Коментари - Москва: Най-вече Вашингтон носи отговорност за ракетната атака по Севастопол | Днес.dir.bg

Москва: Най-вече Вашингтон носи отговорност за ракетната атака по Севастопол

Тези действия няма да останат ненаказани, се казва в официално съобщение на Министерството на отбраната на Русия

Обратно в новината

Коментари - Москва: Най-вече Вашингтон носи отговорност за ракетната атака по Севастопол | Днес.dir.bg

Коментари

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА!

Сега руското ПВО е виновно, а не американската ракета - логика на козяшки трол! Преди 3 дни на кръстовище в града падна ФАБ 3000 свален от украинското ПВО и НЕ СЕ ВЗРИВИ! ЗАЩО?! Защото, драги козяци тъпи, руските ракети и бомби имат тристепенна система за защита и се активират метри преди целта. Ако бъдат свалени или дефектират - падат без да се взривяват. Колко руски ракети бяха свалени и се ВЗРИВИХА?! Ще ви кажа - НИКОЛКО! За пишещите по-долу безказармени дебили - само ПВО ракетите имат самоунищожение и то трябва да се случва във възходяща трекатория. Разбира се, укрианците нарочно премахват тази защита на техните ракети за да увеличат обсега им и затова избиха стотици цивилни в градовете си. Колкото до АТАКМС- или няма защита за нещатно сработване, или украинците нарочно я премахват, или американците нарочно я премахват! И трите варианта говорят лошо за САЩ, много лошо!

Я-а, това е нова опорка. Давай следващата, че ми стана смешно.

голяма радост за военното лоби, ще потекат нови милиарди

се, след 25-30 години Русия да се разпадне. Защо бързат толкова сега?

Реално, всички ракети са ударили целите си. Не може с противовъздушна отбрана издялкана в ссср, да прихванеш АТАКАМС

а отговорностите на Масква кой са точно, че не разбрах от изказването? Или те безотговорно могат да мятат бомби където им скимне?

Всички жертви и разрушения в една война се пишат на сметката на агресора - Москва!

ФАЛШИВОТО РУСКО ПВО Е РЕШИЛО ДА УНИЩОЖИ БАЛИСТИЧНА ЦЕЛ – АТАКАМС. Но БУК не е способна на това , тя не е създадена за балистики. И тъпите орки , поради липса на С-400 са изтреляли БУК , който разбира се не е успял да прихване Атакамса , след което неговата програма за самоунищожение е сработила… но над главите на плажуващите. НАМЕРЕНИТЕ ОТЛОМКИ ПО ПЛАЖА СА ОТ РАКЕТА БУК. КАКТО СЕ КАЗВА - РУСКО БЕЗХАБЕРИЕ… Вчера те свалиха свой хеликоптер със Панцер пак над крим. Оправдаха се че системата свой-чужд не е сработила…Работила е само системата чужд-чужд… ха, ха https://youtu.be/V2K3ccTYfB8

АТАКАМС унищожи част от системата Глонасс в Крим! https://youtu.be/UCIwBChr5DU

а бе вие като нападате и убивате - може, като ви го върнат - въй, тероризъм. За чий чеп нападнахте Украйна, че ви е малко земаята и ресурсите, а? А, щяла да влезе в НАТО. Че що да не влезе... едно време във Варшавския договор се влизаше по желание, нали. Умрял някой да ви напада, това е само в побърканите ви глави. Ще ви се СССР да го има пак, ама не става. Живейте си живота без да си натрапвате идеите и всичко ще е наред

БЛА на САЩ в района на Черно море вече ще бъдат УНИЩОЖАВАНИ!!!!! А в близките дни някоя от базите на САЩ по Света /826 бр / ще има "посещение" от Руско оръжие !!! Бъдете сигурни!

Докато се наведа да го хвана, охлюва се шмугна бързо в храстите! :)

Там,където влезе руска армия ,следва референдум за присъединяване към Руската федерация и назначаване на вернин на Путин политиции ,и след това Русия заплашва със ядрени бомби ,ако се опитват да си върнат откраднатите присвоени територии!

Всеки народ може да има съдбата на Украйна!

Нахлули в Украйна, денонощно ги обстрелват, завличат им децата, убиват невинни граждани и викат "САЩ провокират Украйна да продължи войната". Русията, а пробвахте ли да се махнете от чуждата държава и да видим, какво ще стане? Опитайте, нищо се не знае! Току виж станало чудо, за което даже и не сте предполагали. /// Залужни в интервю за ЕКОНОМИСТ Руснаците и всякакви други врагове трябва да бъдат убивани, просто убивани - И НИЕ ПРАВИМ ТОВА МНОГО ДОБРЕ И ПРОФЕСИОНАЛНО Валерий Залужный: За нас, военните, войната започна през 2014 г. Лично за мен – юли 2014г. Тогава нямах представа какво е война. Прочетох много книги, завърших всички академии със златен медал, разбрах всичко теоретично, но не разбрах какво всъщност е войната. Но през осемте години на война, до 2022 г., и аз, и хора като мен го разбирахме много добре. Всичко, което направихме, когато започна мащабната агресия, беше да приложим не само знанията, които имахме през 2014 г., но и уменията и опита, които натрупахме оттогава. И най-важният опит, който сме имали и който практикуваме почти като религия е, че руснаците и всяка друга враговете трябва да бъдат убити просто убий. И най-важното е, че не трябва да се страхуваме да правим това. И това е което ние правим.

Руските войски напират и убиват във Украйна, а не обратното!Това не са руски туристи а руски терористи!Това е проблемът! Ю

Украйна може само със сто процента украинско военно производство да трепе путиновите дивашки орди,завладяващи и назначаващи техни политици!Ако Украйна трепи руската армия само със украинско оръжие,копия,лълове,стрели,камъни и прашки проблем за Москва няма и няма да има претенции!Така го разбирам аз ,а ако може даже без бой да се се предадат и да се самозаточат със радост във руски затвори и лагери!

Със КГБ диктаторите и техните армии и шпиони със корени и жилки от СССР ерата шега не бива!

РУСКА РАКЕТА ОТ ЗРК БУК е паднала и се е самовзривила на плаж в Севастопол И УБИ ХОРА. ФАЛШИВОТО РУСКО ПВО Е РЕШИЛО ДА УНИЩОЖИ БАЛИСТИЧНА ЦЕЛ – АТАКАМС. Но БУК не е способна на това , тя не е създадена за балистики. И тъпите орки , поради липса на С-400 са изтреляли БУК , който разбира се не е успял да прихване Атакамса , след което неговата програма за самоунищожение е сработила… но над главите на плажуващите. НАМЕРЕНИТЕ ОТЛОМКИ ПО ПЛАЖА СА ОТ РАКЕТА БУК. КАКТО СЕ КАЗВА - РУСКО БЕЗХАБЕРИЕ… Вчера те свалиха свой хеликоптер със Панцер пак над крим. Оправдаха се че системата свой-чужд не е сработила…Работила е само системата чужд-чужд… ха, ха https://youtu.be/V2K3ccTYfB8

КРИМ Е УКРАИНСКИ. ВИЕ РУСНАЦИТЕ И РУСОФИЛИТЕ СТЕ НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ. ВИЕ СТЕ ЗАКОННА ЦЕЛ. ВИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ УНИЩОЖЕНИ КАТО ФАШИСТКИ АГРЕСОРИ. Ай ай ай... МАЙКО , в Украйна НАС НИ ОБИЖДАТ, ЕБАТ И УБИВАТ… Ко стана орки ? - Вие фашиски чакали , зверски , без обявяване на война нахлухте в Украйна с парадните си униформи и духовият си оркестър - за парада на победата в центъра на Киев след 2 дни... - Имахте дори резервирани места в ресторантите в Киев... youtube. com/shorts/dEq21GbE3Gg?feature=share А сега лузърите се оплакват – нас ни убиват…те стрелят по нас Толкова много живота на цивилни са съсипани в Украйна, всичко ще се върне като бумеранг на царя ви , а и на Русия! . Нацисти , вие Нахлухте в Украйна като диви хиени , - денонощно обстрелвате Украйна , - отвличате им децата, - убивате невинни граждани а крещите : "САЩ провокират Украйна да продължи войната". Русо-фашисти , а пробвахте ли да се махнете от чуждата държава и да видим, какво ще стане? Опитайте, нищо се не знае! Току виж станало чудо, за което даже и не сте предполагали.

Най вече Москва е виновна за масовите убийства,разушените и опожарени украински градове,села,пътища,заводи!СВО на Путин и неговата администрация за кражбите на украински територии са виновни!Не нападнатият и убиван украинец а наглият безсрамен и арогантен руснак !За съжаление така е!

го е спасил гражданския въздушен трафик ама дъното го зове https://ria.ru/20240623/udar-1954899958.html

Значи, тъпите руски ватници могат да убиват невинни с иранкси дронове и севернокорейски снаряди, но Украйна не може да се опитва да си вземе полуострова обратно с американски ракети?!! Почна да им излиза пяна от устите нещо.

Излезте да работите и живеете на заапд з аняколко години и ще разберете че мразяят славяниете от дъното на дужата си. Искат да изчезенм и Бърлгари и Руснаци и Украинци нищо че ги снабдяват с оръжие точно и двата народа да дават жертви.

Пич излез и работи не на Запад а на Изток Иди в Коми да режеш дърва за износ за Пекин и ще разбереш че и там те мразят

Русия нападна най-нагло Украйна, сега други били виновни за Севастопол. Абе я се ебете всички руски поклонници и матрьошки и не ни занимавайте с глупости. БАСТА от ЕВРОПА И АЗИЯ, гнусни ТЕРОРИСТИ!

в Украйна от зор да не приличат на руснаци, престанаха да приличат на хора...

Западните медии мълчат за удара на украинските въоръжени сили по Севастопол, при който загинаха цивилни, пише американският журналист Джулия Канин в социалната мрежа Х. „Минаха повече от три часа, откакто Украйна удари група цивилни на плажа в Севастопол, а нито една американска медия не съобщи за това. Същата тишина, когато Донбас беше бомбардиран“, каза тя.

ВАШИНГТОН, 24 юни - Пентагонът е запознат със съобщенията за обстрел на Севастопол от американски ракети АТАКМС, но няма какво да каже по този въпрос, каза пред РИА Новости представител на Министерството на отбраната на САЩ. "Видяхме тези съобщения и нямаме какво да кажем", каза той в писмен отговор на искането на агенцията.

РУСКА РАКЕТА ОТ ЗРК БУК прилетела на плаж в Севастопол И УБИ ХОРА. ФАЛШИВОТО РУСКО ПВО Е РЕШИЛО ДА УНИЩОЖИ БАЛИСТИЧНА ЦЕЛ – АТАКАМС. Но БУК не е способна на това , тя не е създадена за балистики. И тъпите орки , поради липса на С-400 са изтреляли БУК , който разбира се не е успял да прихване Атакамса , след което неговата програма за самоунищожение е сработила… но над главите на плажуващите. НАМЕРЕНИТЕ ОТЛОМКИ ПО ПЛАЖА СА ОТ РАКЕТА БУК. КАКТО СЕ КАЗВА - РУСКО БЕЗХАБЕРИЕ… Вчера те свалиха свой хеликоптер със Панцер пак над крим. Оправдаха се че системата свой-чужд не е сработила…Работила е само системата чужд-чужд… ха, ха https://youtu.be/V2K3ccTYfB8

Хората цяла година пестят събират пари в Магадан за да могат да си починат в Крим. Даже някой по две три години пестят и накрая мръсните укро-нацисти и дъртака Байдън да ти развалят почивката Ко са вика ся на тая работа ? Мръсни краваре Вън НАТО от Севастопол !

КРИМ Е УКРАИНСКИ. вИЕ РУСНАЦИТЕ И РУСОФИЛИТЕ СТЕ НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ. ВИЕ СТЕ ЗАКОННА ЦЕЛ. ВИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ УНИЩОЖЕНИ КАТО ФАШИСТКИ АГРЕЦОРИ. Ай ай ай... МАЙКО , в Украйна НАС НИ ОБИЖДАТ, ЕБАТ И УБИВАТ… Ко стана орки ? - Вие фашиски чакали , зверски , без обявяване на война нахлухте в Украйна с парадните си униформи и духовият си оркестър - за парада на победата в центъра на Киев след 2 дни... - Имахте дори резервирани места в ресторантите в Киев... youtube. com/shorts/dEq21GbE3Gg?feature=share А сега лузърите се оплакват – нас ни убиват…те стрелят по нас Толкова много живота на цивилни са съсипани в Украйна, всичко ще се върне като бумеранг на царя ви , а и на Русия! . Нацисти , вие Нахлухте в Украйна като диви хиени , - денонощно обстрелвате Украйна , - отвличате им децата, - убивате невинни граждани а крещите : "САЩ провокират Украйна да продължи войната". Русо-фашисти , а пробвахте ли да се махнете от чуждата държава и да видим, какво ще стане? Опитайте, нищо се не знае! Току виж станало чудо, за което даже и не сте предполагали. /// Русия ТРЯБВА ДА ГОРИ! Премахнете ВСИЧКИ забрани

нещо е много съмнително защото АТАКМС с касетъчна бойна глава ще разчисти целият плаж ако се взриви по полетен план.

Раша или трябва да натисне газта до дупка или да се предава, много е мек тоя путкин

Войната в Украйна много ми напомня за една мъдра история. Един човек попитал децата си дали знаят какво ще се случи, ако в един буркан поставят десет черни и десет червени мравки. Децата се спогледали учудени без да знаят какво да отговорят. Човекът им казал ами нищо няма да се случи и задал слеващият въпрос. Ако някой вземе този буркан с мравките и го разклати, какво ще се случи. Децата пак не могли да отговорят. Тогава човекът им казал, ами червените и черните мравки ще започнат да се избиват защото ще си мислят че техните врагове са другите на цвят мравки, а всъщност техният истински враг е този който е разклатил буркана. Та и тук е същото. Допреди няколко години тези хора бяха като братя. Смесени бракове и т.н. а сега воюват.

Дори Хитлер не успя да скара славяните, но тези путеноиди и джуджето-гном можаха. Кремъл постоянно увеличава броя на враговете си! Измамниците-фашисти , укрепили се в Кремъл, успяха да скарат двата клона на едни и същи хора в продължение на десетилетия, не само в Украйна , а вече и Беларус.

нищо не си разбрал от разказа... на глупака и господ не може да помогне

Искаш да кажеш, че Путин има интелекта на мравка? Нищо подобно!!! Просто най-голямата червена мравка видя, че сближавайки се със листните въшки(Запада) черните мравки взеха да живеят по-добре от червените. Голямата червена мравка се притесни, че другите червени ще се зачудят като как така черните са завладени от листните въшки, които ги експлоатират и ограбват, а живеят по-добре от тях. И ще достигнат до извода, че листните въшки, даже и да ограбват и владеят черните, им създават по-добри условия за живот. И че експлоатацията на която ги подлага голямата червена мравка е по-страшна от експлоатацията на листните въшки. Ще разберат че хем са експлоатирани, хем са гладни, нищо че работят, хем че никъде по света не ги искат, защото нищо че мравуняка им е най-големият в света и в него има много блага, поради некадърното управление на голямата червена мравка те са гладни и окъсании мравуняка им е мръсен и неподреден.

ФАЛШИВОТО РУСКО ПВО Е РЕШИЛО ДА УНИЩОЖИ БАЛИСТИЧНА ЦЕЛ – АТАКАМС. Но БУК не е способна на това , тя не е създадена за балистики. И тъпите орки , поради липса на С-400 са изтреляли БУК , който разбира се не е успял да прихване Атакамса , след което неговата програма за самоунищожение е сработила… но над главите на плажуващите. НАМЕРЕНИТЕ ОТЛОМКИ ПО ПЛАЖА СА ОТ РАКЕТА БУК. КАКТО СЕ КАЗВА - РУСКО БЕЗХАБЕРИЕ… Вчера те свалиха свой хеликоптер със Панцер пак над крим. Оправдаха се че системата свой-чужд не е сработила…Работила е само системата чужд-чужд… ха, ха https://youtu.be/V2K3ccTYfB8

Когато Русия Обяви Война на Усрайна Тогава ще е Клане на Хахоли СЕГА Е СВО !

На война ти отвръщат, примерно за бомбардировката на цивилни в Харков с тежки планиращи бомби. На парад и на специална военна операция "потецилания противник" само отстъпва и губи. За по-голяма част от света Севастопол си остава украинска територия времено окупирана от Русия, дори там да живее преоблдаващо като брой руско население. Стига сте намесвали деца в пропагандата си, ако искате да не умират деца спрете и от двете страни. Бог да се смили над загиналите, войната предстои да се ожеточи още.

Каквото повикало - такова се обадило...

Може да съм ограничен, ама не мога да разбера "логиката" и най-вече наглостта, да избиваш трета година хора и да се правиш на учуден, че ще получиш шамари! Вчера пак убиха мирни хора в Украйна с бомба. Слугите им тук постоянно се радват, че Русия избива хора в Украйна. Сега се правят на учудени. Егати наглостта!

Окраинските убийци са маша на американските колонизатори! Окраинците цървули нямат координатите на целите по които стрелят с американските оръжия, целите ги дават краварите! Долни касапи

Да ги затварят тия плажове, не може война да водиш и на 50 км. да има пълни плажове.Или война или плаж, другото е риск за цивилните хора.А чия е вината още не се знае.

Кримското население ще намрази още повече укрорайха

Н а кримското население кемера беше пълен при УКРАЙНА. Дойдоха азиатците и осраха всичко

Глупости на търкалета ! Снимките от осколкит са на руска зенитна ракета ТОР Атакамс ако се взливи на плаж пълен с хора няма да има 3 жертви Ще има минимум 2 000 или 3 000 жертви Руските глупаци са стреляли с ракета ТОР по балистична ракета АТАКАМС което е върха на глупостта щото ТОР не може да сваля балистична ракета - хеле па АТАКАМСА и маневрира в последният участък Просто ТОР е включил самоликвидация баш над плажа Но пак казвам - там ако беше АТАКАМС с 200 000 волфрамови съчми - нямаше да има един оживял

Сульо като те слушам мязаш на брадат епилиран с татуси и неходил в казармадето много разбира от ракети :))

Кажи бе умник Ако АТАКАМС се взриви на въпросният плаж колко убити ще има според теб ? Аде изкажиса - кат си толко умен И защо сичките дет са били там качват снимки на парчета от ракета ТОР и няма ни една снимка на парчета от АТАКАМС ? Давай да та видим Шматка загубена

Орките чий го дирят в Украйна?

Ами аз съм го обяснил в коментара ми отдолу! Чети до края, а не само първите 3 думи от коментарите ми! Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Атаката е извършена в почивен ден неделя през дена по обяд в 12 часа и 15 минути с ракети с касетни боеприпаси, за да нанесе максимална вреда на мирното цивилно население и за да има максимален брой убити и ранени цивилни и деца. Няма абсолютно никакво съмнение че атаката е срещу мирните граждани и децата. Точно заради подобни убийства на цевилни и деца, но в Донбас, Русия беше принудена да започне СВО и да нападне Украйна. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Лошо нема, важното да мрат орки.

Абе убитак, вие така разправяхте за хората в Донбас - тия са руснаци нека мрат. Е щом е така сега мрете вие на фронта. Със сигурност вече сте научили кое се казва Чибурапка и кое Буратино и не ги буркате повече нали?! САЩ са изчислили че в Украйна има сратегически ресурси за 12 трилиона долара и докато вие умирате като пълни дебили САШ ви крадат ресурсите и ги изнасят в САЩ. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.,

А рашките бомбят жилищни блокове вечер, като всички хора са си по апартаментите. Копейка гнъсна!

Имам предчувствие, че наркобароните в САЩ внезапно ще се сдобият с РПГ и касетъчни мини, надписани на кирилица. След което ще си организират няколко масови стрелби.

то Путкин няма за аскера оръжие- ходи да проси от Северна Корея Аз пък имам чувство че ще ти пръснат халката

"Да стреляш с касетъчни бомби (забранени от ООН) по нищо неподозиращи плажуващи мирни хора, СЕ НАРИЧА ТЕРОР, уважаеми господа демократисти!" Лошо нема, важното да мрат орки.

Убава работа, ама руска. Прост народ (руския), слаба държава (Русия).

Орките крещяли ли са "Слава Путин" докато са мрели?

Като носи отговорност Вашингтон,ще сритате Коня да изцвили като реакция ли?

Ако нашите "източни партньори" бяха истински русофили, биха били антипутинисти - с неговите неоимпериалистически бълнувания унищожи стотици хиляди човешки живота, а и бъдещето на самата Русия. Но тъй като те не са русофили, денонощно обслужват отвратителната путинитка пропаганда.

Радев като е ербап - да ходи да се прави на водолаз на плажа в Севастопол Тва не ти е да се дръвчиш на президента на ѝЧерна гора

Аз защо мислите ходя на плажа в Северна Корея ?

Коментари - Москва: Най-вече Вашингтон носи отговорност за ракетната атака по Севастопол | Днес.dir.bg

Москва: Най-вече Вашингтон носи отговорност за ракетната атака по Севастопол

Тези действия няма да останат ненаказани, се казва в официално съобщение на Министерството на отбраната на Русия

Обратно в новината

Коментари - Москва: Най-вече Вашингтон носи отговорност за ракетната атака по Севастопол | Днес.dir.bg

Коментари

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА!

Сега руското ПВО е виновно, а не американската ракета - логика на козяшки трол! Преди 3 дни на кръстовище в града падна ФАБ 3000 свален от украинското ПВО и НЕ СЕ ВЗРИВИ! ЗАЩО?! Защото, драги козяци тъпи, руските ракети и бомби имат тристепенна система за защита и се активират метри преди целта. Ако бъдат свалени или дефектират - падат без да се взривяват. Колко руски ракети бяха свалени и се ВЗРИВИХА?! Ще ви кажа - НИКОЛКО! За пишещите по-долу безказармени дебили - само ПВО ракетите имат самоунищожение и то трябва да се случва във възходяща трекатория. Разбира се, укрианците нарочно премахват тази защита на техните ракети за да увеличат обсега им и затова избиха стотици цивилни в градовете си. Колкото до АТАКМС- или няма защита за нещатно сработване, или украинците нарочно я премахват, или американците нарочно я премахват! И трите варианта говорят лошо за САЩ, много лошо!

Я-а, това е нова опорка. Давай следващата, че ми стана смешно.

голяма радост за военното лоби, ще потекат нови милиарди

се, след 25-30 години Русия да се разпадне. Защо бързат толкова сега?

Реално, всички ракети са ударили целите си. Не може с противовъздушна отбрана издялкана в ссср, да прихванеш АТАКАМС

а отговорностите на Масква кой са точно, че не разбрах от изказването? Или те безотговорно могат да мятат бомби където им скимне?

Всички жертви и разрушения в една война се пишат на сметката на агресора - Москва!

ФАЛШИВОТО РУСКО ПВО Е РЕШИЛО ДА УНИЩОЖИ БАЛИСТИЧНА ЦЕЛ – АТАКАМС. Но БУК не е способна на това , тя не е създадена за балистики. И тъпите орки , поради липса на С-400 са изтреляли БУК , който разбира се не е успял да прихване Атакамса , след което неговата програма за самоунищожение е сработила… но над главите на плажуващите. НАМЕРЕНИТЕ ОТЛОМКИ ПО ПЛАЖА СА ОТ РАКЕТА БУК. КАКТО СЕ КАЗВА - РУСКО БЕЗХАБЕРИЕ… Вчера те свалиха свой хеликоптер със Панцер пак над крим. Оправдаха се че системата свой-чужд не е сработила…Работила е само системата чужд-чужд… ха, ха https://youtu.be/V2K3ccTYfB8

АТАКАМС унищожи част от системата Глонасс в Крим! https://youtu.be/UCIwBChr5DU

а бе вие като нападате и убивате - може, като ви го върнат - въй, тероризъм. За чий чеп нападнахте Украйна, че ви е малко земаята и ресурсите, а? А, щяла да влезе в НАТО. Че що да не влезе... едно време във Варшавския договор се влизаше по желание, нали. Умрял някой да ви напада, това е само в побърканите ви глави. Ще ви се СССР да го има пак, ама не става. Живейте си живота без да си натрапвате идеите и всичко ще е наред

БЛА на САЩ в района на Черно море вече ще бъдат УНИЩОЖАВАНИ!!!!! А в близките дни някоя от базите на САЩ по Света /826 бр / ще има "посещение" от Руско оръжие !!! Бъдете сигурни!

Докато се наведа да го хвана, охлюва се шмугна бързо в храстите! :)

Там,където влезе руска армия ,следва референдум за присъединяване към Руската федерация и назначаване на вернин на Путин политиции ,и след това Русия заплашва със ядрени бомби ,ако се опитват да си върнат откраднатите присвоени територии!

Всеки народ може да има съдбата на Украйна!

Нахлули в Украйна, денонощно ги обстрелват, завличат им децата, убиват невинни граждани и викат "САЩ провокират Украйна да продължи войната". Русията, а пробвахте ли да се махнете от чуждата държава и да видим, какво ще стане? Опитайте, нищо се не знае! Току виж станало чудо, за което даже и не сте предполагали. /// Залужни в интервю за ЕКОНОМИСТ Руснаците и всякакви други врагове трябва да бъдат убивани, просто убивани - И НИЕ ПРАВИМ ТОВА МНОГО ДОБРЕ И ПРОФЕСИОНАЛНО Валерий Залужный: За нас, военните, войната започна през 2014 г. Лично за мен – юли 2014г. Тогава нямах представа какво е война. Прочетох много книги, завърших всички академии със златен медал, разбрах всичко теоретично, но не разбрах какво всъщност е войната. Но през осемте години на война, до 2022 г., и аз, и хора като мен го разбирахме много добре. Всичко, което направихме, когато започна мащабната агресия, беше да приложим не само знанията, които имахме през 2014 г., но и уменията и опита, които натрупахме оттогава. И най-важният опит, който сме имали и който практикуваме почти като религия е, че руснаците и всяка друга враговете трябва да бъдат убити просто убий. И най-важното е, че не трябва да се страхуваме да правим това. И това е което ние правим.

Руските войски напират и убиват във Украйна, а не обратното!Това не са руски туристи а руски терористи!Това е проблемът! Ю

Украйна може само със сто процента украинско военно производство да трепе путиновите дивашки орди,завладяващи и назначаващи техни политици!Ако Украйна трепи руската армия само със украинско оръжие,копия,лълове,стрели,камъни и прашки проблем за Москва няма и няма да има претенции!Така го разбирам аз ,а ако може даже без бой да се се предадат и да се самозаточат със радост във руски затвори и лагери!

Със КГБ диктаторите и техните армии и шпиони със корени и жилки от СССР ерата шега не бива!

РУСКА РАКЕТА ОТ ЗРК БУК е паднала и се е самовзривила на плаж в Севастопол И УБИ ХОРА. ФАЛШИВОТО РУСКО ПВО Е РЕШИЛО ДА УНИЩОЖИ БАЛИСТИЧНА ЦЕЛ – АТАКАМС. Но БУК не е способна на това , тя не е създадена за балистики. И тъпите орки , поради липса на С-400 са изтреляли БУК , който разбира се не е успял да прихване Атакамса , след което неговата програма за самоунищожение е сработила… но над главите на плажуващите. НАМЕРЕНИТЕ ОТЛОМКИ ПО ПЛАЖА СА ОТ РАКЕТА БУК. КАКТО СЕ КАЗВА - РУСКО БЕЗХАБЕРИЕ… Вчера те свалиха свой хеликоптер със Панцер пак над крим. Оправдаха се че системата свой-чужд не е сработила…Работила е само системата чужд-чужд… ха, ха https://youtu.be/V2K3ccTYfB8

КРИМ Е УКРАИНСКИ. ВИЕ РУСНАЦИТЕ И РУСОФИЛИТЕ СТЕ НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ. ВИЕ СТЕ ЗАКОННА ЦЕЛ. ВИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ УНИЩОЖЕНИ КАТО ФАШИСТКИ АГРЕСОРИ. Ай ай ай... МАЙКО , в Украйна НАС НИ ОБИЖДАТ, ЕБАТ И УБИВАТ… Ко стана орки ? - Вие фашиски чакали , зверски , без обявяване на война нахлухте в Украйна с парадните си униформи и духовият си оркестър - за парада на победата в центъра на Киев след 2 дни... - Имахте дори резервирани места в ресторантите в Киев... youtube. com/shorts/dEq21GbE3Gg?feature=share А сега лузърите се оплакват – нас ни убиват…те стрелят по нас Толкова много живота на цивилни са съсипани в Украйна, всичко ще се върне като бумеранг на царя ви , а и на Русия! . Нацисти , вие Нахлухте в Украйна като диви хиени , - денонощно обстрелвате Украйна , - отвличате им децата, - убивате невинни граждани а крещите : "САЩ провокират Украйна да продължи войната". Русо-фашисти , а пробвахте ли да се махнете от чуждата държава и да видим, какво ще стане? Опитайте, нищо се не знае! Току виж станало чудо, за което даже и не сте предполагали.

Най вече Москва е виновна за масовите убийства,разушените и опожарени украински градове,села,пътища,заводи!СВО на Путин и неговата администрация за кражбите на украински територии са виновни!Не нападнатият и убиван украинец а наглият безсрамен и арогантен руснак !За съжаление така е!

го е спасил гражданския въздушен трафик ама дъното го зове https://ria.ru/20240623/udar-1954899958.html

Значи, тъпите руски ватници могат да убиват невинни с иранкси дронове и севернокорейски снаряди, но Украйна не може да се опитва да си вземе полуострова обратно с американски ракети?!! Почна да им излиза пяна от устите нещо.

Излезте да работите и живеете на заапд з аняколко години и ще разберете че мразяят славяниете от дъното на дужата си. Искат да изчезенм и Бърлгари и Руснаци и Украинци нищо че ги снабдяват с оръжие точно и двата народа да дават жертви.

Пич излез и работи не на Запад а на Изток Иди в Коми да режеш дърва за износ за Пекин и ще разбереш че и там те мразят

Русия нападна най-нагло Украйна, сега други били виновни за Севастопол. Абе я се ебете всички руски поклонници и матрьошки и не ни занимавайте с глупости. БАСТА от ЕВРОПА И АЗИЯ, гнусни ТЕРОРИСТИ!

в Украйна от зор да не приличат на руснаци, престанаха да приличат на хора...

Западните медии мълчат за удара на украинските въоръжени сили по Севастопол, при който загинаха цивилни, пише американският журналист Джулия Канин в социалната мрежа Х. „Минаха повече от три часа, откакто Украйна удари група цивилни на плажа в Севастопол, а нито една американска медия не съобщи за това. Същата тишина, когато Донбас беше бомбардиран“, каза тя.

ВАШИНГТОН, 24 юни - Пентагонът е запознат със съобщенията за обстрел на Севастопол от американски ракети АТАКМС, но няма какво да каже по този въпрос, каза пред РИА Новости представител на Министерството на отбраната на САЩ. "Видяхме тези съобщения и нямаме какво да кажем", каза той в писмен отговор на искането на агенцията.

РУСКА РАКЕТА ОТ ЗРК БУК прилетела на плаж в Севастопол И УБИ ХОРА. ФАЛШИВОТО РУСКО ПВО Е РЕШИЛО ДА УНИЩОЖИ БАЛИСТИЧНА ЦЕЛ – АТАКАМС. Но БУК не е способна на това , тя не е създадена за балистики. И тъпите орки , поради липса на С-400 са изтреляли БУК , който разбира се не е успял да прихване Атакамса , след което неговата програма за самоунищожение е сработила… но над главите на плажуващите. НАМЕРЕНИТЕ ОТЛОМКИ ПО ПЛАЖА СА ОТ РАКЕТА БУК. КАКТО СЕ КАЗВА - РУСКО БЕЗХАБЕРИЕ… Вчера те свалиха свой хеликоптер със Панцер пак над крим. Оправдаха се че системата свой-чужд не е сработила…Работила е само системата чужд-чужд… ха, ха https://youtu.be/V2K3ccTYfB8

Хората цяла година пестят събират пари в Магадан за да могат да си починат в Крим. Даже някой по две три години пестят и накрая мръсните укро-нацисти и дъртака Байдън да ти развалят почивката Ко са вика ся на тая работа ? Мръсни краваре Вън НАТО от Севастопол !

КРИМ Е УКРАИНСКИ. вИЕ РУСНАЦИТЕ И РУСОФИЛИТЕ СТЕ НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ. ВИЕ СТЕ ЗАКОННА ЦЕЛ. ВИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ УНИЩОЖЕНИ КАТО ФАШИСТКИ АГРЕЦОРИ. Ай ай ай... МАЙКО , в Украйна НАС НИ ОБИЖДАТ, ЕБАТ И УБИВАТ… Ко стана орки ? - Вие фашиски чакали , зверски , без обявяване на война нахлухте в Украйна с парадните си униформи и духовият си оркестър - за парада на победата в центъра на Киев след 2 дни... - Имахте дори резервирани места в ресторантите в Киев... youtube. com/shorts/dEq21GbE3Gg?feature=share А сега лузърите се оплакват – нас ни убиват…те стрелят по нас Толкова много живота на цивилни са съсипани в Украйна, всичко ще се върне като бумеранг на царя ви , а и на Русия! . Нацисти , вие Нахлухте в Украйна като диви хиени , - денонощно обстрелвате Украйна , - отвличате им децата, - убивате невинни граждани а крещите : "САЩ провокират Украйна да продължи войната". Русо-фашисти , а пробвахте ли да се махнете от чуждата държава и да видим, какво ще стане? Опитайте, нищо се не знае! Току виж станало чудо, за което даже и не сте предполагали. /// Русия ТРЯБВА ДА ГОРИ! Премахнете ВСИЧКИ забрани

нещо е много съмнително защото АТАКМС с касетъчна бойна глава ще разчисти целият плаж ако се взриви по полетен план.

Раша или трябва да натисне газта до дупка или да се предава, много е мек тоя путкин

Войната в Украйна много ми напомня за една мъдра история. Един човек попитал децата си дали знаят какво ще се случи, ако в един буркан поставят десет черни и десет червени мравки. Децата се спогледали учудени без да знаят какво да отговорят. Човекът им казал ами нищо няма да се случи и задал слеващият въпрос. Ако някой вземе този буркан с мравките и го разклати, какво ще се случи. Децата пак не могли да отговорят. Тогава човекът им казал, ами червените и черните мравки ще започнат да се избиват защото ще си мислят че техните врагове са другите на цвят мравки, а всъщност техният истински враг е този който е разклатил буркана. Та и тук е същото. Допреди няколко години тези хора бяха като братя. Смесени бракове и т.н. а сега воюват.

Дори Хитлер не успя да скара славяните, но тези путеноиди и джуджето-гном можаха. Кремъл постоянно увеличава броя на враговете си! Измамниците-фашисти , укрепили се в Кремъл, успяха да скарат двата клона на едни и същи хора в продължение на десетилетия, не само в Украйна , а вече и Беларус.

нищо не си разбрал от разказа... на глупака и господ не може да помогне

Искаш да кажеш, че Путин има интелекта на мравка? Нищо подобно!!! Просто най-голямата червена мравка видя, че сближавайки се със листните въшки(Запада) черните мравки взеха да живеят по-добре от червените. Голямата червена мравка се притесни, че другите червени ще се зачудят като как така черните са завладени от листните въшки, които ги експлоатират и ограбват, а живеят по-добре от тях. И ще достигнат до извода, че листните въшки, даже и да ограбват и владеят черните, им създават по-добри условия за живот. И че експлоатацията на която ги подлага голямата червена мравка е по-страшна от експлоатацията на листните въшки. Ще разберат че хем са експлоатирани, хем са гладни, нищо че работят, хем че никъде по света не ги искат, защото нищо че мравуняка им е най-големият в света и в него има много блага, поради некадърното управление на голямата червена мравка те са гладни и окъсании мравуняка им е мръсен и неподреден.

ФАЛШИВОТО РУСКО ПВО Е РЕШИЛО ДА УНИЩОЖИ БАЛИСТИЧНА ЦЕЛ – АТАКАМС. Но БУК не е способна на това , тя не е създадена за балистики. И тъпите орки , поради липса на С-400 са изтреляли БУК , който разбира се не е успял да прихване Атакамса , след което неговата програма за самоунищожение е сработила… но над главите на плажуващите. НАМЕРЕНИТЕ ОТЛОМКИ ПО ПЛАЖА СА ОТ РАКЕТА БУК. КАКТО СЕ КАЗВА - РУСКО БЕЗХАБЕРИЕ… Вчера те свалиха свой хеликоптер със Панцер пак над крим. Оправдаха се че системата свой-чужд не е сработила…Работила е само системата чужд-чужд… ха, ха https://youtu.be/V2K3ccTYfB8

Когато Русия Обяви Война на Усрайна Тогава ще е Клане на Хахоли СЕГА Е СВО !

На война ти отвръщат, примерно за бомбардировката на цивилни в Харков с тежки планиращи бомби. На парад и на специална военна операция "потецилания противник" само отстъпва и губи. За по-голяма част от света Севастопол си остава украинска територия времено окупирана от Русия, дори там да живее преоблдаващо като брой руско население. Стига сте намесвали деца в пропагандата си, ако искате да не умират деца спрете и от двете страни. Бог да се смили над загиналите, войната предстои да се ожеточи още.

Каквото повикало - такова се обадило...

Може да съм ограничен, ама не мога да разбера "логиката" и най-вече наглостта, да избиваш трета година хора и да се правиш на учуден, че ще получиш шамари! Вчера пак убиха мирни хора в Украйна с бомба. Слугите им тук постоянно се радват, че Русия избива хора в Украйна. Сега се правят на учудени. Егати наглостта!

Окраинските убийци са маша на американските колонизатори! Окраинците цървули нямат координатите на целите по които стрелят с американските оръжия, целите ги дават краварите! Долни касапи

Да ги затварят тия плажове, не може война да водиш и на 50 км. да има пълни плажове.Или война или плаж, другото е риск за цивилните хора.А чия е вината още не се знае.

Кримското население ще намрази още повече укрорайха

Н а кримското население кемера беше пълен при УКРАЙНА. Дойдоха азиатците и осраха всичко

Глупости на търкалета ! Снимките от осколкит са на руска зенитна ракета ТОР Атакамс ако се взливи на плаж пълен с хора няма да има 3 жертви Ще има минимум 2 000 или 3 000 жертви Руските глупаци са стреляли с ракета ТОР по балистична ракета АТАКАМС което е върха на глупостта щото ТОР не може да сваля балистична ракета - хеле па АТАКАМСА и маневрира в последният участък Просто ТОР е включил самоликвидация баш над плажа Но пак казвам - там ако беше АТАКАМС с 200 000 волфрамови съчми - нямаше да има един оживял

Сульо като те слушам мязаш на брадат епилиран с татуси и неходил в казармадето много разбира от ракети :))

Кажи бе умник Ако АТАКАМС се взриви на въпросният плаж колко убити ще има според теб ? Аде изкажиса - кат си толко умен И защо сичките дет са били там качват снимки на парчета от ракета ТОР и няма ни една снимка на парчета от АТАКАМС ? Давай да та видим Шматка загубена

Орките чий го дирят в Украйна?

Ами аз съм го обяснил в коментара ми отдолу! Чети до края, а не само първите 3 думи от коментарите ми! Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Атаката е извършена в почивен ден неделя през дена по обяд в 12 часа и 15 минути с ракети с касетни боеприпаси, за да нанесе максимална вреда на мирното цивилно население и за да има максимален брой убити и ранени цивилни и деца. Няма абсолютно никакво съмнение че атаката е срещу мирните граждани и децата. Точно заради подобни убийства на цевилни и деца, но в Донбас, Русия беше принудена да започне СВО и да нападне Украйна. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Лошо нема, важното да мрат орки.

Абе убитак, вие така разправяхте за хората в Донбас - тия са руснаци нека мрат. Е щом е така сега мрете вие на фронта. Със сигурност вече сте научили кое се казва Чибурапка и кое Буратино и не ги буркате повече нали?! САЩ са изчислили че в Украйна има сратегически ресурси за 12 трилиона долара и докато вие умирате като пълни дебили САШ ви крадат ресурсите и ги изнасят в САЩ. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.,

А рашките бомбят жилищни блокове вечер, като всички хора са си по апартаментите. Копейка гнъсна!

Имам предчувствие, че наркобароните в САЩ внезапно ще се сдобият с РПГ и касетъчни мини, надписани на кирилица. След което ще си организират няколко масови стрелби.

то Путкин няма за аскера оръжие- ходи да проси от Северна Корея Аз пък имам чувство че ще ти пръснат халката

"Да стреляш с касетъчни бомби (забранени от ООН) по нищо неподозиращи плажуващи мирни хора, СЕ НАРИЧА ТЕРОР, уважаеми господа демократисти!" Лошо нема, важното да мрат орки.

Убава работа, ама руска. Прост народ (руския), слаба държава (Русия).

Орките крещяли ли са "Слава Путин" докато са мрели?

Като носи отговорност Вашингтон,ще сритате Коня да изцвили като реакция ли?

Ако нашите "източни партньори" бяха истински русофили, биха били антипутинисти - с неговите неоимпериалистически бълнувания унищожи стотици хиляди човешки живота, а и бъдещето на самата Русия. Но тъй като те не са русофили, денонощно обслужват отвратителната путинитка пропаганда.

Радев като е ербап - да ходи да се прави на водолаз на плажа в Севастопол Тва не ти е да се дръвчиш на президента на ѝЧерна гора

Аз защо мислите ходя на плажа в Северна Корея ?