Украйна: Руските регионални избори в Крим са нелегитимни

Украйна определи проведените вчера според руското законодателство регионални избори в Крим и Севастопол като нелегитимни. Под 53% там се явиха пред урните.

Обратно в новината

Коментари - Украйна: Руските регионални избори в Крим са нелегитимни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами тя и украина е неделима 4аст от русия.....

Направете ги вие с маймуняка лигитимни.Хайде....

ФАШИСТИТЕ В МОСКВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ХВАНАТИ И СЪДЕНИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО!! КРИМ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПО ГНЕТА ИМ ТЕРИТОРИИ НА УКРАЙНА-ВЪРНАТИ НА УКРАИНЦИТЕ!! КОЙТО РУСНАК СЕ ЧУВСТВА ЗАСТРАШЕН В УКРАЙНА-ДА СИ ПРИБЕРЕ В РУСИЯ!!

Аз съм педераст, но много умен и дашен....

"От Министерството на външните работи на Украйна подчертаха, че Крим и Севастопол си остават неотделима част от суверенната украинска държава" Смешници. Ми вземете си я като е вапа ха ха ха.

прави честни избори? При тато 99.98 за бкп!

И кво му беше лошото, СПОКОЙСТВИЕ и РАБОТА за всички!!!!!!!!!!!!

Чудесно беше през комунизма,прасетата ядяха хора,в лагерите маршируваха с песен,весела картинка...

Толкава са смешни с тези псевдо избори ,прозрачни урни и тн.!Никой няма да им признае нито изборите ,нито окупацията...

А къде , драги моше, ти въобще видял честни избори - България с нейните кебапчета? Сащ ,къде печели партия ,която взе по-малко гласове от друга? Нали спомняш как "преизбраха" Строс Кан когато той излезе от подчинение на господари. Скалъпиха смешно псевдо обвинение и хоп, послушното момиче Лагард на кормилото. Да не мислиш ,че сега на референдума в Шотрадния няма да има игри и фалшификации. Айде де! Но на кръмчане, въобще безразлично какво мислиш ти - те са си избрали какво искат. И това инфо е от първа ръка.

В България изборите са много по честни от вашите псевдо избори!А на кримчани много скоро ще започне да им пука,защото ще разберат ,че са окупирани и са зад новата желязна завеса!А в Крим не живеят само руснаци...

Щом коментираш тук, значи ви ПУКА И ТО МНОГО... :)

легитимни? Я да попитаме Обонго, той знае всичко.

До две години Русия ще заприлича на Венецуела . липса на вода в чешмите, липса на елементарни неща в магазините , галопираща инфлация . И какво като сте бъкани с петрол ?? простите народи се заслужават водачите и изобщо не ме е жал за вас блядове.

във Венецуела бензинът струва 1 цент за литър. Моля даа не говорите глупости.

Липса на вода в чешмите? липса на елементарни неща в магазина? Да, няма норвежка семга и японски омари. Ако за тебе това е повседневна храна - то други мисля че минат и без тях. А относно епитета "бляд", то с него наречи своя майка и съпруга, защото не са се грижили за твое елементарно възпитание. И го заслужават

Браво на тебе рускиньо,ти му еба майката на този помияр,дето само мучи и не знае нищо за Великата руска култура.

ъужен поток при руски условия сте е доста легитимен обаче.....

Американският политолог Пол Робъртс е дал решението за приключване на украинския въпрос-"Украинската криза ще завърши в момента ,когато Русия врътне газовия кран за Европа.Не разбирам защо Путин се бави,може би чака най-подходящия момент"

Тоя па...Много модерен стана - чак политолози взе да четеш...Четеш, четеш - книгата "самогон" четеш, нали;) Баламите свършиха- ние четем" Джони Уикър", а ти си чети "самогон"-а...Ама ние не само четем, а и замезваме- за разлика от теб. Скоро, като ти засвири корема от глад, друго четиво ще четеш- "Что делать" например. Тогава ще ти уври руската кратуна, че само с омраза към ес не се живее, но ще е много късно!

А, защо четеш "Джони Уокър"? Нямаш си нашенска ракия или си чуждопоклонник? Затова сме на тоя хал от такива четци.....

ЕС не признава състоялите се вчера избори в Крим и Севастопол, се казва в разпространено днес съобщение на външнополитическата служба на съюза, цитирано от ИТАР-ТАСС. "Във връзка със съобщенията за местни избори, състояли се в в Крим и Севастопол, напомняме, че Европейският съюз не признава нито правовата база, нито легитимността на тези избори", пише в изявлението на първия дипломат на съюза Катрин Аштън.

кримчани какво смята ЕС

Абе, що жена му на путин напуска политиката и се ориентира към медиен холдинг? Путин да не си е намерил мъжка жена, та и Кабаева да му е омръзнала?

ще им задреме споко...като видят ,че могат да пътуват само до Севастопол и обратно с тролей!

а пак за кипар еу нисцто не казват цудна работа,несто амнезия имат,тез хориза....

Кой ЕС бе?Същият дето призна изборите в Авганистан преди американците да са си изтеглили войските ли бе?Ай сифон....

САЩ ще воюва с Русия до последния украинец ....

Русия притежава Крим,водила е за него войни.По времето на СССР го предоставя на братска Украйна.Крим е статегически за отбраната на руската армия и там е базиран черноморския и флот.След разпада на СССР,Русия плаща на Украйна за това че ползва Крим.САЩ правят преврат и назначават нелегитимното правителство,което има за задача да изгони руския флот от Крим и на негово място да настани американския флот.Планът върви до момента в който руснаците от Крим организират референдум и се присъединяват към РФ.САЩ и Украйна духат супата,планът пропада.Озлобени,те започват етническо прочистване и геноцид на рускоговорящото население от Югоизточна Украйна,но срещат неочакван отпор,а след няколкомесечна война фашистите са принудени да говорят за примирие -шах и мат!-каза президента Путин с лека иронична усмивка на черния играч

ех тоз шахматист, тоз шахматист ....

Браво!

А легитимни ли са киевските хунтари?

Да ви кажа за изборите... понеже ги следих. Нормални избори... даже имаше и камери за излъчване на процеса по интернет. Всеки можеше да гледа в реално време, който секция си избере. Прозрачни урни. Западните наблюдатели го определиха като "напълно стерилни", чак се учудиха, че даже при тях няма такава прозрачност. ....

... Резултатите също бяха нормални (по западните стандарти). Активността се движеше според републиката - от 40 до 80%. "Победителите" бяха също с различен процент. Най малкият беше към 40 - най големия към 75%. Изборите си приличат на нашите, а не на тези при соца. Вярно, Путинската партия спечели повече от другите партии, но това също е нормално. Хората явно харесват политиката му. Който си мисли, че в САЩ има повече демокрация - просто е наивен. Там ти трябват много пари за да припариш до Конгреса и Сената. Управляват богатите (тоест купените от тях политици). ........ За цвят: в една област кмет комунист от партията на Зюганов победи със 73-4%!!!! Явно е способен човека и го преизбраха!

Много сме изненадани ,че спечели партията на Путин ха ха ха ...има си ХАС!

По същия начин може да се изчисли с колко процента от имащите право на глас е избран парламента от 240 депутати и правителството на тройната коалиция/БСП, ДПС, Атака/. 240 депутати са избрани при избирателна активност 50%. Правителството е избрано с 61 депутата от общо 240. За кворум се искат 121 депутата, от които ако гласуват над 50%/ 61 депутата / има избрано правителство. Тъй като няма промяна за броя на депутатите примерно да бъдат над 50% от всички 240 то следващото правителство е възможно да се избере само с 61 депутати при кворум от 121.

Много интересно някои като коментират процента на гласувалите , В САЩ и Западна Европа да не би да гласуват повече, А в България? На евроизборите не гласуваха повече от 40% ама Бойко Борисов проглуши ушите на хората да се хвали как го иска българският народ.30% при гласували 40%. Реално 12-13 % . Но това е демокрацита. Така,че първо като говорят да видят каква част от населението на САЩ е избрало Обама.

и ние казваме 4е кипар не е турски ама на......

"Украйна започна военно учение с войски на НАТО" "Над 200 руски камиона доставиха хуманитарна помощ за Украйна" -Ами,ето ви двете ценности без грим ; първата- американската , и втората, руската, тази която помага и е хуманитарна! - А, да...Имаше още една новина, която е достатъчно показателно-изразителна...."НАТО въоръжава Украйна!

Смехотворен си ...Те щото сепаратистите със самоделни оръжия действат ,а и за отпускарите около 4000 зелени човечета нищо не казваш!

Копаме ,Моше! Прислужник и миньор -евреин видял ли си??! Да си видял! А нас - не си ни видял!!

от така наречената луганска народна република се отдели нова - стахановска народна республика. много работа ще се отвори на кгб-то докато разчисти казашките си неоправляеми мародери.

Украйно, Украйно земльо Македонска, що се косиш,що те троши Потрошенко и Янцуненко, като си наша.

Всички педали днес ликуват. Кончита вурст пяла в еврогейския парламент.

а на путлеровото ушенце е ревал пияндето депардиьо

а ти трезен ли ис бе пръдльо

съвеЦкия канал lifenwes беше изритан от yotube.

От там личеше, че гай-паради няма да има! Затова го махнаха. Да не ви тревожат

в москва няма червени фенери защото си има червен площад и червен кремъл в Амстердам на червените фенери работят жени а в москва мъже. в червената къща всеки ден е парад на п....та. имат си униформи, белезници, палки... всички атрибути за ритуалните им сбирки.

новата опорна точка - Украйна е нелигитимна държава. вече цял сборник може да се направи с опорни точки. но това не променя факта, че русофилите са българофоби и безродници.

Ей, ти с простото число, не случайно така ви номерират в соросоидните списъци :)

Паисий

хахаа.. баси готиния математически виц! Браво!!!!

Украйна е една нелигитимна държава пред разпад.Тъй че да дава оценки и мнения е смешно

Чудя се, колко ли малко мозък трябва, за да се вярва на западняшката пропаганда, че в Русия се живее страшно по времето на Путин. Абе тъпаци, вижте ни прогнилата държава! Българите след 25 години капитализъм и "демокрация" са станали обслужващ персонал на чужденците. А руснаците що ли имат пари да ходят по целия свят? Вчера оня пишман десидент Кошлуков и той да си залужи парата от НПО-то ги тряска едни тъпни, че диктатура имало в Русия. Не е диктатура политиката дето удари американската алчност да завземат ресурсите на Русия. Толкова ли тъп трябва да си да разбереш, че това са фишеци! Истината е една - САЩ искат да налазят Русия. Останалото е помия в празните ви глави!!!

Партийни другари назначени за капиталисти! Коституционен съдия оправдаващ извънаредните съдилища след 44година. Мафия, която преди е била в структорите на властта! Международни проекти, подписани в ущърб на България и в полза на Русия!

не ми дреме как живеят мужиците големия въпрос сега е кой ще плати 1 милиард евро ако путлер успее да осъде България? май ще е добре да съберем русофилчетата и да им изпразним сметките за да покрием загубата породена от тях.

Ако ни осъдят си задай въпроса ЗАЩО?

Ако ни осъдят,ще накараме БСП и Първанов да платят сметката за големия шлем-член...

Оооо, не, ще ти вземем PC -то а ще ти оставим монитора и клавиатурата!

Ще помърморят малко и ще си седнат на гъ.за. Толкова пъти вече е нарушавано международното право, че е заприличало на парцал. Правото и досега, след 7000г. писана история, е на страната на силния. Майданци явно не разбраха, че няма да си получат Крим обратно, колкото и да мърморят. А ако продължават да разчитат на т.нар. Запад за помощ ще останат с пръст в устата. Както винаги Големите ще се споразумеят за интересите си на гърба на малките. Украйна е пешка в геополитическите игри, която много лесно може да се жертва.

Горд Европеецо, тези фрази ще си ги говориш на комсомолските събрания на Реформаторския ви блок.Не знам как ще посрещнат евроатлантическите ценности в Украйна като започнат риформите и от една що годе промишлена и технологична държава бъде превърната в суровинен придатък на същите тези горди европейци.

световните туроператори изключиха русия от каталозите си за 2015. това ще доведе до загуба в русия в размер на 4 милиарда евро.

Не думай!:-)

и да думам и да не думам живота си тече и големите компании си гледат интереса. а където има война и авторитарни режими интерса се върти само около диктатора.

Абе вий така и не проумяхте че с майданските си действия НАПРАВИХТЕ нелигитимна Украйна, Така ли не проумяхте че сами си раздробихте държавата само и само да угодите на американците..

парадоксално но факт единна русия ще доведе русия до разпад.

Искам да попитам умниците, Кримската война се води с Украйна или с Русия? И за какво се води въпросната война.Може би още тогава обединените сили на Англия,Францияи други западноевропейски държави са се сражавали за свободна и независима Украйна начело с Яйценюк, Турсунов, Порошенко и цялата легитимна кохорта демократични украински политици.

Ти пък сега,такива въпроси да задаваш!

аз да попитам варягите славяни ли са или са просто едни скандинавски мародери изгонени от викингите? на какво основание смятат, че цял свят са им длъжни да се съобразяват с прищевките и поразиите им.

Корейския президент е избран с 99.99999 % от гласувалите.А Путлер му се смее че аматьор.На Путлер изборите са 135% за диктатора.

УКРАЙНА Е ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА ДЪРЖАВА ПРЕЗ 1917 Г ОТ БОЛШЕВИКИТЕ И ЛЕНИН. ПОНЕЖЕ ТУК МНОГО СЕ СПЕКУЛИРА С МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО ТО ТОГАВА ДА СЕ ОТГОВОРИ ДАЛИ Е СПАЗЕНО МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО ЗА СЛЕДНИТЕ ЧАСТИ НА УКРАЙНА: ЗАПАДНА УКРАЙНА С ЛЬВОВ ОТКЪСНАТА ПРЕЗ 1939 Г ОТ ПОЛША ПО ДОГОВОР МЕЖДУ ВЪНШНИТЕ МИНИСТРИ НА ХИТЛЕР И СТАЛИН, СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА СА ОТКЪСНАТИ ОТ РУМЪНИЯ-СЕВЕРНА БУКОВИНА И ОТ ЧЕХОСЛОВАКИЯ-ЗАДКАРПАТСКА УКРАЙНА И ПРИСЪЕДИНЕНИ КЪМ УКРАЙНА, КРИМ Е ОТКЪСТАТ ОТ РУСИЯ БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ ОТ ХРУШЧОВ И ПРЕДАДЕН НА УКРАЙНА, ИЗТОЧНАТА И ЮЖНА ЧАСТ НА УКРАЙНА/НАРЕЧЕН НОВОРУСИЯ/ Е ОТКЪСНАТ ОТ РУСИЯ ОТ БОЛШЕВИКИТЕ СЪЩО БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ И ПРЕДАДЕН НА УКРАЙНА.БОЛШЕВИКИТЕ

Общите дрънканици са характерни само за политиканите...Юристите боравим обичайно с документи и договори. Така, че - дай международните ПИСМЕНИ договори, които НЕ СА ДЕНОНСИРАНИ, а имат правна сила и в момента-15.09.2014г. и които доказват твоята теза:) Я да видим сега какви ще ги плещиш:) Напиши само имената и годините на подписване на договорите , с уговорката- ДА НЕ СА ДЕНОНСИРАНИ, А ДА СА В СИЛА:)

ти пък какъв щрист си трол смешен? по цял ден дращиш из коментарите и копираш глупосто от тук от там, нямаш грам собтсвена мисъл. Защо изобщо си се регистрирала? Това ли работиш като "юрист" - драскане по коментарите? Нещастна твар, намери си друго занимание, не занимавай хората с жалкото си съществуване и ги остави да коментират свободно!

Пъстър свят , се прави на много учена , а е една тъпа фризьорка с маниери на хохлушка!

Хубаво е малко история, защото необразованите писачи в дир са много! Украйна е била руска, е и ще бъде руска! При това източноправославна, а не като България, която се води източноправославна, пък празнува празниците на католиците! И така, и вака! Патриарът да си гледа павството!

ми да изровим пак гошо тарабата и да си имаме и ние чисто православна мумия.

Кьонигсберг и той ли е руска земя?

Солун,или Тесалоники,а?!

Охрид бил ли е столица на второто бълг. царство? А Цар Самуил бил ли е цар на българите? А Одрин (сега Едрине - тур.) бил ли е град в България, а Западните покрайнини, а южна Добруджа, а Беломорието - Кавала, Ксанти, о-в Тасос и Самотраки не бяха ли български? Царе сме по разпиляване и "подаряване" на бълг. територия на алчните ни съседи от небългарските ни управници! Династията на Кобургите съсипа България на три морета и продължава с хищническите си мераци! Вкараният насила и без референдум от евреина Паси НАТО ще ни довърши окончателно и ще наложи отново на наша територия турската (османска) империя!

А Ленин е продукт на английските финанси. Също както АлКайда и ИД на американските.

интересно защо мавзолея му е в центъра на москва а не в Лондон.

Хм,по скоро на немските

Има също хипотези че Ленин е бил немски агент, който с немски пари по време на Първата световна война е прекаран нелегално в Русия от Швейцария с цел да отслаби Русия която е воювала срещу Германия.

еееееееех, много си прост

Украйна съществува от 1922 г. като равноправна на РСФСР република в рамките на СССР. Тя беше самостоятелен член на ООН. Тя е съществувала точно толкова, колкото Русия. До сталинските репресии и изселвания руското население в Крим е било твърде малобройно. До 92 г. не беше разрешено на коренните жители да се завърнат. Т.е. поддържаше се геноцида и етническото прочистване. Това е само за да бъдем точни. За някакви исторически претенции на Русия не може да се говори. Също и че не е имало Украйна, а е имало Русия. 15-те съветски републики са самостоятелни държави и Путин не е фактор за тях. Някои са настоящи или бъдещи членове на ЕС и НАТО.

Украйна и Белорусия са"държави"създадени от Сталин с единствената цел да има три гласа в Обществото на Народите!

Вие оставете Путин! Вкопчили сте един в друг, сякаш всичко ни е тип-топ. Гледайте България и псевдополитиците, които сменяте. Едните уж се сресват наляво, другите надясно. Сутрин обаче докато се срешат в огледалото се вижда какви са - рошави.

много си прав - рошави съвеЦки мужици време е мужиците да си ходян в чужикистан и да цепят дърва да се греят. място в цивилизования свят нямат!

Ние и да оставим путин, той нас не ни оставя. не оставя нито Украйна, нито ЕС, никой. Човекът иска да ни владее

Спри с фантазиите, теб те владее доган още, а онзи иска ердоган да ни владее. САЩ искат да няма ЕС докато привидно се правят че го поддържат, използват както запдния така и южния остров сега пробват от изток.

fixxxer@mail.bg

Заблуждаваш се! На вас друг ви е проблема. Страховете ви трябва да са от Народа, защото работите срещу интересите му, но скоро той ще ви сложи на място.

ами те всичките "наши" са чужди то даже само имената им стигат - кобурготски, сергей, доган, маккейн...

Разбира се че изборите са нелегитимни. Нищо в империята на злото не може да бъде легитимно. Хората на КГБ успяха да подведат хората от Крим, но това е временно. Водена от евроатлантическите ценности Единна Украйна уверено върви по пътя на благоденствието и прогреса. Много скоро кримчни като видят невероятните темпове на развитие на Единна Украйна ще поискат наново да се върнат към този древен и заслужил народ. Единна Украйна ще преуспее

палячоооо, палячо колко си тъпичко ! Сам си знаеш

много си прост

Признавам, доста сериозно ме разсмя. Те руснаците още влакове взривяват.

И петрола и газта им са нелегитимни,преди да бъдат демократизирани,нали?!

Крим и Динбaс сa руски,товa сa фaктите,всичко остaнaло сa прaзни прикaзки...

Тези избори са пародия, както беше пародия и референдумът на зелените човечета.

не по малко фарс и избори в САЩ и България - та къде собствено разлика и какво не ви харесва

и последните новини. нещо което се очакваше и дано стане обица на ухото на бг русофилчетата: в ляганск спецслужбите на путлер ликвидират лидерите на терористите. путлер знае как да замита следи. а най-добрия начин е да ликвидираш озпълнителите на мръсните поръчки.

Това най-новият виц ли е? Хунта да обявява нещо си за нелегитимно?

ти внимавай на кое ниво си стигнал в руската стълбица, че започва голямото почистване от неудобни мужици.

ти внимаваи с хората които ти дават

2003 г. бях за една седмица служебно в Севастопол.Електроинженер съм,а не военен за уточнение.Там освен Русия и малко татари извън Севастопол/Бахчисарай/ друго не се забелязва видимо.Изобщо целия живот там се върти около парите идващи за издръжка на руските военноморски сили.Другото е древна елинска/още неразкрития град Херсонес/ и чисто руска история от времето на Екатерина Велика до сега.Има много паметници в чест на защитниците на Севастопол и Крим като цяло.Особено впечатление прави монумента на четирима руски адмирали загинали при защитата на Крим от "любезните посещения" на западняците-дедите на днешните натовци.Крим и особено западното крайбрежие е много красиво и неосквернено от див и варварски туризъм място.Има прекрасни замъци на руски велможи от миналото и настоящето.При едно умно и екологично изграждане на туристическа инфраструктура там бетонното българско крайбрежие ще опустее.За сведение съм бил и на запад посещавайки повечето изключителни места там.Просто на базата на видяното в Крим съм реалист по отношение на изключителния потенциал за развитие,който има този полуостров във военно и туристическо отношение.Стига руснаците да имат ума и волята да го изградят и представят на света,защото вероятността да го подарят повторно е нулева.

потенциал имат само хората с акъл русофилчетата имат само потенциал да из...рат поредното голямо и смърдящо л...о

Голямо смърдящо л_йно е на майка Ви синът. Ако имате аргументи кажете ги, Вашето е само безсилна злоба

Бай Ставри

Ти ми говориш за спомени от 1993-та. През 21-ви век и в Крим се разви бурно строителство. Бетонът не е само по безкрайните вили с ЧАСТНИ плажове, а и за нормален човечец е голям проблем да намери път и да стигне някяк си до обществен плаж. Всичко е презастроено и бетонирано и там. Първа, пред първа, най-първа линия и отпред ограден ЧАСТЕН плаж. Поне това липсва в България. Сега всичко това се укропнява с руски мащаби. Олигарсите на Путин бързат да си парцелират Крим. Най-добре да се оградят и да не се показват оттам

Едно е дa искaш,друго е дa можеш,a трето и четвърто е дa го,нaпрaвиш "Aз искaм дa прaвя тройкa с Шaкирa и Пaмелa Aндерсън,кaк мислите.? имaм ли шaнс ...?

Може ли някой да ми обясни, какво беше това "Украйна"? Няма такава държава - всичкото в тая територия е нелегитимно. Разпуснатитя с президентски укза парламент приема закони, ратифицира договори... Повече от това здраве му кажи!

съвеЦка русия си е нелигитимна още от 1917-та

Кажете го на ООН, чийто постоянен член на съвета за сигурност е Русия

По същата логика и САЩ не са легитимни, тъй като представляват отцепили се от Великобритания английски колонии, или съединението на Княжество България с Източна Румелия.

до шия. Някои от тук пишештите, просто взаимно най- просташки и ожесточено се обиждат, като че ли някой им плаща за това. Разменете си телефоните и повече никой да не ви "вижда"тук! Всеки има право на мнение, но простотията минава всякакви граници. Или ще ми отговорите -както в самата ни държава!

Булкaтa му избягaлa,другия мъж вече я зaбременил с близнaци,a бaлъкa питa още ли е девственa и чaкa дa се върне при него....смех....смех...

то на русофилчетата само булки и забременявания са им в главата.... дивни комплексари обременяващи майката земя.

Донбас преди и по време на ВОСР, както и Крим са територия на Царска Русия.След революцията Русия става Съветска Русия, след което е РСФР,явяваща се основна част от СССР.Той се състои от 16 републики, като УСР е важна част от СССР.След разпада на СССР Крим, който е прехвърлен на Украйна по времето на Хрушчов с цел да се избегнат бюрократични затрудннения между РСФР и УСР при строежа на един огромен мелиоративен и воден проект в рамките на СССР. Крим е част от Украйна, но със специален статут.След разпада на Съюза и по определен тип договори той остава самостоятелен.След референдума, който е толкова легитимен, колкото легитимен е и този в Косово, колкото легитимен ще бъде и този в Шотландия(със сигурност резултата ще бъде в полза на Великобритания), колкото легитимно е и самото правителство в Украйна става част от Руската федерация, вместо да стане част от САЩ.

БРАВО !!!А това е истината

След ВСВ Сталин изселва местното население и заселва Крим с мужици от Русия. Настъпва тотална икономическа разруха. Политбюро, съставено от руснаци предава п-ва на Украйна. В момента 58 % от населението са руснаци.

Това е част от истината. А другата е че по време на Втората световна война кримските татари и чеченците са се съюзили с Хитлер и са готвели да вдигнат въстание в гърба на Съветската армия когато немците са настъпвали към Сталинград. Затова за наказание Сталин ги е качил в конски вагони и ги е изселил в Сибир и Средна Азия.