17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За тия медали, добре. А ами наказания за спец частите и военните които не се отзовали на сигналите на охранителите когато нещата започнали да излизат извън контрол? А наказания за федералните които знаели още на предният ден че има риск именно от "щурма"? Или просто е било по план да се случи всичко това, както и стана за да могат демократите да се изкарат жертви!? "Четирима души загинаха през този ден на насилие, а над сто полицаи бяха ранени. На следващия ден почина служител от полицията на Капитолия, нападнат от протестиращи" И четиримата загинали са били невъоръжени протестиращи, които били застреляни от охранители на Капитолия. Но за това пък няма започнали съдебни дела срещу охранителите. А починалият полицай е припаднал в полицейският си участък в които бил след приключването на "щурма" и по пътя за болницата е починал. Не е бил нападан или получил каквити и да било наранявания от протестиращите. Така и не се споменава от какво точно е починал!? Друг е въпроса че полицията издирва и арестува на ред всеки които дори е бил на територията около Капитолия. Независимо дали са били в сградата или където и да било на огромният парк заобикалящ сградата. А всеки освободен от ареста, поради липсата на доказателства, че е извършил каквото и да било престъпление е в списъка на терористи!?!

evra52k

Да било е план . Изпълнителят е президента. Въпросът е сам или някой стои зад него?

че те успяха ли бе, по спомен тълпата си влезе вътре и си правиха селфита с рога.

връх на Новговора и на не0либералното падение на демокраДите награждават полицаи за провала в защитата на Капитолия ;) в огромна степен не по вина на редовите полицаи тоест - те са изиграли успешно отредената им роля - да допуснат тълпата , за да се стигне до следващите действия по Сценария

ако беше в русия , коментарите щяха да са над 500

офицерката е награден

Но само тези които си траят. Щото четирима от приказливите вече се "самоубиха".

След като им пазят задниците, значи заслужават награда. И че са утрепали няколко човека, а други вкарват в затвора. А виж по чужбина, като в Куба, как се погазвала демонстрацията на протести, нищо че не съм чул някой да е пострадал.

И тук ни чака подобен сценарий , както ни готвят гласуване по пощата , и служебна победа за хунтата на радев

evra52k

Проблемът не е в пощата ,а в броенето на листите след получаване. И двете партии имат опит в това.

Kak tochno policai puskat protestorashtite. I se vijda Che protestorashtite ne nahluvat a si vlizat kato u doma si.

evra52k

Тръмп беше зависим от друга държава и чест е за тези които въобще не са обикновени полицаи,не се подчиниха на заповедите на началниците си зависими от Тръмп и стреляха по въоръжени нападатели. Нападението е по голям резил от пропуска на службите през 11 септември .

Ххахахах те си ги пуснаха 3 самолета да се веят повече от 5 Мин.

ОсамаБенЛаден е виновен за 11/09/01

Че той си бе американско произведение. Както казва Хилари Клинтън, днес се бият с тези които създадоха, визирайки Ал Кайда.

А, нашите, които защитаваха центъра на София, ги уволниха!

Ние протестиращите не влизахме в министерството нали? А тези влизаха в Капитолия, така ЧЕ МАЛОУМНИКО ТРОЛСКИ…РАЗЛИКАТА Е ОГРОМНА

Не сте влизали, защото не ви пуснахме, вмирисан, опикан, пиян боклук!

Schilo

А бе изпокриха се, като мишки! Бах ти защитниците!

Много лошо прецакаха Тръмп с това пощенско гласуване...

ЗАЩИТАВАТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ВЪВ ВСЯКА СТРАНА (НЕ ОБИЧАМ ДУМАТА "ДЪРЖАВА" , "СТРАНА" МИ ЗВУЧИ ПО ДОБРЕ) ... ПО КОГО СТРАЛЯШ ТИ ВЕ , КУКА ... ТИЯ ПО КОИТО СТРЕЛЯШ АКО ГИ НЯМА, НЯМА ДА ГИ ИМА И ТЕЯ ДЕТО ГИ "ПАЗИШ" ! АМА ТО СЕ ИСКА МАЛКО АКЪЛ, ЗА ДА ГО РАЗБЕРЕШ...

Пък ако няма такива като теб, няма да има наркопласьори..

в случая пазеха боклуците. Иначе бяха виновни.

Тука полицаите ги разследват, а метежниците изчегъртват и редят правителство.....

Ама че си тъп трол хахахаха Спряха ли вече да плащат… ме опирките ви станаха наистина малоумни

Помисли малко, и си отвори очите!

То хубаво, че ще награждават с медали, тези дето са жащитавали Конгреса, но трябваше да се сетят и за тези, дето спретнаха Майдана в Киев. Те също са техни ГЕРОИ, разбирай агент-провокарори!

Може да се изкаже така

....и то с дисертация и хабилитация! Ама нали политиката си е идеология, кой ти търси истината!!!