Коментари - Лена Бориславова: Не мога да си представя по-отвратителна комбинация от ГЕРБ-ДПС-ИТН | Днес.dir.bg

Коментари - Лена Бориславова: Не мога да си представя по-отвратителна комбинация от ГЕРБ-ДПС-ИТН | Днес.dir.bg

Коментари

Ако мен ме бяха качили на парапета пред цяла България щеше да ме е срам да си покажа мустака поне пет години.

И аз не мога да си представя. че по-просто и нагло същество от това на снимката (да не говорим за Простото) може да определя политиката на една страна, но е факт, нали?

"Избирателите ни никога няма да ни видят повече в ситуация, в която да не могат да разберат какво и защо правим".Ако следващите избори са наесен,не се знае въобще дали ще имате избиратели бе ленче мамино,особено ако ДБ решат най-накрая да ви напуснат,защото резилите ги направихте вие,а го отнасят най-вече те......

А Вие коя бяхте? Известна бизнес дама, създала и развила собствено производство? Известен преподавател и изследовател в университет? Уважаван политик с богат опит? Човек, доказал своите възможности пред обществото за което работи? НЕ! Вие се вживявате като ментор на цялата страна! Давате преценки и мнения, които никой не ви иска! По-добре е да се скриете и повече да не се явявате пред медии и хора!

още по-отвратителна комбинация е Лена-Кирил-Асен-Николай ... взимайте си куфарчетата с милионите и марш на островите .... ако ви видя на улицата няма да си харча плюнката. НЕМОЖАЧИ

Ленче а аз мога, комбинацията ГЕРБ-ДПС-ППДБ !

Не знам, но дали на Баце му е тъжно! Но аз наистина съм отвратен! Отвратен съм, защото най-отвратителната партия в "демократичната" ни история говори за отвратителност. И това е партията, която щеше да арестува Баце, а накрая се съюзи с него. Партията, която се е кръстила "Промяна", а всъщност се оказа, че не носи никаква промяна, а само иска да овладее държавата (и конституцията, и службите) по старому, но с нови лица. Партията, която буквално излъга всеки достатъчно наивен (включително и аз) да повярва, че носят нещо ново, а всъщност донесе още от старото. Партия, на чиято "сглобка" говорител беше не кой да е, а баш Шиши. Същият този Шиши, на който председателят точно на тази пария каза точно в Народното Събрание "Ние от здравеопазване не взимаме"! И от тази партия, която говореше за прозрачност, точно тази, която редеше хора и позиции през лаптопа си и която беше замесена в секс-скандал с лидера на същата партия, който е семеен мъж със съпруга и две деца, сега ми говори за отвратителност! Права е! Отвратително е! И точно нейната и тяхната отвратителност хвърлиха огромно отвратително петно върху думата "Демокрация" в България. До такава степен, че двама от трима дори не излязоха да гласуват. И заради това една етническа мосюлманска партия е втора по брой депутати в парламента на православна България. Заради такива като нея и партията й, "Демокрация" за дълго ще остане мръсна дума в България. И хора като Баце и Шиши ще ни се виждат симпатични. А партии като "Величие" ще влизат в парламента, а "Глас народен" ще взима субсидия. Права е! Отвратително е!

Нема да е по отвратителна от вас!!!!

Ами вие върнахте ББ на бял кон с глупостите, които сътворихте. Тук си мием краката в Черно море, не в Атлантическия.

що парапети потрошила ...

има, има - ПП-ДБ

Не я ли е срам тая да се показва пред хората, че и акъл да дава. Та тази е фалшификаторка, нейното място е в затора. Както и на оня Василев измамника. И тия нагли имат и претенции пак да управляват. И Ники пак да пътува. Не знам, но която и да е партия, която влезе в комбина с тези измамници, трябва да бъде зачеркната.

Боже мой! И това го казала отвратителната шафрантия, дето се даде на Киро да я оправи на парапета пред камера на стълбището и това го видя цяла България!

Ако знаеш какъв хейт отприщваш , ще спреш да лееш мозък по всеки повод.Можеш да даваш консултации само за кариерно израстване с помощта на физически дадености.

То па едни дадености...

Нема друг такъв мустак

Аз мога - ГЕРБ - ППДБ - ДПС

Е-е-е, лесно е, просто повикай Кирчо и застанете заедно пред огледалото :) )))

ша моеш , ша моеш

Мило Ленче, права си. Няма нищо по-отвлатително от това да не може да спазариш властта и малко кеш срещу изпиране на по твоите собствени думи топ мафиота и след това да седнеш кротко в скута на Пеевски за още някоя кинта. Какво е това власт на други без кинти за кристали?

А комбинацията Лена-Киро как звучи..., като нежна музика ли, или като хард шумотевица...

Вашият ИП-адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Съселберг и Йосифова няма да ги бъде !!!

да си представя Ленчето, без парапета!

Е "сглобката" какво беше ? Или ако не участват ПП е трудно за представяне?! Наглостта и безочието на тези са безкрайни.

Шило

Е, аз мога- ПП-ДБ.

Мисловната дейност е доста ограничена. Може да е от жегата,..Тъжно ми е за хора като нея, не могат да преценят , че липсата на интелектуален потенциал ги прави смешни и никой не ги приема сериозно.

Не сте прав, че в Лена има потенциал тя го показа многократно. Няма друга жена в нашата история държала два от трите най важни лоста в управлението на страната

Недоразумения безкрай в последно време и не само в нашата политика.

кога и къде да ми издухаш сполите? ... и да ми върнеш обратно доверието

Има... ГЕРБ-ДПС-ПП

Ленчето вече е погледнала в кристалното кълбо и знае какво ще се случи, но аз предпочитам да видя с очите си и тогава да си изградя позиция.А най-отвратителното което съм виждал в политическия живот е сглобката!И тя беше факт.

А аз от вас!!!!!!!!!!!

ПП и Лена са извън властта вече. Факт е, че нямаме корупционни скандали, както с Бойко и неговите милиарди, проститутки, чекмеджета, Барселона, злато, евро... Или както Булгартабак, лафка, милиарди от БНР взети от Шиши Да видим дебелите Бейко и Шиши, подкрепени от дългия Слави и Тошко колко ще открадне. Съмнявам се нещата да продължат да се оправят, както беше в последните месеци на управлението на ПП.

Kalin

А по време на сглабката с радост тичахте при ДПС и Пеенски да ги молите за подкрепа а сега било отвратително.Абе вие сте големи майтапчии.Няма кой повече да ви се върже на лъжите!

Не съм по грубите изрази, но за тая изразът е много точен : Ленче, затвори си плювалника!

Лена ФалшиСлавова завърши с думите: - Когато крадем ние е почтеност, а когато крадат другите е корупция. Затова така упорито се борим с корупцията.

Разузнавателните служби на САЩ са на път да използват изкуствения интелект като инструмент срещу държави, които не са благоразположени към политиките на Вашингтон. Това заяви директорът на руската Служба за външно разузнаване на Сергей Наришкин в ефира на телевизионния канал "Россия-24"

Русия: САЩ планират да използва изкуствения интелект за подривна дейност срещу други държави

Хегемонът САЩ заповяда на Европа: Заложете на войната и откраднете парите на Русия!

Населението на Украйна е предимно руско, марионетният режим в Киев го изпраща на заколение по заповед на Запада

ГЕРБ-ДПС-ПП/ДБ не беше отвратително но с ИТН е отвратително. Ае чупката.

Ами няма кой да я оправя от тази комбинация, затова ѝ е отвратително.

неможеш значи??2 е а аз мога! това е коалицията пп+бсп + итн + дб остискахте точно 232 дни!!! може и коалицията пп-дб + герб-сдс остискахте 308 дни до момента в който трябваше да има ротация, ама вие неискахте!

Да повторя, защото дирци трият. > По изключение, тъпата патка е права.

а по правило ти си безпаметен инфантил!

мога да си представя една чудесна комбинация - Лена, тетката с големите очила пред нея на снимката и Назарянката. И аз някъде помежду им .Ммммм......

Значи комбинацията ПП и БСП и ИТН не е порнография ПП, ГЕРБ и ДПС не е пронография Но ГЕРБ ДПС и ИТН е порнография Май нещата отиват към лафа, Когато сме в далаверата е бизнес, когато не сме - корупция. За съжаление нещта са както би казал Божинката: Новите лица са като старите, само дето са нови.

Комбинацията ще бъде ГЕРБ, ДПС и "отцепниците" - "предатели" от Величие за да има най-малко жертви. После ИТН, Възраждане и БСП ще се включат с откъслечни гласувания в парламента, когато е най-важно, но не се забелязва от избирателите, пък медиите ще ги потулват.

И ПП-ДБ ще гласуват в зала в подкрепа на "евроатлантически закони" - нямам как - иначе ще им се карат

Ако реално разгледаш гласуванията на Възбуждане, ще установиш, че в повечето случай те гласуват с ГЕРБ и ДПС, бъдете реални и обективни, не се водете от емоции.

Не знам от къде ги намираш тези данни, но по време на сглобката, на всички гласувания които аз съм гледам (напр промени в Конституцията), ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС си ги гласуваха сами и опозицията беше против

Не говоря за гласуванията срещу помощи за Украйна, НАТО и Еврото, говоря за всичко останало. Украйна и НАТО не са основните проблеми на България.

Ами... не съм сигурен, не помня какво толкова приеха, но напр. уваженото вето на Президента за закона за инвестициите - Възраждане бяха "ЗА" ветото

И аз не можех да си представя по противна комбинация от ГЕРБ, ДПС и ППДБ, обаче вече видях.

Забавно изказване, като се има предвид, че ПП-ДБ са били в сглобка със всичките изброени

Ленчето вече се държи като прелъстена и изоставена застаряваща и омръзнала женица. Видя Рая на трибуната като млада и красива наследница и изпадна в завист, злоба и словоблудство. Но човек като е прост, то е завинаги и с годините се проявява все повече.

Тази само не е я пръцал пеевси и доган . Ще клекне .

Лена искала второ, този път не от Киро, а от Миро.

Доколкото разбирам от българска политика, гледайки я от Банановата Революция до днешни дни, положението в България е такова, че човек и да иска няма за кого да гласува. Това го показаха и изборите за последният Парламент. Да започнем от ГЕРБ - това е фирма/партия създадена за кражби на европейски средства и се подкрепя от баш тарикати и трудово зависими плужеци които са доволни от трохите след пира на тарикатите. ДПС с Шиши начело е гаранция за фалит на държавата, всичко до което Шиши се е допрял е фалирало, унищожено и окрадено. Възбуждане лумпинизирана маса с нереални искания и липса на всякаква перспектива с нея. Шарлатаните - изпечени измамници, на които човек с нормален разум не може да си позволява да вярва дори на сричка изречена от тях. БСП - партия на милионери, които вечно не могат да разделят нещо помежду си, финално опропастена от Корнелия, която Костов успешно имплантира там. ИТН нещо не определено за какво и как се бори, отказа да поеме юздите когато можеше сега говорят доста разумно, но едва ли ще успеят да овладеят положението. Възкресение или както там им е името, уцелиха някаква пазарна мрежа и се възползваха доста умело от нея, но изглеждат еднодневка. Не е нормално техният лидер да започне с закъснение за първо заседание на Парламента (мразя хората които закъсняват и винаги съм си разкарвал от моите дела без значение лични и служебни). Още след първото гласуване се разбръмчаха в различни посоки, а присъствието на Етиен там лично ме отблъсква .... Според мен трябва нова Партия която да вземе от веднъж цялата власт и да се опита на направи нещо сама с голямо мнозинство. Тук големият въпрос е кой ще застане начело и от къде ще извадят чисти и неопетнени кадри, такива няма откъде да се намерят? Накратко няма да е лесно на тези които освен в България, нямат шанс другаде да оцелеят по ред причини, като се започне от езиковите и се свърши с интелектуалните и професионалните им способности. Без тях на вън няма шанс, навън трябва сам да се спасяваш.

Има, има. "Продължаваме промяната"+"Демократична България"+ "ГЕРБ". Така наречената "Сглобка". Точно по тази причина сега имате 21 депутатски места по-малко. И ще продължават да намаляват, защото никой не обича формации, които се пишат за български, а конците им дърпат от едно известно посолство.

Не завиждайте, че ви взеха мястото в сглобката. иначе, ти що не си подсъдима, за фалшифициране на подписи?

Щото тя не е завършила римско право, ами англосаксонско прецедентно в оня Харвард Лоу. Според него, това не са фалшифицирани подписи, ами са алтернативни. То и Кико не беше вече канадски гражданин не щото официално гражданството му е анулирано, ами защото вече не се бил чувствал канадски гражданин и бил пратил писмо в тази връзка. Тая работа я замаза онзи ушат фатмак Румбата, който ги изтипоса тия олигофрени и който първо плямпаше как трябвало повече такива "младо хора", пък после били шарлатани...

Плюнчо, какво е замазал Радев? Той е получил собственоръчна декларация от канадският шарлатанин, че няма друго гражданство освен българско!!! Не изопачавай ФАКТИТЕ, това при теб е постоянно и целенасочено! Замазването е от изгнилата българска съдебна система която е овладяна и зависима! Защо Киро е на свобода и има право да заема държавни постове?!

Ей, глупак, скандалът с гражданството гръмна още преди Фатмака да го лансира тоя с всички сила тоя и той се оправдаваше и усукваше тогава, вместо да го шкартира или направо да го даде на прокуратурата. Яко си прост, щом си такъв поколнник на тоя Фатмак, че даже скоро самият ти лъжеше и мажеше, че Фатмакът бил доктор от Уест Пойнт - ха, ха, ха. Фатмакът е минал няколкоседмичен СОС в САЩ, а всичките му титли са родни доморасли. Че и бил знаел перфектен английски се пеняваше ти, щото още не си открил гугула, да го чуеш барем на запис, а не като мен - на живо.

Коментари - Лена Бориславова: Не мога да си представя по-отвратителна комбинация от ГЕРБ-ДПС-ИТН | Днес.dir.bg

Коментари - Лена Бориславова: Не мога да си представя по-отвратителна комбинация от ГЕРБ-ДПС-ИТН | Днес.dir.bg

Коментари

Ако мен ме бяха качили на парапета пред цяла България щеше да ме е срам да си покажа мустака поне пет години.

И аз не мога да си представя. че по-просто и нагло същество от това на снимката (да не говорим за Простото) може да определя политиката на една страна, но е факт, нали?

"Избирателите ни никога няма да ни видят повече в ситуация, в която да не могат да разберат какво и защо правим".Ако следващите избори са наесен,не се знае въобще дали ще имате избиратели бе ленче мамино,особено ако ДБ решат най-накрая да ви напуснат,защото резилите ги направихте вие,а го отнасят най-вече те......

А Вие коя бяхте? Известна бизнес дама, създала и развила собствено производство? Известен преподавател и изследовател в университет? Уважаван политик с богат опит? Човек, доказал своите възможности пред обществото за което работи? НЕ! Вие се вживявате като ментор на цялата страна! Давате преценки и мнения, които никой не ви иска! По-добре е да се скриете и повече да не се явявате пред медии и хора!

още по-отвратителна комбинация е Лена-Кирил-Асен-Николай ... взимайте си куфарчетата с милионите и марш на островите .... ако ви видя на улицата няма да си харча плюнката. НЕМОЖАЧИ

Ленче а аз мога, комбинацията ГЕРБ-ДПС-ППДБ !

Не знам, но дали на Баце му е тъжно! Но аз наистина съм отвратен! Отвратен съм, защото най-отвратителната партия в "демократичната" ни история говори за отвратителност. И това е партията, която щеше да арестува Баце, а накрая се съюзи с него. Партията, която се е кръстила "Промяна", а всъщност се оказа, че не носи никаква промяна, а само иска да овладее държавата (и конституцията, и службите) по старому, но с нови лица. Партията, която буквално излъга всеки достатъчно наивен (включително и аз) да повярва, че носят нещо ново, а всъщност донесе още от старото. Партия, на чиято "сглобка" говорител беше не кой да е, а баш Шиши. Същият този Шиши, на който председателят точно на тази пария каза точно в Народното Събрание "Ние от здравеопазване не взимаме"! И от тази партия, която говореше за прозрачност, точно тази, която редеше хора и позиции през лаптопа си и която беше замесена в секс-скандал с лидера на същата партия, който е семеен мъж със съпруга и две деца, сега ми говори за отвратителност! Права е! Отвратително е! И точно нейната и тяхната отвратителност хвърлиха огромно отвратително петно върху думата "Демокрация" в България. До такава степен, че двама от трима дори не излязоха да гласуват. И заради това една етническа мосюлманска партия е втора по брой депутати в парламента на православна България. Заради такива като нея и партията й, "Демокрация" за дълго ще остане мръсна дума в България. И хора като Баце и Шиши ще ни се виждат симпатични. А партии като "Величие" ще влизат в парламента, а "Глас народен" ще взима субсидия. Права е! Отвратително е!

Нема да е по отвратителна от вас!!!!

Ами вие върнахте ББ на бял кон с глупостите, които сътворихте. Тук си мием краката в Черно море, не в Атлантическия.

що парапети потрошила ...

има, има - ПП-ДБ

Не я ли е срам тая да се показва пред хората, че и акъл да дава. Та тази е фалшификаторка, нейното място е в затора. Както и на оня Василев измамника. И тия нагли имат и претенции пак да управляват. И Ники пак да пътува. Не знам, но която и да е партия, която влезе в комбина с тези измамници, трябва да бъде зачеркната.

Боже мой! И това го казала отвратителната шафрантия, дето се даде на Киро да я оправи на парапета пред камера на стълбището и това го видя цяла България!

Ако знаеш какъв хейт отприщваш , ще спреш да лееш мозък по всеки повод.Можеш да даваш консултации само за кариерно израстване с помощта на физически дадености.

То па едни дадености...

Нема друг такъв мустак

Аз мога - ГЕРБ - ППДБ - ДПС

Е-е-е, лесно е, просто повикай Кирчо и застанете заедно пред огледалото :) )))

ша моеш , ша моеш

Мило Ленче, права си. Няма нищо по-отвлатително от това да не може да спазариш властта и малко кеш срещу изпиране на по твоите собствени думи топ мафиота и след това да седнеш кротко в скута на Пеевски за още някоя кинта. Какво е това власт на други без кинти за кристали?

А комбинацията Лена-Киро как звучи..., като нежна музика ли, или като хард шумотевица...

Вашият ИП-адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Съселберг и Йосифова няма да ги бъде !!!

да си представя Ленчето, без парапета!

Е "сглобката" какво беше ? Или ако не участват ПП е трудно за представяне?! Наглостта и безочието на тези са безкрайни.

Шило

Е, аз мога- ПП-ДБ.

Мисловната дейност е доста ограничена. Може да е от жегата,..Тъжно ми е за хора като нея, не могат да преценят , че липсата на интелектуален потенциал ги прави смешни и никой не ги приема сериозно.

Не сте прав, че в Лена има потенциал тя го показа многократно. Няма друга жена в нашата история държала два от трите най важни лоста в управлението на страната

Недоразумения безкрай в последно време и не само в нашата политика.

кога и къде да ми издухаш сполите? ... и да ми върнеш обратно доверието

Има... ГЕРБ-ДПС-ПП

Ленчето вече е погледнала в кристалното кълбо и знае какво ще се случи, но аз предпочитам да видя с очите си и тогава да си изградя позиция.А най-отвратителното което съм виждал в политическия живот е сглобката!И тя беше факт.

А аз от вас!!!!!!!!!!!

ПП и Лена са извън властта вече. Факт е, че нямаме корупционни скандали, както с Бойко и неговите милиарди, проститутки, чекмеджета, Барселона, злато, евро... Или както Булгартабак, лафка, милиарди от БНР взети от Шиши Да видим дебелите Бейко и Шиши, подкрепени от дългия Слави и Тошко колко ще открадне. Съмнявам се нещата да продължат да се оправят, както беше в последните месеци на управлението на ПП.

Kalin

А по време на сглабката с радост тичахте при ДПС и Пеенски да ги молите за подкрепа а сега било отвратително.Абе вие сте големи майтапчии.Няма кой повече да ви се върже на лъжите!

Не съм по грубите изрази, но за тая изразът е много точен : Ленче, затвори си плювалника!

Лена ФалшиСлавова завърши с думите: - Когато крадем ние е почтеност, а когато крадат другите е корупция. Затова така упорито се борим с корупцията.

Разузнавателните служби на САЩ са на път да използват изкуствения интелект като инструмент срещу държави, които не са благоразположени към политиките на Вашингтон. Това заяви директорът на руската Служба за външно разузнаване на Сергей Наришкин в ефира на телевизионния канал "Россия-24"

Русия: САЩ планират да използва изкуствения интелект за подривна дейност срещу други държави

Хегемонът САЩ заповяда на Европа: Заложете на войната и откраднете парите на Русия!

Населението на Украйна е предимно руско, марионетният режим в Киев го изпраща на заколение по заповед на Запада

ГЕРБ-ДПС-ПП/ДБ не беше отвратително но с ИТН е отвратително. Ае чупката.

Ами няма кой да я оправя от тази комбинация, затова ѝ е отвратително.

неможеш значи??2 е а аз мога! това е коалицията пп+бсп + итн + дб остискахте точно 232 дни!!! може и коалицията пп-дб + герб-сдс остискахте 308 дни до момента в който трябваше да има ротация, ама вие неискахте!

Да повторя, защото дирци трият. > По изключение, тъпата патка е права.

а по правило ти си безпаметен инфантил!

мога да си представя една чудесна комбинация - Лена, тетката с големите очила пред нея на снимката и Назарянката. И аз някъде помежду им .Ммммм......

Значи комбинацията ПП и БСП и ИТН не е порнография ПП, ГЕРБ и ДПС не е пронография Но ГЕРБ ДПС и ИТН е порнография Май нещата отиват към лафа, Когато сме в далаверата е бизнес, когато не сме - корупция. За съжаление нещта са както би казал Божинката: Новите лица са като старите, само дето са нови.

Комбинацията ще бъде ГЕРБ, ДПС и "отцепниците" - "предатели" от Величие за да има най-малко жертви. После ИТН, Възраждане и БСП ще се включат с откъслечни гласувания в парламента, когато е най-важно, но не се забелязва от избирателите, пък медиите ще ги потулват.

И ПП-ДБ ще гласуват в зала в подкрепа на "евроатлантически закони" - нямам как - иначе ще им се карат

Ако реално разгледаш гласуванията на Възбуждане, ще установиш, че в повечето случай те гласуват с ГЕРБ и ДПС, бъдете реални и обективни, не се водете от емоции.

Не знам от къде ги намираш тези данни, но по време на сглобката, на всички гласувания които аз съм гледам (напр промени в Конституцията), ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС си ги гласуваха сами и опозицията беше против

Не говоря за гласуванията срещу помощи за Украйна, НАТО и Еврото, говоря за всичко останало. Украйна и НАТО не са основните проблеми на България.

Ами... не съм сигурен, не помня какво толкова приеха, но напр. уваженото вето на Президента за закона за инвестициите - Възраждане бяха "ЗА" ветото

И аз не можех да си представя по противна комбинация от ГЕРБ, ДПС и ППДБ, обаче вече видях.

Забавно изказване, като се има предвид, че ПП-ДБ са били в сглобка със всичките изброени

Ленчето вече се държи като прелъстена и изоставена застаряваща и омръзнала женица. Видя Рая на трибуната като млада и красива наследница и изпадна в завист, злоба и словоблудство. Но човек като е прост, то е завинаги и с годините се проявява все повече.

Тази само не е я пръцал пеевси и доган . Ще клекне .

Лена искала второ, този път не от Киро, а от Миро.

Доколкото разбирам от българска политика, гледайки я от Банановата Революция до днешни дни, положението в България е такова, че човек и да иска няма за кого да гласува. Това го показаха и изборите за последният Парламент. Да започнем от ГЕРБ - това е фирма/партия създадена за кражби на европейски средства и се подкрепя от баш тарикати и трудово зависими плужеци които са доволни от трохите след пира на тарикатите. ДПС с Шиши начело е гаранция за фалит на държавата, всичко до което Шиши се е допрял е фалирало, унищожено и окрадено. Възбуждане лумпинизирана маса с нереални искания и липса на всякаква перспектива с нея. Шарлатаните - изпечени измамници, на които човек с нормален разум не може да си позволява да вярва дори на сричка изречена от тях. БСП - партия на милионери, които вечно не могат да разделят нещо помежду си, финално опропастена от Корнелия, която Костов успешно имплантира там. ИТН нещо не определено за какво и как се бори, отказа да поеме юздите когато можеше сега говорят доста разумно, но едва ли ще успеят да овладеят положението. Възкресение или както там им е името, уцелиха някаква пазарна мрежа и се възползваха доста умело от нея, но изглеждат еднодневка. Не е нормално техният лидер да започне с закъснение за първо заседание на Парламента (мразя хората които закъсняват и винаги съм си разкарвал от моите дела без значение лични и служебни). Още след първото гласуване се разбръмчаха в различни посоки, а присъствието на Етиен там лично ме отблъсква .... Според мен трябва нова Партия която да вземе от веднъж цялата власт и да се опита на направи нещо сама с голямо мнозинство. Тук големият въпрос е кой ще застане начело и от къде ще извадят чисти и неопетнени кадри, такива няма откъде да се намерят? Накратко няма да е лесно на тези които освен в България, нямат шанс другаде да оцелеят по ред причини, като се започне от езиковите и се свърши с интелектуалните и професионалните им способности. Без тях на вън няма шанс, навън трябва сам да се спасяваш.

Има, има. "Продължаваме промяната"+"Демократична България"+ "ГЕРБ". Така наречената "Сглобка". Точно по тази причина сега имате 21 депутатски места по-малко. И ще продължават да намаляват, защото никой не обича формации, които се пишат за български, а конците им дърпат от едно известно посолство.

Не завиждайте, че ви взеха мястото в сглобката. иначе, ти що не си подсъдима, за фалшифициране на подписи?

Щото тя не е завършила римско право, ами англосаксонско прецедентно в оня Харвард Лоу. Според него, това не са фалшифицирани подписи, ами са алтернативни. То и Кико не беше вече канадски гражданин не щото официално гражданството му е анулирано, ами защото вече не се бил чувствал канадски гражданин и бил пратил писмо в тази връзка. Тая работа я замаза онзи ушат фатмак Румбата, който ги изтипоса тия олигофрени и който първо плямпаше как трябвало повече такива "младо хора", пък после били шарлатани...

Плюнчо, какво е замазал Радев? Той е получил собственоръчна декларация от канадският шарлатанин, че няма друго гражданство освен българско!!! Не изопачавай ФАКТИТЕ, това при теб е постоянно и целенасочено! Замазването е от изгнилата българска съдебна система която е овладяна и зависима! Защо Киро е на свобода и има право да заема държавни постове?!

Ей, глупак, скандалът с гражданството гръмна още преди Фатмака да го лансира тоя с всички сила тоя и той се оправдаваше и усукваше тогава, вместо да го шкартира или направо да го даде на прокуратурата. Яко си прост, щом си такъв поколнник на тоя Фатмак, че даже скоро самият ти лъжеше и мажеше, че Фатмакът бил доктор от Уест Пойнт - ха, ха, ха. Фатмакът е минал няколкоседмичен СОС в САЩ, а всичките му титли са родни доморасли. Че и бил знаел перфектен английски се пеняваше ти, щото още не си открил гугула, да го чуеш барем на запис, а не като мен - на живо.