Коментари - Вигенин: Трябва да сме активни относно ситуацията в Украйна | Днес.dir.bg

Вигенин: Трябва да сме активни относно ситуацията в Украйна

Кристиан Вигенин коментира, че следи напрегнато конфликта между Русия и Украйна и заради хилядите българи, живеещи там. Ще сме с активна позиция, каза той.

Обратно в новината

Коментари - Вигенин: Трябва да сме активни относно ситуацията в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Не му е лесно на Венегин да говори това което не мисли и да се съобразява с лошият запад! Голям майтап, понеже няма как да каже друго се и хванал за нашето мацинство да го "защитава"като че ли по времето на соца им пукаше за българите там!

ЧУК

Вигенин!Не бъдете много активни срещу Русия обаче!Щото, има там един процес дето трябва да се реши в полза на на Росатом за едни 1,4 милиарда еврота!Тъй,че --леееко активни само!

на управляващите? Нямат собствена позиция. Позицията им е повторение на американската позиция, защото са американски слуги. Ще апострофирате че имат позиция на член на ЕС?! Та нали позицията на ЕС е позицията на НАТО, а позицията нса НАТО е позицията на САЩ? Тогава чия е позицията на нашите управляващи?!

българия с активна позиция, смях. някой обърна ли внимание, че новата власт забрани всички езици освен украинския. т.е. българското малцинство там остава дискриминирано. как може българия да подкрепя новата власт в украйна? изцяло съм на страната русия, в крайна сметка в крим живеят повечето руснаци и путин освен всичко си защитава сънародниците. това е активна позиция. крим е даден като подарък на украйна по времето на Хрушчов в името на братската дружба между народите на СССР, как могат да имат териториални претенции в такъв случай? крим е автономна република, с руско говорящи, която исторически не е принадлежала на украйна.....

На другаря Вигенин да му е ясно ,че всяко не изпълнено искане на Русия ще последва военен удар.Хегемонията която бяха загубили при предателите Горбачов и Елцин е възстановена.

Ку-ку!

На теб ти омръзна да бъдеш пасивен, така ли? :) Малко искаш да разнообразиш?

Каква активност бе де4ко.....Когато си го мерят големите малките стоят в ъгъла и се спотайват.Натовската солидарност ли искаш да надделе в случай.Защо не прояви активност когато се осъществяваш погром и метеж срещу една законно избрана власт...Защо първо не осъдихте това.....В Запада така ли се провеждат мирните протести??? с бухалки,с павета,с каски , коктейли"молотов" и въоръжени протестиращи..В всяка западна страна щяха да ги смажат като гъсеници.

Я да си траете, бре, червени некадърници Да не би в Русия да няма българи ! И се научете да не си слагате задника там, където двама си мерят пармаците !!!

Я да си траете, бре, червени некадърници Да не би в Русия да няма българи ! И се научете да не си слагате задника там, където двама си мерят пармаците !!!

Точно заради българите там ,Вагината би трябвало да заеме противоположна позиция !Първата работа на новото измислено правителство бе да забрани лигитимноста на българския език .

В правото си е в украинските училища да се преподава и говори на украински, за всички други езици да се изучават като допълнителен свободно избираем, Ако има възможност Руския парламент да отмени глупавото решение на Хрущов за подарък на Крим за Украйна. Тогава нещата ще си дойдат на място според историята.

покрай събитията в Украйна, много маски на наши политици паднаха.

я си седи на гьза,мухлъо нееден,все сте опако като политици

Трябва да сме активни в новите матраци тед

Ами този тъпак, след като се събуди от летаргията и реши да се прави на активен, да отиде да се бие за Украйна като доброволец. Той и войник никога не е бил. Л...но

Хахахахаха , активна позиция - чака опроните точки от брюксел .

Вигенине! Внимавай! Такава активност ще провокираш в нас, че ще почнеш да сш лесно, но ще здържаш позивите трудно! Внимавай с посланията! Твой, Активиста

"Ще сме с активна позиция, каза той" Каква ? Кога ?

Какво значи "активна позиция"? Ще обявим война на Русия!? Този е поредния некадърен глупак, който с просташкото си поведение и уста само вреди на държавата! Нима само ние имаме малцинство в Украйна? Естествено е че ще направим всичко възможно да ги защитим, но по този начин просто пак рушим мостове! В момента правителството в Украйна е нелегитимно и е признато само световните терористи, то не е избрано демократично, след избори, от народа и тъкмо това псевдо правителство отряза българския език от нашите сънародници! Или това вече се забрави! Това не е политика на българското правителство - това е простащина!

Впрочем ,този инфантил ,"вигенин", е просто един генетично увреден папуас,който замести предишният келеш, със същите проблеми!Некадърници на държавни постове - вън от властта нещастно копеле!!!!!!!!!!!

То в България живеят 5 000 000 граждани от български произход и на неговото правителство не само,че не му пука за тях,ами се чуди как по-бързо да ги умори и прогони да слугуват в чужбина,сега за кримските жители залял крокодилски сълзи

8901

Другарки и другари,а сега кажете,че сегашното ни правителство не е най експертното от 1333 години насам.Базирайки се на своята експертиза,професионализъм и аналитичност преди повече от година др.П.Ореш.колко работни места ни обеща да открие другарки и другари?Да точно така - др.П.Ореш. ни обеща да открие точно 250000 работни места и нито едно в повече.На това му викам аз другарки и другари експертиза,анализа,хладен ум и горещо сърце.Хвала на най експертното правителство!

Това е защото правителството е пасивно. Аз като активен - ще му го набия отзад на всички и отивам към терминал 2. За съжаление това не е НАРОД - и точно поради това нямаме и ДЪРЖАВА. Летя другия четвъртък...

...вагина е на път да досгигне до...оргазъм...и то ---Вагинален!!!!

А ти си ПАСИВЕН,а?

Няма да се плашиш, Вигенин- активни сме....в нета. Пръцкаме си зад комповете и нашето мнение е жизненоважно за всемирното добруване.

Поредният монолог на вигината, написан в Брюксел.

Не е написан от ЕС, там хората са дипломати с кариера и не си позволяват подобни изявления. Външните министри на ЕС се събират утре за да обсъдят положението в Украйна... Затова изказването на Българския министър е меко казано, прибързано и затова непрофесионално

Всичко, което се бълва в България срещу Русия излиза от Брюксел. Тези смешници не се научиха, че колкото повече карат подлогите си да плюят нашите братя от Русия, толкова повече настройват българския народ срещу себе си. Иначе самото определение дипломат с кариера е равнозначно на проститутка със стаж, особено когато става въпрос за ЕС.

Абе що не гледащ към македония там са само бугари со юнаци там нещата оправи ония печката щеги оправи.

вагенин в отношенията си със станишев е ясно ,че е активния но в отношенията си руция -украйна определено ще е пасивния

г-н Вигенин, тия 250 000 Българи в Украйна са Българи откак са се родили от родителите си Българи. Защо едва сега когато там стана напечено се сетихте за тях, а когато те от години са подали документи и чакат българско гражданство тогава никой не се трогна за тях. Проблемът не е само във Вашето правителство, а и в предните. Единствено проф. Божидар Димитров направи каквото може по въпроса, но уви - недостатъчно. Определено предпочитаме в България да дойдат българи от Украйна, Молдова отколкото северноафриканци и афганци...

Tози умник да не тича като пърле пред майка си и да не се натяга. Hеговото мнение е последно по важност и не му го искат, а и е далече от дипломацията. Tака, че по-кротко. Hа такъв му викат аджамия.

Я по добре да си траем,да не оцапаме пейзажа.ПУТИН СИ ЗНАЕ РАБОТАТА И НЯМА НУЖДА ОТ СЪВЕТИ.

кои ли иска мнението ти пионерче!

Вън от това правителство.Ние сме за Русия

станишев, по-добре да не сте на власт, отколкото ТАКА да сте на власт. Вече сте с един по-малко!

Този умника сигурно и куфарите си е стегнал вече да ходи в Украйна и да спасява българите там ... ама дали те искат да бъдат спасявани от него точно, остава питане с повишена трудност! Защото техните доходи там и досега, и особено отсега нататък - ако Крим стане руски, както си е по принцип, са много по-високи от нашите доходи тук - в евроБългария, която е докарана до просешка тояга в момента, след управлението на неговата партия вече десетки години самостоятелно или в безпринципни коалиции с етническите турци и главно с циганите ... Като чуят за нашите пенсии и "заплати", хората в Украйна и особено в Русия (имам приятели), се кръстят и искрено ни съжаляват - техните са в пъти повече! Така че - ако толкова му се ще да се разходи до Крим, той ще го направи, ама кви ш ги дъвче там на срещи с хората, кво ша лъже след това у нас - и аз не знам! Да се хваща на работа тук и да измисли как да повишава авторитета на опосканата ни родина, пък на чуждо гробище няма какво да реве, еле пък на чужда софра! Аман от посткомунистическа демагогия!!!

Тооо и руснаците в Крим са много и Путин се грижи за тях..,а ти НЕ се бъркай, да не сгафиш..!?/както обикновено се случва.../

Този няма ли с какво да си играе та си играе на демокрация

САМО ТОЯ МОЖЕ ДА ОПРАВИ НЕЩАТА

Тоя сега се сети че имало българи в Украйна.Когато атовете се ритат краставите магарета като тебе трябва да си стоят на задника.Никой не ти иска мнението, льольо!!!

Вигенин, само Ви информирам, че с тази си позиция подписахте края на вашата партия на следващите избори. Щом подкрепяте фашистките превратаджии в Украйна, вие доказвате, че сте подлоги на САЩ и на еврозад..ниците, т.е. вие сте национални предатели. Нарочно пиша "вие" с малка буква!

Вигенин-момчето-е европеец......Тоест подлога на Меркел!!На същата тази идиотка която запали Украйна и сега се е панирала от вбесените американци и руснаци-които се бяха разбрали,нещата да се получат без кръвопролития!!! "Е..би Европа"-казва американката..... "Кличко да се измита от политиката"-казва същата.......(Кличко-подлогата на Меркел,с немски паспорт) "Нашия спор за Украйна с Русия-няма да заприлича на филм на"Рамбо""-казва Джон Кери...... "АУУУУУУУУУУ!!!!Нямаме план за такава ситуация"-казва НАТО....... "Русия ще плати..........ЦЕНА!!!??????"казва Обама......... Какво повече трябва да се случи за да се разбере кой-с кого работи,и кой ще"лапне дървото"??? ВИГЕНИН,да внимава,да не вкара България-за още един път-към отбора на"предварително известните губещи"..... Германия-за четвърти път в историята-прецени погрешно нейната сила и тръгна да прави неща,непосилни да нея!! "СЪЮЗНИЦИТЕ"ще я сплескат като палачинка.......Не се случва за първи път!!!!!

Считам е изказването на г-н Вигенин в този момент за прибързано и непремерено.

"Ще сме с активна позиция, каза той"... трябва да ги пунктираме отзад... не както те досега. НИЕ ТРЯБВА ОТСЕГА!!! "Каза той"... и Станишеф се съгласи мълчаливо...

Анален АКТИВИСТ! АКТИВНА Е!

Коментари - Вигенин: Трябва да сме активни относно ситуацията в Украйна | Днес.dir.bg

Вигенин: Трябва да сме активни относно ситуацията в Украйна

Кристиан Вигенин коментира, че следи напрегнато конфликта между Русия и Украйна и заради хилядите българи, живеещи там. Ще сме с активна позиция, каза той.

Обратно в новината

Коментари - Вигенин: Трябва да сме активни относно ситуацията в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Не му е лесно на Венегин да говори това което не мисли и да се съобразява с лошият запад! Голям майтап, понеже няма как да каже друго се и хванал за нашето мацинство да го "защитава"като че ли по времето на соца им пукаше за българите там!

ЧУК

Вигенин!Не бъдете много активни срещу Русия обаче!Щото, има там един процес дето трябва да се реши в полза на на Росатом за едни 1,4 милиарда еврота!Тъй,че --леееко активни само!

на управляващите? Нямат собствена позиция. Позицията им е повторение на американската позиция, защото са американски слуги. Ще апострофирате че имат позиция на член на ЕС?! Та нали позицията на ЕС е позицията на НАТО, а позицията нса НАТО е позицията на САЩ? Тогава чия е позицията на нашите управляващи?!

българия с активна позиция, смях. някой обърна ли внимание, че новата власт забрани всички езици освен украинския. т.е. българското малцинство там остава дискриминирано. как може българия да подкрепя новата власт в украйна? изцяло съм на страната русия, в крайна сметка в крим живеят повечето руснаци и путин освен всичко си защитава сънародниците. това е активна позиция. крим е даден като подарък на украйна по времето на Хрушчов в името на братската дружба между народите на СССР, как могат да имат териториални претенции в такъв случай? крим е автономна република, с руско говорящи, която исторически не е принадлежала на украйна.....

На другаря Вигенин да му е ясно ,че всяко не изпълнено искане на Русия ще последва военен удар.Хегемонията която бяха загубили при предателите Горбачов и Елцин е възстановена.

Ку-ку!

На теб ти омръзна да бъдеш пасивен, така ли? :) Малко искаш да разнообразиш?

Каква активност бе де4ко.....Когато си го мерят големите малките стоят в ъгъла и се спотайват.Натовската солидарност ли искаш да надделе в случай.Защо не прояви активност когато се осъществяваш погром и метеж срещу една законно избрана власт...Защо първо не осъдихте това.....В Запада така ли се провеждат мирните протести??? с бухалки,с павета,с каски , коктейли"молотов" и въоръжени протестиращи..В всяка западна страна щяха да ги смажат като гъсеници.

Я да си траете, бре, червени некадърници Да не би в Русия да няма българи ! И се научете да не си слагате задника там, където двама си мерят пармаците !!!

Я да си траете, бре, червени некадърници Да не би в Русия да няма българи ! И се научете да не си слагате задника там, където двама си мерят пармаците !!!

Точно заради българите там ,Вагината би трябвало да заеме противоположна позиция !Първата работа на новото измислено правителство бе да забрани лигитимноста на българския език .

В правото си е в украинските училища да се преподава и говори на украински, за всички други езици да се изучават като допълнителен свободно избираем, Ако има възможност Руския парламент да отмени глупавото решение на Хрущов за подарък на Крим за Украйна. Тогава нещата ще си дойдат на място според историята.

покрай събитията в Украйна, много маски на наши политици паднаха.

я си седи на гьза,мухлъо нееден,все сте опако като политици

Трябва да сме активни в новите матраци тед

Ами този тъпак, след като се събуди от летаргията и реши да се прави на активен, да отиде да се бие за Украйна като доброволец. Той и войник никога не е бил. Л...но

Хахахахаха , активна позиция - чака опроните точки от брюксел .

Вигенине! Внимавай! Такава активност ще провокираш в нас, че ще почнеш да сш лесно, но ще здържаш позивите трудно! Внимавай с посланията! Твой, Активиста

"Ще сме с активна позиция, каза той" Каква ? Кога ?

Какво значи "активна позиция"? Ще обявим война на Русия!? Този е поредния некадърен глупак, който с просташкото си поведение и уста само вреди на държавата! Нима само ние имаме малцинство в Украйна? Естествено е че ще направим всичко възможно да ги защитим, но по този начин просто пак рушим мостове! В момента правителството в Украйна е нелегитимно и е признато само световните терористи, то не е избрано демократично, след избори, от народа и тъкмо това псевдо правителство отряза българския език от нашите сънародници! Или това вече се забрави! Това не е политика на българското правителство - това е простащина!

Впрочем ,този инфантил ,"вигенин", е просто един генетично увреден папуас,който замести предишният келеш, със същите проблеми!Некадърници на държавни постове - вън от властта нещастно копеле!!!!!!!!!!!

То в България живеят 5 000 000 граждани от български произход и на неговото правителство не само,че не му пука за тях,ами се чуди как по-бързо да ги умори и прогони да слугуват в чужбина,сега за кримските жители залял крокодилски сълзи

8901

Другарки и другари,а сега кажете,че сегашното ни правителство не е най експертното от 1333 години насам.Базирайки се на своята експертиза,професионализъм и аналитичност преди повече от година др.П.Ореш.колко работни места ни обеща да открие другарки и другари?Да точно така - др.П.Ореш. ни обеща да открие точно 250000 работни места и нито едно в повече.На това му викам аз другарки и другари експертиза,анализа,хладен ум и горещо сърце.Хвала на най експертното правителство!

Това е защото правителството е пасивно. Аз като активен - ще му го набия отзад на всички и отивам към терминал 2. За съжаление това не е НАРОД - и точно поради това нямаме и ДЪРЖАВА. Летя другия четвъртък...

...вагина е на път да досгигне до...оргазъм...и то ---Вагинален!!!!

А ти си ПАСИВЕН,а?

Няма да се плашиш, Вигенин- активни сме....в нета. Пръцкаме си зад комповете и нашето мнение е жизненоважно за всемирното добруване.

Поредният монолог на вигината, написан в Брюксел.

Не е написан от ЕС, там хората са дипломати с кариера и не си позволяват подобни изявления. Външните министри на ЕС се събират утре за да обсъдят положението в Украйна... Затова изказването на Българския министър е меко казано, прибързано и затова непрофесионално

Всичко, което се бълва в България срещу Русия излиза от Брюксел. Тези смешници не се научиха, че колкото повече карат подлогите си да плюят нашите братя от Русия, толкова повече настройват българския народ срещу себе си. Иначе самото определение дипломат с кариера е равнозначно на проститутка със стаж, особено когато става въпрос за ЕС.

Абе що не гледащ към македония там са само бугари со юнаци там нещата оправи ония печката щеги оправи.

вагенин в отношенията си със станишев е ясно ,че е активния но в отношенията си руция -украйна определено ще е пасивния

г-н Вигенин, тия 250 000 Българи в Украйна са Българи откак са се родили от родителите си Българи. Защо едва сега когато там стана напечено се сетихте за тях, а когато те от години са подали документи и чакат българско гражданство тогава никой не се трогна за тях. Проблемът не е само във Вашето правителство, а и в предните. Единствено проф. Божидар Димитров направи каквото може по въпроса, но уви - недостатъчно. Определено предпочитаме в България да дойдат българи от Украйна, Молдова отколкото северноафриканци и афганци...

Tози умник да не тича като пърле пред майка си и да не се натяга. Hеговото мнение е последно по важност и не му го искат, а и е далече от дипломацията. Tака, че по-кротко. Hа такъв му викат аджамия.

Я по добре да си траем,да не оцапаме пейзажа.ПУТИН СИ ЗНАЕ РАБОТАТА И НЯМА НУЖДА ОТ СЪВЕТИ.

кои ли иска мнението ти пионерче!

Вън от това правителство.Ние сме за Русия

станишев, по-добре да не сте на власт, отколкото ТАКА да сте на власт. Вече сте с един по-малко!

Този умника сигурно и куфарите си е стегнал вече да ходи в Украйна и да спасява българите там ... ама дали те искат да бъдат спасявани от него точно, остава питане с повишена трудност! Защото техните доходи там и досега, и особено отсега нататък - ако Крим стане руски, както си е по принцип, са много по-високи от нашите доходи тук - в евроБългария, която е докарана до просешка тояга в момента, след управлението на неговата партия вече десетки години самостоятелно или в безпринципни коалиции с етническите турци и главно с циганите ... Като чуят за нашите пенсии и "заплати", хората в Украйна и особено в Русия (имам приятели), се кръстят и искрено ни съжаляват - техните са в пъти повече! Така че - ако толкова му се ще да се разходи до Крим, той ще го направи, ама кви ш ги дъвче там на срещи с хората, кво ша лъже след това у нас - и аз не знам! Да се хваща на работа тук и да измисли как да повишава авторитета на опосканата ни родина, пък на чуждо гробище няма какво да реве, еле пък на чужда софра! Аман от посткомунистическа демагогия!!!

Тооо и руснаците в Крим са много и Путин се грижи за тях..,а ти НЕ се бъркай, да не сгафиш..!?/както обикновено се случва.../

Този няма ли с какво да си играе та си играе на демокрация

САМО ТОЯ МОЖЕ ДА ОПРАВИ НЕЩАТА

Тоя сега се сети че имало българи в Украйна.Когато атовете се ритат краставите магарета като тебе трябва да си стоят на задника.Никой не ти иска мнението, льольо!!!

Вигенин, само Ви информирам, че с тази си позиция подписахте края на вашата партия на следващите избори. Щом подкрепяте фашистките превратаджии в Украйна, вие доказвате, че сте подлоги на САЩ и на еврозад..ниците, т.е. вие сте национални предатели. Нарочно пиша "вие" с малка буква!

Вигенин-момчето-е европеец......Тоест подлога на Меркел!!На същата тази идиотка която запали Украйна и сега се е панирала от вбесените американци и руснаци-които се бяха разбрали,нещата да се получат без кръвопролития!!! "Е..би Европа"-казва американката..... "Кличко да се измита от политиката"-казва същата.......(Кличко-подлогата на Меркел,с немски паспорт) "Нашия спор за Украйна с Русия-няма да заприлича на филм на"Рамбо""-казва Джон Кери...... "АУУУУУУУУУУ!!!!Нямаме план за такава ситуация"-казва НАТО....... "Русия ще плати..........ЦЕНА!!!??????"казва Обама......... Какво повече трябва да се случи за да се разбере кой-с кого работи,и кой ще"лапне дървото"??? ВИГЕНИН,да внимава,да не вкара България-за още един път-към отбора на"предварително известните губещи"..... Германия-за четвърти път в историята-прецени погрешно нейната сила и тръгна да прави неща,непосилни да нея!! "СЪЮЗНИЦИТЕ"ще я сплескат като палачинка.......Не се случва за първи път!!!!!

Считам е изказването на г-н Вигенин в този момент за прибързано и непремерено.

"Ще сме с активна позиция, каза той"... трябва да ги пунктираме отзад... не както те досега. НИЕ ТРЯБВА ОТСЕГА!!! "Каза той"... и Станишеф се съгласи мълчаливо...

Анален АКТИВИСТ! АКТИВНА Е!