Петро Порошенко се опасява от ”пълномащабна война” с Русия

Петро Порошенко заяви, че усилията за спиране на насилието от проруските бунтовници са достигнали критична точка. Той се опасява от пълномащабна война с Русия.

Обратно в новината

Коментари - Петро Порошенко се опасява от ”пълномащабна война” с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ив САЩ, то ако остане в Украина ще го обесят

Батька Порошенко Будет говорить Будем слушать мы и горилку пить...

никой веяе не в състояние да помогне на един безнадеждно болен психопат -

този "безвъзмезден грант" от 500 млна евра не е ли и от моите данъци? ЕС много широки пръсти има когато трябва да се помпят хохлите! А в България няма 20 млна за лечение на децата с увреждания, та се налага с SMS да се събират пари...

Сценария на САЩ е от рода Арабска пролет, там май вече се осъзнаха "демократите", но вече е късно , бой по всички и всичко.Много жалко за хората!!!!

Този нахал вика САЩ и ЕС, съсипа прекрасна държава!!!!

Палячо! Той с бунтовниците не може да се справи тръгнал и Русия да напада!!!

Пълномащабна война на киевската бендеровска хунта е единственият изход за изпадналата в тупик Украйна. Въобще войната при каритализма се явява нещо като икономически отдушник от натрупаните проблеми- Първо рушим, а после съзиждаме, та да има движение на пари. Човешкият живот няма стойност - така е при фашистите. Затова не се връзвайте на евтините прийоми на Порошенко и Сие. Няма да ги има дълго.

Споко Пеца, тая война ако я има ще е много кратка. Донт уори, би хапи!

Петре, бре, ква мащабна война те гони, бе, червей?! Ще ви отупат за един работен ден братушките!

г-н Президент Украйна има интелегентен и мъдър народ.При вземане на решения не слушайте нито запада нито истока само ползувайте мнението на народа.Обиколете всички раиони западни и южни чуите ги без оръжие.Това е пътя на победата и свободата на Украхна.Това ще ви направи истински народен водач и обединител на Украйна.При вички други условия си обречен като марионетка.Убеден съм че могете.

Досега "уредиха" помощ само от заеми, като пак не си плащат 5 млрд. на Русия. Войната върви на зле, иде зима, а тези глупаци имат и избори да провеждат, и паднаха между два стола: нито са в ЕС, нито с Русия. Тепърва има да страдат много за тъпотията си и неумението да се разберат с политически диалог. Просто НЕ СА ДОРАСЛИ за демокрацията.

Дай една инженерна дефиниция на "демокрация", че аз съвсем обърках понятията. Що е то?

Излизаш на един площад и крякаш,риташ и скимтиш докато получиш властта! Щото накрая на всички им писва от теб!

В украинските СМИ се коментира информацията, че шоколадовият бизнес на Порошенко "Рошен" може да бъде купен от големия син на Янукович. Посредник по продажбата на "Рошен" е фирма Ротшилд. Пък ние тук се палим по случващото се в Украйна. Жалко само за обикновените украинци, които плащат със здравето и живота си смяната на задници върху златния кенеф.

Много сигурен източник на информация цитираш, бе гробарче глупавичко! Вервайте му, ако си немате друга работа!

"Украйна освен това очаква от отделните страни членки на ЕС военнотехническа помощ, допълни Порошенко." Е ша има да чакаш....в ЕУ всички само си лаят и единствено на България го слагат от време на време. Ма то пък как да пропуснеш БГ политическо дупе готово, намазано с вазелин седи и чака ЕУ х.й да го бодне за 100 евро.

Напред Валцман !Загуби Крим, сега ще загубиш най-богатата част на Украйна.....

Опасява се да не увисне на бесилото като диктатора Садам Хюсеин!

Той защото е некадърен и си търси оправдание

Лайняр! Също като нашата плюнка Плевню!

Порошенко да бяга до аптеката за вазелин, че ако е внос от Русия може да свърши.

С две думи: Порошенко не може да ги победи и се опасява. Има защо.

510 млн + 250 млн,. грант - тия ни имат за дебили.Путин им даваше 15 млрд., цената на газта почти наполовина и гарантиран пазар за продукцията.Май напълно си заслужават клатенето украинците.Големите обещания на европа са си едно Фак Украйна.

обещава както на циганска сватба ! Освен оръжие и пушечно месо друго няма ! Затова се притеснява за зимата !

От тези 15 млрд - 5 млрд Украина взела от Русия още при режима на Янукович , също и преференциална цена за газ. ова че сте неинформиран - говори лошо само за вас.

Интересно какво би се получило, ако "Украински" войници се изгаврят с руски граничар, примерно. Може и журналист. Какъв би бил отговорът на Путин? Абе тези хора не гледат ли телевизия, че не знаят как стават нещата? Чак се учудвам, Сталин навремето е бил доста по-изобретателен.

Украинците се оказаха по-големи тъпаци и от нас, българите...Да търпят този, който ги избива!

Тогава ще го обесят за топките него и оня сатанист Коломойски.

Аман о платени/кретени (про)руски тролове и тъпи жертви на най-омразната пут(к)инска пропаганда в историята на човечество. Като искате да защитите своя робски манталитет - ходете си у средновековието у рашката, да се нагьзвате и да се нахлузвате там и да храните олигарси. Оставете намира тези хора, които искат да живеят най-после свободно и спокойно, без да ги "ръководят" и да ги обират. Които не искат вече да стоят на колене, и да ги опъват отзад. Думата демокрация не споменавам, защото явно не знаете какво означава, нищо че е очернена от подобните или същите тролове...

Отбелязахме колко свободен човек си!

Отбелязахме колко свободен човек си!

Какъв цвят е тефтерчето, в което отбелязваш? За 2 еднакви поста двойно ли плащат, или като за 1?

Алоооу, Слободния - Порошенко не е олигарх, а Коломойский, Тарута, Тимошенко... те пък изобщо. Наистина, в сравнение с тях, Яценюк и Турчинов с техните по 100-тина милиона долара са истински бедняци! А демокрацията - тя не се е променила от времето когато е била въведена в древна Атина - на Агората 2 000 свободни граждани управляват, а 20 000 говорещи инструменти роби създават благинките им.

Прав си. Трябваше да добавя - пряка демокрация, като в Швейцария. Що се касае украинските "олигарси" - важното че началото е положено, щом са изхвърлили старите отрепки, макар и с чужда помощ, рано или късно ще изхвърлят и сегашните, може би даже и сами този път. Ноу-хау-то го имат вече.

ЧЕКАЙ ГОТИН, ТО СЕГА ЗАПОЧВА. НАКРАЯ ЧЕ ДОДЕШ РЪКА ДА МИ ЦЕЛИВАШ. МА ВИЕ ЕВРОГЕЙЧЕТАТА ОБИЧАТЕ И ДРУГО ЗА ЦАЛИВАТЕ. Е НЕМА ДА ВИ ОГРЕЕ НА НАША ТЕРИТОРИЯ. ЧЕ БЕГАТЕ МА ЗАД ОКЕАНО.

link

Защо не седне на масата за преговори,а продължава да избива мирните хора.

Прав е да се опасява. Докато самия той не спре бомбардировките, ще има големи опасения. Всъщност той се опасява от самия себе си. А на такива хора мястото им е в психиатрията.

въпросче от сайта на ББС Вопрос - "зачем пан Порошенко продает через Ротшилда свои активы? готовится бежать к своим хозяевам за океан?

Това, като чуя евреин да говори за мирен план и веднага се сещам за войните им с арабите - от 1946 г. та до сега... Валцман и той - щял бил да имал мирен план - избиваш непокорните, прогонваш несъгласните, които не си вкарал в пандиза, правиш етническо прочистване и през цялото време крещиш, че си демократ и борец срещу олигархията... Сите повервааме!

РУСИЯ НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С ВОЙНАТА В УКРАЙНА . # СРЕЩУ УКРАИНЦИТЕ ВОЮВАТ РУСКИ ВОЕННИ КОИТО СА В ОТПУСК . # ВСЕКИ САМ ИЗБИРА ДАЛИ ДА ПОЧИВА ПРЕЗ ОТПУСКАТА ЗАД ГРАНИЦА (на Камчия например). # КОГАТО СЕ ВЪРНАТ ПУТИН ЩЕ ГИ НАКАЖЕ С МЪМРЕНЕ, ЧЕ СА ИЗЛЕЗЛИ В ОТПУСК С ОРЪЖИЕ !

Правда ли си кривда ли се не знам, ма само да те попитам, ако Сърбия нападне Македония, аз ще имам ли право да си взема отпуск и да отида да се бия рамо до рамо с македонците. Не чакам отговор, защото те идентифицирах като платен от американците драскач.

Пред очите ни се разгръща война на англосаксонската цивилизация със славянската. По-точно тя представлява англосаксонска световна корпорация (основно финансова) от няколко западни държави, претендиращи както и в недалечното им историческо минало с притежаваните от тях колонии, пак да има контрол над по-слабите държави. Над техните ресурси. Пределно е ясно, че става дума за западния колективен търбух.Те искат да живеят красиво за сметка на други държави. Тяхното потребление отдавна вече превишава няколко пъти тяхното производство. Те харчат повече отколкото създават, което провокира в настоящия момент криза. Как да компенсират? За сметка на други .Кой им пречи? Русия. Единствената държава, която се противопоставя на англосаксонските имперски претенции. Естествено да не изглеждат като агресивни те се представят по модерен начин като борба с авторитаризма за демокрация. Затова демократично бомбардират и разрушават държави или ги поработяват като поставят под своя контрол. Примерът е БГ. Къде отива българското злато, което англосаксите вадят от чуждата им земя българска. Всички мълчат. Но това се казва грабеж.

Точно,така :Русия е единствената,която се противопоставя на америка и пази и брани своите традиций,морал и ценности.яд ме е,че България не го прави,а се продава и се е превърнала в задния двор на Европа.Аз искам да сме в европа,но със собствена позиция и най-вече традиций.Бог да даде дълъг живот на Путин,защото без него светът ще бъде още по ужасен.

SHELL вече сондира за шистов газ около Славянск.Затова трябваше да превземат този град без оглед на жертвите сред населението. И имат достатъчно войска да пози сондите и персонала им.

Това е,едната версия,но аз мисля,че на американците им трябва украйна,за да си построят базите непосредственно до границата с Русия.Чиста провокация.Аз ако съм на мястото на Путин,бих построила Руска база в Куба и ще гледам как ше приемат това янките.

Срещу славяните, да, но преди всичко срещу православието. Виж Полша, Чехия, Словакия, че са по-на "завет". А, Румъния и Гърция са в "криза". Така каза и Бжежински още 90-те - Православието е новия враг номер 1 на САЩ.

Този дебелак на снимката не представя никаква цивилизация. Гледа си само личните интереси и му е все тая дали стреля срещу собствената си страна с балистически ракети. Ако стоката му се продаваше в Русия и не в Полша щеше да е най-върлия русофил.

прасетата имат мозък да измислят "мирен план" и ако не бъде приложен ЕС да излюпят някой бисер - санкция? Добре, че на руснаците не им дреме за ЕС, САЩ и други лакейски държавици, а си защитават страната от еврогейските ценности на третия пол!!!

Прасенко още в четвъртък, миналата седмица заяви на целия свят, че руски войски са влезли в Украйна. Къде изчезнаха тия войски не се знае? Много лъже господинът. Лъже повече и от Бат Бойко!

От Путлер по-голям лъжец няма!

Опасявал се бил... Баси нахалството, баси дебилщината. Така е, като има кой да му вярва. Както някой бе казал: "Вместо да стягат куфарите, те (укропите) избори ще правят." Какъв е смисълът, заради некакав дебилен фашистки слугинаж (укропската хунта)да се запали цяла Европа? Какъв е смисълът Европа да приживее още един Чернобил? Защо, бе хора, поддържате един людоед, който хвърли брат срещу брат?

Зимата идиии и га доди малееееее, тоя директно го правят на усмянка "свинско със кисело зеле" .....

Вижте съседната статия "Китайци искат да създадат свръхзвукова подводница" те това трябва да се има в предвид

Като всякак голяма и силна държава започва да залита по грандомански проекти, които трябва да повдигат националният дух и напълнят касичките на някой политически функционери.

Тоя олигарх,иска да си пълни куфарчетата с наши пари.Цепи се от Русия ,защото не му пуска.Сега проси.С кой ще воюва ,с каква армия,най-ГОЛАМАТА в ЕВРОПА Е НА Полша-40 000 Ха,ха!Тъпи комунистически прошляци , ката Винету!

Като гледам май Халифата скоро ще разполага с ядрени куфарчета

ЮЖЕН ВИЕТНАМ И ТОЙ НАПАДНА СЕВЕРЕН ВИЕТНАМ .... И ОЩЕ ПРАВЯТ ФИЛМИ ЗА ИЗБИТИТЕ ВЪВ ВИЕТНАМ НАТОВСКИ ВОЙНИЦИ :)))

И за съветската армия в Афганистан има много филми. И книги съм чел! Един руски генерал проговори и веднага го убиха!

Сравняването на руски войник с натовски боклук е меко казано неуместно.

България и др. бедни страни в " Европа" са длъжни да взимат заеми от МВФ - Ционистите, за да подпомагат финансово Неофашистката - Ционистка Хунта в Киев , което е в изгода на същите Ционисти! Добре измислено нали?

не казвай ционисти,а кажи руски евреи и, ако не ти е къса паметта си спомни някои нещица от управлението на Костов ,за да разбереш защо продължават да го "плюят" все още някои господа-другари.

"... страната му ще получи от Евросъюза заем от 510 милиона евро и 250 милиона евро под формата на безвъзмезден грант." - Безвъзмездна помощ от ЕС за Украйна, за да трепят своите сънародници ... А същите ЕС лъжат българите със "свободно движение на хора, пари и стоки" и магистрали ... а пари за народа на България - НЯМА! Вместо това трябва да спазваме правила, квоти и да се съобразяваме с ниските цени на европейските производители (заради по-големите субсидии там).

"...лидерите на ЕС са се споразумели да подготвят допълнителен пакет от санкции срещу Русия, които ще зависят от успеха на мирния план, предложен от него (Поросенко)." - западняците съвсем се побъркаха. Искат и се опитват да наложат, че Руслия им е виновна за некадърните действия на сложената и командвана от тях кукла??? Ако не станел неговия план - Путин и Русия са виновни. И такива малоумници претендират да ръководят зял континент. "O tempora, o mores" (о времена о нрави).

ТИЯ ИДОТИ ЩЕ ВЗЕМАТ ДА НАПАДНАТ РУСИЯ :)))

Мисля си,че след месец територията на Донбас ще бъде освободена от присъствие на бандеровци, може би ще бъде осъществена сухопътна връзка с Крим и след това манджата ще бъде оставена да ври на тих огън. Студовете и гладът ще са много ефикасно лечение от русофобия на останалата част от Украйна. През късна пролет ще бъде завзета власта в цяла украйна, но вече проведена като хуманитарна операция за спасяване от катастрофата пичинена от хунтата

какво ги чакате още смачкайте ги католиците.

Свшнята украинска трябва да знае,че ФАШИЗМА СЕ ИЗКОРЕНЯВА ДО КРАЙ!

Еххххх Фарашенко, Фарашенко....Ти запали войната,обеща мир а изпрати танкове в Донбас както ти наредиха Хамериканските ти господари! А сега искаш друг да ти вади кестените от огъня!! Доста ми е любопитно дали Евросъюза е толкова тъп и дебиленд а се съглас да влошава отношенията си с Русия още повече заради тази тслъста продажна нациска свиня Фарашенко?! Ако Евросъюза продължи със санкците си, заради тази така наречена в кавички държава Украйна .... Сма ще си изкопае гроба, и сам ще си влезе в него!!! Лично за мен, е напълно безмислено да страда и България. И то защо? Заради геополитическите интереси на Хамерика, която на първо даде 5 милиарда долара, за да свали законото правителстов на Украйна!! И второ продължава да нарежда какво да прави Фарашенко!!! Но нищо! Всичко на този свят се връща!!! Когато пламне и Хамерика целия свят ще се нареди край огъня, за да се греее с удоволствие! :))))))))))

За нас може и да е безмислено България да е в НАТО и да страда от това, но за недуразуменията - плевенлиев, тиквата и останалата пасмина това е жизнено важно иначе са едни кръгли нули.

За съжаление думите ви са истина .........

Някой надава вой,че Украйна ще бъде разцепена.Защо този някой не нададе вой ,защо Ирландия е разцепена.