НАТО отправи послания към Русия от София (снимки)

Заради кризата в Украйна НАТО ще засили присъствието си в Източна Европа и Черноморския район.

Обратно в новината

Коментари - НАТО отправи послания към Русия от София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно политиците ни не четат Българска история и последствията в нея; не са в час с възможностите ни или са долни подметки(без значение на обувката и ботуша)! Те ни въвличат във война, която други разпалват и други имат интереси! ВЪВЛИЧАТ НИ!!! Вместо да харчите стотици милиони наши пари, които взимате със заем от тези, от които ще купувате, нека същите да си предложат техниката БЕЗПЛАТНО! Само техниката, без персонала им. Всеки, който е стъпил тук с въоръжението си, за да напада други, които не са ни врагове, е окупатор! Без значение дали идва от изток, запад, север или юг. Това е Българската ни земя!!!

...гнусният евреин ни нахендри в НАТО и недоразумението ЕС...просто съжалявам подлоги слугуващи на чужди национални интереси и извършващи явни национални предателства,но в пъти повече съжалявам овчедушието на народа си!!!

ТРИ МИШОКА !

На снимката: Мистър Бийн ( в средата ), мазното хибрейче ( в дясно ) и в ляво говорещото куче на ЕС-ЕЕСС.

Ей само дупедавци ,предатели в нашата държава!!!

Снимка на ТРИМАТА ПЕДАЛИ, пардон, ТРИМАТА ЕВРО-ГЛУПАЦИ .. но не от Д.Донев

Ами защото Америка е далеко, а ние сме по-близко...та от София ще ни чуят! :))) А и умееме да викаме и под чужда гега да скачаме....

НАТО-хуманни бомби, високоточни удари.Т.е. опазване на живота на хората, но провеждане на войни. Поради тази причина тези боклуци на снимката са за разстрел. Расмунсенъже като циганин за разширение3то на Изток.Прочетете статия за Украйна във в.Консервативна Америка от вчера.Америка се събуди и разбра кой, кой е в Киев.Разбра че хунтата там иска да противопостави САЩ срущу Русия.Така лесно да взима кредити без да ги връща и да краде газ.

Според президента Плевнелиев, трябва да използваме по-ефективно съвместните военни съоръжения на НАТО на българска територия.... НЯМАМ ДУМИ!!! Тримата ми приличат на герои от едноименно мултифилмче... БЪЛГАРИ, ако ни кажат утре да се бием срещу руснаци и "непокорни" украинци, ще вдигнем ли пушките? Продадохме си душите, а не з...те, което е много по-лошо! Извинете за циничния ми коментар.

Защо НАТО не си отправя посланията към Русия от Америка, а ни бута между шамарите??? Разбиха Югославия, запалиха арабския свят, сега славяни срещу славяни насъскват! Докога? А ние се прегръщаме с тях и си мислим, че те много ни обичат!

Плювнята се хили като оноден еврогей.

комунистическия плъх Плевнелиев от президентството.

На фона на тие двамата плУжеци Расмусен е направо симпатяга.

Тримата глупаци - "щтрак Марийке на портрет..." :)

Нато показа на Русия двама български пръдльовци. Гъзопръцко 1 и Гъзопръцко 2.

Голям Срам! Ужас! фани единия, удари другите!

Хахо-хихи - и сме зависими от тези перекендета.

Брей,брей, "селфи" та "селфи" по всички телевизии,тема в интернет, а няма начин и радиото да не селфира,ха,ха.Смея се аз, а баба ми ме пита какво става и като й казвам, че правят "селфи" тя мига с очи и пита що е то.Ами снимат се за спомен с "оргиналната"хрумка на Паси, но друго си е,някак западно и ЕНтелегентно да замаеш простосмъртните с едно "селфи".То българския език кой вече го зачита като е толкова "елементарен и беден"!Друго си е да си в крак с модата и като се снимаш да "селфираш" и така да шашкаш аборигените,а?

Като им врътнат кранчето, друг ще се смее.

На снимката - рекламен плакат за филма на Д.Донев "Тримата глупаци". Чакайте следващия - "Тримата глупаци и глупачката", в която към селфито ще се присъедини и Меркел.

Този Соломон да ходи другаде да си прави рекламите.

Плевнелиев престъпника още не е в затвора?

Ало Соломончо, я си тури кипата и се снимай отново. А пък на Педи-Плеви да му турим един шраймел за следващата снимка. Следващата снимка на тримцата да бъде пред статуята на Бафомет, най ще им пасва...

Голяма веселба пада там.

Kalin

Истините за Украйна и как се стигна до събитията там почнаха да излизат на яве.Най авторитетното предаване за журналистически разследвания Монитор на централната германска телевизия направи собствено разледване за убийствата в Киев от снайперисти в деня когато загинаха 30 човека от изстрели.Недвусмислено немските журналисти доказват че изстрелите които са убили хората не са от Беркут или други правителствени сили ,а от редиците на опозицията за създаване на паника и дезинформация.Тоест хора от опозицията стоят зад убийствата!!!Целта е ясна.Цялото предаването го има в нета който иска може да го гледа.Има снимки ,видео материали,разговори с очевидци които реално са били там,лекарите правили аутопсиите,адвокати на потърпевшите......И това е само върха на айсберга.Тепърва има да се научава кой и как финансира събитията там само и само да превърна Украйна в заложник на боричканията между САЩ- ЕС и Русия!И после някой да ми обвинява руснаците за действията им в Крим или където и да е!!!

Ной

Да дойде по-скоро Путин да ги нашамари едно хубаво тия и да ни освободи и от "ЕС" и от "НАТО"то, че не се търпи вече...

Като гледам посланието, Путин сигурно вече е умрял от страх.Няма да има нужда от други действия на НАТО. Ба си инфантилите!

Що за народ сме, щом търпим тези малоумни педали да ни управляват.

"Андерс Фог Расмусен, Росен Плевнелиев и Соломон Паси си правят селфи"..да си направят харакири е най добре.

Събрали се един кирлив евреин и една мижитурка, която все още се нарича президент, да направят метан на шефа на НАТО. Само че тия двамата не си знаят парите и ако нещо не дай боже се случи ,пак ние ще оберем пишкира

"Proletarier aller Lander vereinigt Euch!" Karl Marx & Friedrich Engels "Пролетарии от всички страни, съединявайте се!" "Корпорации от всички страни, монополизирайте се!" Капитализмът за богатите е комунизъм, а за всички останали е свобода в потребителския им избор: Ако искат могат да емигрират, ако искат могат да теглят кредити, за да плащатсметките за ток и парно на чуждестранните "инвеститори", ако искат могат и да се самозапалят. "Неравенство трябва да има. Ако започнем да гарантираме на всеки, който се е родил, че и ще живее, тогава много скоро няма да сме в състояние да удържим това обещание." Фридрих фон Хайек - един от най-безскрупулните неолиберали. Капитализмът не цели да гарантира живот на всички, които са се родили, а да гарантира щастлив и безгрижен живот само на тези, които могат да си го позволят.

Хората (както и всички същества) не са равни - природен закон! Това не се отнася до правото на живот, а до начина на живот. Не може (а и не е справедливо!) по един и същ начин да живеят образованият, талантливият, работливият и мързеливото неграмотно пиянде! Затова трябва да има правила (закони) и най-вече осигурено спазването им - за да може да се осигури справедливостта! Иначе няма развитие, еволюция.

Отново премияр на Унгария! Национализма завладява със страшна сила Европа . Той изрита международния валутен фонд от Унгария,изрита всички ЕРП-та преди година,вдигна средната заплата -800 Евро,и защити земята на Унгария със крути закони-цитирам"Съдбата за земята на Унгария няма да се решава във Брюксел" Това е истински Патриот и Унгарскя народ отново го преизбра за Премиер на Унгария!!!

споко,и него скоро ше го изритат...

Виктор Орбан води правилна Националистическа политика! Изгони ЕРП-тата миналата година!!! Изгони Валутния Борд и увеличи средната заплата на Унгареца на 800 Евро!!!

Ако искате да бъдете под турско еврогейско робство не гласувайте за трите управлявали до сега партии,гроб,бсп и противоконституционната дпс. АТАКА е едиственната партия избрана от Народа и единственно тя може да ни изкара от тая помия в която тъпчем вече 23 години. Богъ да пази Майка България и Българите.

За атака дето обича комунистическа русия ли бе комуняго вреден?

Думи на новоизбрания-стар премиер на Унгария-Виктор Орбан. Избран Със смазващите 50%-от вота на суверена.

Какво и е комунистическото на съвременна Русия?

е бита карта. С разконспирирането си като проруска и антибългарска любимият й кремълски самодържец показа, че вече не разчита на нея. Основните актуални пипала на руската LA PIORVA очевидно са "вечната" БКП/БСП, уж отцепилото се крило АБВ и мощно финансираната от КТБ (основно с руски капитали) групировка ББценз. Както и традиционно ченгесарницата ДПС. Ако сме правова държава АТАКА трябва да бъде поставена извън закона заради призивите за отказ от национален суверенитет и предоставянето му на друга държава!

Пък ББ е компрометиран с еврогейкият си наклон :)

Тия говеда с евроатлантическите ценности (краварите и еврогейовете - предимно!!!) не могат да влагат разсъдък поради хронична недостатъчност. На нас ни е лесно защото сме върховна нация - българи, за това трябва да проявяваме от време на време и някаква снисходителност!

Събрали се бай Ганьо, евреина и датчанина....

продажни задници

Майка ви дба комуняги, времето ви изтича :)))

"Увеличихме военното присъствие в Балтийското военно въздушно пространство. Разположихме (самолети) АУАКС над Румъния и Полша, за да подобрим наблюдението. Имаме по-голямо присъствие в Черно море. Но трябват допълнителни стъпки." Тъй че сезона за лов на мечки е открит, освен. . . изтегляне на ордата от границата на Украйна(припомням: предварително условие на НАТО за преговори) и драстично намаление цената на газа ! Обръча се затяга, Мецано !

На хората им се плаче от тях,те се хилят ,все едно им беля запъртъци и им давам черупките да ядат...

Глупаци стига сте плакали за нероден Петко. Ако социалистическата промишленост на България беше добра нямаше да имаме 11 милиарда доларавъншен дълг при бай Тошо. Луканов защо спря плащането на външния дълг??? Може би се надявате, че тези, които помнят са умрели, да ама не.

Имах един познат който се мислеше за Стамболов-сега е на 4-ти км! Да не пишеш от там?

Гнусотия! Съд и присъди за троицата! Онова тъпото и продажното по средата няма право да се нарича президент на България!

Тъп е този който пише според опорните точки, защото нищо не му идва в кухата глава.

Това "селфи" ли е или харикири? Тез измекяри за едно селфи са готови да продадат и майките си, ако изобщо имат такива, а не са продукт от генетична грешка на някакви безгръбначни амеби.

Комунистите като Плевнелиев от живота на България.

И путин си почесал...

Няма какво да празнуваме! Американските ибрикчии и родоотстъпници се събраха и туриха кръст на националните ни интереси. Виж на снимката маймунските им лица.

И това недоразумение в средата се хили... Срамувам се. То иска да ни вкара във война и се радва. Май трябва да се събудим от дългата летаргия, нищо добро не ни очаква.

Снимали се трима гея ,иде ти с "член" да ги "погалиш".

След като разбуниха арабските държави,след безредието в Сирия дойде ред и на СЛАВЯНСКИТЕ държави.Нашите управници не предложиха посредничество,а заявиха подкрепа за ЕС и НАТО...И за каква заплаха от Русия алармират?

E,те това е, тримата,синове на Доньо Донев.Ама убавци,а?

Ангел Найденов награждава шефа на НАТО-на колене са нашите комунисти,като ония от БЕРКУТ в Украйна....

Червените тролове газ пикаят...... :-) Каква газова криза.... По често да ни гостува НАТО, и газ ще има за всички...... :-) :-) :-) Айде слагайте си сега минусите, но с това не променяте нищо... Дори кумирите ви Сьсела, Вигенин, Ангел Найденов са с НАТО...... :-) :-) :-)

Мене от Русия не ме е страх щото Русия няма да ме нападне. В това съм сигурен! Никак не обичам обаче неканени гости, които след като дойдат, се чувстват като у дома си, започват да командват и забравят да си тръгнат!!!

Аз пък съвсем не съм сигурен. Няма да не нападне с оръжие, а с КГБ агентите в Б-я. Тихо и в сянка