Коментари - Русия атакува по въздух Киев и областта, Украйна изтреля десетки дронове към руски области | Днес.dir.bg

Русия атакува по въздух Киев и областта, Украйна изтреля десетки дронове към руски области

Според Института за изследване на войната руските въоръжени сили започват лятната си офанзива на фронта

Обратно в новината

Коментари - Русия атакува по въздух Киев и областта, Украйна изтреля десетки дронове към руски области | Днес.dir.bg

Коментари

Вашият ИП-адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Съселберг и Йосифова няма да ги бъде !!!

Сложиха ти БАН на русофилската простотия - ами БРАВО !!!! Време беше!!!

тези много етажни блокове на снимките сигурно етажите им са под земята?? Само , че не е вярна информациря на украинското командване- от трите ракети да се чете , че са свалени ЧЕТРИ!

Укронацистите са високи по 80см и се крият из разни детски градини и училища. Затова ги избиваме безмилостно там въпреки писъците на майките им.

Ню Йорк Таймс: "Не е ясно колко мъже се крият, но в големите градове като Киев и Лвов групите в социалните медии, които предупреждават членовете за движенията на военнослужещите, имат десетки хиляди членове Някои от мъжете, които избягват наборната служба пътуват само с таксита, за да избегнат изтеглянето им от улиците и насилственото им отвеждане в наборните центрове. Други пък разчитат на доставки на храна, за да избегнат наборните офицери." Очевидно си прав, поне отчасти! За писъците на майките им и преди се пропагандираха такива неща, и после на Зелю му се наложи унизително да си уволни омбудсманката пред цял свят заради лъжи.

Къде спи Зеленски? Да ги изважда от дупките, където са се скрили и да ги праща на фронта. Какъв срам! Родината им разпъната като пача, а те в таксита. Няма ние да ходим на тяхно място, я!

Поздралвения за Украйна отбранява се мъжки, дано успее да се защити. Руснаците се изживяват като големи мъже и считат тези на запад за хомосексуалисти, но истинските мъже са украинците, при 10:1 съотношение на силите се бият като с равен.

Мозък, сещаш ли се кой пя на парада на ЛГБТ и заяви, че било съвсем нормално да си гей? Я сега с твоя могъщ интелектуален потенциал се опитай да отгатнеш руснак ли беше, или украинец? Ето ти и още малко тема за размисъл за това, което с твоя легендарен мозък го наричаш мъжество: "Ню Йорк Таймс: Десетки хиляди украинци се крият от мобилизация Не е ясно колко мъже се крият, но в големите градове като Киев и Лвов групите в социалните медии, които предупреждават членовете за движенията на военнослужещите, имат десетки хиляди членове" Иначе не съм учуден, че точно поклонниците на гей прайдовете и нормалната хомосексуалност поздравявате Украйна.

Само че мен не ме интересуват гей комплексите и глупостите ти. Нито една друга държава не посмя да води открита война с Русия да си защитава сувренитета и териториланат цялост, всички други се примиряваха с хулиганкото поведение на Русия. Дедуктивното ти мислене се изрзява в това щом някои са хомесксулисти на Запад и в Украйна, всички там са хомосексуалисти, е в Русия нямате ли хомосексулаисти, това не важи ли за вас. Вие надминахте Запада по простотия, Путин създаде институт за иследване на хомосексуалистите , що не отидеш в Русия да изследваш някой от тях, бе мозък.

Ех, ако можеше да получим още 100 установки Пейтриът. Ех, ако можехме да срутим кримския мост. Ех, ако можехме да възвърнем Авдеевка. Ех, ако можеше да мобилизираме още 500 000 украинци. Ех,...

и това за 3-и дня, нали ? мбхааааааа

Кой е казвал нещо за три дни?

Ех ,ако можехме да превземем Киев за три дена...

Можехме. Ама Израел като превзе за 3 дни, съвсем обяснимо го обвиниха във военни престъпления.

то и затова на сащисаните им остава само да си мечтаят-)

Да видим фактите победихте Хитлер за около 3,5 години и превзехте почти цяла Европа, другата 1,5 години Хитлер нападаше, сега за 3 години сте завзели само около 20% от Украйна. Русия не е същата, дядовците им при Сталин бяха по-корави.

Кои ние бе, Мозък? В посредствения ти мозък към кого си въобразяваш, че се обръщаш? Или ти се броиш откъм страната на хитлеристите, а, Мозък? И в Израел нали видя как се превзема за 3 дни чрез прегазване на всичко по пътя, ама после дойде и обвинението за военни престъпления? Или точно това ти се иска да им се беше случило на украинците, братушките да минат през тях като "Кинжал" през "Пейтриът", а, Мозък?

О, Украйна! осемстотин дена младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, вагнеровци грабят цивилни и убиват и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! ТРЯБВА ЗА 3 –И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк отговаря с други вик: ураааа Идат путлерасти като тигри, бягат като овци и пак се зарвъщат; украинци , орловци кат лъвове тичат по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни студ. Щурмът е отчаян, отпорът е лют. Три дни веч се бият, и хората на путин ги дерат , Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!! Путин свърши оръжието и руската армия остава да подпише капитулация. И пърди хиперзвучно ха ха ха хха Зеленски цар е на земята най-велик, над всички пръв, украинците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Украйна няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота!

Харесва ми как привържениците на Западна Украйна горещо подкрепяте остатъците от СВУ с нескопосани клозетни стихотворения по анонимните форуми, вместо да отидете да се запишете доброволци. Нищо чудно, че укропите продължават да затъват.

Нещо от дир пак не са доразбрали - нали зеленски от самата по- по- най- върховна среща в Швицерланд ни уведоми, че ВСУ започва офанзива с така новополучените натовски оръжия. Последно - кое е вярното? руснаците ли ще щурмуват или пък украинците? дали пък и двете войски няма да се атакуват взаимно?!? Което /който не е разбрал от тролчетата шорошки/ е точно целта на руския ГЩ. Крайно време е ВСУ да излезат от мазетата на населените места и да се бият като мъже за Крим, за Донбас и за каквото още се сетят. Ако искаш нещо - отиваш, биеш се и си го вземаш. С лъжи и манипулации на бойното поле, с викане на тате, бате и братчедите нищо не се печели. Това е факт, откакто свят светува. Дано евродебилската клика най-после го осъзнае. не, че нещо - ама българските мъже ще са следващите - опомнете се!!!

"Един от артистите, които ще се качат на сцената (на ЛГБТ парада в София) е украинският изпълнител Орфи, който е преживял ужаса на руската окупация в Буча, а сега живее в България, заяви за БНР: "Днес искам да представя моята песен, написах я преди три години. Смятам, че се получи добре. Посланието, което искам да отправя, е свързано с моята собствена история и то е, че е супер да си уникален. Напълно нормално е да си гей, да бъдеш странен и нетрадиционен. Искам да открия идентичността във всеки човек. Тези хора могат да направят света по-добър"." :))

Няколко думи за "ужаса" в Буча. Ужас е имало. Ужасен ужас. Французина Адриан Боке го засне и точно за това във Франция го преследват. И френските органи, и украинското разузнаване. Показа на целия свят как от камиони по земята се разхвърлят убитите украински граждани от Изюм и съседните села след изтеглянето на руснаците. За да не ме опонирате - записа на Вован И Лексус с украинския омбудсман по това време Людмила Денисова. Всичко си призна... А тук продължават да ни натякват този случай.

Руснаците не искат човешки жертви. Стотици дронове и ракети и само двама ранени от отломки. Ако искаха щяха да изравнят Киев със земята. Вижте какво правят евреите в Палестина. Целта е падане на фашисткия режим и НАТО далеч от Русия.

Добър опит ,дебил бляд,просто украинците малко, по-малко затварят небето над Украйна ,до края на следващия месец идват и ефките и не знам маломерният плашипутарник в кой бункер ще ходи да се крие! Къде ви намират такива малоумници по тези фабрики за руски тролчета педерастчета ,ма?

То така и държавата ще ,, затворят " ... а ти пак ще се ,, бориш" за украйна ... от тоалетната .

Малко по малко го затварят... до края на следващия месец... след това и някой и друг месец и перемогата още малко и ще тръгне... ама тоя път вече почти със сигурност... Я по-добре покажи някоя снимка на тоя бункер, за който врещиш, че Путин постоянно го гледам как спокойно си ходи по други държави, включително при уж съюзниците на ФАЩ, и на сериозни международни форуми като в Питер?

Колко още оръжия ще иска Зеленски? Вече всичко си дадохме и не беше достатъчно. Единствената оставаща възможност е да свиква конференция за мир (този път с Русия) и да търси сделка. Предназначението на Евросъюза не е да произвежда и да подарява всичко за Украйна. Българското благоденствие не е по-малко важно от украинското.

Хайде сети се сега ,ако навремето в Техеран бяха поканили Хитлер ,как ли щеше да си казва сега маломерният плашипутарник -валдемар путкинщайн сигурно и никой нямаше да бъде чувал за него,дебил бляд!

Ха сега и ти се сети ако Сталин , не беше спрял в Берлин ... колко копейки щеше да струва колата ?

Истинските българи сме с Украйна Ще помагаме докрай на изпадналите в беда братя-славяни За тия дето ще ми кажат, че и руснавите били славияни - колко % от тях са такива? Чеченците руснаци ли са? А славяни ли са? Другите източни етноси....? Сибир и т.н. И второ дори да е славянска държава Русия (а тя не е) защо напада Украйна???

не сме славяни ! . това обаче не означава, че няма да помагаме на киевското княжество да унищожи имперският москалски проект - просия !

"Българите", които не са славяни, са потомци на останалите след Освобождението османци, и действително никой не твърди, че са славяни :))

5-6 години казвах, че унищожението на просия ще започне от тук - от българия !

Тримата педераса над мене се кръстили "истински българи". 1% педераси не сте никакви българи бе !

Ако бяхте с Украйна, щяхте да сте доброволци на фронта :))

Вие "истинските българи" винаги сте на губещата страна!

Курво и ти си Захари колкото и сифилистична курва е девствена ... Та курво - не ведъж поръбена ... потърси за периода , за който пишеш ... колко от усрайна е Руска и колко Турска ... па от мъка - пак налапай ,, афро" американския

Колко българи убиха в Англия, поне 10, само за да ги ограбят.

Гледайте в тубата как изгониха делегацията на късото при посещението на дебелото , изхвърлиха ги като като мръсни кучета ,барабар лошадя лавров ,да чакат половин час да дойде дебелото кимче...Боже колко мъка има по тази земя, нали друзя руцкие пидори?

Това някаква анимация ли гледате в гей-клуба, колега ?

Очевидно е че ХеХ е ваш човек. Но тоя вашия човек ви прави лоша реклама. Спрете му парите

празни еврогей-атлантически кратуни! Не съм ХеХ, но много от моите постове също започват с "Хех", което означава насмешка към абсолютните тъпизми, които някой е написал... Така че - Хех се оказва сме много хора. Пък ти допускаш, че е един и бил нам-си-къф-си - доста дебилно!

Квичиш начи...Истината боли ли!? Ми сорка..за нея нема вазелин...въри на лекар... може да извадим късмет и ние...кат с нагличанина

Хехащото руско тролче педерасче дежурно в неделя...

още се ослушват ...и не събарят коня ! . мамицата ви шумкарска ше еба ....разбрахте ли защо не ви гласуваме от 10 години ...и тва няма да се пломени ! . мръсна червена измет ! . . крайно време нато ...да хвъря атома върху бункера ..на първо да бъде унищожена спаската кула с часовника !!

Споки драги хохли...хубавото тепърва предстои...само изтикаите до изборите наесен на мумията...и ще ви пишат преразход... ще висите по колесниците на излитащите самолети както в Кабул..и без това сте кат тях талибани...ма бандеровски

тези 7+ за по малко от 20 секунди???

украински калъф с обратна резба ни се сърди заради некъф англичанин. Да, не е добре, че са го набили. Но така биха постъпили и с всеки друг - не си български или европейски гражданин, нямаш европейска здравна карта, нямаш застраховка, не си плащаш - не те лекуат. Това е то демократичен капитализъм. А и колко българи бяха убити дале по по-брутален начин във великата някога Британия, сега с право наричана Малкия Пакистан? Аз се сещам поне за около 6-7 човека. И до ден днешен няма нито един осъден за убийствата им. Нито един! И за да го подрязня тоя калъф, ще му кажа, че повечето от нас ще спрат да мразят Украйна когато тя стане част от Русия, Полша, Унгария и Румъния. Тоест - когато този тумор в Европа бъде изрязан до дъно. А това няма да е много далече във времето.

в нито една цивилизована държава няма да те пребият от бой за това че търсиш лекарска помощ. Ето заради подобни педали като тебе намразих русофилите

Но се зарадва когато пияни цигани пребиха лекари ? ,, Ти още ли си тука маааааа" ... гори в ада мамкати курвенска .

Ами дай направо и ние да станем ССР, сакто си тръгнало да пращаш Унгария, Полша, Румъния и Украйна.Другарю Предател

Умреха тия...нефт и газ бе зпари...аеци вече ще станеш Балканска Сомалия

"Двама души са ранени, а шест многоетажни жилищни блока, както и други сгради, са повредени при руската ракетна атака..." Какво говори това? 1. Целите са били изцяло инфраструктурни, не граждански (както винаги е било) 2. 6-те многоетажни жилищни блока + другите сгради са повредени ПРИ, а не ОТ руската атака! ;) Демек - некаъдрните ракети на укренското ПВО, скрито измежду жилищни сгради, е направило 6+ сакатлъка и едва ли е свалило някаква съществена част от руските ракети! ;)

руска мастио Аре отивай пред болницата в Пловдив да убиваш англичани, нали си гордо фашистче

Кви англичани, кви болници? Я на сенкя днеска, и не напъвай това, което го нямаш.

забравихте новината от вчера а? няма и 12 часа и вече се правите че нищо не се е случило а? МЪРШИ СКАПАНИ ФАШИСТКИ

за някои тука истината е пропаганда, пък жалките им дебилски измишльотини са чиста истина...

Ти нормален ли си бе - блоковете са ГРАЖДАНСКИ обекти ... Бегай на сенка...

И те са били повредени от украинските противовъздушни средства.

Искрено си пожелавам на мен и всички българи за дойде момент когато нашата държава ще е атакувана, разкъсвана, убивана повече от 2 години от който и да е. Няма значение от кой. Просто да се видят русоробите какво ще направят. Зано ни застигне съдбата на Украйна. Зано.

нашите русороби фенове на смъртта веднага ще избягат да се крият някъде по Европа....не в РУСИЯ ИЛИ СЕВЕРНА КОРЕЯ...а в Европа

България е убивана от доста години вече.

след ВСВ война бяхме роби на руснаците сумати години и след 89 се освободихме от тях За жалост ти още дишаш

И какво правите вие, русоробите? Живеете си на широко, в европа. И не мърдате оттук. Толкова е убивана...

Преди ковида бяхме номер 1 по смъртност. При ковида постигнаха към 70 хиляди повече починали по обща смъртност по статистика на НСИ. Където така и не брояха починали от ковида, а починали констатирани, над половината с най-голямата смъртност в България от сърдечно-съдови проблеми - преди броени 64.4% от смъртността за 2019г. В Туркменистан бе забранено да се говори за ковида. Там за 2021г при почти същото население като тук 6.2-6.3 милиона, а ние на преброяване 6.52 милиона, там даваха 41700+ починали човека, а тук давани 148995 - над 107 хиляди повече и над 3.5 пъти повече. Кой ще ни спаси от "спасители"?

Най-бързо топящата се нация в света и пак не ви стига... И само руснаци са ви в главите, ето кой е русороба.

Русофоб - в превод страх от руснаците. Фобиите ги лекуват.

член на НАТО или ЕС, досега руснаците да са ни атакували. Латвийци Литовци Естонци всичките мразят руснаците

Къде ти е НАТОто бе клоун!? Арсенал, Дунарит и ВМЗ бълват руски оръжия останали още от Варшавския договор...че и без лицензи... Нали си Натовец - що не правиш М-16 а Калашников!? Джавелини или Стингер а РПГ!? Къде ти е натовското въоръжение а!? За 30 година са купени една фрегата втора употреба от Белгия и няколко декоративни хеликоптера... Военна промишленоист ли имаш...съвременно оръжие ли имаш!? Иначе безплатни американски бази има...и ходихме и в Ирак и в Афганистан и в Либия за натовски кеф Продължавай да пееш оди за НАТО...и да се радваш че си в него...

На кого си притрябвал!? За 30 г България намаля с трета - от 9на 6 млн... Следващите 30 - още толкова... 2050 тук ще има 3 млн население, от което половината във София. Еи такива като тебе драскащи из анонимните форуми какви велики европеици са...и останалото пустош. Млади циганета и тук таме някой българин - пенсионер или е предпенсионна възраст...остарял, уморен и обезверен. И тогава ще дойде Турция...сега са близо 85 млн - тогаз ще са над 100... да не мислиш че ще остане плодородна земя в центъра на балканите, със хубав климат празна!? Ако Варна и Бургас извадят късмет то бъдещия Путин може да се разбере с бъдещия Ердоган за тях...иначе и те заминават към Анадола.. Ти чакаи някои зад океана да те спаси...те така спасиха и кюрдите от Мосул, и кипърците от Фамагуста и сирииците от Африн...и арменците от Карабах

Мечти на евроатлантик национален предател! Ходете вие на фронта, като си мечтаете. И не забравяйте как започна тази война! След като бандеровците фашисти викаха, да се избият руснаците и всички неукраинци да се изгонят. Те са унищожителите на Украйна. Не случайно там преди като са искали да обидят някой на изрод, са му викали Бандера. Където са били охранители по концлагерите на Райха. Сега вече руснаците няма защо да се спират. Ще си върнат Киев, майката на руските градове, както е било до някъде ПСВ. Всеки човек над 40 години е по-възрастен от Украйна.

Азисе...Халабама те зове...шперплатовите кашони и черните 25 сантови... Киркоров ти е тръпка знам...ма и черните...мммм

Аз съм роден в България. Защо да ходя другаде? Не ходя нито в Русия, нито в САЩ, нито другаде в ЕС.

Видя ли какво се случи с Макрон на изборите, дето искаше да праща французи да умират? Бе политически гилотиниран! Сега ще видиш подобно в Англия на избори, където искат да връщат военна служба. Примерно от първи- трети.

Моля Путин да не атакува Киев и Одеса - всичко останало под бомбен килим и танков тараш! всичкото западно оръжие - на скрап, а инструкторите им на тюрлю-гювеч, или както казва поговорката: КОЙТО ПОСЯ БУРЯ, ЩЕ ЖЪНЕ КОВЧЕЗИ !!!

Дедо Пич вчера в новината за убития англичанин се кефише и поличи над 100 минуса Но в тази статия ще има повече плюсове от минуси. ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ РУСОФИЛИТЕ СТЕ НАЦИСТИ

че в България нормални хора няма. Щом убихте англичанин който търси лекарска помощ и се кефите че Русия атакува мирно население на Украйна.... се вижда защо държавата ни умира... тука няма виновни политици а един гноясъл смръдливо нацистки народ

в Англия на този англичанин щеше да му дойде реда след 6 месеца! Какво си се разтекъл тука?

вчера убиха англичанин пред пловдивска болница, само защото не са говорили езика му. Ето това сте малоумните изчадия наречени русофили. ВИЕ НЕ СТЕ РУСОФИЛИ А ПУТИНОФИЛИ

В САЩ като почти всеки ден стрелят и правят масови убийства, сигурно и те са русофили....

"Зеленски призова западните си съюзници да доставят обещаните пакети от военна помощ "без забавяне, така че постигнатите с президента (на САЩ) Байдън споразумения да могат да се реализират". И защо ние, европейците, да трябва да изпълняваме това, за което сте се разбрали вие двамата? Не разбра ли, че лично ти и страната ти вече ни действате омерзително всеки път, когато някъде стане дума за вас или пък ни покажат грозния ти образ? Честно, изобщо не ми пука нито за Зеленски, нито за Байдън, нито за Украйна, нито за САЩ - отдавна съм разбрал, че освен загуби, разорение и корупция, те носят единствено разпадане на ЕС и в крайна сметка водят към унищожаването на Европа.

марш в Русия или Северна Корея или Иран.

целия свят се обърна срещу вас и пак продължавате с нацистките глупости. И ето българския шизофрениран народ, който бие болни хора по болниците защитават Русия. Ето какви са българите и руснаците в момента...банда бандити

Нацистите ги търси на друго място.

като всичките сте тука Сигурно през ВСВ и поляците са били нацисти и затова са били атакувани от Хитлер налИ?

като цъкате минуси се мислите, че не сте боклуци ли? Убихте човек само защото не говорите друг език от български и руски. АРЕ ОТИВАЙТЕ В СЕВЕРНА КОРЕЯ

Е, друго си е украинските нацисти и германските нацисти (които управляват в Еврокомисията). Нашите нацисти са по-готини от вашите.

Коментари - Русия атакува по въздух Киев и областта, Украйна изтреля десетки дронове към руски области | Днес.dir.bg

Русия атакува по въздух Киев и областта, Украйна изтреля десетки дронове към руски области

Според Института за изследване на войната руските въоръжени сили започват лятната си офанзива на фронта

Обратно в новината

Коментари - Русия атакува по въздух Киев и областта, Украйна изтреля десетки дронове към руски области | Днес.dir.bg

Коментари

Вашият ИП-адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Съселберг и Йосифова няма да ги бъде !!!

Сложиха ти БАН на русофилската простотия - ами БРАВО !!!! Време беше!!!

тези много етажни блокове на снимките сигурно етажите им са под земята?? Само , че не е вярна информациря на украинското командване- от трите ракети да се чете , че са свалени ЧЕТРИ!

Укронацистите са високи по 80см и се крият из разни детски градини и училища. Затова ги избиваме безмилостно там въпреки писъците на майките им.

Ню Йорк Таймс: "Не е ясно колко мъже се крият, но в големите градове като Киев и Лвов групите в социалните медии, които предупреждават членовете за движенията на военнослужещите, имат десетки хиляди членове Някои от мъжете, които избягват наборната служба пътуват само с таксита, за да избегнат изтеглянето им от улиците и насилственото им отвеждане в наборните центрове. Други пък разчитат на доставки на храна, за да избегнат наборните офицери." Очевидно си прав, поне отчасти! За писъците на майките им и преди се пропагандираха такива неща, и после на Зелю му се наложи унизително да си уволни омбудсманката пред цял свят заради лъжи.

Къде спи Зеленски? Да ги изважда от дупките, където са се скрили и да ги праща на фронта. Какъв срам! Родината им разпъната като пача, а те в таксита. Няма ние да ходим на тяхно място, я!

Поздралвения за Украйна отбранява се мъжки, дано успее да се защити. Руснаците се изживяват като големи мъже и считат тези на запад за хомосексуалисти, но истинските мъже са украинците, при 10:1 съотношение на силите се бият като с равен.

Мозък, сещаш ли се кой пя на парада на ЛГБТ и заяви, че било съвсем нормално да си гей? Я сега с твоя могъщ интелектуален потенциал се опитай да отгатнеш руснак ли беше, или украинец? Ето ти и още малко тема за размисъл за това, което с твоя легендарен мозък го наричаш мъжество: "Ню Йорк Таймс: Десетки хиляди украинци се крият от мобилизация Не е ясно колко мъже се крият, но в големите градове като Киев и Лвов групите в социалните медии, които предупреждават членовете за движенията на военнослужещите, имат десетки хиляди членове" Иначе не съм учуден, че точно поклонниците на гей прайдовете и нормалната хомосексуалност поздравявате Украйна.

Само че мен не ме интересуват гей комплексите и глупостите ти. Нито една друга държава не посмя да води открита война с Русия да си защитава сувренитета и териториланат цялост, всички други се примиряваха с хулиганкото поведение на Русия. Дедуктивното ти мислене се изрзява в това щом някои са хомесксулисти на Запад и в Украйна, всички там са хомосексуалисти, е в Русия нямате ли хомосексулаисти, това не важи ли за вас. Вие надминахте Запада по простотия, Путин създаде институт за иследване на хомосексуалистите , що не отидеш в Русия да изследваш някой от тях, бе мозък.

Ех, ако можеше да получим още 100 установки Пейтриът. Ех, ако можехме да срутим кримския мост. Ех, ако можехме да възвърнем Авдеевка. Ех, ако можеше да мобилизираме още 500 000 украинци. Ех,...

и това за 3-и дня, нали ? мбхааааааа

Кой е казвал нещо за три дни?

Ех ,ако можехме да превземем Киев за три дена...

Можехме. Ама Израел като превзе за 3 дни, съвсем обяснимо го обвиниха във военни престъпления.

то и затова на сащисаните им остава само да си мечтаят-)

Да видим фактите победихте Хитлер за около 3,5 години и превзехте почти цяла Европа, другата 1,5 години Хитлер нападаше, сега за 3 години сте завзели само около 20% от Украйна. Русия не е същата, дядовците им при Сталин бяха по-корави.

Кои ние бе, Мозък? В посредствения ти мозък към кого си въобразяваш, че се обръщаш? Или ти се броиш откъм страната на хитлеристите, а, Мозък? И в Израел нали видя как се превзема за 3 дни чрез прегазване на всичко по пътя, ама после дойде и обвинението за военни престъпления? Или точно това ти се иска да им се беше случило на украинците, братушките да минат през тях като "Кинжал" през "Пейтриът", а, Мозък?

О, Украйна! осемстотин дена младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, вагнеровци грабят цивилни и убиват и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! ТРЯБВА ЗА 3 –И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк отговаря с други вик: ураааа Идат путлерасти като тигри, бягат като овци и пак се зарвъщат; украинци , орловци кат лъвове тичат по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни студ. Щурмът е отчаян, отпорът е лют. Три дни веч се бият, и хората на путин ги дерат , Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!! Путин свърши оръжието и руската армия остава да подпише капитулация. И пърди хиперзвучно ха ха ха хха Зеленски цар е на земята най-велик, над всички пръв, украинците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Украйна няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота!

Харесва ми как привържениците на Западна Украйна горещо подкрепяте остатъците от СВУ с нескопосани клозетни стихотворения по анонимните форуми, вместо да отидете да се запишете доброволци. Нищо чудно, че укропите продължават да затъват.

Нещо от дир пак не са доразбрали - нали зеленски от самата по- по- най- върховна среща в Швицерланд ни уведоми, че ВСУ започва офанзива с така новополучените натовски оръжия. Последно - кое е вярното? руснаците ли ще щурмуват или пък украинците? дали пък и двете войски няма да се атакуват взаимно?!? Което /който не е разбрал от тролчетата шорошки/ е точно целта на руския ГЩ. Крайно време е ВСУ да излезат от мазетата на населените места и да се бият като мъже за Крим, за Донбас и за каквото още се сетят. Ако искаш нещо - отиваш, биеш се и си го вземаш. С лъжи и манипулации на бойното поле, с викане на тате, бате и братчедите нищо не се печели. Това е факт, откакто свят светува. Дано евродебилската клика най-после го осъзнае. не, че нещо - ама българските мъже ще са следващите - опомнете се!!!

"Един от артистите, които ще се качат на сцената (на ЛГБТ парада в София) е украинският изпълнител Орфи, който е преживял ужаса на руската окупация в Буча, а сега живее в България, заяви за БНР: "Днес искам да представя моята песен, написах я преди три години. Смятам, че се получи добре. Посланието, което искам да отправя, е свързано с моята собствена история и то е, че е супер да си уникален. Напълно нормално е да си гей, да бъдеш странен и нетрадиционен. Искам да открия идентичността във всеки човек. Тези хора могат да направят света по-добър"." :))

Няколко думи за "ужаса" в Буча. Ужас е имало. Ужасен ужас. Французина Адриан Боке го засне и точно за това във Франция го преследват. И френските органи, и украинското разузнаване. Показа на целия свят как от камиони по земята се разхвърлят убитите украински граждани от Изюм и съседните села след изтеглянето на руснаците. За да не ме опонирате - записа на Вован И Лексус с украинския омбудсман по това време Людмила Денисова. Всичко си призна... А тук продължават да ни натякват този случай.

Руснаците не искат човешки жертви. Стотици дронове и ракети и само двама ранени от отломки. Ако искаха щяха да изравнят Киев със земята. Вижте какво правят евреите в Палестина. Целта е падане на фашисткия режим и НАТО далеч от Русия.

Добър опит ,дебил бляд,просто украинците малко, по-малко затварят небето над Украйна ,до края на следващия месец идват и ефките и не знам маломерният плашипутарник в кой бункер ще ходи да се крие! Къде ви намират такива малоумници по тези фабрики за руски тролчета педерастчета ,ма?

То така и държавата ще ,, затворят " ... а ти пак ще се ,, бориш" за украйна ... от тоалетната .

Малко по малко го затварят... до края на следващия месец... след това и някой и друг месец и перемогата още малко и ще тръгне... ама тоя път вече почти със сигурност... Я по-добре покажи някоя снимка на тоя бункер, за който врещиш, че Путин постоянно го гледам как спокойно си ходи по други държави, включително при уж съюзниците на ФАЩ, и на сериозни международни форуми като в Питер?

Колко още оръжия ще иска Зеленски? Вече всичко си дадохме и не беше достатъчно. Единствената оставаща възможност е да свиква конференция за мир (този път с Русия) и да търси сделка. Предназначението на Евросъюза не е да произвежда и да подарява всичко за Украйна. Българското благоденствие не е по-малко важно от украинското.

Хайде сети се сега ,ако навремето в Техеран бяха поканили Хитлер ,как ли щеше да си казва сега маломерният плашипутарник -валдемар путкинщайн сигурно и никой нямаше да бъде чувал за него,дебил бляд!

Ха сега и ти се сети ако Сталин , не беше спрял в Берлин ... колко копейки щеше да струва колата ?

Истинските българи сме с Украйна Ще помагаме докрай на изпадналите в беда братя-славяни За тия дето ще ми кажат, че и руснавите били славияни - колко % от тях са такива? Чеченците руснаци ли са? А славяни ли са? Другите източни етноси....? Сибир и т.н. И второ дори да е славянска държава Русия (а тя не е) защо напада Украйна???

не сме славяни ! . това обаче не означава, че няма да помагаме на киевското княжество да унищожи имперският москалски проект - просия !

"Българите", които не са славяни, са потомци на останалите след Освобождението османци, и действително никой не твърди, че са славяни :))

5-6 години казвах, че унищожението на просия ще започне от тук - от българия !

Тримата педераса над мене се кръстили "истински българи". 1% педераси не сте никакви българи бе !

Ако бяхте с Украйна, щяхте да сте доброволци на фронта :))

Вие "истинските българи" винаги сте на губещата страна!

Курво и ти си Захари колкото и сифилистична курва е девствена ... Та курво - не ведъж поръбена ... потърси за периода , за който пишеш ... колко от усрайна е Руска и колко Турска ... па от мъка - пак налапай ,, афро" американския

Колко българи убиха в Англия, поне 10, само за да ги ограбят.

Гледайте в тубата как изгониха делегацията на късото при посещението на дебелото , изхвърлиха ги като като мръсни кучета ,барабар лошадя лавров ,да чакат половин час да дойде дебелото кимче...Боже колко мъка има по тази земя, нали друзя руцкие пидори?

Това някаква анимация ли гледате в гей-клуба, колега ?

Очевидно е че ХеХ е ваш човек. Но тоя вашия човек ви прави лоша реклама. Спрете му парите

празни еврогей-атлантически кратуни! Не съм ХеХ, но много от моите постове също започват с "Хех", което означава насмешка към абсолютните тъпизми, които някой е написал... Така че - Хех се оказва сме много хора. Пък ти допускаш, че е един и бил нам-си-къф-си - доста дебилно!

Квичиш начи...Истината боли ли!? Ми сорка..за нея нема вазелин...въри на лекар... може да извадим късмет и ние...кат с нагличанина

Хехащото руско тролче педерасче дежурно в неделя...

още се ослушват ...и не събарят коня ! . мамицата ви шумкарска ше еба ....разбрахте ли защо не ви гласуваме от 10 години ...и тва няма да се пломени ! . мръсна червена измет ! . . крайно време нато ...да хвъря атома върху бункера ..на първо да бъде унищожена спаската кула с часовника !!

Споки драги хохли...хубавото тепърва предстои...само изтикаите до изборите наесен на мумията...и ще ви пишат преразход... ще висите по колесниците на излитащите самолети както в Кабул..и без това сте кат тях талибани...ма бандеровски

тези 7+ за по малко от 20 секунди???

украински калъф с обратна резба ни се сърди заради некъф англичанин. Да, не е добре, че са го набили. Но така биха постъпили и с всеки друг - не си български или европейски гражданин, нямаш европейска здравна карта, нямаш застраховка, не си плащаш - не те лекуат. Това е то демократичен капитализъм. А и колко българи бяха убити дале по по-брутален начин във великата някога Британия, сега с право наричана Малкия Пакистан? Аз се сещам поне за около 6-7 човека. И до ден днешен няма нито един осъден за убийствата им. Нито един! И за да го подрязня тоя калъф, ще му кажа, че повечето от нас ще спрат да мразят Украйна когато тя стане част от Русия, Полша, Унгария и Румъния. Тоест - когато този тумор в Европа бъде изрязан до дъно. А това няма да е много далече във времето.

в нито една цивилизована държава няма да те пребият от бой за това че търсиш лекарска помощ. Ето заради подобни педали като тебе намразих русофилите

Но се зарадва когато пияни цигани пребиха лекари ? ,, Ти още ли си тука маааааа" ... гори в ада мамкати курвенска .

Ами дай направо и ние да станем ССР, сакто си тръгнало да пращаш Унгария, Полша, Румъния и Украйна.Другарю Предател

Умреха тия...нефт и газ бе зпари...аеци вече ще станеш Балканска Сомалия

"Двама души са ранени, а шест многоетажни жилищни блока, както и други сгради, са повредени при руската ракетна атака..." Какво говори това? 1. Целите са били изцяло инфраструктурни, не граждански (както винаги е било) 2. 6-те многоетажни жилищни блока + другите сгради са повредени ПРИ, а не ОТ руската атака! ;) Демек - некаъдрните ракети на укренското ПВО, скрито измежду жилищни сгради, е направило 6+ сакатлъка и едва ли е свалило някаква съществена част от руските ракети! ;)

руска мастио Аре отивай пред болницата в Пловдив да убиваш англичани, нали си гордо фашистче

Кви англичани, кви болници? Я на сенкя днеска, и не напъвай това, което го нямаш.

забравихте новината от вчера а? няма и 12 часа и вече се правите че нищо не се е случило а? МЪРШИ СКАПАНИ ФАШИСТКИ

за някои тука истината е пропаганда, пък жалките им дебилски измишльотини са чиста истина...

Ти нормален ли си бе - блоковете са ГРАЖДАНСКИ обекти ... Бегай на сенка...

И те са били повредени от украинските противовъздушни средства.

Искрено си пожелавам на мен и всички българи за дойде момент когато нашата държава ще е атакувана, разкъсвана, убивана повече от 2 години от който и да е. Няма значение от кой. Просто да се видят русоробите какво ще направят. Зано ни застигне съдбата на Украйна. Зано.

нашите русороби фенове на смъртта веднага ще избягат да се крият някъде по Европа....не в РУСИЯ ИЛИ СЕВЕРНА КОРЕЯ...а в Европа

България е убивана от доста години вече.

след ВСВ война бяхме роби на руснаците сумати години и след 89 се освободихме от тях За жалост ти още дишаш

И какво правите вие, русоробите? Живеете си на широко, в европа. И не мърдате оттук. Толкова е убивана...

Преди ковида бяхме номер 1 по смъртност. При ковида постигнаха към 70 хиляди повече починали по обща смъртност по статистика на НСИ. Където така и не брояха починали от ковида, а починали констатирани, над половината с най-голямата смъртност в България от сърдечно-съдови проблеми - преди броени 64.4% от смъртността за 2019г. В Туркменистан бе забранено да се говори за ковида. Там за 2021г при почти същото население като тук 6.2-6.3 милиона, а ние на преброяване 6.52 милиона, там даваха 41700+ починали човека, а тук давани 148995 - над 107 хиляди повече и над 3.5 пъти повече. Кой ще ни спаси от "спасители"?

Най-бързо топящата се нация в света и пак не ви стига... И само руснаци са ви в главите, ето кой е русороба.

Русофоб - в превод страх от руснаците. Фобиите ги лекуват.

член на НАТО или ЕС, досега руснаците да са ни атакували. Латвийци Литовци Естонци всичките мразят руснаците

Къде ти е НАТОто бе клоун!? Арсенал, Дунарит и ВМЗ бълват руски оръжия останали още от Варшавския договор...че и без лицензи... Нали си Натовец - що не правиш М-16 а Калашников!? Джавелини или Стингер а РПГ!? Къде ти е натовското въоръжение а!? За 30 година са купени една фрегата втора употреба от Белгия и няколко декоративни хеликоптера... Военна промишленоист ли имаш...съвременно оръжие ли имаш!? Иначе безплатни американски бази има...и ходихме и в Ирак и в Афганистан и в Либия за натовски кеф Продължавай да пееш оди за НАТО...и да се радваш че си в него...

На кого си притрябвал!? За 30 г България намаля с трета - от 9на 6 млн... Следващите 30 - още толкова... 2050 тук ще има 3 млн население, от което половината във София. Еи такива като тебе драскащи из анонимните форуми какви велики европеици са...и останалото пустош. Млади циганета и тук таме някой българин - пенсионер или е предпенсионна възраст...остарял, уморен и обезверен. И тогава ще дойде Турция...сега са близо 85 млн - тогаз ще са над 100... да не мислиш че ще остане плодородна земя в центъра на балканите, със хубав климат празна!? Ако Варна и Бургас извадят късмет то бъдещия Путин може да се разбере с бъдещия Ердоган за тях...иначе и те заминават към Анадола.. Ти чакаи някои зад океана да те спаси...те така спасиха и кюрдите от Мосул, и кипърците от Фамагуста и сирииците от Африн...и арменците от Карабах

Мечти на евроатлантик национален предател! Ходете вие на фронта, като си мечтаете. И не забравяйте как започна тази война! След като бандеровците фашисти викаха, да се избият руснаците и всички неукраинци да се изгонят. Те са унищожителите на Украйна. Не случайно там преди като са искали да обидят някой на изрод, са му викали Бандера. Където са били охранители по концлагерите на Райха. Сега вече руснаците няма защо да се спират. Ще си върнат Киев, майката на руските градове, както е било до някъде ПСВ. Всеки човек над 40 години е по-възрастен от Украйна.

Азисе...Халабама те зове...шперплатовите кашони и черните 25 сантови... Киркоров ти е тръпка знам...ма и черните...мммм

Аз съм роден в България. Защо да ходя другаде? Не ходя нито в Русия, нито в САЩ, нито другаде в ЕС.

Видя ли какво се случи с Макрон на изборите, дето искаше да праща французи да умират? Бе политически гилотиниран! Сега ще видиш подобно в Англия на избори, където искат да връщат военна служба. Примерно от първи- трети.

Моля Путин да не атакува Киев и Одеса - всичко останало под бомбен килим и танков тараш! всичкото западно оръжие - на скрап, а инструкторите им на тюрлю-гювеч, или както казва поговорката: КОЙТО ПОСЯ БУРЯ, ЩЕ ЖЪНЕ КОВЧЕЗИ !!!

Дедо Пич вчера в новината за убития англичанин се кефише и поличи над 100 минуса Но в тази статия ще има повече плюсове от минуси. ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ РУСОФИЛИТЕ СТЕ НАЦИСТИ

че в България нормални хора няма. Щом убихте англичанин който търси лекарска помощ и се кефите че Русия атакува мирно население на Украйна.... се вижда защо държавата ни умира... тука няма виновни политици а един гноясъл смръдливо нацистки народ

в Англия на този англичанин щеше да му дойде реда след 6 месеца! Какво си се разтекъл тука?

вчера убиха англичанин пред пловдивска болница, само защото не са говорили езика му. Ето това сте малоумните изчадия наречени русофили. ВИЕ НЕ СТЕ РУСОФИЛИ А ПУТИНОФИЛИ

В САЩ като почти всеки ден стрелят и правят масови убийства, сигурно и те са русофили....

"Зеленски призова западните си съюзници да доставят обещаните пакети от военна помощ "без забавяне, така че постигнатите с президента (на САЩ) Байдън споразумения да могат да се реализират". И защо ние, европейците, да трябва да изпълняваме това, за което сте се разбрали вие двамата? Не разбра ли, че лично ти и страната ти вече ни действате омерзително всеки път, когато някъде стане дума за вас или пък ни покажат грозния ти образ? Честно, изобщо не ми пука нито за Зеленски, нито за Байдън, нито за Украйна, нито за САЩ - отдавна съм разбрал, че освен загуби, разорение и корупция, те носят единствено разпадане на ЕС и в крайна сметка водят към унищожаването на Европа.

марш в Русия или Северна Корея или Иран.

целия свят се обърна срещу вас и пак продължавате с нацистките глупости. И ето българския шизофрениран народ, който бие болни хора по болниците защитават Русия. Ето какви са българите и руснаците в момента...банда бандити

Нацистите ги търси на друго място.

като всичките сте тука Сигурно през ВСВ и поляците са били нацисти и затова са били атакувани от Хитлер налИ?

като цъкате минуси се мислите, че не сте боклуци ли? Убихте човек само защото не говорите друг език от български и руски. АРЕ ОТИВАЙТЕ В СЕВЕРНА КОРЕЯ

Е, друго си е украинските нацисти и германските нацисти (които управляват в Еврокомисията). Нашите нацисти са по-готини от вашите.