Пълна бойна готовност на войските в руския изток

Руският върховен главнокомандващ Владимир Путин реши да бъде извършена внезапна проверка на бойната готовност на състав на войските на Източния военен окръг.

Обратно в новината

Коментари - Пълна бойна готовност на войските в руския изток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сега да видим какъв ще е "отговора" на Корейската Народнодемократическа република!:)

ще им отпусне повече трева за ядене

Ама скоро като ни праснат бомбите ще се чудите кой кого ще спасява

остров Сахалин, а това е руският запад! Или источна Украйна

Кой ги заплашва? Търсят война или какво?

на шизофрения го избива! От всякъде врагове му се виждат! Ноооо, каквото си посял, това ще жънеш..

Дано нещо в тези гадове се обърне и се научат да уважават живота повече от влиянието си, и да се научат да работят с другите държави като с партньори а не като със слуги и роби длъжни да се съобразяват с техните империалистични прищявки.

Само на полигона в Ново Село американсклата армия за първата половина на годината е провела над 70 учения. А те дори не са американска територия, а българска. Или поне така ми се иска все още да е, че като видях американските конгресменчета как погнаха нашите политици за южен поток, то вече нямама нищо общо със суверенна страна. Та какво искаш? Да забраниш на руснаците да обучават армията си на собствена територия? Или да пуснат американците да правят това на руска територия?

евангелието наобратно! Става въпрос за руските войски в Украйна!

руснаците вкараха в Украйна няколко хиляди войници и стотици танкове!

Пълна бойна готовност на войските в руския изток? Японците да не би да са решили да си вземат японския остров Сахалин, окупиран от Сталин през 1945? Или пък няколкото милиарда Китайци да са решили да населят обезлюдения далечен "руски" изток, щото Китай се пука по шевовете?

Хей Путин, стига сте харчили пари за учения, мятайте ги тези шибани украинци и европейци и хамериканци, че ми писна от тяхната зараза!!!!!!

Ходи в Украйна на фронта бе бляд! А и като не ти харесва Европа и Европейския Съюз- МАРШ ОБРАТНО в Русия, от където си дошъл бе дурак!

Мдаам, преди месец два подписаха газов договор с Китай и айде учения. Сигурно за да подпечатат разните клаузи.

Ако знаете към 3 сутринта снощи какви морзови азбуки - радио обмени имаше (Варна)- не можеше да се спи. Това преди 20 години го бях чувал, снощи отново- чува се радио обмена без радио, не знам руснаците на колко вата излъчват но малко остана да взема лист хартия и да почна да записвам... радио обмена!

След толкова мирни усилия, тъпоглавците не разбраха, че посягат към руския суверинитет в Украйна. Явно мирните и дипломатически усилия не спират тъпоглавците да си играят на санкции. Не схващат, че Русия е по силната и тя е тази, която може да санкционира, но с цената на всичко възможно пази мира. Не е зле да помислят и върху изявленията си за така наречения украински суверинитет. С това правят опит да се намесват във вътрешните работи на суверенна Русия и го знаят много добре. Та нека не очакват от Русия мрънкане и пелтечене. Заради техните безмозъчни изяви, може и цяла украйна да стане руска, а те да си идат с подвити опашки в необезпокояваните си от никого държави. Слушах Бонго да заплашва някакви, дето заплашвали нац. сигурност на САЩ. Къде са, бе? Сащ са тия, дето са нарушили националната сигурност и суверинитет на стотици държави, а сега строяват войски под Москва. Ама и Хитлер беше така, и Наполеон също. Само че и двамата ги постигна гнусен край, нали?

Който на теб СССР измени - той на Великата Правда изменя.... Не ставай като този придворен поет!

от месец в БГ то се правят учения на НАТО или на САЩ няма кой да каже. Обаче вечер над пловдивско и старазагорско е вихрушка от самольоти.

български най после! Явно не ви се отдават чуждите езици, но поне не се излагайте като го демонстрирате!

За пърив път руснаците живеят толкова добре. За първи път руснак може да си купи жилище свободно без ограничения. З апърви път може да отиде без проблеми да живее в чужбина и там да си купи имот. За първи път може да прави почти всичко каквото си иска. Нито по царско нито по болшевишко врем еруснака можеше да прави всичко това. Е всяка страни си има проблеми и социални и демогравски но едва ли те ще заменят сегашното си положение за неизвестноста която западния свят им предлага така наречената ДЕМОКРАЦИЯ.

Интерсно ми е ти какви руснаци познаваш, защото тези които аз познавам казват точно обратното..... Ако става дума з априближени на путинката или такива във властта, то тогава по тази логика и България е супер..... Само дето не е. Та.....?!

от простаци. ако има да кажеш нещо умно, кажи го, ако ли не, се скрий някъде.

Аз познавам Чико от порто рико и на него хич не му е добре в Америка. Но ти твърдиш, че там се живее добре. Познаваш Рокфелер ли?

Империалистическия запад от край време се стреми да унищожи Русия и тихомълком затягаше обръча около нея, но руснаците все пак навреме се усетиха и взеха мерки. За това запада е бесен, че преждевременно беше разкрит. Запада ще се самоунищожи от вътрешните си противоречия и от липсата на колонии, които да изсмуква. Защото инвестициите са точно това, колониализиране на държавите в които се инвестира. За това насаждат колосалната икономическа глупост, че евтината работна ръка било добро нещо. Не е така, евтината работна ръка само увеличава печалбите на колонизаторите и унищожава икономиката на колонизираните държави..

Да живее руския империализъм - най прогресивния и хуманния в света!

А китайците си чакат.... и си чакат... Те поне са древна държава, знаят ги тия работи...

трябва да обявят ГЛАДНА ГОТОВНОСТ!

питай статистиката колко само на черноморието има изкупени жилища и друга недвижима собственост от руснаците? А Гърция, а Кипър, а по другите места колко още има. Те не са като нас да си унищожат всичко и да остане една гола земя.

изнасят всичко навън? Дъщерята на Путин в Холандия, на Лавров в Америка........

Ако не бях видял Путин как на пресконференция отрече, че има руски войски в Крим, докато зелените човечета се размножаваха с всеки изминал ден, ножеше и да се замисля дали Кремъл е говори истината за ситуацията. За съжаление последваха много други изявления, които твърдяха обратното на фактите. Оказа се, че едно от основните оръжия, които използва Кремъл е измамата.

Абе защо по нета всичко свързано с Външна Монголия или Outer Mongolia е недостъпно в момента? Това е ключов момент от териториалните пртенции на Китай . А това, че в момента не се виждат означава само едно - руската цензура на WWW в България чрез ченгеджийски мурафети :)

ООпс вече ОК!

основния трафик минава през Германия отива до Сащ и след това ако Сащ те пусне пробвай куба да видиш как САЩ не тепуска по нета за там

Русия трябва незабавно да спре доставките на газ, нефт, суровини за промешлиността на страните, които са обединени на основата на омразата към нея. Не може Западът да се гаври и да си оправя положението с цената на унижението на славяните. Такъв модел капитализъм, при който светът ще бъде на косъм от ядрена война, не ни устройва. Хората не се раждат, за да бъдат човекоединици, подготвяни за екстремни ситуации. Евреите от Уолстрийт трябва да получат урок по толерантност, макар че говеда като тях надали ще разберат това.

Споко, има и по-лоши варианти. Да почнат да ги продават за злато, а това може да зарази и шейховете.

Избихте хората ,сега ще им палите свещи.Безбожници такива.

Виж си голия БГ задник! Руснаците не ги мисли!

За Русия като страна не е голям проблем да отнесе EU от картата в краен случаи или да превземе за 24 часа Украина не това е главната цел!!!

Китай е истинската заплаха за Русия и за това Путин проверява бойната готовност на армията в Далечния изток.След войната СССР заграби много китайски територии и рано или късно жълтите ще искат да си ги върнат.Това е причината за щедрото подпомагане на китайската икономика от страна на САЩ.Същото американците направиха с Германия и СССР преди войната и те се нахвърлиха една срещу друга.Путин е прав да се страхува от Китай.

Повече от половината китайци смятат че ще воюват с япония и почти всички сочат Русия като важен партньор и потенциален съюзник...

Първо, не подценявайте руската пропаганда - не случайно се появи в нашите рашистки медии това изследване за китайско-руските нагласи...... Второ. Не подценявайте хилядолетната китайска политика! Щом им е изгодно - ще се съюзят с Япония защото им е взаимно-изгодно, пъл след като вземат от руснаците това, което и едните и другите искат могат и да се сбият Китайци-Японци или да се разберат.

Запада не се кахъри, че Москва е по стъпките на този или онзи... Проблемът им е че не върви в стъпките на вожда Баракунга от племето обамунга...

Да се обвинява Русия в свръх-милитаризъм на фона на НАТО е меко казано: гавра... Русия има по-малък военен бюджет дори от този на Франция и е 14 пъти по-малък от този на сащ. Все едно някой мъртво пиян сащнак се клати над 14тото си изпито уиски... Влиза руснак изпива една водка и сащнака с презрение коментира: Ама че пияница...

Я бягай от тук, простакеша такава.Путин е велик! Имате още много цаца да ядете, за да постигните това което е постигнал той.Завиждайте тихо.

Да живее дир.бг- отличникът в цензурата! Ха да видим колко поста ще ми изтриете!

1/6 от обитаемата суша и военна мощ да я защитаваш от крадливи западни боклуци.

Путлер успешно играе на руска рулетка.Остава му един последен опит-ДА СЕ ГРЪМНЕ!..ХА..ХА

Дъртите лафове май ще се окажат ВЕРНИ.....е то и в библията е казано за идването на жълтата раса, важно е от къде ще минат!

Как с кого с поднебесната империя!!!

Ха,ха дребното фюрерче от кремъл съвсем откачи. Активира войски в източен военен окръг, бе с кого ще воюва на Изток. Европа и Украйна не са ли на Запад от юдеохазарите?

Интересно - на бъдещата китайско-украинска граница китайците дали ще искат в украинския Крим да се запази китайския език на местното население?

С тия дърти лафове може само да седнеш на "дедовия"

Не вярваш, че както я е подкарал оня от Кремъл, след време чаша чай в Москва (или каквото е останало от нея) ще струва 10 юана :)))))))))))

Абе какво ще ми хвалите държава където масово имат външни кенефи и за да им е топло пият антифриз и кичат стените с килими вместо да ги застилат на земята.

Не става въпрос за хвалене..по това американците никой неможе да ги стигне. Става въпрос, че при всяко помръдване на руски войник запада се насира от страх.

Затова ли женския полов орган се страхува Украйна да не влезне в НАТО..ха..ха

Пак идва времето с един кашон рубли да се купува един долар..ха..ха.Путлер нищо не може да предложи на гладния руски народ освен дрънкането на оръжие и мания за величие подобно на македонците..ха..ха Идва октомври и Аврора пак ще гръмне и ще помете руските олигарси ..ха..ха Когато един диктатор е пред път без изход за да държи народа в подчинение издига военната доктрина .

много прост народ. добре работят западните "информационни агенции". щом наще прости багларе са моделирали както си му е редът...

Другаря Путин е голяма работа! Той ще влезе в историята като "гения" предизвикал третата световна, но ядрена война! Жалкото е ,че никой няма да го споменава, щото вече няма да има история, няма да има и негови паметници!

война на два фронта, също както Хитлер, но за разлика от Шикългрубер е един прост милиционер и няма неговия генералитет . Да не говорим за това, че германската икономика беше , поне първите три години от войната, тотално доминираща в Европа, за разлика от руската икономика сега. Путлер проспа 15 години, през които можеше да развие страната си , в това число и военния си потенциал.

EЙЧ

А ти знаеш ли в какво състояние завари Путин икономикат?..беше по-зле от украина, а сега сред пирвите 7

Бе, те вестниците и на първо място могат на я сложат! На теория едно, на практика друго, а в действителност .......? Ти да си видял руска стока у нас, освен нощни гърнета - София, срещу зала универсиада!

По БВП (нефт и газ) на 5-то място! По БВП от икономиката на 119-то (България - на 54-то), СССР на 18-то! Това е Путин - икономика от 18-то на 119-то! Да е жив и здрав, има още 100 места надолу!

Кви два фронта бе? Китайците ще изметат Сибир от путинозаврите с обикновени метли!

Интересно шотланците искат независимост и положението е мирно,а в Украйна не може?

току що съобщиха за новосформираната Глазгоуска народна република. Утре се чака основаването и на Единбургската народна република - пусни новините на ББС , но на английски

Major Payne

Да! И премиерите им отново са московчани. В близките дни се очакват и там заблудени парашутисти от N-ската руска десантна дивизия...

аз сам и за новобалгаря -около реката волга,да се провазгласи за самостоятелна и да се управлява от софя!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Докато се чешат в Европа в Азия джихадистите набират сила и след 15 годинки Европа ще е заплашена от тези фанатици така както не е била при Сюлейман.

Е голема новина, мани мани! Все едно до сега не бяха, ама поне сега е официално!

сещам се с възхита за едно стихотворение. Ах летете ескадрони.......

От толкова много бойни готовности,да не ги хванат неподготвени накрая!

КАЗАХ ВИ ПРЕДИ ВРЕМЕ,ЧЕ ТОВА МАЛКО ЧОВЕЧЕ С ИМПЕРСКИ АМБИЦИИ,ЩЕ ПРЕДИЗВИКА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА.ТОВА Е ХИТЛЕР НА 21 ВЕК!!!ДАНО ГОСПОД, НЕ МУ ПОЗВОЛИ!!!

фактите показва, че други са с имперски амбиции и си правят каквото им скимне из цял свят само и само да изсмукват ресурсите му. Ама в последните години Русия почна да им слага пръти в колелата, това е проблемът на О'бонго, че най-накрая срещна опозиция и затова се върти около Украйна-хем да отслаби тази опозиция, хем да набарат хамериканските корпорации шистовия газ на Украйна и да изместят Русия като снабдител на Европа. Тогава, какво ще стане: още по-голямо лизане на ЕС на американския г.з - туй е мечтата О'бонгова.

Краят на Путкин ще бъде ,като на Хитлер, те са еднакви убийци...

EЙЧ

Не Хитлер я започна, а Англия и Франция като обявиха война на Германия. Сега е сходно, ЕС и САЩ ще обявят война или направо ще нападнат,... а изхода ще е същия като през 45-та.

ЕЙЧ,много си назад с материала.През ВСВ СССР воюваше с Германия,а САЩ,Великобритания,Франция му бяха съюзници. И се спаси на магия,едва издрапа. Сега ,ако има такава война Русия ще е срещу изброените сили плюс Германия,Япония,Канада,Австралия. т.е срещу цялата световна икономическа и военна мощ.Резултатът какъв ще е???. А,за Китай. Не се надявай да е с Русия. Хитрите азиатци ще гледат отстрани двубоя и който го загуби ще бъде заменен от тях.