17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз изобщо не съм с впечатление от чехкините че са дебели, напротив.

най-затлъстелите, но нейсе, щом казвате... А ние пък сме най-затъпелите и с най-много празници на всяка от главите на населението, което води до все същото - освинване, преяждане, мръвки, ракийки, винца, туршийки и мно-го, мно-ого бой "да се види кой командва в таа къшта". Така де, какво ще си играем на дребно с шамари? Гепваш винкело и почваш да млатиш. После - па дома и пред теевизоро с робота у куфнята - кат си метнеш чехъло, и те ти жената бръже ситни-ситни с туршийкята и двойно препеченийьо елекцир од Мошино...Остая ти ги на масата и бега одма да глеа през прозорецо некой да не пипне Голфо.

Поредния тъпанар дето не си е показвал носа извън България и си мисли че имаме най много празници. Отиди в една Испания бе.

По-скоро, чехите сами себе си мислят за дебели, защото не са виждали българите!

Е нали ние бяхме на първо място, бре дире! Нещо нямате връзка между редакциите за/против бойко. Ама като взимате много пари от много различни места, някой ден може да ви спрат сървърите...

има 713 починали след ваксинация

Г@з глава затрива.

Да ви напомня тяхното положение силно на нашето?! С две важни изключения, не в наша полза! Лошото здравеопазване и ниският жизнен стандарт у нас. Иначе същите политици популисти, нехаещи за здравето и живота на хората и безотговорно обществено мнозинство, свикнало да си угажда и да не се лишава от благата и правата си, в буквален и преносен смисъл. И тук се питаме непрекъснато"защо", нали?

Чехите и много секс правят. Лоши чехи. Нека им.

забранява алкохола и са на върха на пандемията ковид

...ама те пак си пият!

И пак са скрили колко е смъртността. Няма я тази цифра и толкоз.

В Прага като бях един дебел чех не видях, ама знае ли човек

То това го коментирах. Че сред изнасяните ранно почиващи, са основно с наднормено тегло. Другата рискова група са едрите трениращи, с някакво уголемено сърце и така нататък. Дето ни измират щангисти на по 35 години от инфаркти. И частично е защото приписват умирания по други причини на ковида. И затова изкарваха 47% по-ниска смъртност на тези с ковида, на ползвали аспирин. Само че той е за тези със сърдечни проблеми срещу тромби. При тези ковида може да е подпомагащо заболяване, а в голяма част с никакво значение. Не е ясно от броените и тук починал с констатиран ковид-19, дали има 10% починали заради ковида! А мерките стойте си вкъщи и си дебелейте, при всички положения носят смъртност. В самото начало изкарваха, че хората в Европа от както бяха началните извънредни положения, са станал 2кг по-тежки. Това значи смъртност! Даваха един във Вухан, дето е под карантина и станат над 100кг по-тежък.

СЕДМИЧНАТА ДОЗА ПОВЪРНЯ ОТ dw

Абе много хубава биричка имат просто пиеш пиеш и нямаш напиване , не съм бираджия обаче един път изпих две големи бири по един литър и изобщо

Най-рисков група са хора с високата кръвна захар и неконтролируем диабет. Забравете за захарните издалия, дори конфитюри, мармалади и сокове, ако боледувате леко,средно или тежко от ковид!!! Дори да не сте диабетик!!! Обикновено наднорменото тегло върви с висока захар,естествено с изключения.

Дрън, дрън, че пляс! Все по-безумни и налудничави обяснения и заключения! Като че ли, медиците съвсем се оплетоха в калчищата!

На твърд алкохол никой не може да ни бие! На лошо приготвена храна също! Затлъстяването също много зависи от гена и от климата. Много важен фактор е, че когато 3 поколения са възпитани някой централно да им нарежда с какво да се хранят, колко да спортуват и какво да обличат сега не могат да решат сами. Да! Свободата наистина се оказа робство - непосилно бреме за някои народи. Какъвто и до ден днешен е случаят с освободените роби и техните наследници в САЩ. Просто индивидите от някои народи много трудно сами успяват да вземат решения.

Дебелите са по-застрашени ПО ПРИНЦИП от всички болести. (и аз съм дебел) Но баш пък чехите да са най-дебелите в Европа? Едва ли. Някой е сбъркал при писането на статията.

Там умират по 100 на ден, тук по 200.

Там не лъжат толкова много за да вземат парите от пътеките.

Силно ме съмнява чехкините да са по-затлъстели от германките,англичанките и може-би холандките.Ама много силно... За мъжете е възможно.

АФРИКАНЦИТЕ НЕ СА ДЕБЕЛИ, НО СА ЗАСЕГНАТИ ЗДРАВО . ПРОСТО ТАКА СА ПРОГРАМИРАЛИ ВИРУСА !

ЗАЩО ИНДИЙЦИТЕ СА ДЕБЕЛИ ;Ф

Отдавна стана ясно, че ковидът просто подсилва всички болести, които водят до смърт и без ковид - сърдечно-съдови; диабет, който също е сърдечно-съдово и затлъстяване, което също е сърдечно-съдово. Като добавим и лечението, което не е противотромбозно, резултатът не е удивителен. Т.нар. локдауни са безсмислени. Здравословен начин на живот трябва. Не само, заради ковида.

Е нали ние бяхме...?

остай .. пак ни прецакаха!