17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То хубаво, че ще награждават с медали, тези дето са жащитавали Конгреса, но трябваше да се сетят и за тези, дето спретнаха Майдана в Киев. Те също са техни ГЕРОИ, разбирай агент-провокарори!

Тука полицаите ги разследват, а метежниците изчегъртват и редят правителство.....

Ама че си тъп трол хахахаха Спряха ли вече да плащат… ме опирките ви станаха наистина малоумни

Може да се изкаже така

Помисли малко, и си отвори очите!

в случая пазеха боклуците. Иначе бяха виновни.

....и то с дисертация и хабилитация! Ама нали политиката си е идеология, кой ти търси истината!!!

ЗАЩИТАВАТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ВЪВ ВСЯКА СТРАНА (НЕ ОБИЧАМ ДУМАТА "ДЪРЖАВА" , "СТРАНА" МИ ЗВУЧИ ПО ДОБРЕ) ... ПО КОГО СТРАЛЯШ ТИ ВЕ , КУКА ... ТИЯ ПО КОИТО СТРЕЛЯШ АКО ГИ НЯМА, НЯМА ДА ГИ ИМА И ТЕЯ ДЕТО ГИ "ПАЗИШ" ! АМА ТО СЕ ИСКА МАЛКО АКЪЛ, ЗА ДА ГО РАЗБЕРЕШ...

Много лошо прецакаха Тръмп с това пощенско гласуване...

Schilo

А бе изпокриха се, като мишки! Бах ти защитниците!

Пък ако няма такива като теб, няма да има наркопласьори..

А, нашите, които защитаваха центъра на София, ги уволниха!

evra52k

Тръмп беше зависим от друга държава и чест е за тези които въобще не са обикновени полицаи,не се подчиниха на заповедите на началниците си зависими от Тръмп и стреляха по въоръжени нападатели. Нападението е по голям резил от пропуска на службите през 11 септември .

Ние протестиращите не влизахме в министерството нали? А тези влизаха в Капитолия, така ЧЕ МАЛОУМНИКО ТРОЛСКИ…РАЗЛИКАТА Е ОГРОМНА

Ххахахах те си ги пуснаха 3 самолета да се веят повече от 5 Мин.

ОсамаБенЛаден е виновен за 11/09/01

Kak tochno policai puskat protestorashtite. I se vijda Che protestorashtite ne nahluvat a si vlizat kato u doma si.

Не сте влизали, защото не ви пуснахме, вмирисан, опикан, пиян боклук!

И тук ни чака подобен сценарий , както ни готвят гласуване по пощата , и служебна победа за хунтата на радев

След като им пазят задниците, значи заслужават награда. И че са утрепали няколко човека, а други вкарват в затвора. А виж по чужбина, като в Куба, как се погазвала демонстрацията на протести, нищо че не съм чул някой да е пострадал.

Че той си бе американско произведение. Както казва Хилари Клинтън, днес се бият с тези които създадоха, визирайки Ал Кайда.

Но само тези които си траят. Щото четирима от приказливите вече се "самоубиха".

офицерката е награден

ако беше в русия , коментарите щяха да са над 500

връх на Новговора и на не0либералното падение на демокраДите награждават полицаи за провала в защитата на Капитолия ;) в огромна степен не по вина на редовите полицаи тоест - те са изиграли успешно отредената им роля - да допуснат тълпата , за да се стигне до следващите действия по Сценария

че те успяха ли бе, по спомен тълпата си влезе вътре и си правиха селфита с рога.

За тия медали, добре. А ами наказания за спец частите и военните които не се отзовали на сигналите на охранителите когато нещата започнали да излизат извън контрол? А наказания за федералните които знаели още на предният ден че има риск именно от "щурма"? Или просто е било по план да се случи всичко това, както и стана за да могат демократите да се изкарат жертви!? "Четирима души загинаха през този ден на насилие, а над сто полицаи бяха ранени. На следващия ден почина служител от полицията на Капитолия, нападнат от протестиращи" И четиримата загинали са били невъоръжени протестиращи, които били застреляни от охранители на Капитолия. Но за това пък няма започнали съдебни дела срещу охранителите. А починалият полицай е припаднал в полицейският си участък в които бил след приключването на "щурма" и по пътя за болницата е починал. Не е бил нападан или получил каквити и да било наранявания от протестиращите. Така и не се споменава от какво точно е починал!? Друг е въпроса че полицията издирва и арестува на ред всеки които дори е бил на територията около Капитолия. Независимо дали са били в сградата или където и да било на огромният парк заобикалящ сградата. А всеки освободен от ареста, поради липсата на доказателства, че е извършил каквото и да било престъпление е в списъка на терористи!?!

evra52k

Проблемът не е в пощата ,а в броенето на листите след получаване. И двете партии имат опит в това.

evra52k

Да било е план . Изпълнителят е президента. Въпросът е сам или някой стои зад него?