Уволниха шефа на Агенцията за българите в чужбина

И.д. директор на Агенцията за българите в чужбина Йордан Янев е уволнен. По искане на вицепремиера Илияна Цанова започва проверка в агенцията.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха шефа на Агенцията за българите в чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Онези мошеници са си направели парите, значи фалшивикатори и за такива нормалното е само затвор и високо усезателна глоба. Днес ни повикаха да помагаме на българи /катастрофирали/ с български паспорти - разбира се. Но не се разбира и половината - те са чисти македонци и то от МАКЕДОНИЯ и се очудват че не разбираме всичко! Ясно ли ви е? ЗАТВОР И ВИСОКА ГЛОБА, това е и предателство, а то се наказваше през войната с разстрел. Един Затвор днес ще е достатъчно!

че разказват играта на кондидатие за българско гражданство!

Бившият закупчик на канцеларски материали в Държавна агенция "Архиви" Димитър Владимиров явно бълга експертно-научен с научно-технически подход. Защо някои не провери какво образование е завършило това полуграмотно момченце?!!!

А, ти защо не провериш сам?

...ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ, ТОВА, КОЕТО ЧЕТА ТУК НЕ Е НИЩО ДРУГО, ОСВЕН ПОДМЯНА НА ГЕНА НА БГ.ГРАЖДАНИ. НАПРИМЕР И АЗ СЪМ БЪЛГАРКА, НО БГ МЕ ИЗГОНИ ОТ СТРАНАТА КАТО МИ ВЗЕ ХЛЯБА И МИ КАЗА, ЧЕ ДИПЛОМАТА МИ Е "СТАРА"(ПРЕПОДАВАМ ЕЗИЦИ И НЕ МИ Е ИЗВЕСТНО ДО МОМЕНТА ДА СЕ Е ПОЯВИЛА "СТАРА" И НЕГОДНА ДИПЛОМА НА ФИЛОЛОГ, ПРОСТО ЗАЩОТО КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ОПИТ ИМАШ, ТОЛКОВА СИ ПО-ЦЕНЕН В ТАЗИ ПРОФЕСИЯ) . АЗ СЪОВЕТНО СЕ ИЗСЕЛИХ И СИ НАМЕРИХ ДОБРЕ ПЛАТЕНА РАБОТА СЪС "СТАРАТА" ДИПЛОМА В ДРУГА СТРАНА. НЕ СЪМ ПРЕДПОЛАГАЛА, ОБАЧЕ, ЧЕ ДЪРЖАВНАТА МАШИНА РАБОТИ УСЪРДНО ЗА ПОДМЯНА НА ГЕНА И ЕДИН ДЕН АЗ НЯМА ДА ИМАМ НИКАКВИ ПРАВА И ПЕНСИЯ В БГ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ОТДАДОХ 17Г ОТ ТРУДОВИЯ СИ СТАЖ ДА ВИ ОБРАЗОВАМ.БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ.

Много хубаво би било ако наистина в България се провежда борба с корупцията, но е малко вероятно. По-скоро го уволняват защото не е 'делил' с който трябва, както предположи някой по-долу...

Всякаква сган се снабдява с БГ паспорт - разни араби женени за нашенки, разни инвеститори със съмнителни инвестиции, някакви идиоти, които 10-20 + години не са стъпвали в БГ , а само 4етат какво става! мадам, просто такава структура е ненужна...

за България, ха, ха. Те напълниха и Германия и Англия като уж легални ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ, за това им трябва бъл. паспорт

Вместо да се уволнява директора, трябва да закрият агенцията, която е една паразитна структура.

че на държавнаи заплати толкова много криминални типове мърсят Еврапа. Едно уволнение е нищо - ще дойдат и следващите с криминална енергия.

Българите, заедно с циганите и турците не сме повече от 6 млн.Ето откъде идват останалите 1 млн. - имат паспорт, но не живеят в България.Крайно време е да отпадне двойното гражданство и който не е живял минимум 6 месеца в страната да не може да гласува.Само така ще има ред и няма да се самозаблуждаваме.

3.8 милиона българи в България ги домързя да идат до урните, но сега са ни виновни единия милион българи в чужбина.

Те изобщо да нямат правото на глас. Който не живее в България какво ще се бърка в живота на там живеещите!

Вътрешен ход на производството: ( по придобиване на българско гражданство ) Първоначално производството се осъществява в дирекция "Българско гражданство и осиновяване" към МП, в сътрудничество със Съвета по гражданството, в който има представители на заинтересуваните ведомства и който дава мнение по всяка конкретна преписка. Окончателният протокол от заседанието на Съвета по гражданство се представя на министъра на правосъдието. Министърът на правосъдието въз основа на мнението на Съвета по гражданството прави предложение до Президента на Република България за издаване на указ

Копирах ви правните норми за придобиване на гражданств, защото някой пак Ви "пличка" за това, колко лоша е администрацията... Истината е СДС - Стани Да Седна!

По създаденото от Президента Първанов разпределение, с задачата да дава БГ гражданство е поверено на вицепрезидента ( в случая г-жа Маргарита Попова ) и ако БлиЖнашки е толкова недоволен - да се оплачи на ПлEVNалиев или вече и кроят шапка и на нея ( г-жа М. Попова де! )?

На старта започна много добре, но сега, Нищо, никой не уволнява? Айде бе, Жени! Професоре, ми лизни я бе ?

не стига че некотролирано влизат талибани и негри а сега и шиптъри с българско граждансто и натуй отгоре и мюсюлмани

jingiby

Български паспорт само срещу издържан изпит по български език и история на България. Отделно клетвената декларация за български произход. То стана така, че всякаква фиромска измет се напълни с нашенски паспорти за да ходи да работи на Запад и там да оплюва страната ни...

Подкрепям изпита по български език и история, както и да се отнема гражданство, но в случая правим кефа на Скопие, които самите протестират, че издаваме паспорти на македонци. Сещаш ли се?

и твоето име не е българско! Новодошлите българи в Германия говорят само или по добре турски! Значи, ние не сме успяли да научим и нашинците на българският език. В Германия го има този изпит но е само за получаването на гражданство

Какви доказателства за български произход искат от хора останали извън пределите на България от десетки и стотици години? В Скопие газ пикаят, че издаваме български паспорти, понеже това ни дава юридически права да се намесим дипломатически и дори военно, ако някой заплаши наши граждани.

С какво точно ще се намесиш, даже срещу Македония? С армията дето я нямаме? С фрегатата от 60-те години на 20-ти век ДРЪЖКИ? То БЮРМ няма излаз на море ... Авиацията и нея ще нарезаж, за да има комисиони за сулейманов при сделката малко старо желязо на цената на много нови самолети.

"че агенцията е издала хиляди удостоверения за български произход на стотици албанци, косовари и македонци" Който не иска, му се издават две!

че агенцията е издала хиляди удостоверения за български произход на стотици албанци, косовари и македонци, без да е получила никакви доказателства за техния български произход Шефа на Агенцията , явно е получил убедителни доказателства в "зелено".

И явно не се е делил с който трябва ...