Джон Кери заплаши Москва с последствия за икономиката

Държавният секретар на САЩ Джон Кери отправи ултиматум към руския външен министър Сергей Лавров и подкрепяните от Русия сепаратисти в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Джон Кери заплаши Москва с последствия за икономиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...неизбежно ще има още последствия, които ще окажат допълнителен натиск върху вече изпитващата затруднения руска икономика", заяви Кери. Той допълни, че изпитва надежда, че днешният разговор с Лавров е началото на промяна, която ще доведе до подобрение за всички", предаде Франс прес. Аха, ако Лавров, току виж се стресне от заплахите, ще има промяна към добро?!? Дръж Павле свещта.

"Смятам, че президентът Путин тълкува погрешно голяма част от това, което САЩ се стремят да направят" - изгубени в превода.:-) А, какво САЩ се опитават стремейки се да направят, г-н Кери?

Тоя ходещ труп да се види как изглежда отстрани.

Тоя пак плаши гаргите с плашило в бостана, ама то като не им стиска да правят войска, освен да плашиш гаргите с плашило за пред собственика на бостан, друго кво ти остава

Като гледам обамчо и този джон си мисля,че еволюцията започва в обратна посока,от хора към май.уни!!!!!!!!

Голямо плашило е този Кери.

Какво стана с мегдана мърши?!Последни ходове на отчаянието??!!!

Русия джудже.Аз ще я поставя на колене 1707 г.Карл 12.След сражение у Полтава Швеция завинаги загубила статут на велика държава. Аз ще превзема изостаналата Русия.Фридрих.Средата на 18 век.В 1759 г. Руснаци са навлезли в Берлин. Русия колос на глинени крака 1912 г. Наполеон.1914 г.Руснаци са превзели Париж. С Хитлер добре знаете какво стана. Русия регионално държава .Обама. Русия засега мълчи.

след Крим...следва Aляска.

Поредния "ултиматум" на пропадащите САЩ!!! Според скромните ми икономически познания при дълг на САЩ към настоящия момент от 39 трилиона долара, е наложително :- да задържът ПОКУПАТЕЛНАТА способност на населението!!!! Ако не успеят - кризата от 1930 год ще им се стори като сладка приказка!!Дрънкането на оръжие и заплахи с/у Русия са породени от НЕУСПЕХА на управляващите САЩ евреи ДА СЕ ДОБЕРАТ до ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ на Русия!! Ето заради това Путин НЕ Е удобен на тази ШАЙКА от алчни ереи управляващи световната икономика!!Интересно дали Дир.бг ще остави коментара ми?? КОЙ ли им плаща??

Световните икономисти, как кой? Те не могат да произведат нищо, но затова пък винаги могат да си напечатат зелени хартийки, с които да купят всичко...

Един съвет от мен. Не дърпайте мечката за опашката! Помнете историята за да не се повтори. Помнете думите на Бисмарк "Зная 1000 начина да изкарам мечката от бърлогата й, но не зная нито един как да я върна обратно там" Наполеон и Хитлер вече опитаха! Да се готвят ФАЩ и коалицията на желаещите?? Кои ще са вътре незнам, до дано не е и България?!

(да ме прощават конете, ТЕ са красиви и благородни животни) що се вземе да се скрие някъде. По-гадни от американците са само евреите, но то е май едно и също. Да не забравят, че има карма. Някъде им се пише на сметката всичкото зло, което правят по света. Бойкот на гадините. Аз отказвам да говоря езика им, не купувам боклуците им, не пускам децата си да им слугуват. А вие, горди българи и българки?

по-голямата част от коментарите са базирани на погрешната информация (формулировка) че има някакав ултиматум. такъв няма. има заплахи, на които не се обръща много внимание, защото е ясно, че трябва с приказки да се прикрие едно безсилие да се тласнат нещата в желаната от америка посока.

Лавров от от своя страна заплаши Джонито и Вашингтон с последствия от финансови,икономически и политически характер.Така ще бъде докато пляснат с ръце и се прегърнат.

БЕ ТИЯ НАГЛИ АМЕРИКАНЦИ..ЩО НЕ СИ ..МАМАТА..И НЕ СЕ ПРИБЕРАТ В ЧЕРУПКАТА СИ???КОЙ ИМ Е ДАЛ ПРАВО ДА СЕ ВРЪТ НАВСЯКЪДЕ???ДО СЕГА СВЕТА КАК Е ЖИВЯЛ БЕЗ ТЯХНАТА НАМЕСА???НЕ СЕ ЛИ ВИЖДАТ КОЛКО СА ОТКЪСАНИ И ЗЛОБНИ..??? МА ТВА Е НАРОД СЪСТАВЕН ОТ ИЗРОДИ И РАЗБОЙНИЦИ КОИТО СА СЕ КРИЛИ ОТ ЗАКОНА...И СЕГА СЕДНАЛИ ДА ОПРАВЯТ СВЕТА...ТЕ ОПРАВИХАЛИ СТРАНАТА СИ ???ПРЕМАХНАХА ЛИ НАСИЛИЕТО И РАСИЗМА...???Я ДА ГО ДУХАТ НАГЛИТЕ ...ВЪН ОТ СТРАНАТА МИ..GO HOOM..

Ха-ха-ха :))) Чугуненотиквений, ти чак от злоба се разпеняви и почна да бъркаш клавишите :)

Тоя само плаши,ега ти и Бусстанджийското плашило.Още малко и ще се чудим,кривогледия ли го казва,или онова умното момиче Псаки.

секс

"заплаши"- "гарги" ит.н.

Джим Кери , ще плаши Русия до последният укроп!

тая мърша и грозник стига е пробутвал агресивната си идеология и сина ,и семейния му бизнес да сее в Украйна ГМО...... и да граби,да си трае в САЩ

Господин Кери, кога САЩ ще върнат базата в Куба .... Покажете, че не сте като руснаците за да ви повярваме .... Господин Кери, кажете в коя страна след като донесохте демокрацията развихте друга промишленост освен добивната ... Къде направихте научни институти .... Развихте електрониката ....

Всяка сонда на ШейХрон забита във вашият за,ник - пирон в ковчега на Путин и Ватниците.

Този ми прилича на изперкал. Направо може да се каже, че в Белия дом са само старци.

Тоя кравар за какъв се има?

За повече от теб поне!

Само новите газови сонди за дълбок сондаж отзад могат да уплашат Путин и неговите Ватници. ШейХрон носи оптимизъм и надежда на свободния свят а също и енергийна независимост. С поставянето на сондата вашите естествени газове вече ще се събират и схраняват от ШейХрон а няма да тровят атмосферата. Газовите хъбове на ШейХрон ще ви предложат по справедлива цена за вашата собствена газ

"Смятам, че президентът Путин тълкува погрешно голяма част от това, което САЩ се стремят да направят", каза той. " А АЗ СМЯТАМ ЧЕ ПУТИН ИДЕАЛНО И НА 150% ВИ РАЗБИРА И ВИЕ ЗАТОВА СЕ ПУКАТЕ ОТ ЯД!

тоя още не са ли го гръмнали

тези путинчета съвсем изтрещяхя. немцов бил такъв-онакъв, евреин бил. забравихте евреичето станишко, лъжеца, които ви измами, които впрочем беше на кваалификация в лондон на соросова стипендия.

а лавров на какво ти прилича?

а лавров на какво ти прилича?

"Смятам, че президентът Путин тълкува погрешно голяма част от това, което САЩ се стремят да направят", каза той. " Янлъш си, чиче! Вие погрешно сте изтълкували Путин и цяла Русия...

Нахалник,за какъв се мисли тоя?Прилича ми на нагла фрашкана мумия.Но с Лавров ще се разберат де.

Най-миролюбивата страна в света не спира да заплашва, да подпалва войни ...

Този олигрофен не му ли омръзна с "ултиматомите"??? Целият зор на Кери е синчето му да тури ръка върху газопреносната система на Украйна към Европа!!!!

Грешиш, колега - газопреносната система на Украйна вече я прибара синчето на Джо Байдън - та затова беше цялата тази патаклама!

Кери, плашите куче с кренвирш... Путя това иска... Утре, когато поради тоталната изолация на Русия иконмиката й се разпадне, д им на кого да хвърли вината... И да, ще получите и ВОЙНАТА! Много скоро... А на Украйна й трябваат ОРЪЖИЯ!

не ми се ще да ставам плашило за мирния и подстрекател за жестокия!и от година,на година да подпаля Света!

Кери е еманация на наглата , лицемерна и арогантна американска външна политика.

С Лавров са си лика прилика, като сиамски близнаци са. И единия лъже като за световно и другия-също. Ако не им видя физиономиите, все едно, че говори един и същ човек. Милите, те!

Дами и господа от Отворено общество и Америка за България! С подобни заглавия скоро ще останете без вашите грантове. Вземете се в ръце, дайте полет на въображението си. Ултиматум... хахаха толкова ли ви е беден речника другарки и другари? Ама какво да очакваш от потомците на бившите партийни секретари, то крушата не пада по-далеч от дървото. Честит 3 март българи! Честито ви Освобождение от турско робство! Здравствуйте, братушки!

ахахахах... нямам думи, честно! Сменихме думичката "ултиматум" със "заплаши"... добреее... има надежда, Георги СоросOFF ще ви плати бонус за мозъчна дейност.

А за твоята мозъчна дейност и копейка няма да вземеш тъй като хич я няма

''Смятам, че президентът Путин тълкува погрешно голяма част от това, което САЩ се стремят да направят''Джони,няма място за тълкования-откъдето минат вашите ''цивилизационни'' ценности,упадък и разруха-Либия,Ирак,Афганистан.....Превърнахте се в популация от зомбита,не нация,не нормална държава.

Смешник.

Мани го тоя, заварен зет в империята за кетчуп Хайнц. Ако не са парите на жена му, тоя "герой" от Виетнам ще е пълна нула.

Който не може нищо друго да направи - заплашва! А този конкретно ми прилича на "кучето със счупения зъб"...

Няма съмнение че Америка владее мнозинството от "глупаците с умения" и успява да ги привлече с по голям дял от плячката. За това са принудени да тъсрят нови места за ограбване по света иначе пирамидата им ще рухне по бързо от комунизма. Русия в тази насока изостава в качеството на лъжите и трудно привлича качествени идиоти с умения.

До Хамериканеца link Не е Работническо дело, нито Правда. Препоръчвам Ви да четете внимателно американски източници, които не са жълта преса.

Докато американците използват високомерни изрази, казвайки какво е длъжна да направи Русия, нещата няма да се оправят. САЩ не разбират, че риториката им е от 19 век. Нещата в света се променят, а американците още си мислят, че могат да диктуват.

Какъв малоумен и нагъл сектант. Може да бъде оборен толкова лесно, като всички американски сатанисти.

Фашингтон е сбирщина от малоумни англо саксонски слаборазвиващи се дебили,управлявани от БанКстерската еврейска фашистка клика на ротшилд,рокфелер,J.P.Morgan и.т.н.

Господин Кери, кога САЩ ще върнат базата в Куба .... Покажете, че не сте като руснаците за да ви повярваме .... Господин Кери, кажете в коя страна след като донесохте демокрацията развихте друга промишленост освен добивната ... Къде направихте научни институти .... Развихте електрониката ....

Хахо, знаеш ли КОЙ е най-големият чужд инвеститор в Китай??? И 25 плюса си събрал... Вие мислите с ганглии бе. Атакистка пасмина...

big_uncle@dir.bg

Правиш ли разлика между "инвестиция" и "евтина работна ръка"?

тая мумия защо не отиде на някой гейпарад ами се занимава с глупости?

По разбиранията на фащ и разните им нпо-та, свободна страна е тази, която пряко или непрако чрез подкупени политици се управлява от сащ а самата страна обслужва предимно американските интереси в ущърб на собствените. Такава "свобода" и СССР не си позволяваше да ни налага. Хайде честита ви свобота, и не забравяйте - кой не скача е червен!