Коментари - Парламентът на Крим гласува за влизане в Руската федерация | Днес.dir.bg

Парламентът на Крим гласува за влизане в Руската федерация

Върховният съвет на Крим прие с пълно единодушие решение за влизане на автономната република в Руската федерация. Киев обяви, че властта в Крим е нелегитимна.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът на Крим гласува за влизане в Руската федерация | Днес.dir.bg

Коментари

Как така 13-те % кримски татари гласуваха ЗА присъединяване към Русия (към Сибир), или как 60 % кримски руснаци заработиха 97 %-ов Путинов вот ?

1919-1921 година. Русия. В тези места е най Кръвополитния Сблъсък между Бялото и Червеното Войнство на Русия.Цвета на Русия. ЧЕСТ И ПАМЕТ ЗА ВСИЧКИ. Защото сега НЯМА Бели и Червени, има само Истински Руснаци.

России пора забрать, то что ей принадлежит! Вперед, братья!

референдум в Аляска за присъединяване към Русия. Договора за продажбата е изтекъл.

Там e HAARP и американците няма да искат да го преместят...как иначе ще се замразяват до -50`С...

Тази година си самоо еаааха майката

Международно право или правото на силния? Ми да направим един референдум и в Кърджали и в Разград, искаш ли? Освен това да обявим турския за официален регионален език в Кърджалийско и Лудогорието, искаш ли? А може би, Ердоган трябва да прати армията си в Гоце-Делчевско, за да "защити" интересите на помаците и да осигури да им изкупят тютюна, искаш ли? Ха сега си отговори Крим в Украйна ли трябва да е или в Русия!

КРИМ беше в Русия до 1954г., когато чучелото Никита Хрушчов не го "подари" на родната си Украйна. Кримската война през 19в. не я води Украйна, а Русия и Севастопол е град герой на Русия... А Кърджали и Разград са си български селища през първата, втората и третата българска държава, освободени от руснаците през същият 19в.

Преди столетия Екатерина Велика завладя Крим. Преди седмица един друг велик руски лидер върна Крим там, където му е мястото. Слава Росии! Ни шагу назад в Крьiму!

Най-после историческата правда ще възтържествува! Макар и бавно, макар и късно го правите! Събрахте се! Ние какво чакаме? До 1919 Скопие, Босилеград и Цариброд са били наши, а са откъснати от нас с Ньойският договор в полза на Югославия! Сега такъв субект няма! Има Сърбия и измислената Македония! Земите ни трябва да се върнат! Кой ще го направи? Не и нашите дупедавци и дупетати!

Западът постигна целта си. Немислимото се случи. Домът на славяните се пропука отвътре. Теорията на доминото изискваше нашите страни да бъдат разрушени една по една. Първо Югославия, после България, разделена на Борисов и всички останали, следва Украйна, накрая -и Русия. Полша и Чехия са католически, тях не ги броим. Ето ви как Дранг нахт Остен ще ни сплоти за отпор против агресията на Запада.

ДОБРЕ, ЧЕ ИМА ТАКИВА "НОВИНИ", ЗА ДА МОГАТ ДА СПЯТ СПОКОЙНО ХОРАТА С ПРОБЛЕМИ, БИЛИ ПСИХИЧЕСКИ ИЛИ ФИЗИЧЕСКИ

Китай подкрепя Русия за Крим, защото Русия показва как практически Китай трябва да постъпи с Тайван в бъдеще.

Русия показа на Китай как да постъпи със спорните територии според китайците заграбени от Царска Русия и СССР. Бяха се посбили малко по едно време, ама не помните май...

Аз помня само, че едни китайчета изчезнаха безследно от лицето на земята. Мисля, че и Китай помни.

Братья болгары, какое вам дело до Крыма? Не понимаю, у вас своих собачьих забот не хватает, что ли? Неблагодарное племя. Вам Москве коленопреклонно кланяться надо, а не то на своей шкуре почувствуете силу России!

на хуй тъь

Ако Българите бяха толкоз неблагодарни щяха да ти пишат само минуси...но гледам че доста плюсове са ти поставили същите неблагодарни Българи...освен това е хубаво да си припомниш, че ръководителите на твоята държава първо сами си разбиха държавата а след това предадоха всички източно-Европейски страни включително и България на враговете си и то без пари та чак и на тепсия...

доста тромав 'руски' език. повече практика ти трябва. не с украинци. иначе, право ти го казаха - първо вашите горби-та ни прее*аха, и нас покрай вас.

Очакваме Китай да се включи на страната на Русия, при огромната руска територия и числеността на Китай, еврогеиския съюз и хамериката са като муха срещу слон ! Знаем каво се случва, когато слонът настъпи мухата !!

В Русия няма слонове. А един вълк може да издави цяло стадо овце. Те Китай и Русия и на Египет помагаха, и на Ирак, и на Либия, сега на НДРК помагат, а историята показва какво става с тоя, на който тия им помагат.

Т-Б-П-А-Н-А-Р!!!

Крим не е автономна република, а община и няма върховен комисариат, а общински съветници,които си придават важност като депутати. Просто Путин начело на Русия е с неадекватна позиция и ще провали бизнесът на руснаците по целия свят,където започнаха да ги приемат. Направо безумна политика на самоунищожение се води. Путин ще остане в историята като човекът изгубил Украйна, защото е научен да заповядва, а не да приласкава. С това Русия показва, че не е наследник на Рим.

Путин по принцип е неадекватен, защото залита от националистическо високомерие до фанатизъм. Имаше много по-адекватни начини за достойни действия - и политически и икономически. Но той се хвана за кобура. Може би побесня, че го изработиха по време на олимпиадата му, но един уравновесен и мъдър политик щеше да намери правилния и премерен отговор.

Американците ако решат да атакуват ще си носят ли бурканчета вазелин или само на слюнка?

Ето това е демокрация. В най-истински вид. А не манипулациите на евреите от САЩ и ЕС. Крим винаги е бил част от Русия и винаги ще е.

Не съжалявайте руснаците, дори те да са бременни рускини. Не се поддавайте на чувства, защото вас руснаците няма да ви съжалят. Това е пасмина, по-лоша от цигани. Циганите поне не се маскират, а са такива каквито са. Руснакът може да те подведе и да помислиш, че е също такъв европеец като теб, че е интелигентен и не е способен на цигании. Способен е. Такива руснаци, точно от този сорт в момента заливат източна Украйна. Това е автобусната банда на Путин. Пристигат с автобуси. Кой ги пуска през границата? Видимо не правят нищо особено, снимат се с местните граждани, седят по заведенията, мотаят се. Но целта им е руски натиск върху Украйна. В невралгични момени тези руснаци създават напрежение, предизвикват бой, а след боя си заминават с автобуса. В Ютюб може да се види руска банда с оръжие, младежи-екстремисти, които дори не крият това. Тонът е циничен. Ние дойдохме да спасяваме рус... украинския народ, който сега е руски. Руският народ е навсякъде, мамка му. Следва циничен смях. Цели групи руснаци екстремисти от автобусната мафия на Путин. Тези младежи не са ли на работа и доколко са чисти полицейските им досиета? Някой контролира ли влизането и излизането на руснаци в и от източна Украйна? Някой контролира ли влизането и излизането на руски граждани в и от Украйна? Контролира ли се пренасянето на оръжие през границата на Украйна, особено за руски граждани? Не е турист руснак, който носи през границата оръжие. Това е основание руснакът да влезе в черния списък на Украйна и вече да не бъде пускан в Украйна, дори и да има роднини. А имената на такива руснаци да са в интернет, всички държави да знаят кого да не допускат през границите си. И без да са част от банда, руснаците са бандити.

аз нещо гледам че разни бендеровци мирни пъьуват насам натам по "украйна" - уточнявам - покарйнината на русия ама щом ти казваш...)))

ЗАЩО ДА НЕ СЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА РУСКО-УКРАЙНСКА ФЕДЕРАЦИЯ, ТАКА СА СЪЗДАДЕНИ САЩ И КАНАДА.

новите ни роднини няма как да прилапат Крим, ами да го духат, нека да минат към Русия, защото Путин не е путьо и акълът му не е като на Боксера - колкото на едно врабче, браво, това е най-разумното решение, честито...

И сега кво нова Кримска война, абе в Кримската война кой победи Русия или Турция?

Няма по-продажна пасмина от българските русофили. Като поддържате начина, по който една област на независима страна пожелава и се прехвърля в друга, защо не помислите за Родопите (Кърджалийски окръг) или Благоевград (и окръга)? В единия живеят предимно турци, а в деругия - македонци. Значи утре решават, правят референдум и минават в Турция и Македония, така ли. Абе руски подлоги, вие акъл имате ли? Нали за това са измислени международните закони? Та така половината страни ще се разпаднат. Ами ако чеченците в Русия поискат да излязат от нея, ще ги подкрепите ли. Нещастни продажници на чужда, престъпна и ретроградна империя, това сте вие!

Едното е област, а другото е автономна област със своята конституция и управление.

Те тия конституции и управления се създават за една нощ, от едно друго управление на "Любянка"...

Чечня си беше отделила и са си живуркали докато не са започнали да грабят съседните области.

Аз съм за Черно море без войски. но..с туристи и общи дори!

С тия Яеци, за кво са ни войски? И идиотщини.

значи в крим нелегитимна власт, а в киев най- легитимната...? ...ТОЗИ ПЪТ ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКА АМЕРИКО НОМЕРЪТ ТИ НЯМА ДА МИНЕ. ТУК УДАРИ НА КАМЪК...РУСИЯ ЩЕ ВИ СМАЖЕ!

тъй като всички сме демократи - ще изчакаме референдума ....ако украинци или татари не са съгласни, то да гласуват против ....това е демокрацията ....ако не им харесва да ходят да живеят в Цариград или лвов :)

Щатите няма да преживеят загубата на Крим. Това ме навежда на мисълта, че ще се намесят с военна сила. Ще изпратят трета въздушнопреносима педерастка дивизия, подкрепена с два лесбийски баталиона, за всеобщо забавление в Крим.

какво лошо им е направила Русия. В Крим знаят най-добре от историята си, че империята, която ги притежава...се разпада. не са хубави тез неща... да махат войските и да си кютат туризъма, здравен ремонт, спорт, култура и так далее..

има и мислещи управляващи. за разлика от нашите дупедавци.

сериозната опозиция в крим 13% от населението са татарите

Хлопците пак ще напляскат москалските алкашки!

Ще ги пляскат с голо дупе по к...

"Турчинов: Кримските власти работят с пистолет, опрян в главата" Така работи парламента в Киев!!! КОЙ, КОЙ, КОЙ УБИ ХОРАТА НА МАЙДАНА?

Г-да до 1954г Крим винаги е бил част от РСФСР. Но, на 19 февруари 1954г Хрушчов - бидейки украинец и първи секретар на ЦК на КПСС - извежда Крим от състава РСФСР и го "подарява" на УССР. След 60г. Крим отново се връща в състава на РФ, но този път по волята на кримското население и кримския парламент.

коалиция:татари,бг протестъри и украински фашисти.....важното е да се плюе по Русия хахахахахахахаа........

Aйде на турне колега !

Над Донецк отново Украинското Знаме !!!

Няма да е задълго ;)

Ама Украйна си е Русия. Не се радвай, ами вземи се ограмоти.

Ако си бръкнеш отзад може и да извадиш някое знаме - я руско, я украинско. Което има по-дълга дръжка все ще е твое.

Русия, почти постигна плана си минимум - да се осигури място за флота. От останалата част на украйнината - каквото дойде все ще е добре. Русия е длъжна заради доброта на света да прекъсне изграждането на еднополюсния свят, символ на тежка диктатура и световен диктат!

Аз предлагам във всичи еврогейски столици да бъдат организирани гей паради в подкрепа на украйнските сатрапи, които са озурпирали властта в Киев.

Много смешно става, защото напълно нелегитимната власт в Киев обяснява как властта в Крим е нелегитимна!

"Украина направила России ноту с требованием 'подтвердить факт отсутствия военнослужащих ВС РФ вне мест базирования Черноморского флота' на территории Крыма". И кат препотвърдят, почвата патакламата по неиндефицираните въоръжени лица.

Така се прави, браво на бай Путин, уреди работата отвътре, сега презокеанските подръжници на хомосексуализма дори нямат право да опрекнат решението, защото то е взето от властите в Крим. Браво! Пс. Барак е църен, Путин е бял, има си разлика... :D

vsichko tova koeto gledate po teliviziite i chetete po neta , ili pone po golema chast sa pulni gluposti i ne saotvectva na istinata.... samo da kaja che vsichko tova se plashta i se podpomaga ot durjavite v NATO I CELTA E DA SE VZEME NE KRIM I UKRAINA,....a po tochno SEVASTOPOL I YALTA MILI PRIATELI...... tam sa nai golemite morski bazi na rusia ,,... bedna vi e fantaziata kolko podvodnici i ogneva mosht ima TUK... taka che e ne seriozno nekoi da si misli che putin shte ostavi ukraina da vleze v NATO s KRIM ....zashtoto tova oznachava che moje bi nai silnia prezident v sveta za momenta ,,moe mnenie,, da pusne nai golemia si vrag v zadnia dvor....;-) dogovora na rusia beshe prepdpisan za oshte 30tina godini na skoro za explotacia na bazite ,... no ako NATO se nahuli v krim PUTIN e bita karta... ZA TVA MOSLA CHE E NESIRIOZNO VAOBSHTE NEKOI DA MISLI CHE TOVA MOJE DA SE SLUCHI ... ili pone ne i dokato tozi chovek e na vlast .... PS .. i daotbeleja che ot dosta vreme jivea v tezi dve durjavi....a v momenta poslednite nekolko meseca sam postoyano v ukaina;-).. LICHNO MNENIE KOETO NE NALAGAM NA NIKOI...

Абе , мужик? В СССР с такива ли букви пишете? Как другарят Сталин не ви е вкарал в правия път ? Голям пропуск!

Защо обиждаш? Тези букви ни ги наложиха.

Пише така, дано осмислиш какво е написал, но както изглежда няма да стане- нямаш мозък да разбереш какво казва , и се "ловиш" в дреболии.

Хайде сега го напиши и на български. Ако толкова ти харесва да пишеш с глянгури, намери си друг форум!

Пропуснали са въпроса дали Крим да стане владение на остготите.

Русофилистичните тролове се заеха даже с редактирането и орязването на мнението на Хенри Кисинджър? Пускат само за това ,което им е угодно! И то във времето на най-демократична достъпност до информацията и възможността на всеки за секунди да види определена статия или мнение. Жалки са фенчетата на кремълското империалистическо джудже!

А, всъщност, Хенри Кисинджър какво го интересува Украйна и кой го е питал за мнението му? Нещо не си спомням Путин или който е да е европейски политик да е давал акъл на каубоите (въпреки че отчаяно се нуждаят от такъв), и още повече - без да го пита някой?

Мужикоидната доктрина е една и съща йощ от иван IV и постоянно се препотвърждава: "Мы на горе всем буржуям Мировой пожар раздуем, Мировой пожар в крови Господи благослови!" Това е то миролюбивото им православие !

Червеният площад е наречен така, защото там са се извършвали кървави екзекуции. Те са радвали кръвожадните очи на московските господари. Путин Кагебейски иска да е нов руски кръволок, да лее кръвта на онези дето нарича ...укрански братя.... Извратен тип!

А пък в това време американските им братя са си биели негрите и са късали перата от главите на индиянците.

Глупости! На староруски "красний" значи красив, представителен. А убийствата са ставали на други места.

Що ни ривахте га ядохте кифтетата на Майдана бе, а ся ше ми ривете. Хайде като си толкова умен кажи каква е разликата между избора на президент в Киев и решението за присъединяване в Крим. Щот едните за за ваште , пък другите ни съ, а?

Горкото българско училище, учило децата ни, че Иван Страшни (това означава руското грозни на български) е бил основен борец против буржоазията. Все пак тая мисълта, че авторът на този бисер не е получил обрасованието си у нас ;)

кава стана тя бе,елитните бг протестъри дето плюете мръсотия по РУСИЯ?излиза че населението на Крим не иска да има нищо общо с тези украински бандити.

Сега ще споделя с вас какво ще се случи най-късно до следващата седмица. Американците ще си карат все в същия дух, търсейки партньори за меркантилните си действия, само че както се вижда, ще ударят на камък, тъй като не виждам коя Европейска страна би се навила да се изправи срещу Русия. Но ... Путин до 4 дена ще е в Киев и там ще стане автономна република, искаща присъединяване към Русия. И не, няма да има изявления, нито размахване с пръст, просто ще си приберат своето. После ако е на кеф ще спре, ако не ще се разходи и през Полша и ще спре в Румъния.

Парламентът на Крим е легитимен, за разлика от т.н. правителство в Киев, дошло чрез преврат на метежници.

ехее, къде си бе путин

первый вице-премьер Крыма Рустам Темиргалиев заявил о готовности автономии вступить в рублевую зону.

Коментари - Парламентът на Крим гласува за влизане в Руската федерация | Днес.dir.bg

Парламентът на Крим гласува за влизане в Руската федерация

Върховният съвет на Крим прие с пълно единодушие решение за влизане на автономната република в Руската федерация. Киев обяви, че властта в Крим е нелегитимна.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът на Крим гласува за влизане в Руската федерация | Днес.dir.bg

Коментари

Как така 13-те % кримски татари гласуваха ЗА присъединяване към Русия (към Сибир), или как 60 % кримски руснаци заработиха 97 %-ов Путинов вот ?

1919-1921 година. Русия. В тези места е най Кръвополитния Сблъсък между Бялото и Червеното Войнство на Русия.Цвета на Русия. ЧЕСТ И ПАМЕТ ЗА ВСИЧКИ. Защото сега НЯМА Бели и Червени, има само Истински Руснаци.

России пора забрать, то что ей принадлежит! Вперед, братья!

референдум в Аляска за присъединяване към Русия. Договора за продажбата е изтекъл.

Там e HAARP и американците няма да искат да го преместят...как иначе ще се замразяват до -50`С...

Тази година си самоо еаааха майката

Международно право или правото на силния? Ми да направим един референдум и в Кърджали и в Разград, искаш ли? Освен това да обявим турския за официален регионален език в Кърджалийско и Лудогорието, искаш ли? А може би, Ердоган трябва да прати армията си в Гоце-Делчевско, за да "защити" интересите на помаците и да осигури да им изкупят тютюна, искаш ли? Ха сега си отговори Крим в Украйна ли трябва да е или в Русия!

КРИМ беше в Русия до 1954г., когато чучелото Никита Хрушчов не го "подари" на родната си Украйна. Кримската война през 19в. не я води Украйна, а Русия и Севастопол е град герой на Русия... А Кърджали и Разград са си български селища през първата, втората и третата българска държава, освободени от руснаците през същият 19в.

Преди столетия Екатерина Велика завладя Крим. Преди седмица един друг велик руски лидер върна Крим там, където му е мястото. Слава Росии! Ни шагу назад в Крьiму!

Най-после историческата правда ще възтържествува! Макар и бавно, макар и късно го правите! Събрахте се! Ние какво чакаме? До 1919 Скопие, Босилеград и Цариброд са били наши, а са откъснати от нас с Ньойският договор в полза на Югославия! Сега такъв субект няма! Има Сърбия и измислената Македония! Земите ни трябва да се върнат! Кой ще го направи? Не и нашите дупедавци и дупетати!

Западът постигна целта си. Немислимото се случи. Домът на славяните се пропука отвътре. Теорията на доминото изискваше нашите страни да бъдат разрушени една по една. Първо Югославия, после България, разделена на Борисов и всички останали, следва Украйна, накрая -и Русия. Полша и Чехия са католически, тях не ги броим. Ето ви как Дранг нахт Остен ще ни сплоти за отпор против агресията на Запада.

ДОБРЕ, ЧЕ ИМА ТАКИВА "НОВИНИ", ЗА ДА МОГАТ ДА СПЯТ СПОКОЙНО ХОРАТА С ПРОБЛЕМИ, БИЛИ ПСИХИЧЕСКИ ИЛИ ФИЗИЧЕСКИ

Китай подкрепя Русия за Крим, защото Русия показва как практически Китай трябва да постъпи с Тайван в бъдеще.

Русия показа на Китай как да постъпи със спорните територии според китайците заграбени от Царска Русия и СССР. Бяха се посбили малко по едно време, ама не помните май...

Аз помня само, че едни китайчета изчезнаха безследно от лицето на земята. Мисля, че и Китай помни.

Братья болгары, какое вам дело до Крыма? Не понимаю, у вас своих собачьих забот не хватает, что ли? Неблагодарное племя. Вам Москве коленопреклонно кланяться надо, а не то на своей шкуре почувствуете силу России!

на хуй тъь

Ако Българите бяха толкоз неблагодарни щяха да ти пишат само минуси...но гледам че доста плюсове са ти поставили същите неблагодарни Българи...освен това е хубаво да си припомниш, че ръководителите на твоята държава първо сами си разбиха държавата а след това предадоха всички източно-Европейски страни включително и България на враговете си и то без пари та чак и на тепсия...

доста тромав 'руски' език. повече практика ти трябва. не с украинци. иначе, право ти го казаха - първо вашите горби-та ни прее*аха, и нас покрай вас.

Очакваме Китай да се включи на страната на Русия, при огромната руска територия и числеността на Китай, еврогеиския съюз и хамериката са като муха срещу слон ! Знаем каво се случва, когато слонът настъпи мухата !!

В Русия няма слонове. А един вълк може да издави цяло стадо овце. Те Китай и Русия и на Египет помагаха, и на Ирак, и на Либия, сега на НДРК помагат, а историята показва какво става с тоя, на който тия им помагат.

Т-Б-П-А-Н-А-Р!!!

Крим не е автономна република, а община и няма върховен комисариат, а общински съветници,които си придават важност като депутати. Просто Путин начело на Русия е с неадекватна позиция и ще провали бизнесът на руснаците по целия свят,където започнаха да ги приемат. Направо безумна политика на самоунищожение се води. Путин ще остане в историята като човекът изгубил Украйна, защото е научен да заповядва, а не да приласкава. С това Русия показва, че не е наследник на Рим.

Путин по принцип е неадекватен, защото залита от националистическо високомерие до фанатизъм. Имаше много по-адекватни начини за достойни действия - и политически и икономически. Но той се хвана за кобура. Може би побесня, че го изработиха по време на олимпиадата му, но един уравновесен и мъдър политик щеше да намери правилния и премерен отговор.

Американците ако решат да атакуват ще си носят ли бурканчета вазелин или само на слюнка?

Ето това е демокрация. В най-истински вид. А не манипулациите на евреите от САЩ и ЕС. Крим винаги е бил част от Русия и винаги ще е.

Не съжалявайте руснаците, дори те да са бременни рускини. Не се поддавайте на чувства, защото вас руснаците няма да ви съжалят. Това е пасмина, по-лоша от цигани. Циганите поне не се маскират, а са такива каквито са. Руснакът може да те подведе и да помислиш, че е също такъв европеец като теб, че е интелигентен и не е способен на цигании. Способен е. Такива руснаци, точно от този сорт в момента заливат източна Украйна. Това е автобусната банда на Путин. Пристигат с автобуси. Кой ги пуска през границата? Видимо не правят нищо особено, снимат се с местните граждани, седят по заведенията, мотаят се. Но целта им е руски натиск върху Украйна. В невралгични момени тези руснаци създават напрежение, предизвикват бой, а след боя си заминават с автобуса. В Ютюб може да се види руска банда с оръжие, младежи-екстремисти, които дори не крият това. Тонът е циничен. Ние дойдохме да спасяваме рус... украинския народ, който сега е руски. Руският народ е навсякъде, мамка му. Следва циничен смях. Цели групи руснаци екстремисти от автобусната мафия на Путин. Тези младежи не са ли на работа и доколко са чисти полицейските им досиета? Някой контролира ли влизането и излизането на руснаци в и от източна Украйна? Някой контролира ли влизането и излизането на руски граждани в и от Украйна? Контролира ли се пренасянето на оръжие през границата на Украйна, особено за руски граждани? Не е турист руснак, който носи през границата оръжие. Това е основание руснакът да влезе в черния списък на Украйна и вече да не бъде пускан в Украйна, дори и да има роднини. А имената на такива руснаци да са в интернет, всички държави да знаят кого да не допускат през границите си. И без да са част от банда, руснаците са бандити.

аз нещо гледам че разни бендеровци мирни пъьуват насам натам по "украйна" - уточнявам - покарйнината на русия ама щом ти казваш...)))

ЗАЩО ДА НЕ СЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА РУСКО-УКРАЙНСКА ФЕДЕРАЦИЯ, ТАКА СА СЪЗДАДЕНИ САЩ И КАНАДА.

новите ни роднини няма как да прилапат Крим, ами да го духат, нека да минат към Русия, защото Путин не е путьо и акълът му не е като на Боксера - колкото на едно врабче, браво, това е най-разумното решение, честито...

И сега кво нова Кримска война, абе в Кримската война кой победи Русия или Турция?

Няма по-продажна пасмина от българските русофили. Като поддържате начина, по който една област на независима страна пожелава и се прехвърля в друга, защо не помислите за Родопите (Кърджалийски окръг) или Благоевград (и окръга)? В единия живеят предимно турци, а в деругия - македонци. Значи утре решават, правят референдум и минават в Турция и Македония, така ли. Абе руски подлоги, вие акъл имате ли? Нали за това са измислени международните закони? Та така половината страни ще се разпаднат. Ами ако чеченците в Русия поискат да излязат от нея, ще ги подкрепите ли. Нещастни продажници на чужда, престъпна и ретроградна империя, това сте вие!

Едното е област, а другото е автономна област със своята конституция и управление.

Те тия конституции и управления се създават за една нощ, от едно друго управление на "Любянка"...

Чечня си беше отделила и са си живуркали докато не са започнали да грабят съседните области.

Аз съм за Черно море без войски. но..с туристи и общи дори!

С тия Яеци, за кво са ни войски? И идиотщини.

значи в крим нелегитимна власт, а в киев най- легитимната...? ...ТОЗИ ПЪТ ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКА АМЕРИКО НОМЕРЪТ ТИ НЯМА ДА МИНЕ. ТУК УДАРИ НА КАМЪК...РУСИЯ ЩЕ ВИ СМАЖЕ!

тъй като всички сме демократи - ще изчакаме референдума ....ако украинци или татари не са съгласни, то да гласуват против ....това е демокрацията ....ако не им харесва да ходят да живеят в Цариград или лвов :)

Щатите няма да преживеят загубата на Крим. Това ме навежда на мисълта, че ще се намесят с военна сила. Ще изпратят трета въздушнопреносима педерастка дивизия, подкрепена с два лесбийски баталиона, за всеобщо забавление в Крим.

какво лошо им е направила Русия. В Крим знаят най-добре от историята си, че империята, която ги притежава...се разпада. не са хубави тез неща... да махат войските и да си кютат туризъма, здравен ремонт, спорт, култура и так далее..

има и мислещи управляващи. за разлика от нашите дупедавци.

сериозната опозиция в крим 13% от населението са татарите

Хлопците пак ще напляскат москалските алкашки!

Ще ги пляскат с голо дупе по к...

"Турчинов: Кримските власти работят с пистолет, опрян в главата" Така работи парламента в Киев!!! КОЙ, КОЙ, КОЙ УБИ ХОРАТА НА МАЙДАНА?

Г-да до 1954г Крим винаги е бил част от РСФСР. Но, на 19 февруари 1954г Хрушчов - бидейки украинец и първи секретар на ЦК на КПСС - извежда Крим от състава РСФСР и го "подарява" на УССР. След 60г. Крим отново се връща в състава на РФ, но този път по волята на кримското население и кримския парламент.

коалиция:татари,бг протестъри и украински фашисти.....важното е да се плюе по Русия хахахахахахахаа........

Aйде на турне колега !

Над Донецк отново Украинското Знаме !!!

Няма да е задълго ;)

Ама Украйна си е Русия. Не се радвай, ами вземи се ограмоти.

Ако си бръкнеш отзад може и да извадиш някое знаме - я руско, я украинско. Което има по-дълга дръжка все ще е твое.

Русия, почти постигна плана си минимум - да се осигури място за флота. От останалата част на украйнината - каквото дойде все ще е добре. Русия е длъжна заради доброта на света да прекъсне изграждането на еднополюсния свят, символ на тежка диктатура и световен диктат!

Аз предлагам във всичи еврогейски столици да бъдат организирани гей паради в подкрепа на украйнските сатрапи, които са озурпирали властта в Киев.

Много смешно става, защото напълно нелегитимната власт в Киев обяснява как властта в Крим е нелегитимна!

"Украина направила России ноту с требованием 'подтвердить факт отсутствия военнослужащих ВС РФ вне мест базирования Черноморского флота' на территории Крыма". И кат препотвърдят, почвата патакламата по неиндефицираните въоръжени лица.

Така се прави, браво на бай Путин, уреди работата отвътре, сега презокеанските подръжници на хомосексуализма дори нямат право да опрекнат решението, защото то е взето от властите в Крим. Браво! Пс. Барак е църен, Путин е бял, има си разлика... :D

vsichko tova koeto gledate po teliviziite i chetete po neta , ili pone po golema chast sa pulni gluposti i ne saotvectva na istinata.... samo da kaja che vsichko tova se plashta i se podpomaga ot durjavite v NATO I CELTA E DA SE VZEME NE KRIM I UKRAINA,....a po tochno SEVASTOPOL I YALTA MILI PRIATELI...... tam sa nai golemite morski bazi na rusia ,,... bedna vi e fantaziata kolko podvodnici i ogneva mosht ima TUK... taka che e ne seriozno nekoi da si misli che putin shte ostavi ukraina da vleze v NATO s KRIM ....zashtoto tova oznachava che moje bi nai silnia prezident v sveta za momenta ,,moe mnenie,, da pusne nai golemia si vrag v zadnia dvor....;-) dogovora na rusia beshe prepdpisan za oshte 30tina godini na skoro za explotacia na bazite ,... no ako NATO se nahuli v krim PUTIN e bita karta... ZA TVA MOSLA CHE E NESIRIOZNO VAOBSHTE NEKOI DA MISLI CHE TOVA MOJE DA SE SLUCHI ... ili pone ne i dokato tozi chovek e na vlast .... PS .. i daotbeleja che ot dosta vreme jivea v tezi dve durjavi....a v momenta poslednite nekolko meseca sam postoyano v ukaina;-).. LICHNO MNENIE KOETO NE NALAGAM NA NIKOI...

Абе , мужик? В СССР с такива ли букви пишете? Как другарят Сталин не ви е вкарал в правия път ? Голям пропуск!

Защо обиждаш? Тези букви ни ги наложиха.

Пише така, дано осмислиш какво е написал, но както изглежда няма да стане- нямаш мозък да разбереш какво казва , и се "ловиш" в дреболии.

Хайде сега го напиши и на български. Ако толкова ти харесва да пишеш с глянгури, намери си друг форум!

Пропуснали са въпроса дали Крим да стане владение на остготите.

Русофилистичните тролове се заеха даже с редактирането и орязването на мнението на Хенри Кисинджър? Пускат само за това ,което им е угодно! И то във времето на най-демократична достъпност до информацията и възможността на всеки за секунди да види определена статия или мнение. Жалки са фенчетата на кремълското империалистическо джудже!

А, всъщност, Хенри Кисинджър какво го интересува Украйна и кой го е питал за мнението му? Нещо не си спомням Путин или който е да е европейски политик да е давал акъл на каубоите (въпреки че отчаяно се нуждаят от такъв), и още повече - без да го пита някой?

Мужикоидната доктрина е една и съща йощ от иван IV и постоянно се препотвърждава: "Мы на горе всем буржуям Мировой пожар раздуем, Мировой пожар в крови Господи благослови!" Това е то миролюбивото им православие !

Червеният площад е наречен така, защото там са се извършвали кървави екзекуции. Те са радвали кръвожадните очи на московските господари. Путин Кагебейски иска да е нов руски кръволок, да лее кръвта на онези дето нарича ...укрански братя.... Извратен тип!

А пък в това време американските им братя са си биели негрите и са късали перата от главите на индиянците.

Глупости! На староруски "красний" значи красив, представителен. А убийствата са ставали на други места.

Що ни ривахте га ядохте кифтетата на Майдана бе, а ся ше ми ривете. Хайде като си толкова умен кажи каква е разликата между избора на президент в Киев и решението за присъединяване в Крим. Щот едните за за ваште , пък другите ни съ, а?

Горкото българско училище, учило децата ни, че Иван Страшни (това означава руското грозни на български) е бил основен борец против буржоазията. Все пак тая мисълта, че авторът на този бисер не е получил обрасованието си у нас ;)

кава стана тя бе,елитните бг протестъри дето плюете мръсотия по РУСИЯ?излиза че населението на Крим не иска да има нищо общо с тези украински бандити.

Сега ще споделя с вас какво ще се случи най-късно до следващата седмица. Американците ще си карат все в същия дух, търсейки партньори за меркантилните си действия, само че както се вижда, ще ударят на камък, тъй като не виждам коя Европейска страна би се навила да се изправи срещу Русия. Но ... Путин до 4 дена ще е в Киев и там ще стане автономна република, искаща присъединяване към Русия. И не, няма да има изявления, нито размахване с пръст, просто ще си приберат своето. После ако е на кеф ще спре, ако не ще се разходи и през Полша и ще спре в Румъния.

Парламентът на Крим е легитимен, за разлика от т.н. правителство в Киев, дошло чрез преврат на метежници.

ехее, къде си бе путин

первый вице-премьер Крыма Рустам Темиргалиев заявил о готовности автономии вступить в рублевую зону.