В Русия: Открити са случаи на нов вариант на Covid-19, по-заразен и от Делта

AY.4.2 може постепенно да започне да измества "старата" т.нар. индийски щам

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По 10-15% на година подсилване и току виж до 10 години Ковида гътнал човечеството, на майтап :|

е виновен!

Не щеме ний масони (Гнусен Моше Гадев), не щеме ний пари (дубайски дирхами), а искаме свобода, човешки правдини! Припев: Напред! Напред! Напред да вървим! България от робство да освободим! Не щеме ний военни, не щеме ний паши (олигарси) – жадуват свободата нашите души! Нее щеме ний подлоги (черепарски), ни православен цар (царя) – свободата свята е нашият олтар! Не щеме ний Маями, не щеме Бабикяни ни екзарх-шарлатани (Киро Ментата)! Не щем да сме робове на Господ самозван (Славуца)! Разкъсайте робове робския ярем, щом не сме свободни, по-добре да мрем!

Абе важното е нон-стоп да има психотормоз! Повече хора ще се разболеят от стрес отколкото от Ковид, страхотна "загриженост".

Ееее, най-накрая. Омръзна ми все с мен да се оправдават.

Долни боклуци, до кога ще измислят варианти

Не ги измислят, а ги откриват. Има огромна разлика!

И как ще откриеш вариант на нещо, което не си открил??? Защото НЯМА изолиран вирус. Еб@си и науката, която се измени в последните 2 години.

_stankow

Ами вирусът мутира, той така оцелява. Въпросът е, дали ваксините, които слагаме сега, направени за миналия имунизационен сезон, действат на новите щамове. Или бадева ги слагаме и само компрометираме процеса ? При противогрипните ваксини и дума не е ставало да се използват стари. Всяка година - нова, 4-валентна. За 4-те най-очаквани за зимния сезон щамове. А сега, как е ? За един щам и той отминал вече ?

колко години трябва да се тества това преди да ти го кажат? Знаем, че ако се га ти го кажа, веднага ще кажеш - ма то не е тествано... т.е. след 1 години ще ми излезеш със същия въпрос на който не искаш отговор, а просто да си заработиш надницата.

За пореден път !!! Внимание това е ФAЛШИВA новина. Разновидности на ковид и Сарс-семейство вируси са безброй. Това е платен сайт със спуснати отгоре опорки за манипулация на общественото мнение. Все пак се пазете ! “вируса” съществува независимо от произхода му( лабораторен или естествен път) Поредната платена фалшива новина. Предишната беше, че мнозинството подкрепят ваксините и сертификатите !

Докато се бият ваксини по време на пандемия, ще има и мутации.

докато има неваксинирани кочини, населени със свини, като България и Русия, ще има нови щамове

Марш в краваристан, като не ти харесва кочината...

глупости на търкалета. ВИРУС МУТИРА КОГАТО Е В ОРГАНИЗМА НА ЧОВЕКА И СЕ РАЗМНОЖАВА... НЯМА ДРУГО МЯСТО ЗА МУТАЦИИ. ДОКАТО ИМА БОЛНИ ЩЕ ИМА И НОВИ МУТАЦИИ !!!!

Време е Кацаров да направи рекламна кампания за зимните ни курорти в Русия.

Откакто пуснаха тия измислени препарати е мутация, след мутация! Да го бяхме забравили до сега!

голям праз