В Деня на София: Послания и почетни награди за творци и общественици (снимки)

"В този празничен ден бих искала да се обърна с огромно "благодаря". Благодаря ви за доверието, то ми даде увереността и силата да ръководя развитието и промяната на града вече 14 години", заяви кметът на града

Обратно в новината

Коментари - В Деня на София: Послания и почетни награди за творци и общественици (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Йорданка Фандъкова да се извини на княжевци за да повече от три години ходене по мъките с линията на трамвай номер 5

Разпродажба! Уникален и компактен видео-рекордер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увеличение и запис във формат Full HD 1080p. Той ще ви предпази на пътя само на половин цена:+----- https://marketl.ink/carcam

Обяснявам ви,че сте задръстени, но какво да се прави- Понякога и медицината е безсилна!

Благодарим на Фандъкова, най-добрият кмет на София след Иван Иванов! Най-сетне София прилича на европейски град.

и на кой европейски град ти прилича София ? Цял град гето никъде не съм виждал, да не говорим за столиците в Европа.

Дано Бог ни помогне да не допуснем да продължи гейберастка диктатура, разграбването и унищожаването на столицата ни. Ще дойде Видов ден и тулупа, даскалицата и разни трайчовци и други мижитурки ще си получат заслуженото - Почетен гражданин на Централния софийски затвор!

Махайте я тази измислена София. Върнете старата столица. Там е духът на България

Много важно! Живейте сами! Ние сме в Европа- при Дойчеи веле и останалите, а не при блюдолизците!

Почетен гражданин на шефа на Америка за България,който нито е българин,нито софиянец. А защо са изтървали Байдън. Спешно заседание на столичния съвет

На тези, които ме подкрепяха в разбойничеството ми и с които си белка хе плячката! Благодаря ти ГЕРП и поклон!

Учителката нещо се е объркала! Никой истински софиянец не и е гласувал доверие! А тя единствено може да благодари на Винету и физкултурника и да им се врече, че ще им бъде вярна до конца ( това е на руски но се разбира за какво става въпрос).

СВЕТА СОФИЯ не е име и личност а СТАТУТ на ВЕЛИКАТА ТРАКИЙСКА БОГИНЯ МАЙКА. Нейната БОЖЕСТВЕННА ПРЕМЪДРОСТ. Тава е основната и същност. Затова има цял светилище комплекс от античността- МАДАРА(МЪДРОТА). Всички ЧЕРкви в ранното средновековие на Вярата на Св. Цар Константин Велики се наричат "Св. София", защото са пространството на Богинята Майка Богородица. В античността това са подземните храмове-могили, през неолита това са естествените природни пещери - "УТРОБАТА". Българина по род и римски император Св. Флавий Петър САБАЗИУС Юстиниан-УПРАВДА (21-ви ноември) строи в днешният им вид сестрите "Св. София" в РОДИНАТА СИ: Охрид, Сердика, Адрианопол и Цариград. Самшят той е КЮСТЕНДИЛЕЦ. А това БогоУгодно деяние извършва, след като малагистите събарят предната "Св. София" в Цариград в метежа NIKA(победа). На това се покланят юдействащите правоюдославни - на разпятието на което пише NIKA. Имп. Петър Юстиниан смазва метежа, прекарва гърчолята под СВЕТИЯТ КРЪСТ и ЧЕМШИРА със СВЕТЕНА ВОДА и насила християнизира малагистите. Разрушава Атина и Спарта и в следващите 1000 години това са села. Неговият съвременник Прокопий Кесарийски написва книгата "Анекдота ", където излива цялата си гръчка злъч срещу императора: Той, Юстиниан, не знае гръцки език а латинският му е ВАРВАРСКИ.

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ!!! НИКОГА ВЕЧЕ УЧИТЕЛКА ПО РАШИСТКИ !!!

Честит празник на всички именници! Сутринта ДС кандидат кмета каза, че ще смени имената на Аксаков и други улици, ще почне голямото бутане на паметници, църкви и т.н И след като сринем и София - справка цялата държава, здраво рушене 30 години мисля , че ще станем европейска колония, без права , без демокрация без нищо. Може би жълтопаветниците тогава ще мирясат. Чувствам се много излъган. Преди 30 години скачахме по площадите, но не за това да върнем децата на ДС на власт.

КАКВО ДС БЕ ИДИОТЧЕ ГЕРБЕРАСТКО ! ИЗЛЕЗ СЕ РАЗХОДИ ИЗ СОФИЯ БЕ ! ВИЖ КАКЪВ ПРЕКРАСЕН ГРАД СТАНА СЛЕД 20 ГОДИНИ ПРЕКРАСНО УПРАВЛЕНИЕ НА БКП МУТРАТА! КАКВО ДС КАКВИ 5 ЛЕВА?? ГЕРБЕРАСТКАТА ЧУМА РАЗСИПА И СОФИЯ И ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА БЕ !

Какъв ден на София нямаме един здрав тротоар 100 м права здраве улица няма сива мизерия. Унищожиха ни града

С любезното съдействие на ОПГ ГЕРБ

Дека е Митрофанова? ъъъъъъъъ

Тук присъстват само боклуци все пак

Мяу

Ко стана? Тиквата каза ли кой ще е кандидат кмет на София? хихи

Онуй плешивото на снимката с Данчето.

Америка за България почетен гражданин на София? Сриналите София до основи американци??? Подлоги и предатели сте, а българи не сте!

Тя цялата "държава" потънала в корупция, смрад и бедност, те тръгнали празници на София да правят, мафиотите нагли!

Долна лъжкиня.

Арогантен и нагъл човек от тая дано повече, никога да не заема какъвто и да пост в държавата! Фандъкова е “лицето” за най- продажен , корумпиран и чуждопоклоннически кмет на София! Чрез теб загубихме Вярана, Надеждата и Любовта , че столицата бе стане поне малко европейска!

София е прекрасен град! Естествено като всеки голям град има своите проблеми! Да се очаква, че с идването на власт на една провалила се вече политическа сила ще станат чудеса е супер наивно!

тя не е кандидат за кмет , защо си хабиш патроните бе злобар?

Ромската кметица на София - в затвора !

Фандъкова и Г. Георгиев. БИВШАТА и КАНДИДАТ-кметът. :)