Украйна отбеляза 25 г. независимост с военен парад (снимки)

Украйна празнува днес 25-ата годишнина от провъзгласяването на независимост с голям военен парад в Киев.

Обратно в новината

Коментари - Украйна отбеляза 25 г. независимост с военен парад (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквато и нашата. "От трън, та на глог" От батушките , та на големия американски брат и лигавите гейевропейци.....

независимист на един горд , свободолюбив и достоен народ шамаросал нееднократно самочуствието на кремълския късак - Путя.

Той и Стоян Ганев така говореше. После ни взеха всички руски пазари и сега подсмърчаме.

А победените?Това са милионите поробени граждани на "държавата" Periphery. "1984" на живо.

СЕГАШНА УКРАЙНА НЯМА ДА Я БЪДЕ! ТОВА Е ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА ДЪРЖАВА И РАЗДЕЛЕН НАРОД!.....АБЕ МАЙ И НИЕ ОТИВАМЕ НА ТАМ!

Колеги, не критикувайте хан Тутку, Борисов, ГЕРБ, Кравария, другарите гербаджийски подлоги в сайта, маскирани като журналисти, трият наред...

На тия украински тъпанари 2 години им разказаха играта някакви опълченци, но сега да не ги ядосат, че ще стигнат до Киев и там ще си направят свой парад!!

Не знаех, че 126-а Псковска дивизия ВДВ е опълченска (лека и пръст, няма я вече)! И 31-ва отделна гвардейска десантно-щурмова бригада - Уляновск и 98-а гвардейска дивизия ВДВ - Кострома и 76-а гвардейска ВДВ и 7-а гвардейска десантно-щурмова дивизия ВДВ - Краснодар и 5-а танкова бригада - Улан-Удэ. Едни опълченци не ти е работа.

Много си тъп и прост, най-вероятно поради факта, че езика ти не излиза от задната опорна точка на чичо Сам...

ДОГОВОРА С РУСИЯ ЗА ГАСТА СВЪРШВА СКОРО,ТОГАВА ЩЕ ИМА ЕДИН ГЕНЕРАЛЕН УКРАИНСКИ ВЪПРОС-КАДЕ СЕРАТ ГЛАДНИТЕ?

точно с такава ракета украинците свалиха еирбуса

На снимката ОТР "Точка". Малайзийският боинг беше свален със занитен комплекс "Бук".

ДВЕ ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНИ ДЪРЖАВИ

"За разлика от миналата година по време на парада се демонстрират тежки въоръжения." Путин нещо го гледам, угрижен ми се вижда напоследък. Що така? Явно не е очаквал Украйна да извади тежките си оръжия на този парад!

СЛЕД 25 ГОДИНИ -УКРАЙНА НАЙ-ПОСЛЕ СЕ ФАШИЗИРА НАПЪЛНО

Ами да, така си е. Взимат пример от Полша хората. Полша се "фашизира" още след края на Втората Световна Война, когато Сталин и Хитлер не успяха да я ликвидират, както им се искаше.

Каква независимост?! Вмомента цялата им политика е диктувана от САЩ. Украйна се управлява от марионетки. Никой не се съобразява с народа и нищо не се прави в полза на народа.

ТОВА ДЪРТА ЛЪЖА ,И ТЯ КАТО НАС СИ СМЕНИ ОКУПАТОРА

Гей парад с руска техника.

Абе, руска, руска, колко да е руска? Ние с каква техника сме, марсианска? Напоследък Украйна сменя руските оръжия с други. Имай предвид, че за разлика от България, Украйна има голяма оръжейна индустрия. Вече си произвеждат собствени танкове. Имат и още руски но ще се откажат скоро от тях защото няма резервни части, а без тях няма смисъл от използването им. Украйна произвежда също собствени пистолети които ще заменят Макаров, а на път да изчезнат са и прочутите калашници, особено след като имат собствено производство официално копие на израелските Тавор по техен лиценз. А има ли смисъл да обяснявам разликата от добре познатите вече и приети в цял свят Узи (не по-малко успешно от калашниците), и автоматът на 21-вия век, Тавор?

"голям" парад- няма що!!!!! САМО стара Р У С К А техника!!!!!!Каде е "братското" въоръжение от "великия" и демократичен брат от САЩ??? Гт краварника де!!!

ДЪРЖАВИ ОТ ДВАМА КРЕТЕНИ

ХРУСЧОВ СЪЗДАДЕ УКРАЙНА

Сега се чака и парада на Македония послучай годишнината:)))Коя точно не е ясно,но и те като украинците имат развита фантазия.Добре ,че на украинският парад не е валял дъжд,че току виж взел,че разкиснал картона на бутафорните ракети:)))

симо

Бе каква е тази,,ЮЖНОАТЛАНТИЧЕСКА ОБЩНОСТ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА,,?????За 25 години сум ти простотии видяхме ,но неолибералният речник е извор на постоянни изненади.

Баси и тъпите украинци, сега ще видят, кон боб яде ли!

Къде са ви американските оръжия бе, тюфлеци...само с руското се пъчите?

На гол тумбак, чифте пищови!

Толкова прост народ като украинския не бях виждал!

много хубави хора, ама са в робство, а тогава само най-лошите страни на човека и на народа изпъкват

Тези "войнствени" слуги на КРАВАРИТЕ гт САЩ, З А Щ О дефилират САМО с Р У С К О оръжие??????

симо

То е оръжието на ЗЛОТО....Значи украйна е империя/имат такива амбиции/ на злото.

Прайд, а не парад.

Я кажи сега, кое е парад?

Успокоително е за България ,че има и по-прост народ от нас в лицето на украинският.

А, Ленин иСталин на портрети носиха ли ? Защото първия ги направи република с реални граници,а втория им даде днешните граници ,нарушавайки договорите от 1920г. Айде стига история. Да са живи и здрави.

Слава на Украйна. България е с вас.

а, не сме толкова зле...

Не си познал...85% от българите е с Русия

ЩЕРЬО,ТИ СИ ГОЛЯМАТА ПОДКРЕПА!И НА УКРАЙНА,И НА БЪЛГАРИЯ...ЧЕ И НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ...

НЕЩАСТНИЦИ! "...ЩЕ ПЛАШИШ ГЕНЧА С ЧЕКИЙКА..."!

Аз

Ся... Аз живея тук. Което значи, че мога да претендирам, че аз, заедно с всички комшии, сме тукци и можем да си основем държава Тукия. Тъпо, ама... същото е и при усраинците и македонците. Без никаква разлика.

само спазвай вечерния час, пий хапчетата и слушай сестрата.

Аз

Аргумент, а? Еми... колкото, толкова... Не може да изискваш от някого повече, отколкото може да даде.

Мислех Ви за по разумни.Това е парада на унищожението Ви завинаги.Жал ми е за Вас.

Слава Україні

да бегаш от тука

Сиреч, който празнува Свобода и Независимост е мърша? Е дай да не празнуваме тогава 22 Септември!!!! Кух си тавариш, кух......

Да одиш при оджата,че днеска не те натягал и за да са олабваш откъм мозъка!

Требва сериозно да съ замислим за нашите братя - покрайнците! Ние тука си бехме трудоваци, а те Армия имат, паради праат!? ..а и чужди езици ги карат да учат.

Аз

В работата ми се налага понякога да срещам "усраицни" и да ходя в Усрайна - в югозападните части. Никога, нито веднъж не съм чул или видял усраинци да говорят на усраински. Никога. Говорят единствено на руски. И като се разхождаш из градовете и пазарите е същото. Много по-вероятно е да срещнеш човек, който ще те разбере на Български, защото там живеят Българи от различни имиграционни вълни, отколкото някой, който знае усраински. А колкото евентуално го знаят, 90% от тях не искат да го говорят. Не съм срещал усраинец, който да не е проруски настроен. Нито веднъж. Даже и да си държи на Усраината, пак е за Русия.

Те говорят на старобългарски не на руски язика е български пишат на кирилицата роусите също говорят на старобългарски. Не го приемай за национализъм а за божествена истина . И поляци и чехи и сърби и хървати словенци и словаки

Хайде да се "поспреш" малко. Ако, обичаш.

Усраинският е полско литовски написан на еврейска пишеща машина подобно на македонският

Хм, от руски отбирам по малко, ма тоя руски от Уркаински сайт нещо ми бяга. Моля полиглот Zwinge за превод от руски на български Українська Народна Республіка (УНР) українська держава, що існувала в 19171920 роках на території Центральної, Східної та Південної України зі столицею в Києві. Постала на місці південно-західних губерній Російської імперії, населених переважно українцями. До квітня 1918 року очолювалася Центральною Радою УНР на чолі з Михайлом Грушевським, після грудня 1918 року Директорією УНР, яка усунула від влади Павла Скоропадського гетьмана Української держави.

Аз

Веднага: Украйна е създадена на руски територии като Съветска република през 1017-1918 от СССР и никога преди това не е съществувала. Като бонус мога да ти предложа информацията, че абсолютно същото важи и за Литва, Латвия, Естония и Молдова. Почти същото важи и за Финландия, с тази разлика, че Финландия е създадена от СССР като самостоятелна държава, а не като Съветска република. Също и за Чехословакия, с разликата, че чехи и словаци са имали държавни образувания преди. Много подобна е и картината пО на изток - Казахстан, Тюркменистан, Узбекистан, Татарстан...

Пак за буквите. Всяка нормална държава трябва да завършва с буквата аръ иа . Да и тази буква ни е обрязана от обрязаните на осмият ден .но укра инит не ,защото е ненормална държава на латински маргиналия

Ще Пропишат на Полски, с Латиница Full- и то скоро. Не им вържи Кусур с буквите.

Като турците мислиш ли ,че е случайно. Защо не смеят да пипат много много нашият. Защото имат страх от бога

Аркане но езика не могат да го подменят той си е там в гените.

Малко Извън Темата - т.н Щерев са Много Щеревци. Те са на "денонощен режим на Ходене по Голяма Нужда" по форумите. Това може да се разбере от различната степен на "Тъпотия и Елементарни знания". Най - тъпите от тях са направо "Гениални Ахмаци". Чудя се защо изобщо ги коментирате. Оставете ги без Коментар и да Видите, как ще Окапят от ДИР-а за 24 часа. Ще Спамят и ... то всяко нещо си има край, особено, като "работодателят им спре кранчето". То има и други Зомбита, но някой от тях може Поне да се Четат...

Аз

Сблъсках се във фейса с един, дето публикуваше коментари със скорост 7-8 в минута в продължение на десетки минути. Еми... няма как да е бил един...

Напълно подкрепям но защо забравяш нас Бълг -арите мислиш ли че няма да се събудим. Бавно става защото сме на ЮГ по бавно се събуждаме и една загадка . ЩО е ИГО

До вчера бях сам с няколко НИК-а,днес обратното..ха.ха я се оточнете в народния съд и тогава издавайте присъди..ха.ха

Аз

Не мога да се "оточня". Не знам какво значи този глагол. Проверих - няма го в Българския речник.

Аз

"А вие бихте ли правил концерт в страна, чиито герб прилича на кокоши отпечатък?! Имам твърде скъпо оборудване, за да рискувам така..." Джеймс Хетфийлд на въпрос за концерт в Украйна.

Да отпечатъка на хазарският каганат

Не успял каняза Светослав да им види сметката сина на княгиня елена и внука на цар Симеон

Аз

- Не се ли страхувате от реакцията в САЩ? - САЩ вече не са страната, в която баща ми ме възпита. Истината днес живее в Русия. Сега виждам, че Русия се превръща във велика сила, каквато е била и знам, че доброто винаги надделява над злото. Много съм горд с хората в Крим - те имат своята истина и сега виждам идеята на референдума. Истината е в сърцата на тези хора и аз го виждам. Откривам нов живот и нов дом за себе си тук. Чух, че можело да ме забранят в Европа, обаче аз съм бунтовник, винаги съм бил и винаги ще бъда. Не ми пука какво говорят. Джо Лин Търнър по време на серия концерти в Крим. Освен Джо Лин Търнър, имот в Крим си купи и Джими Картър.

На тъй наречените снимки на заганалите, всички са на мъже, с може едно единствено изключение на плаката, а други са неясни. Очевидно са на отишлите да воюват, а не на мирни жители. Все някоя жена, дете или много възрастен човек трябваше да има между тях. А се виждат педесетина снимки. Само поляците са правят на лошо настроене срещу руснаците, а реално трябва много повече да мразят украинците и по-точно бандеровците, които са ги избивали, включително жените и децата.

Аз

Именно, имменно... Поляците не се долюбват с руснаците, защото са се драли доста и обикновено са яли мариза. Обаче не се мразят. Същото е отношението на поляците към германците - просто могъщи съседи, с които няма как да си спокоен, но се уважаваш. С усраинците е съвсем друго - с тях се мразят и в червата. И е взаимно. Общите оценки са за Волинските кланета 1943-45 са за около 100-150 хиляди избити от усраинците поляци, предимно жени и деца. Поляците ги оценяват на около 500 000 души. В последствие поляците си отмъщават и избиват около 20 000 украинци в южна Полша, пак предимно жени и деца. Бронислав Коморовски, предишният президент на Полша, беше замерян с домати, когато в Усраина поиска да се поклони на мемориала на жертвите, построен по времето на СССР. Юшченко направи Бандера нац. герой на Усраина. Тази година Порошенко от немай къде постави венци на мемориала в Полша, обаче направи датата на създаването на УПА нац. празник на Усраина. После се чуди, защо поляците го освиркаха. В Полша с усраинците се отнасят като с говеда - всеки ден ги маризят и местните не ги пускат по заведенията. Десетки усраински гробове и паметници в Полша са разрушени и това продължава. Никой не е хванат. Полша вече на няколко пъти си прави устата за 4 западни области на Усраина, бивши полски, и в края на краищата ще си ги вземе. Унгария и Румъния също ще си делнат нещичко.

И така за българските букви . В нашата азбука има 6 и та . Всяка буква изписана по определен начин е определен образ различен един от друг. Буквата ї е буква -инит тя няма число защото се отнася не за народ а за община УКРА ИНИТ. А защо завършват на і ижа защото образа е бог и числото е 10. Докато на И числото е 8 ижей и се отнася за образ на земята мъж и жена в съюз. Еврейчики много са са се подрудили да обрежат азбуката ни докато братята укропи я пазят защото са част от българската империя.

"...Дефилират близо 200 единици военна техника, включително танкове и бронирани коли..." Това ВКЛЮЧИТЕЛНО, направо ме "разстреля", ей Богу. Що ми напомна на един Нашенски парад, със "включително" няколко аероплана. Виж, че ги Прекараха През Центъра на Донецк "окъкани", никой не Иска да си Спомни.

А Ленин там ли беше такой малодой или бандера

Въпрос, на парада на славната укра армия прелетяха ли самолети, хвърчила някакви? Ако не, обяснимо е, то нямат ЗИП.

Сало Україні! Сало героям! Зі святом!

Щерев пак издъни господаря ,защо има две и та укропският нека всички нормални да обърнат внимание защото и тата са наши български на климент

Поредният трол-урунгел се появи. И се "изтропа" неподготвен.

Аз

Ти нали знаеш, че "сало" е сланина?

най ме впечатлиха тия" непобедимите "