Коментари - Путин изтегля руските войски от границата с Украйна | Днес.dir.bg

Путин изтегля руските войски от границата с Украйна

Владимир Путин е наредил на руските войски да се оттеглят в постоянните си бази след военните учения в Ростовска област близо до границата с Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Путин изтегля руските войски от границата с Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Стар бандеровец е на смъртно легло, около него стоят роднините, за да чуят последните напътствия: - пазете Путин, казал той, ненависта към него е единственото нещо, което обединява Украйна. хе-хе

повечко пот в учението на никого не е навредило

УТОЧНИ САМ ЗА СЕБЕ СИ КАКВО НЯМАШ! НО ЯВНО ИМАШ ЛИПСИ!

Нали нямаше руски войски там?

Дали ще ми отговори някой на въпрос? Защо, когато толкова много новини има в България, а и проблеми също, 4!!! пъти повече коментари има в форума за русия? И отгоре на всичко изглежда, че не БЪЛГАРИ коментират, а руснаци. Не вярвам, че българи така мразят родината си и така пламенно обичат русия...

Разбира се ,че болшинство от коментарите се пишат от руснаци и така се създава впечетление за масова русофилия сред българите.Тези отвратителни ,нагли и безпардонни руснаци са плъзнали като хлебарки по целия свят .

Хахах единствено вие малките лапета сте промити русофоби. Не на всички така успешно е повлияла американската пропагандна машина.

Зъл дух вече съвсем изтрещя. Знаем, че е западноевропейски хрантутник.Сега се изписва и на латиница, но това не пречи да бъде разпознат по голословната му простотия.

Бъди сигурен, че Путин може да стигне не само до Берлин, но и до Париж.Предците му са годоказали.Но ще го направи само, ако някой поиска да влезе в Москва.Иначе няма да си мръдне нищо, за да бомбардира ИДИЛ, МИНДИЛ или каквото и да било.Да атакува територии далеч от собствените не е част от руската стратегия през 20 век.

Не само през 20в. Русия никога не е атакувала територии далеч от територията си. Империята и е създадена с постепенно завладяване на съседните територии във всички посоки. Както и Китай между другото.

Руските гниди се изтеглят, щото ако Шутя продължи с простотиите-скоро руските гниди ще мрат от глад!!Ядрените ракети и нафтата не стават за плюскане!! Руските кратуни са ясни, но най-са противните българските кучки

пръц -пръц пръц

Ооо гнидата си ти! Щели да мрат от глад... голям смях! Простотиите други ги правят и беше крайно време някой да им каже стоп, стига толкова, до тук! Ама то страшното тепърва предстои ...друга песен ще запеете скоро (както винаги)

Какво толкова има в тази новина? Идва зима, войската няма да зимува ва полето; обстановката се поуспокои временно, затова може и да се направи един политически жест на добронамереност. Всичко си е в реда на нещата. Естествено, ако обстановката отново стане критична, което е възможно по време на изборите в Донбас, военните части могат отново да бъдат въртнати по границата.

Оттеглянето на руските войски съвпада с оставката на военния министър на Украйна Гелетей. Той остави украинската армия е в пълен безпорядък. Батальоните на радикалите понесоха огромни загуби. А някои остатъци, като бандеровския батальон Карпати, въобще избягаха от бойното поле и се върнаха в Западна Украйна, да си ближат раните. Опълченците напълно контролират положението в Донбас и миротворческата мисия на руските бойци вече не е необходима. А Гелетей от два дни се крие във военното министерство и не може да излезе. От вън го чакат озверени радикали и една кофа за боклук ...

обезверели са единствено руските фанатици и предатели на българите се вижда!

Що така бе миме, ааа така де путинке.... Нали и до Берлин можеше да стигнеш, к'о стана?! Айде наоборот и обратно в блядистан, че времето си лети и с тези санкции ще си е майката ако продължат още малко....

Няма значение, че един цървул не разбра за какво статия. Важно ,че се изходи по въпроса

Путин се е уплашил от военната стратегия на Плевнелиев и Шаламанов против Русия и оттеглил войските.

Руският посланик е присъствал на авиошоуто на българските ВВС в София и се е уплашил! Докладвал е на Путин по телефона!

Путин изтегля руските войски от границата с Украйна с думите: "I'll be back!"

императора на империята на злото дано е по-алчен отколкото славолюбив

Интересно коментарите под тази статия са на порядък повече от тези под другите. Изглежда доста хора разбират, че в Украйна не е някакъв малък регионален конфликт а междуцивилизационен. Между славянството и англосаксонската цижилизация, между православието и протестантите

всъщност на протестна мрежа сега и се плаща за антируска порапганда,затова има винаги толкова постове под теми за русия......

Това не е ли елемент от същата война

Конфликта е между славяните в лицето на Украйна и мюсюлманите в лицето на рязаните руснаци от Кавказ. Украинците са православни повече от колкото жителите на Русия, от които голяма част не са!! И къде са тия протестанти бе?? Наистина си тъпо копеле!!

какъв конфликт има между славянството и англосаксонската цивилизация бе? ела ги виж, колко славянки са се изпоженили за англосаксонци, а воините на путин влизат в бои с "аллах акбар" на уста!

Конфликта наистина е цивилизационен - между нормалните, демократични страни с висок жизнен стандарт (май им викаме нормални) и между азиатските олигархии, управлявани от комунистически престъпници. май не е случайно, че най-скапаните държави в Европа са православни, как мислиш? А що се отнася до славяните - те са родени за роби, за нищо друго.

... вярна е констатацията, че конфликта е междуцивилизационен - това е конфликт, между тази част от човечеството, която след столетия вражди и войни днес търси начини проблемите между народите да бъдат решавани с преговори, след столетия разделение между хората- днес търси обединение, руши граници и прегради... и Рассия...по точно между порасналото Човечество и недоразвитите руснаци....

Путлер е като Садам Хюсеин нападнал Кувейт.Путрел разбра че в Донецк и Славянск има огромни количества газ водещи до пълна независимост на Украйна и източна Европа и нападна Украйна но не официално .Ако беше официално НАТО сега да са марширували ден победа над руския фашизъм в Москва.

ЧИСТА ХАМЕРСКА ПОМИЯ ОТ БЕГЕЕЦА !! МРЪСНАТА СГАН СЕ ПИШЕ ЗА БЪЛГАРИН ОЩЕ !!! А СИКТИР БЕ КАРАКАФА

1$=50 рубли...ха..ха Яд ли те е ?

хахахахахаа ега.и смешника дето си....хахахахахахахах

колко жалка картинка е протестна мрежичка. как им вярваха хората и колко много бяха,а сега......

и свободa: НAТО зaпочвa нaкaзaтелнa процедурa срещу Бългaрия.

Троянските катъри трябва системно да се налагат по гърбината, щот от блага дума не разбират.

aрмия нa светa! Спрялa Нaполеон, Хитлер, Япония. Никой не може дa се шефувa с нaрод, с тaкaвa ярмия.

света, дала най-много жертви (военни и цивилно население) и допуснала най-много разрушения на собствената си територия. Дори през 1812-та си подпалиха столицата масква, та да нема що да яде враго ??? През 1941-а дава милиони пленници офицери и войници, обърната в паническо бягство и само помощта на Великите Американски Щати я спасяват от пълен разгром и окупация.

Дa рaзгледaме мaлко поподробно нещaтa. 1941 г. Червенaтa aрмия е билa в момент нa превъоръжaвaне.Трябвaло им е двв години, Хитлее е знaел товa. Също имa подписaн договор зa ненaпaдение-договор, подписaн. Нaпaдaт ги без обявявaне нa войнa, подло и изненaдвaщо,със силaтa нa цялa Европa. Кaто кaзaх Европa, зaщо великaтa Фрaнция и Aнглия не спряхa Хитлер? Фрaнция кaпитулирa, a Ввликa Aнглия беше нa седмицa кaпитулaция?

Добре, де. Аз пък погледнах на велика българска армия на парада на 6 май. та видяхме,че бойни истребители не летяха заради мъгла? Добре ,че няколко самолета на компания izzAir за кумова срама пролетяха. Това са великата натовска армия. Ако добавим и американски летци ,дето объркаха кого бомбардират и хвърлиха спаряд на къща в Горна баня заместо Сърбия, дето непрекъснато бъркат афгански свадби с терористи. Направо луд с пушка - врагове треперете.

Александър

То и Крум пуснал Никифор в Плиска... Знаем и за Никифоровата кратуна след това.

30 ооо оооо жертви и разрушени и окупирани градове за 4г за победа ли го имат руснаците..хъ хъ ха ха.Добре че беше САЩ и Англия да да ослабят фашистите .

би се гордял с Вас. От тази бройка колко са армия и колко гражданско население. Срещу славянството и тогова и сега се води война на унищожение.

Дебилев, САЩ и Англия са се намесили, за да не пият руснаците шампанско на Айфеловата кула - т.е. уплашили са се Европа да не стане руска! И това поотделно го твърдят и Чърчил, и Айзенхауер. При това се намесват в момент, когато немската армия не само че е обезкръвена, но и елитните и части са на Източния фронт...което значи, че американци и англета са воювали с "Б"-отбора на Германия - което не им е пречило на немците да ги пердашат яко... А за това, че си неграмотен, ние тук вина нямаме.

Дядо ми се е бил срещу тази армия през ПСВ и нашите са им разказали играта. Разправял ми е как са пищели и са се молели за милост дрисливите руснаци, когато нашите са ги клали...

Всички трябва да се радваме на победите на Русия. Защото, докато има Русия, ще има и България. Видяхте какво направиха нашите "демократи", сиреч нашите предатели - държавата и народът ни изчезват. Това ли желаете, гейчета???

ако не е била русия нямало е да има византийско робство - два века. ако не е била русия турското нашествие щеше да е по-кратко. русия е империя на злото и българофобска

Ivan Nenov

ТОВА БЕГЕЕЦА ПЛАТЕНАТА ХАМЕРСКА ПОПИЯ

Докато е има Русия съдбата на България винаги може да е като съдбата на Волжка България,Украйна,Грузия,Дегестан,Полша,Чечня.....

Волжска България - а ти лично правил ли опрос, дали хора ,които живеят на тази територия въобще имат самосъзнание на българи. В нашия институт имаше много татари от Казань, та те смятаха себе си за татари , но никак не е за българи. В Чечня сега е светска руспублика, ама на тебе би харесало ако там би била ислямска държава? Полша в Европейски Съюз, така че не е ясно въобще какво си ревна за нея - рупай си полски ябълки, подкрепяй санкции. Смятам ,че такива ревностни противники на режима Путин, трябва да докажат това с делата си. Взимайте оръжие и в Украйна. Или сте смели само зад монитори?

Потрошенко ще плaщa двойно нa войниците си зa зимното стоене в окопите?

Родриго, пристигам аз в САЩ от Москва и реших да изтегля малко кеш в Ню Йорк. А там банкомата ме пита, на какъв език искам да бъде информацията. Английски, испански или........руски. Онемях. Ако някой иска да знае повече за руснаците в Америка, нека прегледа сайта РусРек-русская реклама. Или пък нещо за Брайтън Биич-руският квартал в града. Ще бъде удивен.

Генерале, понеже ме впечатлява не само написаното от теб, но и ника ти, ще си позволя да споделя с теб някой неща, които не всеки знае . По начало Русия е най-богатата страна в света. Някой ми хвалят колко много долара има в Америка, но истинско богатство са не хартийките, които фабриката неспирно бълва само полезните изкопаеми и територията. Близалка, дъвки, кока кола и коли, може да си направиш, но земя и полезни изкопаеми не можеш. В Америка съм го чул това-Русия е склада на суровини за цял свят и за цял век. На едно место, дето не всеки ходи чух, че в Сибир са открити огромно количество диаманти, но Русия не ги пуска на пазара, за да не им свали цената. И още колко неща има за казване. Но да завърша с това-работил съм в Русия и Америка по 10 год. в реалната икономика. Това, което ме впечатли най много е закаленият от трудностите характер на руският човек. И да ти кажа ли, според мен те са най-голямото богатство на Русия. А аз много рядко греша в оценките си.

Само в едно си прав: робите в са едно от големите богатства на Русия. Никъде по света няма толкова обезправени хора, колкото в Русия.

Ivan Nenov

И ТИ СИ ПРОВОКАТОР - ИЛИ ХАМЕРСКИ ЦИНГАЛЕ

Браво! Но не на всеки му харесват фактите. :)

Китай и Русия се освобождават от долара. Русия е с най-голям златен резерв в света. Китай в долари. Кой е предполагал, че наистина тези две супер сили ще се откажат от долара? Ами прогнозите на МВФ, че еврото ще се изравни с долара?! Няма да е зле някой юан да си накупим...

тройно.

ами да ги драпне малко настрани кам киев....кво се мотае....

янукович е законнят президант на украина всичко друго е парцал....

ето, путин си отива, това и децата разбраха

Затова и в действителност, Обама призовава целия свят към война с Русия. Президентът на Съединените щати е абсолютно искрен в своя патос - за световния финансов елит няма друг изход от ситуацията, освен световната война и разрушаването на промишлеността и индустрията навсякъде и най-вече в Евразия.

колко години продължи войната с Грузия, че аз не помня?

Обръщането на Русия към Китай и Югоизточна Азия и течащия интеграционен процес между тях стана причина САЩ да поемат курс към глобална война. САЩ се примиряваха с икономическия модел на света, в който РФ беше източникът на ресурси, а Китай работилницата на света. Добитите ресурси и произведените стоки стигаха до световния пазар, само чрез глобалния посредник СТО, след което се размененяха за долари и се връщаха в Русия и Китай под формата на щатски дълг. Интегрирането на ресурснодобиващата РФ и произвеждащия стоки КНР обаче, слага край на световната търговска система, която работи през последните 50 години в интерес на финансовия капитал на Съединените щати и Великобритания.

Русия се обърна към Китай , а Китай се обърна към ЕС!! Китай дори няма нужда от руския газ!! И затова не сключиха договор за газ: watch?v=DHDKuO9Qc4U

И вярно, и интелигентно казано. +1

Русниците са си тъпи по природа ама този път наистина си го вкараха сами. китайците ще им забият ножа в гърба при първия удобен случай, отдавна подготвят това.

Русия воювала с Украйна! Ние видяхме какаво стана с Грузия, когато Русия воюва! Сега просто не иска, ами гледа отстрани как шепа незнайни се разправят с разтрепераната укро армия!

Видяхме и в Афганистан какво стана и в Чечня!! Колко бой изядоха. И сега и в Украйна ядат бой!! И затова спряха на 50-100 км от границата!!

За Афган не те ли е срам въобще да говориш? Това е може би едно от най-подлите неща в света, все едно сега Русия да подкрепи ИДИЛците с ракети и самолети! А Руснаците бяха наврели Алкайда в кучи гъз , преди подлата намеса на някои държави!

Той говореше за минохвъргачка Тюлпан способна да изстрелва снаряди с ядрен заряд!! не е казал, че са ползвали такива снаряди!! Аман от идиоти!! Разбира се руската пропаганда изкриви думите му!! Мислиш ли че един генерал не знае кога има взривена атомна бомба??

Фергюсън пак въстана!

Изтеглянето на войските и минаването на ваканцията означава че войната започва. Прекаленото близко стоене на войниците до обекта на нападение е много опасно за живота им при новите оръжия.

Абе полски украинец му кажи и повече не го обиждай! Те тези са и католици, ако въобще вярват!

Украинците са православни в мнозинството си!! Православието е най-разпространено и е представено от 3 църкви: каноничната Украинска православна църква - Московки патриархат (призната от всички други поместни автокефални православни църкви, включително от Българската православна църква) и неканоничните Украинска православна църква - Киевски патриархат и Украинска автокефална православна църква. След тях по численост са представителите на Украинската гръко-католическа църква - католическа църква, но с източен обред (униати). Освен тях има и бързо растяща общност от протестанти. Във всички църкви службата е на украински и църковнославянски.

Еии от 8 месеца слупам как се е разпаднала Русия и как е унряла от глад и как е фалирала и незнам си какво там. ... Пък да ви кажа като доидоха оня ден Руснаците на гости пак ме хвана срам :( Ония гладните изкупиха и двата мола в Бургас, ама много са зле да знаете ... и ние искаме да сме толкова зле. Било евтинко тука и им излизало по добре да си копуват дрешки оттук вместо да мъкнат по самолети и т.н. ?!? Странна логика за умрял от глад народ ... Дано догодина да доидат пак,че и ние да намажем покраи тях. Питам ги как е умряхте ли оъ глад вече? Те се смеят и ми разправят че сме прости и така както сме я подкарали скоро и приятели няма да ни останат?!? Аз малко им вярвам да ви кажа големи курви излязохме :( Еи сега чета един малоумник пише тука че заплато не им давали на горките. Младеж то това само у нас го има бе и в Украина вече след демократизирането и тая пролет. А там си беше доста по добре от тук / за Украина говоря /. Ходил съм доста пъте ... голямо, чисто а сега виж какъв маскарад направиха заради такива кото тези дето пишат пропагандата на чичо ви САМ. Ами на такива са им викали предатели навремето и са ги ...

Ще ги видиш руснаците друг път. Сега като им наложат един режим ,да не излизат извън Русия, да не си харчат парите в европата!! Скоро Путлер ще ги затвори в кошарата и никой няма да пътува навън!!

Русия била зле, а за БГ и Украйна какво да кажем? Ами онези с трильонния дълг?

Потрошенко уволнил министъра на отбраната си, който щеше да маршитува в Севастопол и да върне Крим! Лъже като дърт украинец!

Владимир Велики пак ги изработи!

Ха ха, май него го изработиха!! Или той сам се изработи!!

Единия прибира войниците си на топло и сигурно, а другия им нареди да копаят три реда окопи(ОКОПИ). Това се казва човек!

Гледам в този форум имаме ударници на капиталистическият труд. Прегледах по диагонала какво е писано и гледам ника със случайните букви е тук неуморно от сутринта.

Хякои искат да покажата колко са прости, и пишат ли пишат!

докато играе електронни игри, и поства по някоя глупост! Хлапешка му работа!

Дори по време на социализма нямаше такава цензура, както сега. Дерзайте дирничета. Благодарение на вашето "трудолюбие" сме на едно последните места по свобода на медиите.

Украйна има достатъчно газ за зимата, те имат и договор с Норвегия за 5 милиарда м3. Още една загуба за Русия. Китай и Русия нямат никакъв договор за газ. Русия са в много тежко положение. Едва ли не са се молили на Китай да купуват газ от тях. Газопровода Силата на сибир сигурно няма да се строи!! watch?v=DHDKuO9Qc4U

Младеж изпий си хапчетата / в множествено число ... :) / и отиваи да лапаш шишки другаде ...

Ти гледа ли клипа?? Михаил Крутихин знае какво говори!!! А ти не знаеш!!

АРМЕНИЯ СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ ... ... КОГАТО ЗА СЪСЕД ИМАШ ТУРЦИЯ И ТУРСКАТА ПРОВИНЦИЯ АЗЪРБЕЙДЖАН , ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ПРАВИЛЕН ИЗБОР :)))

Никой пет пари не дава какво прави Армения, там има големи протести против това решение на министър председателя!! Може да се заформи Майдан!!

Плащаш си членски внос, унищожихме СС ракетите заради това членство и сега НАТО ни заплашва...айде коментирайте темата де. Какво все Путин ви е в устата, все едно ви ш*ба всяка вечер?!

КОГА ЕДИН ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ Е ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК? .... КОГАТО НИКОМУ НЕИЗВЕСТНИ ЛУЗЪРИ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ПОЧНАТ ДА ГО ПЛЮЯТ :)))

Путин е най-великият политик на Русия след Сталин. Нека да е жив и здрав, та винаги да побеждава, както досега. Това е особено важно за нас българите, тъй като България ще я има дотогава, докато има Русия.

България ще я има както и волжка България е има благодарение на руския ботуш.

когато българия я е имало русия никаква я е нямало !

Путин не ни изнудва с нищо, а НАТО ни заплашва. Какво стана сега?!

Брътвежи!! Русия и Саудитска арабия не заплашват заради нефта??

Коментари - Путин изтегля руските войски от границата с Украйна | Днес.dir.bg

Путин изтегля руските войски от границата с Украйна

Владимир Путин е наредил на руските войски да се оттеглят в постоянните си бази след военните учения в Ростовска област близо до границата с Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Путин изтегля руските войски от границата с Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Стар бандеровец е на смъртно легло, около него стоят роднините, за да чуят последните напътствия: - пазете Путин, казал той, ненависта към него е единственото нещо, което обединява Украйна. хе-хе

повечко пот в учението на никого не е навредило

УТОЧНИ САМ ЗА СЕБЕ СИ КАКВО НЯМАШ! НО ЯВНО ИМАШ ЛИПСИ!

Нали нямаше руски войски там?

Дали ще ми отговори някой на въпрос? Защо, когато толкова много новини има в България, а и проблеми също, 4!!! пъти повече коментари има в форума за русия? И отгоре на всичко изглежда, че не БЪЛГАРИ коментират, а руснаци. Не вярвам, че българи така мразят родината си и така пламенно обичат русия...

Разбира се ,че болшинство от коментарите се пишат от руснаци и така се създава впечетление за масова русофилия сред българите.Тези отвратителни ,нагли и безпардонни руснаци са плъзнали като хлебарки по целия свят .

Хахах единствено вие малките лапета сте промити русофоби. Не на всички така успешно е повлияла американската пропагандна машина.

Зъл дух вече съвсем изтрещя. Знаем, че е западноевропейски хрантутник.Сега се изписва и на латиница, но това не пречи да бъде разпознат по голословната му простотия.

Бъди сигурен, че Путин може да стигне не само до Берлин, но и до Париж.Предците му са годоказали.Но ще го направи само, ако някой поиска да влезе в Москва.Иначе няма да си мръдне нищо, за да бомбардира ИДИЛ, МИНДИЛ или каквото и да било.Да атакува територии далеч от собствените не е част от руската стратегия през 20 век.

Не само през 20в. Русия никога не е атакувала територии далеч от територията си. Империята и е създадена с постепенно завладяване на съседните територии във всички посоки. Както и Китай между другото.

Руските гниди се изтеглят, щото ако Шутя продължи с простотиите-скоро руските гниди ще мрат от глад!!Ядрените ракети и нафтата не стават за плюскане!! Руските кратуни са ясни, но най-са противните българските кучки

пръц -пръц пръц

Ооо гнидата си ти! Щели да мрат от глад... голям смях! Простотиите други ги правят и беше крайно време някой да им каже стоп, стига толкова, до тук! Ама то страшното тепърва предстои ...друга песен ще запеете скоро (както винаги)

Какво толкова има в тази новина? Идва зима, войската няма да зимува ва полето; обстановката се поуспокои временно, затова може и да се направи един политически жест на добронамереност. Всичко си е в реда на нещата. Естествено, ако обстановката отново стане критична, което е възможно по време на изборите в Донбас, военните части могат отново да бъдат въртнати по границата.

Оттеглянето на руските войски съвпада с оставката на военния министър на Украйна Гелетей. Той остави украинската армия е в пълен безпорядък. Батальоните на радикалите понесоха огромни загуби. А някои остатъци, като бандеровския батальон Карпати, въобще избягаха от бойното поле и се върнаха в Западна Украйна, да си ближат раните. Опълченците напълно контролират положението в Донбас и миротворческата мисия на руските бойци вече не е необходима. А Гелетей от два дни се крие във военното министерство и не може да излезе. От вън го чакат озверени радикали и една кофа за боклук ...

обезверели са единствено руските фанатици и предатели на българите се вижда!

Що така бе миме, ааа така де путинке.... Нали и до Берлин можеше да стигнеш, к'о стана?! Айде наоборот и обратно в блядистан, че времето си лети и с тези санкции ще си е майката ако продължат още малко....

Няма значение, че един цървул не разбра за какво статия. Важно ,че се изходи по въпроса

Путин се е уплашил от военната стратегия на Плевнелиев и Шаламанов против Русия и оттеглил войските.

Руският посланик е присъствал на авиошоуто на българските ВВС в София и се е уплашил! Докладвал е на Путин по телефона!

Путин изтегля руските войски от границата с Украйна с думите: "I'll be back!"

императора на империята на злото дано е по-алчен отколкото славолюбив

Интересно коментарите под тази статия са на порядък повече от тези под другите. Изглежда доста хора разбират, че в Украйна не е някакъв малък регионален конфликт а междуцивилизационен. Между славянството и англосаксонската цижилизация, между православието и протестантите

всъщност на протестна мрежа сега и се плаща за антируска порапганда,затова има винаги толкова постове под теми за русия......

Това не е ли елемент от същата война

Конфликта е между славяните в лицето на Украйна и мюсюлманите в лицето на рязаните руснаци от Кавказ. Украинците са православни повече от колкото жителите на Русия, от които голяма част не са!! И къде са тия протестанти бе?? Наистина си тъпо копеле!!

какъв конфликт има между славянството и англосаксонската цивилизация бе? ела ги виж, колко славянки са се изпоженили за англосаксонци, а воините на путин влизат в бои с "аллах акбар" на уста!

Конфликта наистина е цивилизационен - между нормалните, демократични страни с висок жизнен стандарт (май им викаме нормални) и между азиатските олигархии, управлявани от комунистически престъпници. май не е случайно, че най-скапаните държави в Европа са православни, как мислиш? А що се отнася до славяните - те са родени за роби, за нищо друго.

... вярна е констатацията, че конфликта е междуцивилизационен - това е конфликт, между тази част от човечеството, която след столетия вражди и войни днес търси начини проблемите между народите да бъдат решавани с преговори, след столетия разделение между хората- днес търси обединение, руши граници и прегради... и Рассия...по точно между порасналото Човечество и недоразвитите руснаци....

Путлер е като Садам Хюсеин нападнал Кувейт.Путрел разбра че в Донецк и Славянск има огромни количества газ водещи до пълна независимост на Украйна и източна Европа и нападна Украйна но не официално .Ако беше официално НАТО сега да са марширували ден победа над руския фашизъм в Москва.

ЧИСТА ХАМЕРСКА ПОМИЯ ОТ БЕГЕЕЦА !! МРЪСНАТА СГАН СЕ ПИШЕ ЗА БЪЛГАРИН ОЩЕ !!! А СИКТИР БЕ КАРАКАФА

1$=50 рубли...ха..ха Яд ли те е ?

хахахахахаа ега.и смешника дето си....хахахахахахахах

колко жалка картинка е протестна мрежичка. как им вярваха хората и колко много бяха,а сега......

и свободa: НAТО зaпочвa нaкaзaтелнa процедурa срещу Бългaрия.

Троянските катъри трябва системно да се налагат по гърбината, щот от блага дума не разбират.

aрмия нa светa! Спрялa Нaполеон, Хитлер, Япония. Никой не може дa се шефувa с нaрод, с тaкaвa ярмия.

света, дала най-много жертви (военни и цивилно население) и допуснала най-много разрушения на собствената си територия. Дори през 1812-та си подпалиха столицата масква, та да нема що да яде враго ??? През 1941-а дава милиони пленници офицери и войници, обърната в паническо бягство и само помощта на Великите Американски Щати я спасяват от пълен разгром и окупация.

Дa рaзгледaме мaлко поподробно нещaтa. 1941 г. Червенaтa aрмия е билa в момент нa превъоръжaвaне.Трябвaло им е двв години, Хитлее е знaел товa. Също имa подписaн договор зa ненaпaдение-договор, подписaн. Нaпaдaт ги без обявявaне нa войнa, подло и изненaдвaщо,със силaтa нa цялa Европa. Кaто кaзaх Европa, зaщо великaтa Фрaнция и Aнглия не спряхa Хитлер? Фрaнция кaпитулирa, a Ввликa Aнглия беше нa седмицa кaпитулaция?

Добре, де. Аз пък погледнах на велика българска армия на парада на 6 май. та видяхме,че бойни истребители не летяха заради мъгла? Добре ,че няколко самолета на компания izzAir за кумова срама пролетяха. Това са великата натовска армия. Ако добавим и американски летци ,дето объркаха кого бомбардират и хвърлиха спаряд на къща в Горна баня заместо Сърбия, дето непрекъснато бъркат афгански свадби с терористи. Направо луд с пушка - врагове треперете.

Александър

То и Крум пуснал Никифор в Плиска... Знаем и за Никифоровата кратуна след това.

30 ооо оооо жертви и разрушени и окупирани градове за 4г за победа ли го имат руснаците..хъ хъ ха ха.Добре че беше САЩ и Англия да да ослабят фашистите .

би се гордял с Вас. От тази бройка колко са армия и колко гражданско население. Срещу славянството и тогова и сега се води война на унищожение.

Дебилев, САЩ и Англия са се намесили, за да не пият руснаците шампанско на Айфеловата кула - т.е. уплашили са се Европа да не стане руска! И това поотделно го твърдят и Чърчил, и Айзенхауер. При това се намесват в момент, когато немската армия не само че е обезкръвена, но и елитните и части са на Източния фронт...което значи, че американци и англета са воювали с "Б"-отбора на Германия - което не им е пречило на немците да ги пердашат яко... А за това, че си неграмотен, ние тук вина нямаме.

Дядо ми се е бил срещу тази армия през ПСВ и нашите са им разказали играта. Разправял ми е как са пищели и са се молели за милост дрисливите руснаци, когато нашите са ги клали...

Всички трябва да се радваме на победите на Русия. Защото, докато има Русия, ще има и България. Видяхте какво направиха нашите "демократи", сиреч нашите предатели - държавата и народът ни изчезват. Това ли желаете, гейчета???

ако не е била русия нямало е да има византийско робство - два века. ако не е била русия турското нашествие щеше да е по-кратко. русия е империя на злото и българофобска

Ivan Nenov

ТОВА БЕГЕЕЦА ПЛАТЕНАТА ХАМЕРСКА ПОПИЯ

Докато е има Русия съдбата на България винаги може да е като съдбата на Волжка България,Украйна,Грузия,Дегестан,Полша,Чечня.....

Волжска България - а ти лично правил ли опрос, дали хора ,които живеят на тази територия въобще имат самосъзнание на българи. В нашия институт имаше много татари от Казань, та те смятаха себе си за татари , но никак не е за българи. В Чечня сега е светска руспублика, ама на тебе би харесало ако там би била ислямска държава? Полша в Европейски Съюз, така че не е ясно въобще какво си ревна за нея - рупай си полски ябълки, подкрепяй санкции. Смятам ,че такива ревностни противники на режима Путин, трябва да докажат това с делата си. Взимайте оръжие и в Украйна. Или сте смели само зад монитори?

Потрошенко ще плaщa двойно нa войниците си зa зимното стоене в окопите?

Родриго, пристигам аз в САЩ от Москва и реших да изтегля малко кеш в Ню Йорк. А там банкомата ме пита, на какъв език искам да бъде информацията. Английски, испански или........руски. Онемях. Ако някой иска да знае повече за руснаците в Америка, нека прегледа сайта РусРек-русская реклама. Или пък нещо за Брайтън Биич-руският квартал в града. Ще бъде удивен.

Генерале, понеже ме впечатлява не само написаното от теб, но и ника ти, ще си позволя да споделя с теб някой неща, които не всеки знае . По начало Русия е най-богатата страна в света. Някой ми хвалят колко много долара има в Америка, но истинско богатство са не хартийките, които фабриката неспирно бълва само полезните изкопаеми и територията. Близалка, дъвки, кока кола и коли, може да си направиш, но земя и полезни изкопаеми не можеш. В Америка съм го чул това-Русия е склада на суровини за цял свят и за цял век. На едно место, дето не всеки ходи чух, че в Сибир са открити огромно количество диаманти, но Русия не ги пуска на пазара, за да не им свали цената. И още колко неща има за казване. Но да завърша с това-работил съм в Русия и Америка по 10 год. в реалната икономика. Това, което ме впечатли най много е закаленият от трудностите характер на руският човек. И да ти кажа ли, според мен те са най-голямото богатство на Русия. А аз много рядко греша в оценките си.

Само в едно си прав: робите в са едно от големите богатства на Русия. Никъде по света няма толкова обезправени хора, колкото в Русия.

Ivan Nenov

И ТИ СИ ПРОВОКАТОР - ИЛИ ХАМЕРСКИ ЦИНГАЛЕ

Браво! Но не на всеки му харесват фактите. :)

Китай и Русия се освобождават от долара. Русия е с най-голям златен резерв в света. Китай в долари. Кой е предполагал, че наистина тези две супер сили ще се откажат от долара? Ами прогнозите на МВФ, че еврото ще се изравни с долара?! Няма да е зле някой юан да си накупим...

тройно.

ами да ги драпне малко настрани кам киев....кво се мотае....

янукович е законнят президант на украина всичко друго е парцал....

ето, путин си отива, това и децата разбраха

Затова и в действителност, Обама призовава целия свят към война с Русия. Президентът на Съединените щати е абсолютно искрен в своя патос - за световния финансов елит няма друг изход от ситуацията, освен световната война и разрушаването на промишлеността и индустрията навсякъде и най-вече в Евразия.

колко години продължи войната с Грузия, че аз не помня?

Обръщането на Русия към Китай и Югоизточна Азия и течащия интеграционен процес между тях стана причина САЩ да поемат курс към глобална война. САЩ се примиряваха с икономическия модел на света, в който РФ беше източникът на ресурси, а Китай работилницата на света. Добитите ресурси и произведените стоки стигаха до световния пазар, само чрез глобалния посредник СТО, след което се размененяха за долари и се връщаха в Русия и Китай под формата на щатски дълг. Интегрирането на ресурснодобиващата РФ и произвеждащия стоки КНР обаче, слага край на световната търговска система, която работи през последните 50 години в интерес на финансовия капитал на Съединените щати и Великобритания.

Русия се обърна към Китай , а Китай се обърна към ЕС!! Китай дори няма нужда от руския газ!! И затова не сключиха договор за газ: watch?v=DHDKuO9Qc4U

И вярно, и интелигентно казано. +1

Русниците са си тъпи по природа ама този път наистина си го вкараха сами. китайците ще им забият ножа в гърба при първия удобен случай, отдавна подготвят това.

Русия воювала с Украйна! Ние видяхме какаво стана с Грузия, когато Русия воюва! Сега просто не иска, ами гледа отстрани как шепа незнайни се разправят с разтрепераната укро армия!

Видяхме и в Афганистан какво стана и в Чечня!! Колко бой изядоха. И сега и в Украйна ядат бой!! И затова спряха на 50-100 км от границата!!

За Афган не те ли е срам въобще да говориш? Това е може би едно от най-подлите неща в света, все едно сега Русия да подкрепи ИДИЛците с ракети и самолети! А Руснаците бяха наврели Алкайда в кучи гъз , преди подлата намеса на някои държави!

Той говореше за минохвъргачка Тюлпан способна да изстрелва снаряди с ядрен заряд!! не е казал, че са ползвали такива снаряди!! Аман от идиоти!! Разбира се руската пропаганда изкриви думите му!! Мислиш ли че един генерал не знае кога има взривена атомна бомба??

Фергюсън пак въстана!

Изтеглянето на войските и минаването на ваканцията означава че войната започва. Прекаленото близко стоене на войниците до обекта на нападение е много опасно за живота им при новите оръжия.

Абе полски украинец му кажи и повече не го обиждай! Те тези са и католици, ако въобще вярват!

Украинците са православни в мнозинството си!! Православието е най-разпространено и е представено от 3 църкви: каноничната Украинска православна църква - Московки патриархат (призната от всички други поместни автокефални православни църкви, включително от Българската православна църква) и неканоничните Украинска православна църква - Киевски патриархат и Украинска автокефална православна църква. След тях по численост са представителите на Украинската гръко-католическа църква - католическа църква, но с източен обред (униати). Освен тях има и бързо растяща общност от протестанти. Във всички църкви службата е на украински и църковнославянски.

Еии от 8 месеца слупам как се е разпаднала Русия и как е унряла от глад и как е фалирала и незнам си какво там. ... Пък да ви кажа като доидоха оня ден Руснаците на гости пак ме хвана срам :( Ония гладните изкупиха и двата мола в Бургас, ама много са зле да знаете ... и ние искаме да сме толкова зле. Било евтинко тука и им излизало по добре да си копуват дрешки оттук вместо да мъкнат по самолети и т.н. ?!? Странна логика за умрял от глад народ ... Дано догодина да доидат пак,че и ние да намажем покраи тях. Питам ги как е умряхте ли оъ глад вече? Те се смеят и ми разправят че сме прости и така както сме я подкарали скоро и приятели няма да ни останат?!? Аз малко им вярвам да ви кажа големи курви излязохме :( Еи сега чета един малоумник пише тука че заплато не им давали на горките. Младеж то това само у нас го има бе и в Украина вече след демократизирането и тая пролет. А там си беше доста по добре от тук / за Украина говоря /. Ходил съм доста пъте ... голямо, чисто а сега виж какъв маскарад направиха заради такива кото тези дето пишат пропагандата на чичо ви САМ. Ами на такива са им викали предатели навремето и са ги ...

Ще ги видиш руснаците друг път. Сега като им наложат един режим ,да не излизат извън Русия, да не си харчат парите в европата!! Скоро Путлер ще ги затвори в кошарата и никой няма да пътува навън!!

Русия била зле, а за БГ и Украйна какво да кажем? Ами онези с трильонния дълг?

Потрошенко уволнил министъра на отбраната си, който щеше да маршитува в Севастопол и да върне Крим! Лъже като дърт украинец!

Владимир Велики пак ги изработи!

Ха ха, май него го изработиха!! Или той сам се изработи!!

Единия прибира войниците си на топло и сигурно, а другия им нареди да копаят три реда окопи(ОКОПИ). Това се казва човек!

Гледам в този форум имаме ударници на капиталистическият труд. Прегледах по диагонала какво е писано и гледам ника със случайните букви е тук неуморно от сутринта.

Хякои искат да покажата колко са прости, и пишат ли пишат!

докато играе електронни игри, и поства по някоя глупост! Хлапешка му работа!

Дори по време на социализма нямаше такава цензура, както сега. Дерзайте дирничета. Благодарение на вашето "трудолюбие" сме на едно последните места по свобода на медиите.

Украйна има достатъчно газ за зимата, те имат и договор с Норвегия за 5 милиарда м3. Още една загуба за Русия. Китай и Русия нямат никакъв договор за газ. Русия са в много тежко положение. Едва ли не са се молили на Китай да купуват газ от тях. Газопровода Силата на сибир сигурно няма да се строи!! watch?v=DHDKuO9Qc4U

Младеж изпий си хапчетата / в множествено число ... :) / и отиваи да лапаш шишки другаде ...

Ти гледа ли клипа?? Михаил Крутихин знае какво говори!!! А ти не знаеш!!

АРМЕНИЯ СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ ... ... КОГАТО ЗА СЪСЕД ИМАШ ТУРЦИЯ И ТУРСКАТА ПРОВИНЦИЯ АЗЪРБЕЙДЖАН , ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ПРАВИЛЕН ИЗБОР :)))

Никой пет пари не дава какво прави Армения, там има големи протести против това решение на министър председателя!! Може да се заформи Майдан!!

Плащаш си членски внос, унищожихме СС ракетите заради това членство и сега НАТО ни заплашва...айде коментирайте темата де. Какво все Путин ви е в устата, все едно ви ш*ба всяка вечер?!

КОГА ЕДИН ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ Е ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК? .... КОГАТО НИКОМУ НЕИЗВЕСТНИ ЛУЗЪРИ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ПОЧНАТ ДА ГО ПЛЮЯТ :)))

Путин е най-великият политик на Русия след Сталин. Нека да е жив и здрав, та винаги да побеждава, както досега. Това е особено важно за нас българите, тъй като България ще я има дотогава, докато има Русия.

България ще я има както и волжка България е има благодарение на руския ботуш.

когато българия я е имало русия никаква я е нямало !

Путин не ни изнудва с нищо, а НАТО ни заплашва. Какво стана сега?!

Брътвежи!! Русия и Саудитска арабия не заплашват заради нефта??