Унгария прие закон, забраняващ "популяризирането" на хомосексуалността сред непълнолетни

Сериали като "Приятели" или филми като "Бриджит Джоунс" и "Хари Потър" може да бъдат забранени за деца, предупредиха неправителствени организации

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хиляди хора... силно ме съмнява.

Ашкосум-евала! Унгария успя да се нареди до страни като Русия, Иран, Турция, Танзания и Гана, където има подобни закони. Да им е честито!

Ашколсун

НА ТОВА СЕ ВИКА НОВИНА.УНГАРЦИТЕ 1000 ГОДИНИ СРЕЩУ ТЯХ ДА ТИЧАМЕ ПАК НЕМА ДА ГИ СТИГНЕМ.....НЕКОЙ ДА ГЛЕДА МАЧА ДНЕСКА С ПОРТУГАЛЦИТЕ....ПАДНАХА И ПУБЛИКАТА ВМЕСТО УКАНЕ И ВИКАНЕ СТАНА НА КРАКА И ПЯХА ЗАЕДНО НАЦИОНАЛНИА СИ ХИМН....... .......no more comments....

Зловеща новина - Унгария се връща в Средновековието!

Орбан - БАЩА на 5 деца и ДЯДО на не знам си колко деца, ЗАЩИТАВА ПРАВАТА НА ДЕЦАТА. Мъжете като Орбан са рядкост като ПОЛЕЗНОТО ИЗКОПАЕМО. Шапки долу!

Добре че тръгна на борба с педерите, че иначе има голям риск да го изритат заради всичките кражби.

Много правилно, под 18г възраст децата са податливи на психическа манипулация. След 18г възраст да решават дали.са мъже или жени.

Природата е решила всичко, човек тръгнал срещу природата само беди може да си докара.

Манафите са най често срещани в турската империя. Западняците приемат всичко от тях! Искам да кажа, че ни връщат в средновековието. Тези ЛГБТ та са взаимствани от миналото!

МАНАФ от турски е зарзаватчия, човек, който продава заленчуци.

Като гледам коментарите ми се потвърждава (за съжаление) мнението че повечето хора в България са все още комплексари, оставащи все повече в миналото. Какво са ви направили тези хомосексуалисти не знам, но ми се струва че и вие не знаете.

Гнус ни е от тях! Премахнаха майка и татко. Той и Тя! Още искаш ли?

Как са ги премахнали майка и татко? Какъв е процента на "традиционните" семейства? Един, два? Или 99.9? Аз съм мъж оженен за жена. Никой не ме е премахнал нито ме е заплашил че ще ме премахне. Само може би доста е премахнато от главата ти, или никога не е имало много там. Единствените мразещи, които виждам тък са именно такива като теб, а не хомосексуалисти. Единствените опасни да премахват права са именно мразещите. Тоест ти и останалите мизерни и потъпкани от живота комплексари.

Ами ако знаеш чужди езици , порови се из нета и ще разбреш как на редица места понятията " майка и баща " започват да се заменят с "родител 1 и родител 2 "

И го казва човек, който пише неграмотно неОчуден. Ако не е ирония прякора ти, де... Коментара настрани, ама материята свързана с психическите процеси на младото поколение са доста по-прозаични и в развитиети понякога могат да влияят редица фактори, затова по-добре е да няма крайности по отношение кое е правилно и кое - не. Едно обаче е сигурно, примерно при животните - там индивидите създават поколение, в частност мъжкия и женския индивид. И по тази логика и и следвало и ние като бозайници(защото като бебета бозаем от майките си, оттам е думата за бозайник) в същността и в биологията да сме такива. На прима Виста де... Затова не е редно да даваме генерални заключения защо хората в мнозинството са против неща, които са далеч от стандартизирането за индивид с влечение към собствен пол и т. н.

некой така мазно мазно да не ти го нахака па после ела па питай

Да забраняват на свободните хора какво да мислят и какво да говорят .Обсъждането на тема не е престъпление а отстояване на ценности и свобода до там ли стигна ЕС да забранява на хората да говорят да се изказват и да отстояват себе си

А не искаш ли да си развееш маркуча в училище? Как ще ти забраняват тази твоя свята форма на себеизявяване!

Свободата не е свободия. Не сме длъжни да ви гледаме прайдовете, не сме съгласни чче дъгата е ваша - тя е на всички, не сме съгласни да се забавлявате с нащите деца. Никой на никого не може да гарантира вечно щастие. ъди какъвто си - никой не ти пречи, и си носи удоволствията и последствията от поведението си сам.

Унгарците са нация която е явно че ще преживее Либерастката Пандемия от Джендърство и еднакво-половият секс ! България и Ние в нея 32 години вече доказваме ,че не се борим достатъчно за Оцеляването на Родината си! Дано това се промени след смъртта на ГЕРБ!

Браво, браво,браво. Поздравления.

Намираме се в ЕС не в някаква империя с императори и царе да господстват над демократичните общества и да ги командват.Кога избраните да управляват наи после ще разберат това.Там са за да са от полза за всички а не за да пречат и диктуват и да се налагат.Там са за да слушат хората

БРАВО НА УНГАРИЯ!!!! КОГА ЩЕ ГИ СТИГНЕМ УНГАРЦИТЕ?? ПРОЯВЕНАТА МЪДРОСТ Е ДОСТОЙНА ЗА УВАЖЕНИЕ!!!

Когато Русия прие такъв закон, западните медии я овикаха и обвиниха, че била забранила хомосексуализма. С половин уста стана ясно какъв закон реално е приет в Русия. За мен такъв закон трябва да бъде приет от всяка държава!

Браво!

Унгария отново доказва че е единствената нормална държава в Европа. Останалите са жалки целувачи на американски задници и проповедници на сороски "ценности"

Когато нещо се забрани, обикновено ефекта който се търси е обратен. Така ще фокусират вниманието на децата какво да гледат. Щом е забранено, значи е интересно. Не са умнички тези политици.

То по тази логикга , дай да разрешим и национал социализма , крайните ислямски течения , и тн.

TheAgnostic

Корана или "Моята Борба" на Хитлер свободно се продават в eBay, така че всеки може да се запознае свободно с идиологиите, които се проповядват там. Детето расте според средата. Ако тя е стабилна, надали ще стане джихадист или фашист. Паралела не ти е на място. Опитайте пак.

Иди в Германия и си купи "Моята борба " , опитай се и да пропагндираш идеите на национал -социалзма в прозиволна държава в ЕС . Коранът се продва , но теченията на някои от тълкувателите му са преследвани от закона . Средата не е само семейството , средата е и училището и улицата и тн, децата не живеят в "сейф спейс" . Така , че паралелът ми е точно на място , ;)

3евзек

Киро, Националсоциализмът е забранен не само до 18, а за всички. Няма откъде да си го набавиш легално. Докато популяризацията на педерастията за хора над 18 си остава, поне в Унгария. Т.е. достъпна като цигарите е. Вместо да наблегнат на сексуална култура, сега децата пак ще се учат от собствен опит.

Говорихме за влиянието на забраните. Един куп неща са забраниени до 18 или 21 години , не случйано . Сексулано образование е едно , ЛГБТ пропаганда сред подрастващите е нещо съвсем , съвсем различно. Нищо пртив нямам тия хора да си имат правата , да си сключват съюзи и да се чувстват сигурни . Но обстрелването на децата с агитация от разни НПОта , колко е нормално и хубаво да си ЛГБТИ не ми се струва ок, както и "осинвяването " от такива двойки ,

3евзек

Е да де, ама обстрелвяането не идва от страна на Хари Потър или от рекламите на Кока-кола. Децата на 12 вече не са малки. Някои вече се тъпчат като зайци, поне половината са наясно с половата си ориентация, включително обратните. Сексуалната култура не е само за нормални. Ако не му кажеш, че и в дупцето се лови СПИН, тогава за какво опазване на правата иде реч? А ако ги отделиш да им я разясняваш отделно, тогава пък съвсем. Но нищо де, това са хипотези. Времето ще покаже кой ще изпедерастее повече :D

А верно ли не идва ? Пък и те са споменати хипотетично от "правозащитници " :) Децата на 12 не просто са малки ами са и в най-деликатнтният период от съзряването си , тогава са най-податливи към внушения и най-склонни да експериментират, Сексуалната култура е за всички , агитацията на ЛГБТ не е . ..едното образова , другото пропгандира някакви идеи . А и това с гейовете е по-малкото зло , защото после идват трансджендърите а там нещата вече са страшни ,

Като каза Хари Потър , се сетих как Роуинг бе анатемосна от вси ЛГБТ идиоти по света , защото се застъпи за Мария Форстатър , която бе уволнена защото твърдяла , че " само жените менструират" ..и така за едн ден от любимка стана враг номер 1 на ЛГБТ селищната система :) И ти искаш тая чума да се разпростре над децата ? !

"Малки били, склонни да опитват... " - ахам , има един период в развитието - пуберт се нарича "Ти, когато беше 6-и клас, опита ли?" - ми цомбех "женки" от 7ми клас някъде , Тамън две имам , научават "лошотиите" както ги научавахме и ние - от улицата , Но ти пак правиш волно или неволно грешката да объркваш сексуланото образование с про -ЛГБТ пропагндата , която се опитват да наложат още от ранна детска възраст , Хомосексуланите са отклонение от нормата , което не ги прави по-малко хора разбира , но не са и нещо зарди , което да имат "прайд "и да се счтат за по-нормални от нормалните , А и както казах ...след тях винаги идват трансджендърите , където историята вече е с психиатърски привкус ,

3евзек

Точно баш в шести клас ще тръгнеш по акъла на някой шарен смешник, който е тръгнал да прави пропаганда. Щом хлопне вратата, ще го скъсат от подигравки зад гърба му. Както и всеки тръгнал да опитва. А тръгне ли да опитва... не е от пропагандата. От приятели е, а борбата с пропагандата е за пред простолюдието, че иначе ще вземе властта да се изплъзне изневиделица на изборите напролет по ред доста по-значими причини.

Никой НЕ ГИ Е ЗАБРАНИЛ. Само " популяризирането сред НЕПЪЛНОЛЕТНИ / ТОЕСТ В УЧИЛИЩАТА/ Е ЗАБРАНЕНО!!! БРАВО НА УНГАРЦИТЕ!!

Кой с кого си е лична работа. Не само децата и нас не ни интересува. Колкото до орбан...грам не ми пука за него. Но алтернативните прекаляват.

Kenn1111

Браво на унгарците а за смешните предположения кви филми ще бъдат забранени за деца и те сега са за над 12 годишни.

След като за филмите няма особена разлика дали ще са забранени до 12 или до 18, тогава какъв е проблемът да останат до 12?

Пореден тъпанарски , безмислен закон от тъпия популист орбан! Голем праз, че щело да има надпис забранено до 18 на сериала Приятели! Унгарският жизнен стандарт пада все повече, Чехия например ги изпревариха отвсякъде! Набоде половин Унгария с ваксина китайско менте, сега се и наяжда с кредити от китай, където ще се плащат от следващитя поколения и то с лихвите! Всички популисти са еднакви! И по-смешни от тях са само тъпаците, където им вързват!

Точно от Китай е взел пример - там е забраняват дори детски книжки като Мечо Пух - защото това е прякора на дугаря Си.

Майор, ти да не си станал междувременно Майорка?

нито Майор, нито Майорка - обикновен педерас е

НЯМА ДА ИМА НИКАКВА ЗАБРАНА ЗА " ПРИЯТЕЛИ" И ДРУГИТЕ!!!! ТОВА СА САМО ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ НА НПО- тата с цел да плашим хората колко е лошо да НЕ си пед.е.рито!!

И сега няма да издадат книжката "Приключенията на малкия педерасчо"?

Сега съвсем я загазиха. Забраненият плод е най-сладък.

И какво ще правят сега децата като не знаят за приключенията на хомосексуалистите?

Ще наваксват в училищните тоалетни. Също както със забраненото пушене у нас преди години.

Ще стават тъпи и ограничени като теб. Ура!

Поклон господин Орбан!

е доста по различен от това което ДИРНИЦИТЕ ни представят в контекста,ето защо сме на майната си по свобода на словото

Добреееее. Ама трябва да забраните и интернета, защото е пълен с порно сайтове. Забранете и екшън филмите, че има насилие и децата като ги гледат стават убийци.

Прожекции на Хари Потър само с лична карта че си над 18. Хахахаха искам да го видя това в действие, баси майтапа

а ние кога ще приемем някакъв закон забраняващ педерасията която напоследък се шири по наще ширини че даже и пропангадират насред софията,това не трябва въобще да бъде толерирано а смазвано,ама нали сме жалка колонийка подмазваща се на вече извратената сащисана демокрация,някога мечтаехме за тая демокрация а се оказахме една излъгана колония която е задължена само да плаща и възприема пошлостта

Ти стана ли педераст от ширещата се педерастия, или по-скоро ти действа като антиреклама. А защо се мислиш за нещо повече от останалите?

за вазелин че оня иде

3евзек

Какъв искаш да ти купя?

3евзек

В аптеката съм и продавачката също пита. Или няма смисъл, защото вече е късно?