17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЯСНО! Тази тротинетка е незаконно на пътя?!? ДА БЕ! Ами ако тротинетката беше велосипед??? И ако беше блъснал велосипедист? Ами ако беше каруца? Има си пътно транспортно произшествие на 101%

Само да те светна че колелото не е МПС докато тротинетката е. И след като няма сигнализация номера регистрация е незаконно на пътя. П.П. Много ми е интересно АКО беше циганин с каруца дали така щяхте да го защитавате??????

триколката не е мотормо превозно средство(мпс) а е превозно средство и не подлежи на регистрация и си е напълно законно средство на пътя УМНИКО

Да си коминяга най-голям! Измет бездарна!

А ТИ КАТО СИ ОТ ГЕРБ/БКП НЕ СИ ЛИ УРОД-МУТРА, А!

Комунист комунисту око не вади ! МВР го уволни тоя , ама местния БСП лидер ще го назначи в местна охранителна фирма за повече пари . И к' во ...

Ама наистина ли тия тротинетки имат право да се движат по пътищата?!

ДА, НО В НАЙ ДЯСНОТО ПЛАТНО, ТРЯБВА ДА Е РЕГИСТРИРАНА, С ПЛАТЕН ДАНЪК В НАП И УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРАВОУПРАВЛЕНИЕ, Т.Е. КНИЖКА, А ТОЙ НИЩО НЯМАШЕ ОТ ТОВА, ДОРИ И КАСКА НЯМАШЕ И ДАЖЕ КАРАШЕ В НАЙ-ЛЯВОТО И СПОРЕД МЕН, АКО Е БИЛА ПАТРУЛКАТА НА ПОЛИЦАИТЕ НАБЛИЗО И ТОЙ ГИ Е ВИДЯЛ, ЗАТОВА И ТАКА РЯЗКО ЗАВИ НАДЯСНО ЗА ДА СЕ ПРЕСТРОИ В ДЯСНОТО ПЛАТНО, НО СЕ ЗАБИ В КОЛАТА, ЗАЩОТО ГО НАПРАВИ ПОД НАПРЕЖЕНИЕ-СТРАХ, БЪРЗО ДА СТАНЕ ЗА ДА НЕ ГО ВИДЯТ .

Правилно закона си е закон ,ех ако всички го спазваха!!

Естествено, че не може да уволним прИзидента!!!

родната прокуратура наказа полицай, "оправдал" човек с Мерцедес, и обвинил невинен. Обаче това е защото става дума за бащата на президента. Ако беше някоя мутра с Мерцедес или бизнесмен, близък до Герб, такова нещо няма да се случаи. Невинния пак щеше да си е бит и никой нямаше да си мръдне пръста да преразглежда случая. С две думи: ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА

Чакам да видя как "цялата гладна прокуратура" ще се задейства по някой случай с убити пешеходци от пиян шофьор, когото после някой е пуснал с условна присъда или опрадвал поради нещо.

да се криеш зад такова име????? АААааа ..разборах! То не било Паисий Хилендарски, а Пъпеш Хамав..Е сега ми се нареждат нещата.

Точно така-политическа поръчка .

хм,номер 33 ....... направо съчинения

Интересно какво ни разкрива точно този 7 минутен запис? Може ли все пак ако ще гледаме нещо, то поне да е как се случва инцидента? Зяписа не показва нищо, започват едни тълкувания без факти и много коментари. Как имаш този запис, а удобно не го пускаш в най-важната част за да няма спекулации?

Чакаме сега гладния прокурор да вземе мерки и срещу лицата, виновни за смъртта на 18 човека в Своге.

Тези, които плюят по президента Радев да знаят, че той никога няма да падне до нивото на "прецедента плевел", щото дори и да иска, няма как да го постигне. Онзи беше и е недостижим! Дори след края на мандата си продължава да прави гафове и да досажда на всички с личния си живот.

Харманли, градът на тратонетките-турбо и с лево движение.

С големи езици за да излижст изсраното от Резидента ....мда

И какво толкова е изсрал президента? Цялата случка си е тъп герберски номер.

И двамата Радефци са дебили Доказано в Харманли!

Да каже кой Го натисна да напише акт на Инвалида и замирисва на импийчмент! Венсеремос !

На тези, на които не им издържат нервите като невролог да им помогна. Ривотрила го спряха веч, но има диазепам, но е със зелени рецепти. Утре елате в кабинета и след преглед, ще го изписвам. P.S Поканата е за троловете на ГЕРБ.

Бе Радев, бе стисльо, Мерцедес ли ти се откъсна за тейко ти, защо нд подари на стареца Майбах или РолсРойс, бе цицио? Фърляш бали с пари за една парясница, а тейко ти кара неква таратайка..

Е как да кара по- хубава кола човека, като в Харманли бол триколки без регистрация, без спирачки, яхнати от хора без книжки и каски, знаейки, че "знако квадрат е предимство" и мачкат наред всичко. И после полицаите, които им съставят актове ги уволняват дисциплинарно.От къдя ня къдя, бре???

И така тези триколки /турбо/ карат у лево и прас у десния калник и врата. Лежи подпрян на нея и пита" Ти защо не отвориш вратата да ми помогнеш??Хм????????????

Страхотна реч на Президента! Браво г-н Президент. С вас сме!

Кой бит, кой ебан, така и не се разбра, инвалида се е хвърлил на колата на прецедентския селяк, който бил невинен, но полицая, който твърдял това бил уволнен за подмазвачество и лъжа. Българска работа, не разбраха, че Партията е права дори когато съгреши, ..

Една комуняка се изцепи, че Радо потника бил много умен, умен комуняка и русофилистик НЯМА, това е тинята на обществото: крадци, лъжци, убиици, мутри, тъпанари..с една гънка и тя не е на мозъка, а на дупето.

Се търкаля по калдаръма в Харманли Да иде новия спасител!

..... Тротонедка....

Леле.................................??? Аз изпих половинка ракия , легнах, поспах си , гледах телевизия, а гереберските тролове още пишат, та се късат. Абе момчета и момичета, празник е! Недейте така, до 16.09 има още време да се изявите. Цв.ЦВ много ви експоатира, не е демократично. Споко. Асега продължавайте, аз да си извадя изстуденото бяло винце и мезето. Наздраве. да сте живи и здрави!

Я веднага КурНи да спретне превеат и новия министър на Бесипету да даде право да стария Радефф да мачка инвалиди до живот! Венсеремос!

Този си е за уволнение поради неграмотност.Иначе въпросът за режима на движение на ТРОТОНЕДКАТА/трябва ли да има къси, дневни светлини като останалите МПС и дали е изобщо МПС по закон, в коя категория на пътни превозни средства попада, къде може да се движи и дали управляващият е инвалид по смисъла на закона-това е работа на адвокатите.

Жалки напъни на герберастията, но въпреки всичко резултатът е 3:1 за президента - трима министри с оставки срещу един уволнен полицай.

Мюлюцюнерите пак се изложиха с този случай.

А иначе уволнението на полицая не е и не може да бъде резултат от политически натиск върху шефовете му в МВР.

Над триста коментара почти фифти фифти. Що си мисля че този форум не бива да е в коментари и реплики а пишещите да пишат БСП -или ГЕРБ -или Въздържал се. Толкова тъпи коментари напоследък не бях чел. Ако тези претендиращи правото на "Бай Георги -невинен" бяха постнали член, параграф, буква от закона за движение по пътищата или правилника за приложение на закона в подкрепа на неговата невинност е съсвсем друго нещо. В момента се води полемика на политическа основа (само ДПСто не става ясно с каква позиция е във форума)

Случаят е ясен. Съдът ще го реши. Но тук е очевадно, че искат да омаскарят Президента!! Голям трън в очите им е, понеже е умен истински, а не манипулатор, крадец и корумпиран администратор.Е това ги изяжда неговите противници. но, както е казал Вапцаров: И "Срещу нея/ него/ бронебойни патрони няма открити, няма открити." 2.5 българи са зад него, а вече и повече!!

ето един случай обаче, който наистина е за оставка

аз тоя случай не можах да го разбера

Хоти, и ти си от отбора тъпи червени сральовци по форумите. Кой ти каза, че трябва това ППС да има рег. номер. Нинова ли? Ти колко велосипеда или каруци си виждал с такъв номер, че аз не съм виждал. Просто закона не го изисква.

Не трябва и не може да има рег номер, но също така не трябва да е в кръговото движение, а да пресече пешеходната пътека заедно с майките с детските колички.

аха , с майките с детските колички викаш.....ако не се бъзикаш , просто се гръмни ( не се бъзикам )

оф , забравих да попитам - а като пресича пешеходната пътека барабар с майките , трябва ли да слиза и да бута триколката ( като колоездачите )

Минаването с ППС, най-вече с велосипеди по пешеходна пътека е забранено от ЗДП защото е най-бързият начин да се стигне до Пирогов.

Абе малуомници как тротинетката я изкарахте ППс като има МОТОР бе!!!! ИЛИ ТОЛКОВА СА ВИ ЗНАНИЯТА.

Тоя с лагерната количка изобщо няма право да се движи там. Няма светлини няма рег номер няма каска няма нищо. То е се едно циганин с каруца да те бутне и ти да си виновен. Но по презумпция ако не си гербераст си виновен.

когато има спор и страните не се разбират, има съд! Скоро полицая ще заведе дело и тогава отново ще си пишем. Другото е празни приказки.

ми добре.....ама червените тролове трябва да се молят да не се стигне до съд , че тогава катаджията като се разприказва да няма пак късане на опашки както при Бенчо с Ролса :))) Щото ако ти беше на мястото на оня с "тротонедката" и ти бяха осрали така Протокола за ПТП , че теб да изкарат виновен , сигурен съм че щеше да врещиш за уволнение , съд и оставки на министри , още повече че ако МПС - то ти няма Каско ще си плащаш и за ремонта му.

Токущо изгледах записът направен от камерите на кръговото и моето лично мнение е шофьорът на Мерцедесът е виновен . Гледната ми точка е : количката се намира във път със предимство (вътре в кръговото ,това му дава пълно предимство докато се намира вътре ),а за даденият случай количката може да си обикаля цял ден, докато не дойдат органите на реда и не му съставят АКТ за липса на каска или някаква друга неизправност .

Изгледай внимателно как минават коолездачите и как мина тоя. - тоя мина като МПС а не като ППС. Съответно полицаят за да минат всички тънко е писал триколката ППС и приключил случая. Сега обаче с това раздуване триколката ще мине за МПС и дядката ще го отнесе намазан че и ще плати ремонта на мерцедеса. А са виновни и двамата по принцип - единият щото не гледа, а другият щото кара с триколката кто в двора си.

И тази тема се е набъцала с червени тролове, които не стига, че са тъпи, ами и правилника не знаят. Имаме човек с триколка, дижещ се в кръстовище с кръгово движение със съответното предимство. Влиза друг в кръговото и му отнема предимството, става катастрофа. Какво има да се умува тука и каква политика намесвате. Политиката я има само в случая, че дъртака с Мерцедеса е баща на червения президент и до там. Ченгетата с цел да се натегнат са написали пълна глупост само и само да обърнат вината. След проверка съответно гърмят, защото е явно от видеото кой е виновен, а те умишлено променят вината на нарушителя. За такова нещо трябва да ги съдят и пандизят, а не само да ги уволняват. Техните умишлени грешки са ежедневие и е крайно време да ги настъпят.

Не знам за червени тролове ама ти ако имаш книжка я върни. Първо не е ППс а е МПС (ако не знаеш каква е разликата питай чичо Гошо) второ Ти ако си караш колата и си без регистрация, без гражданска, без светлини, без стопове, без МИГАЧИ. Като те спре полицай или като се удариш друг ли ще ти е виновен.

Това е политеическо уволнение. При други участници в движението резултата щеше да е друг. Това ПТП, не е катастрофа, а пътен инцидент при който участниците могат да си изготвят сами документите по застраховката. Това че единия участник е без застраховка е наказуемо от закона. Защо не му е съставен Акт, за това? Това че единия участник е без СУМПС е наказуемо от закона. Защо не му е съставен Акт, за това? Това, че единия участник в движението е с не регистрирано ППС е наказуемо от закона. Защо не му е съставен Акт, за това? Това че единия участник не си е платил данаците за ППС, а се движи по тези пътищата е наказуемо от закона. Защо не му е съставен Акт, за това? ДО КОГА ЩЕ СЕ ГЛОБЯВАТ САМО ИЗРЯДНИТЕ ШОФЬОРИ? Тази България ли искаме? Тези управници ли заслужаваме?

а бе МАЛОУМНИК , "изрядният" шофьор в случая Е ВИНОВЕН ЗА ПТП ....изрядно му отнема предимството. Другото ППС , дали е с валидни/невалидни документи , има ли , няма ли право да се движи - Е НЕВИННО за ПТП-то , на него може да му друснат други актове ( каквито не виждам в Протокола ) !!! ДКП ( Двустранен констативен протокол ) , който се изготвя от двамата участници , се съставя ако няма спор за вината ( а в случая бащата на пр.Радев се запъва като магаре на мост и 3 седмици по-късно продължава да си мисли че е прав , време е май да яхне колело ) и НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ ако има ПОСТРАДАЛИ ЛИЦА - виж и факсимилето на Протокола , как точно се именува ! Почвам да се плаша от масовото безхаберие което виждам в коментарите.....мислех си че са просто прости червени тролове , но повечето са пълни безхаберници , как въобще оцелявате на пътя , че вие елементарните правила не знаете и не само не ги знаете , но и ги ОТРИЧАТЕ дори когато са ви обяснени като на МАЛОУМНИЦИ....и пак , и пак си знаете вашето....дървени философи. Ще се опитам за пореден път да дам пример - МПС , карано примерно от ПИЯН ВОДАЧ БЕЗ КНИЖКА като участства в ПТП не е автоматично виновно , защото видиш ли няма право да е на пътя , но ахмака зад него се заблеял и го джаснал отзад....ами виновен е папура отзад който не спазва дистанция , пък ако ще невинният да е на бутилка ракия

Когато спазваш само елементарните правила, си с елементарно съмосъзнание. Това значе ли, че ако застана на кръговото кръстовището с ролери, няма право да влиза автомобил в кръговото защото съм с предимство? Ако ме блъсене автомобил на пътното платно и не е на пешиходни пътека, шофьорска ли е виновен? А ако аз се стоваря страните върху автомобил, включително и на пешеходна пътека, пак ли шофьора е виновен? Запомни, елементарните правила са за елементарни хора, останалите мислим различно!

Вината е дотолкова доколкото на кой да се наложи наказателна отговорност за ПТП-то. Обаче идва тънкият момент с щетите. И тогава тоя без книжката и пиян го отнася намазан защото не му важи застраховката.

значи вариантите са два - или малоумните коментари по-надолу ( поне едни 50% от общият брой ) са на един и същи папагал или българите МАСОВО хал хабер си нямат от правилата за движение. Така че ще обясня ситуацията , а който разбрал-разбрал. 1/ няма значение дали "тротонедката" има или няма право да се движи там , дали водача и е пил , дрогиран или сляп , или без книжка и т.н 2/ при ПТП като това , виновен си е водача на Мерцедеса и той си носи отговорността - пишат му акт по съответният член от ЗзДП - в случая отнема предимство и не пропуска другото ППС 3/ самото ПТП е леко и е ЯСНО кой е виновен , няма тълкуване , няма спор - който се движи в кръговото е с предимство пред "нахлулият" в него , има различни вариации за кръгови и действията ( като престрояване например ) , може да има и СЪВИНА , но в случаят целият механизъм на ПТП-то е ясен и много прост. 4/ НЯМА НИКАКЪВ ШАНС водача на "тротонедката" да е ВИНОВЕН 5/ именно това , че няма как катаджията да се обърка и да определи грешно вината , а също и факта че "съвсем случайно' се появи местният червен воевода навежда на мисълта че е имало оказан натиск....най-вероятно към началника , а той към подчиненият му автоконтрольор. 6/ ГОЛЯМ СМЯХ е обяснението в протокола - визирам "резките,внезапни маневри" извършени от "тротонедката" все едно говорим няк'ъв пистов мотор 7/ просто възрастният водач на Мерцедеса си влезе като кон с капаци ПРАВО НАПРЕД и о,УЖАС, турбо-тротинетка се фрасна в него защото и отне предимството , може би атентат на ГЕРБ ? 8/ всички червени чугунени кратуни дето врещите катаджията да съди МВР за неправомерно уволнение , молете се по-скоро да не се разприказва , кой , как и защо го е накарал да сътвори тази тъпотия , че тогава пак ще ми се червите като при случая с Очите и Бенчо Ролса....ама то пък комуноида срам няма , така че "всичко е точно"

Ало, отивай на проверочен изпит!! Далеч си от правилника.

ето , първият дебил се обади.....ми посочи бе льольо къде не съм прав.....иска ти се ама това е положението , за беля има камери ( и то работещи ) и запис , вкл. и на червеният тулуп случайно минаващ.Сами се прецакаха червените кратуни и естествено като няма как да се измъкнат почват с познатите гламотии - политическа атака , тротинетка-камикадзе , инвалида не бил инвалид ( ще кажеш има значение , можеше и дете с колело да бъде ) . Айде като много знаеш дай да видим твоето тълкуване.......може би тоя с тротинетката си е дрифтил в кръговото ?

Mи ще са малоумни коментарите! То глупавият ви господар борисофф,какви да ви събира да му целувате осраният Гъз,да ви еба путката майчина и на вас ,и на него?!

Това че си вътре в кръговото не ти дава автоматично предимство.Нямаш си на идея какви кръгови има,да не говорим за двойни(осмици),които в Англия,например,са дори без регулиране и знаци.Ма ги няма мангалите с купени книжки,дето не знаят кое е лево,кое десно.....

Да бе добре цитираш закона ама пропускаш факта че тротинетката е МПС и трябва да има някаква сигнализация по нея !!!!! Ама иначе ти се отдава да тълкуваш закона ИЗБИРАТЕЛНО!

С всеки такъв случай, ГЕРБ си хвърлят кал на гърба. Искат да направят политически въпрос , но то им се връща. Това ПТП е първото, второто е случая в Своге/ обвиниха шофьора/. разкри се, как се правят пътища в българия. Третото- арестуването на разни бизнесмени, крили в кашони милиони от преди 10г. Е кой е виновен за това?? Това означава, чеадминистрация, прокуратура, ДАНС, НслС, Комисия по корупцията и т.н. са СПАЛИ!! Те за какво са там и вземат огромни заплати?? Ох, ГЕРБ, гола вода сте!

АДМИРАЦИИ! И ВЪВ ВАШЕ ДОПЪЛНЕНИЕ, КОГАТО ИМА СИГНАЛ И ПРОКУРАТУРАТА НАРЕДИ ПРОВЕРКА, ТЯ ИЗПРАЩА ДАНС, МВР И НАП ЗА ФАКТИЧЕСКА И ДАКУМЕНТАЛНА, Т.Е. ЗАТВАРЯ СЕ ОБЕКТА, ХОТЕЛА, ФАБРИКАТА ИЛИ КАКВОТО И ДА Е, СНЕМА СЕ ВСИЧКО НАЛИЧНО КЪМ МОМЕНТА НА ПРОВЕРКАТА /ИНВЕНТАРИЗАЦИЯ/ И СЕ ЗАПОЧВА ДОКУМЕНТАЛНАТА ТАКАВА. ПРАВИ СЕ КОНСТАТИВЕН ПРОТОКОЛ/АКТ, ПОДПИСАВА СЕ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ - СОБСТВЕНИКА И ОТОРИЗИРАНИТЕ ОРГАНИ ЗА ПРОВЕРКА И АКО ИМА НАРУШЕНИЕ СЕ ПРЕДАВАТ ПО НАДЛЕЖНИЯ РЕД НА СЪД И ПРОКУРАТУРА, А В СЛУЧАИТЕ НА ТЕЗИ ПРОВЕРКИ, КОИТО СЕГА СЕ ПРАВЯТ - ПРЕДВАРИТЕЛНО СА ПРЕДРЕШЕНИ, ВЛИЗАТ В ХОТЕЛИТЕ, РЕСТОРАНТИТЕ И ПРАВЯТ ОБИСК. НА КАКВО, НАЛИ ОТ ТЯХ СЕ ТЪРСЯТ ПРИСВОЯВАНЕ НА СРЕДСТВА ОТ НЕПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ, КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ДОКАЗАНИ ДОКУМЕНТАЛНО? ТОВА СЕ НАРИЧА ЖИВ РЕКЕТ, ПОКАЗНОСТ, СПЛАШВАНЕ. НЕ ГИ ЗАЩИТАВАМ, НО ЗАКОНА Е НАД ВСИЧКО.

Съединението прави шайката- ГЕРБ- ПАТРИОТИ- ПЕЕВСКИ- ЦАЦАРОВ-!!!

Така и не разбрах защо са уволнили полицая?!

Трябва да си много тъп, за да не разбереш нещо, толкова елементарно. ПолЮцаят е уволнен, защото пише глупости и откровени лъжи в протокола.

ДОЖИВЯХ В 21 ВЕК, ЗАРАДИ ЛИЦЕ БЕЗ ПРАВО НА УПРАВЛЕНИЕ НА МПС, ЗАЩОТО НЯМА ДОКУМЕНТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ТАКОВА /ВИЖТЕ АКТА/ , НЯМА И РЕГИСТРАЦИЯ В КАТ, НЯМА ПЛАТЕНА ГО, УДАРИЛ Е И ЛЕК АВТОМОБИЛ НА ПЪТНО ПЛАТНО, ДА БЪДЕ УВОЛНЕН ПОЛИЦАЙ, ЗАЩОТО СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА. НЕ СЪМ ВИЖДАЛ И ЧУВАЛ ЗА ПО-ГОЛЯМ ЦИНИЗЪМ -УВОЛНЯВАНЕ НА ЛИЦЕ, ЧЕ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТА.

Доживях да видя написани толкова много глупости на едно място!

Както и циганските каруци, така и такива превозни средства като триколката НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ ДВИЖАТ ПО ПЪТИЩАТА!! ЗАБРАНЕНО! Радев знае ли го това??

Министър Радев

Г-Н ПОЛИЦАЙ, ВИЕ СТЕ НЕВИНЕН! ИМА СЪД И АКО В БЪЛГАРИЯ ТОЙ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МУ...ТРИ, ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА. ДОСТАТЪЧНО Е САМО, ЧЕ ВОДАЧА НА МПС-ТО Е БЕЗ ДОКУМЕНТ ЗА ПРАВОУПРАВЛЕНИЕ И БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ В КАТ, КОЕТО ВЕДНАГА ВИ ОНЕВИНЯВА. ПОРЪЧКОВОТО ВИ УВОЛНЕНИЕ ОТ УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ ДОКАЗВА КАКВИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА НА ВЛАСТ В СТРАНАТА.

хахахаха , за какво го оневинява бе , червен папагал. Че е извършил престъпление по служба и е обърнал вината за ПТП-то ли ? Пълен , завършен дебил си ти......вземи блъсни някой , пък ако ще той да е пиян и без книжка и виж на кой ще пишат акта за ПТП ( отделно че набичат акт и на другият водач за неговите прегрешения , но ще си е невинен за ПТП-то и после може спокойно да заведе щета по Г.О за щетитие по неговото ППС )

ГОВ.....ЕДО НИ ЕДНО, ТИ САМ ГО КАЗВАШ И ТОЗИ, КОИТО СЕ Е ЗАБИЛ В СЛУЧАЯ Е ТРОТИНЕТКАТА И ЗАЩО ЛИ? ЗАЩОТО НЕ ПОЗНАВА ЗАКОНА И ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА, ИНАЧЕ ЩЕШЕ ЛИ ДА Е НА ПЪТНОТО ПЛАТНО АКО ПОНЕ ВЕДНЪЖ Е ПРОЧЕЛ ТОВА, ЩЕШЕ ЛИ ДА СЕ ДВИЖИ В НАЙ ЛЯВАТА СТРАНА НА ПЛАТНОТО, КАТО ПО ЗАКОН ТРЯБВА ДА Е В НАЙ ДЯСНАТА СТРАНА ОТ ТОВА ПЛАТНО И ЩЕШЕ ЛИ ДА НАПРАВИ ТОЗИ РЯЗЪК ЗАВОЙ, КОЙТО ГО НАПРАВИ, БЕЗ ДА СЕ ОБОЗНАЧИ, ЧЕ ИСКА ДА ДА ЗАВИЕ НА ЛЯВО, ВЕРОЯТНО И РЕАКЦИИ НЯМА, КАТО НЯМА КНИЖКА.

За този случай министър Радев да си повтори оставката. Да вземе да се просвети малко.

Дисциплинарно уволнение на полицая!! Да ги съди до дупка тези кретени, които нямат и грам мозък. Той е абсолютно прав в изписването на акта. Има съд за това, но сега да си почива и после ще се върне и ще си вземе заплатите. Но тъпанарщината и диктатурата си остава.

Алоооооо репликата . ..да ти се схване ръката от писане...трол не....!

И твоята уста да се схване!

ПОЛИЦАЯТ Е НЕВИНЕН! ЖИВЕЕМ В 21-ВИ ВЕК, ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е МПС, БЕЗ ДА Е РЕГИСТРИРАНО В КАТ, БЕЗ ДА СА МУ ПЛАТЕНИ ДАНЪЦИТЕ В НАП, БЕЗ ВОДАЧА МУ ДА ИМА ДОКУМЕНТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА МПС, БЕЗ СВЕТЛИНИ СИГНАЛИ, БЕЗ КАСКА ДА Е УЧАСТНИК ПО ПЪТНАТА МРЕЖА НА СТРАНАТА. ПОЛИЦАЯТ НЕ Е ВИНОВЕН. ПОЛИЦАЯТ Е СПАЗИЛ ЗАКОНА ЗА ЗДвП, А ВОДАЧАНА МПС-ТО Е ДВИЖИЛ ПО ВСИЧКИ ПРАВИЛА СРЕЩУ НЕГО-ИЗВЪРШИЛ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! ЦИНИЧНО Е ПОРЪЧКОВО ОТ УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ ДА БЪДЕ УВОЛНЕН ПОЛИЦАЯ. ДАЙТЕ ЕДИН ПРИМЕР В ЕВРОПА-СВЕТА, КЪДЕТО ПОЛИЦАЯ ДА НЕ РЕАГИРА ПО СЪЩИЯ НАЧИН? ЦИНИЧНО Е ПО ТОЗИ НАЧИН ДА ТЕ УНИЖАТ И ДА ТИ ВЗЕМАТ ХЛЯБА, В СЛУЧАЯ ПОЛИЦАЯ! ЕТО ЗАЩО МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ НАПУСКАТ СТРАНАТА, ТУК ТЕ НЕ СЕ ЧУВСТВАТ СИГУРНИ, НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ В СТРАХ, ЧЕ ЩЕ МОГАТ ДА ТИ БЪДАТ ОТНЕТИ ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА. ВИНОВНИ СМЕ ВСИЧКИ, ЗАЩОТО С БЕЗДУШИЕТО СИ ПОЗВОЛЯВАМЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ ДА СА БЕЗНАКАЗАНИ.

Престъпление е в 21 век между нас да се разхождат безмозъчни с "убеждения" За ваше сведение: Веломотирите също са без регистрация и данък, Електовелосипеди и скутери също са без регистрация и данък, Акумулаторните колички за трудноподвижни т.н. инвалидни колички също са без регистрация и данък Тези ППС се движат на уличното платно, защото няма рампи за качване и слизане по тротуарите. Велосипедите и те са ППС и се движат по улици и пътища, където няма уж обособени велоалеи. Най -непонятното в твоят случай е и политическото пристрастие -ще оставиш в човек впечатление че ти е ясна и политиката на любимата партия. В същност в страната на малоумниците има място и за безмозъчните -намножихте се, а в същност сами не знаете какво точно искате

ТОЗИ ЦИРК Е СЪТВОРЕН ЗАРАДИ ПРЕЗИДЕНТА, ТЕНДЕНЦИОЗНО. В МОМЕНТА, В КОИТО ПОЛИЦАЯ ПОДАДЕ ЖАЛБА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ, ЩЕ БЪДЕ ОНЕВИНЕН И ВЪРНАТ НА РАБОТА И ОБЕЩЕТЕН. ЖАЛКО, НО ОТ ЦЯЛАТА СИТУАЦИЯ ЩЕ СТАНЕ, ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ ЩЕ СЕ БРЪКНЕ В ДЖОБА. МПС, КОЕТО НЯМА РЕГИСТРАЦИЯ, НЯМА ПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ, НЕ ОТГОВАРЯ НА ИЗИСКВАНИЯ НА ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА, ВОДАЧА И Е В НАРУШЕНИЕ И ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ТАКОВА МПС НЯМА МЯСТО НА ПЪТНОТО ПЛАТНО И ЦЯЛА ЕВРОПА ЩЕ НИ ОРЕЗИЛИ - ЩЕ НИ ПОЛЗВАТ КАТО НАРИЦАТЕЛНО, ТАКЪВ РЕЗИЛ И ЦИР В ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ НЯМА. КАКВИТО И ДРУГИ ПРОСТОТИИ ТУК ДА СИ ПИШЕМ, ФАКТИТЕ СА СИ ФАКТИ. В ЕВРОПА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА, КОЙ ПАРТИЕН ЛИДЕР Е БИЛ НА КРЪСТОВИЩЕТО И ЗАЩО, ТУК КОЛКОТО СИ ИСКАТ ДА МАНИПУЛИРАТ ХОРАТА. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ ИСКАТ И ЗАПИСА ДА ГЛЕДАТ, НО НИЩО НЯМА ДА ПОМОГНЕ, ЗАЩОТО ЗАКОНА Е КАТЕГОРИЧЕН, КОИ МПС-ТА ИМАТ ПРАВО НА ПЪТЯ. МЕСТО НА ПЪТНОТО ПЛАТНО ЗА ТАКОВА МПС - НЯМА ПО ЗАКОН. ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ТЕНДЕНЦИОЗНО!

Чисто политическа акция на ГЕРБ и министър уж в оставка.

И най- интересното е, какво общо има Президента в това ПТП?? Баща му си е друго юридическо лице и си носи той отговорността. А според мен полицаят правилно е изписал акта. Съдът ще го докаже.

Физическо, а не юридическо. Юридическо лице е примерно една фирма.

... то откъде толкоз акъл у едно позитанско тролче?