страната.

че Австрия и Норвегия, въпреки че имат сходен брой ваксинирани с Дания и нидерландия, реално не премахват мерките защото имат пик на новите случаи, въпреки ваксините. Чети DW, там е материала. Дания и Нидерландия били махнали мерките, но... защото имали налични свободни легла в болниците и не им дремело. От същия материял е това

Дойче Зеле вече започнаха да се чудят защо 2+2 е 4 ... хахаха!

Ахахахаха, не мога.... Всички трябва са си късат дипломите. Тия приказки може да ги разказвате след 10 години на поколението, което сега нищо не учи и може да хване дикиш

Само на Ивето дипломата от трети глас вАжи.

Поради самият си характер, вирусът сред Човечеството ще изчезне, когато всеки-индивидуално се пребори с илюзията страх, каквато е и илюзията пари, като висша ценност. До тогава който си е хипохондрик ще се боцка като наркоман, и така "страничните ефекти на ваксините" не го изпратят при Свети Петър. Потенциални пътници са и част от дебилите.

каква? Това не е-Ваксина,а психологически терор...ТЕСТ-КАКВО МОЖЕМ ДА ПРИЕМЕМ БЕЗРОПОТНО!!! Медийна истерия,ИЗМАМИ(95г. С РАК-ЖЕРТВА НА БЛЯ-БЛЯ),ПРОДАЖБА НА НИЩОСТРУВАЩИ КЛЕЧКИ-15-20 €&$ Млрд. -ДНЕВНО..ВЕЧЕ ВТОРА ГОДИНА), ЗАГРОБВАНЕ С КРЕДИТИ,ПОДИГРАВКА...ДЕБИЛИТЕ СВИКНАХА С МАСКИ,УПРАВЛЕНИЕ С-ДЕКРЕТИ(ДЕН ПО ДЕН)!!! КАКТО КАЗА ПРОФ.ЧОРБАНОВ: “КАЖЕТЕ МИ НЯКОЯ ВАКСИНА,СЛЕД КОЯТО-ХОРАТА СЕ:ЗАРАЗЯВАТ,РАЗБОЛЯВАТ,ПРЕНАСЯТ БОЛЕСТА”!!! КАКТО КАЗА-ПРОФ.ЧАЛЪКОВ: “АЗ СЕ ЗАНИМАВАМ С МЕДИЦИНА,НЕ МЕ ПИТАЙТЕ,НЕ СЪМ КОМПЕТЕНТЕН...ТОВА Е НЕЩО ДРУГО,НЯМАЩО НИЩО ОБЩО С МЕДИЦИНСКАТА НАУКА”!!! СЪД ЗА ТЕРОРИСТИТЕ-ИЗМАМНИЦИ!!!

Причината е, че това са някакви препарати, а не ваксини в истинския смисъл на това понятие. Нещо като нищо. Именно защото не предпазват, има толкова много заразени, включително и в болниците, включително и починали. Някой не разбрал още? Поддръжниците на тези експериментални препарати много скоро ще вият, щом истината излезе наяве. Тя, истината малко по малко си проправя път вече.

Брей колко разбиратели има в България! От всичко разбират! И състава на майчиното си мляко знаят, и от ваксини разбират и от икономика.. И се чудя, при толкова гении и такава висока интелигентност защо България е толкова трагично бедна и изостанала? Съвсем няма логика в това.. Гениално население - бедна и изостанала държава.. Парадокс..

Чуди се още малко! ... Нали знаеш, че ако събереш най-добрите футболисти на планетата в един отбор, резултатът ще е плачевен! ... Цяла държава от разбирачи и индивидуалисти няма как да мели брашно заедно! ... Така че резултатът е съвсем логичен! ... Орел, рак и щука? ... Още примери да ти давам ли? ... Започна ли да връзваш конците? ... Да не мислиш, че всички германци са гении, не, просто повечето са робски послушни душици! ... Затова хомота работи при тях! ...

Бре.. Още един анализатор.. Разбира и от футбол, разбира и от Германци.. Браво! Съвсем се доказва теорията ми. Моят коментар беше повече ироничен, хумористичен а не толкова сериозен. Но в това което казваш има истина. Признавам

Камиончу ... Теорията не е твоя и вече не е теория а факт! ... За да гледам филм, няма изискване да съм разбирач за да кажа че е тъп! ... Не е нужно да разбирам от всичко за да критикувам, достатъчно е да имам критично мислене, да не приемам на доверие всичко поднесено ми на тепсия! ... Ирония или Сарказъм? ... провери си чичко Гугъл!

Прав си! Хем са най-големите тарикати, хем от всичко разбират. Съответно и затова живеят в най-голяма мизерия и най-много умират! В тоя форум го има и момента с (про) руските тролове дето са на щат тука и така или иначе им се плаща - що да не посеят малко раздор и дезинформация.

Прав е викаш, за какво? ... Трябва да го поемаш с желание, защото било за твое добро? ... Масажа на простата е важен, а?

Науката остана безмълвна пред този вирус! Явно доста време е отнело на научният екип, който го е синтезирал! Ваксините са слабо ефикасни, а в някои случаи дори не действат за съжаление!

Кой вирус бе? Тоя дето още не е изолиран ли??? Мдаа трудно е да се бориш срещу нещо което го няма....

Причината е, че това са препарати за третиране

третират безмозъчните паразити, да мрът

В Норвегия отпадат Ковид мерките. Защото умряха хиляди ваксинирани. Там вече не изискват Ковид паспорт.

В Норвегия мерките падат, защото 84% от населението над 18 години са напълно ваксинирани.

и Пилат си изми ръцете...

Ама как повтаряте тЕлАвизора. Браво. Добре са ви обработили.

А в 17 милионна Нидерландия всички Ковид мерки отпаднаха още преди седмица. 73% ваксинирано население. И трима починали миналото денонощие.

Причината е, че ваксината води до антитела срещу един епитоп, вместо срещу 30тина. Освен това не активира клетъчият имунитет. Като резултат РНКовият вирус бързо чрез мутация се приспособява към гостоприемника и се размножава спокойно. На английски тези ваксини се наричат leaky vaccines и ако се интересувате можете да прочетете какво се случва при употребата им при Marek's disease

Технологията е различна. Първо, вирусите в детските ваксини (полиомиелит, морбили, заушка и т.н.) на практика не мутират. Второ, ваксините срещу тях съдържат отслабени, но цели живи вируси, които продължават да се възпроизвеждат известно време тихичко в тялото, без да разболяват и така тренират имунната система. Това е най-доброто и затова имунитетът е до живот. Във ваксините, които съдържат само части от вируса, се слагат допълнителни вещества за стимулиране на имунния отговор. В ковид ваксините няма даже и това.

Стига с това "Вансинирано, но болни..." Никой, никога не е твърдял, че ваксината те предпазва от заразяване и разболяване! Ваксината само намалява шанса болестта да се развие в голяма степен и да предизвика усложнения. Ваксината два шанс, болестта да се прекара леко. Толкова! До кога с тия малоумни статии?

Искаш ли да ти изкарам цял списък със статии, репортажи и изявления, които твърдяха точно това?

Доста са и смъртните случаи на ваксинирани така че и мантрата че предпазва от смърт избледнява.

Ваксърите агресирате срещу това,което не ви харесва.Истината обаче боли,прецакани сте

Аааа, твърди, твърди. Файзер Бионтеч в листовката си, каченА на сайта на фда пише, че ваксината предпазва от заразяване с коронАвирус, ваксина с лиценз за спешна употреба. Най официално си го пише.мдааа

Ами ето на- еврика, открихме топлата вода- ако нямаш силна имунна система, нищо не помага, освен изолация/дистанция. Дори 100 пъти да се ваксинираш, все тая- няма какво да се задейства. И сега остава въпросът, колко от хората /особено на възраст/ в днешно време имат добра имунна система? И дали/защо да се ваксинират, ако нямат силна такава? Оставям ви да си бистрите за и против. Чао ви.

Аха, DW, ясни сте ми :)

Ако има карснтинни мерки и ограничения, то следва, че ваксини те не действат 84%, а под 50%. Това изявление за 84% може да се твърди при общество без ограничения за контакти и карантина. Реал о ефективността им е до 40% и то при продължителна ваксинация за да се научи организмът да разпознава гадовете. Другото е търговски и политически ПРзс едни изхарчени кинти.

Въпросът е с тая повтаряща се на шест месеца ваксинация какви други (д)ефекти може да си докараме.

В Нидерлания отпаднали всички Ковид мерки. Каква е причината?

Икономиката, глупако! :)))

Сигурен ли си, бе тъпчо? А дали не започнаха срамежливо да си признават. че ваксините и локдауните са неефективни.

Причината е,че се вижда,че ваксините не помагат,икономиката затъна,а и хората ако протестират,днес в Амстердам има протест срещу ковид паспорта.Е за тва политиците махнаха ограниченията,нещо неясно????

Пропуснах да отбележа, че за вчера починалите в Нидерландия са ТРИМА. Предполагам е от икономиката.

Досега никой от нищо не е умирал, мда...