Путин покани литовците да отидат да живеят в Русия

Руският президент от вчера е Калининградска област, където ще чества празника на руския военноморски флот. За литовците той каза: Да идват при нас.

Обратно в новината

Коментари - Путин покани литовците да отидат да живеят в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Литва, Латвия и Естония са про-европейски настроени, Путин кво се опитва да ги заробва? Диктатор.

И литовците като хукнат към Русия - никой не може да ги спре.....

цитат: "The Independent. Държавите с най-лоши отношение със съседите си са Украйна, Сирия, Русия, КНДР, Ливан и Азербайджан. " Украйна е поставена в положение да мрази съседа защото е нападната.Украинците са доказали и през последните 25 години, и в по - страта си история че не са народ на омразата. /Извадих този цитат за да изпреваря руските пропагандатори/

Кой украинци- западните са народ на омразата- да. Защо лъжеш ? Бандеровците- през втората световна война са били много жестоки към народа си и към руснаците, като нас - фашисти, а после - ура ура с победилата Русия

Питеф първо да покани щерките си, поне да прекарат почивка в клоаката на тайгата

А ти иди на май....... !

Кавал ,на моя началник жена му е литовка и няма разлика с руските коври дори е католичка!

Ей се га ще се втурнат литовците към Путинландия! Идат, тичат! Че там е Раят на Земята, аххааа.

агентита от България! Стига са се кичили с български достойни имена и да отчитат някаква дейност тук! Да ги изпраща в отпуск в Украйна, че там ги чакат с нетърпение и подаръци.

Съгласен. Но тогава и обонго да прибере своите - пък току-виж сме се оправили!? Е...ще трябва пак да ходим на избори за ново НС и за президент, но ще го преживеем...

има стотици хиляди българи и милиони руснаци! ЗАЩО ЛИ?

Ако Путин покани нашите русофили всички без изключение ще се престорят на глухи ....

имаше поне един булгаристански политик, който да е поне на 5% от нивото на Путин, ще му сваля шапка и ще гласувам за него, но уви! Такова чудо още не се е появило!

Няма държава с името "булгаристан". Тези, които наричат така собственото си отечество са путинари или как там се казват изпитващите противоестествена любов към Путик..

А може и да си свалиш потурките и да си турнеш и Вазелин, ако искаш....

а ким покани пияндурниците от сибир да да работят от 5 сутринта. на кой му дреме какво е казал един дребен негодяй избил повече хора отколкото може да преброи.

поради что кани литовци в Русия. Да кани руските литовци - разбирам, ама и те не искат, не искат Русия, искат ЗАПАДА. Ама много гаден този запад според тролчетата-русофилчета-българофобчета. Гаден, гаден, ама всичко натам бяга дори с риска за живота си.

И ти обичаш запада , ама нема кой да ти даде толкова ПАРИЧКИ та да живееш там.!.};-))))

Ты любиш россия, ама няма да отидеш там да живееш защото не си чак толкоз луд.........

А ти иди на май....... !

Силните и велики хора като Путин например, историята винаги ще помни. Това е доказано във времето. Каквито и да ги наричат анонимните мишоци - джуджета, деспоти, неуравновесени и прочее. Някой помни ли и споменава ли вече едно смешно човече с лишей на главата и мъжле на жена си? Или един едър пияница, който залиташе при височайши посещения в Кремъл? За миг само затворете очи и си представете - Путин и ..........Роската. Каква космическа бездна. А?

вождове са велики когато са на власт и заклеймявани след това! И с тоя няма да е по-различно. При това съвсем основателно - защото пак противопостави народа си на целия останал свят...

Хората и историята и Калигула помнят и Сталин, че и Хитлер, (а и други негодяй) но нито един не се помни с добро. Такава ще е съдбата и на сегашния кремълски сатрап.

big_uncle@dir.bg

По твоята логика и нито един американски президент не е запомнен с добро - особено Х. Труман и Обонго. Нашите не смея и да ги коментирам, те са си направо формена трагедия!

От какво Русия може да вземе жизненонобходимата и валута. ОТ три неща: въглеродни емисии; приемане на промишлени и всякакви отпадъци на своя територия и от беажанци. Мисля че вече до там са стигнали. Ще започнат тези неща да `търгуват`.Спомняте ли си как Чаушеску продаваше евреи? И тук ще се случи,само бе наобратно. Напълно са способни да търгуват хора за пари!

Това за търговията с хора те, русите са наследили от дедите си, варягите. Основния им бизнес е била търговията с роби, който са набавяли от скитските племена, поради това наричани славяни т.е. роби...

Калининград е ексклав на Русия. Вие кво тъпи ли сте?

Кьонигсберг!

Това са хаотични движения.Размахмане безпомощно на ръце: ту кани балтиици,ту Арктика окупира, ту бриксове и гърции спасява ... Паника.Путиновата държава е в паника.И с такива ръкомахания в празното пространство се опитва да убеди себе си и света че още мърда.Явно краят е близо.

и сега заради него българите не могат да отидат в Арктика, нали ? нали ? тц тц

jizast

Злото джудже пак се е изцепело. Приказва си глупости и поклониците му изпадат в див възторг.

Джижджето се е накълвало с одеколон :))) Да видим колко глупаци ще си зарежат родината и ЕС за да идат в Сибир :))

Форумът на ДИР е окупиран от два-три козяшки трола на заплата към американската фондация "Америка за съсипване на България".

Другарю Путин, хайде се оправи първо с наплива на бежанци от Германия, Франция, Англия, Швейцария, скандинавските страни и САЩ, пък тогава кани и от бившите, да се върнат да живеят у вас. Да не пропуснеш, уважаеми и българските си почитатели! Лек ден.

Хах присмяла се овцата на козата, че и се гледа гъза ! Колко беше населението на русия по време на комунизма и колко е сега ??

Колко е било?

Тогава 160 000 000 Сега 145 000 000.

Товариш Путин ела вземи нащи седерасти и герберасти! Нема ли работа в Сибир?

... много по подходящо би било да си прибере путинофилите ... да му се радват отблизо и да му доказват вярност на място...))))))

Не бе ще приберем теб и останалите гъзолизци на жидовски задници да добивате дървесина в Коми за България. Или в Коми или в Белене на прасетата - избери си сам тъп соросоиден трол!

Ами ако върнем телените мражи и желязната завеса може и да спрем преселването на маса народ от по-бедните към по-боготите страни. Специално за Литва за намаляването на населението има значение и липсата на сигурност пораждана от "големия съсед".

Ако те вземе насериозно човек ще рече се са избягали 2/3 от населението от страх? И какво им се е случило от 25г. насам от големия съсед? Смях и съжаление.

По скоро обратното ... Справка : "Доналд Кук"

А ти ходил ли си до Тракай (Тракия ?) - недалеч от Вилня ?

Великият литовски княз Гедиминас и неговият род през 13-15 век са управлявали Литва и Полша. Тогава Литва е била 7-8 пъти по-голяма от днешна Дунавска България. :)

Тя и Б-я е била 7-8 пъти от днешната.

Цитат: "The doctrine, which covers naval, merchant marine and scientific maritime issues, also adds the Antarctic as a region of strategic interest for Russia."

Някой по-долу пита защо не покани циганите.Ами те и циганите не искат в тази държава да ходят.И циганите!

Да не си циганит та да знаеш? Сигурно си поне барон че да говориш за повече цигани.

Няма нужда от нови технологии.Как се влиза и как се излиза през Проливите?Кой контролира Проливите?Ако го пуснат да влезе,дали ще го пуснат да излезе?Я погледни как са подредени НАТО държавите в зоната-Турция, Гърция, България, Румъния.

Преди 700 години, търновчанинът от родът Цамблак , изпратен от Цариградският патриарх на политическа мисия, извежда Московското княжество като водещо и обединително на Великото Литовско княжество, Новгородското и Киевското. Свети Киприян Болгарин е Първият Митрополит Московски, Киевски, Новгородски, Литовски и на цяла Русия. Т.е. Първият Руски патриарх. Защото, тогава отделни княжества се обединяват и стават Царство. Докато Путин се държи като поредният Дмитрий Донски с литовците, то в България се правят турски мазни борби в Търговище с държавен българо-турски ансамбъл.

литовците са руските македонци - ни се водят, ни се карат. А Вова ги пързаля лееееко леко.

... литовци, латвийци, естонци ... нямат нищо общо с рашките... по-близо са до германските народи... живеят и мислят по различен начин от рашките... много по-интелигентни и дисциплинирани са...

Pendel ! Какви германци са бе ,келеш ? Все едно е да кажеш,че македонците не са българи,а сърби или помаците-турци ! Просто това са покрайнини на големи държави с доста неграмотно и бедно население ! Поради безхаберието на властите биват допуснати легално или не западни католически и особено протестантски мисионери които промиват мозъците на хората докато станат слуги и дори жертвайки всичко за някаква измислена религия от пастори-шмекери ! Единственят президент-католик в историята на САЩ бе Президента Кенеди, и те го убиха !

Как ги гаври, хем им со4и докога ще плащат на банкерите заради гърците от ивропейска "солидарност" докато измрат и последните останали живи по слу4айност.

Путин бъзика литовците. Той много добре знае, че Литва е нищожна държавица и е зависима от Русия.

и другите две джуджета се мислят за фактори! Двата танка си ги менкат по паради, за да изглеждат много добре въоръжени. /watch?v=oINwD6hOyTE Страшни са!

ОбъркАл си се момче! Не народа, управниците им подиграваме, както и нашите! (на които им лижеш задника денонощно)

Преписвач! И Сталин ги покани по-рано, а този само преписва! Оценка: лош (1) за преписване

газ пикаят.....Бу Хахахахахахахах

Джиджето първо да покани - те милиона руснаци ,които живеят в САЩ да се върнат в кочинката му....ама и те ще го послушат, колкото литовците :))

Ако Путин покани нашите русофили да живеят в Россия до един ще се престорят на глухи....що ли е така :))

ВМФ на РФ показа днес и "черната дупка". Такива подводници ще служат в Черно море.

Малиии страхххх... :)))) Ного на истрах ши знаиш .Щом ще са в Черно море,знаем им цаката на съветските подводници ,доста от тях лежат по дъното в наши териториални води!Българските мини не знаят пощада ...

Напълно основателен е страхът...

Викаш нашия върховен ще устрои поредната клоунада и ще я лови с голи ръце...

А това си е руска традиция..ха..ха Подводницата Кукс,Армата,Ладата,..ха.ха

На същия този празник руските ВМФ отново се изложиха!! Кораб не могъл да изстреля ракета!! Путин започнал да си хапе устните. Поредна руска излагация.

АКЪЛ МАЙ НЯМА ДА ИМАШ ТОВА НЕ ВОДА ДА ТИ НАЛЕЯ - ПРОДЪЛЖАВАЙ С ПОМИЯТА ТИ ДРУГО И НЕ ЗАСЛУЖАВАШ

ракета?Важното е, че не е потънал. А иначе Рогозин, фамозният ресорен вицепремиер кой знае колко рушвет е взел, какви вили има. Като Шувалов - другият вицепремиер с имот в Лондон за 20 милиона долара

За руските ракети не се притеснявайте, те имат достатъчно кораби с повече от достатъчен брой ракети. Пре необходимост от изстрелване и половината да литнат, пак ще са достътъчни.

ами няма ги братята американци да я изтрелят те , както направиха на нашия полигон тука ...

ха ха ха, тоя съвсем е изперкал!! Настигна Хитлер по тъпотия!!

Путин пелее ресурса на руснаците безотговорно и дрънка оръжия,ненужни и контролирани от САЩ и НАТО!Като магаре е тръгнал по пътя на Ципрас и няма да се изненадам,ако и той не започне да се изтегля от чуждите територии и да продава разни анклави и цели губернии,като гърците!

Моята агенция вчера го измери 200 %. Не знам вие откъде я взехте тази цифра 105%, колега?

а бе урунгел ми какво търсиш на форума и менно на на тази теме като не ти харесва путин МИ МАЩАИСЯ ИДИ ПИИ ! ИЛИ И ЖЕНА НЯМАШ - А КОЯ ЩЕ ТАЯ ПЪСТЪРВА ДА ТЕ ЪРПИ ДЕНОЩНО ПРЕД ЛАП ТОПА

Аз съм мъж мечта за всяка рускиня....ха..ха..ха Имам долари и друго.......ха..ха

КАКВА МЕЧКА МОЖЕШ ДА БЪДЕШ ДЕ КАТО ЯДЕШ ПОМИЯ ОТ ХАМЕРЛЪКА