Крим прие конституция като нова руска република

Кримският парламент днес прие конституция, която определя Крим като република на Руската федерация.

Обратно в новината

Коментари - Крим прие конституция като нова руска република | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито на крим дано и българия я огрее свободата от еврогейските ценности

Съединението е постигнато а Русия се обявява против този акт. Това за тези които не са достатъчно осведомени. Времената сега са други обаче.

Браво на кримчани, имат си вече излиаз на ЧМ.:)) А България на 5 морета и един океан.

Умните хора са добре, глупаците , като нас и украинците, да му мислят

Честито братя кримляни! :D

Страдат кримчани под чуждоземното Руско робство. Те си искат да са украинци, но Путин един по един ги е изкарал по улиците да се радват. Също както в Пловдив вече 129г. страдат, откакто войнолюбецът Батенберг анексира Източна Румелия от Османската империя. А си имаше такова хубаво международно право от Берлинския конгрес. Не успяха сърбите тогава да защитят териториалната цялост на Османската империя от Българската агресия. И цялата международна общност беше против, но българите пет пари не даваха за международното право. Варвари!

АЙДЕ , МОМЧЕТАТА ОТ КРИМ ДА СЕ СТЯГАТ ЗА РУСКАТА КАЗАРМА , ЧАКАТ ГИ С НЕТЪРПЕНИЕ Е ЧЕЧНЯ И КАВКАЗ . СВЕЖА ПЛЪТ !!!

Айде, айде ... Но! За 1-на годнина няма да призовават Кримчани ... А след една година - я камилата, я камиларя. Вот, таки дела, товарищ ... ;)

Театрото в Крим заприлича на северна корея.Нещо много искуствено и репетирано от болшой театър ми се вижда!

Съветвам Ви да си вземете един билет до Крим и да отидете и да погледате "театрото" ... Аз имам преки връзки в полуострова и мога да ви кажа, че хората сами го искаха и го постигнаха, това, на което днес е поставена точка. Това дали е правилно или не, е десети въпрос. Но нали уж демокрацията беше - "глас народен"? Или аз нещо бъркам ...

А ти знаеш ли какво се случи в Крим за 20 г. - нищо. Сега се надяват на някаква промяна - поне имат алтернатива. Друг е въпроса какво ще стане след 10 г. То и ние бяхме с някаква надежда, че Царя ще ни оправи за 800 дни, ама нейсе. Е, надявам се там нещата да са по-различни, защото ще са доста разочаровани.

Спряхте да предавате новини за Луганск - силовите структури са отказали да се подчинят и да щурмуват сградата с демонстрантите. Освен това сега Киев обсъжда закон за разрешаване на референдумите в автономните области

В Луганск не са се споразумяли. Не вярват на Киев и продължават до отделяне или до граждаданска война - което първо се случи. В Донецк мисля, че е същото.

Браво и успех!

КОГАТО СТАВА СЪЕДИНЕНИЕТО НА КНЯЖЕСТВОТО С РУМЕЛИЯ, РУСНАЦИТЕ ЕДИНСТВЕНИ СА ПРОТИВ. ШКОЛО ТРЯБВА ШКОЛООО, НЕ 9 А90 ГОДИНИ ЗА НЕЗНАЙНИЦИТЕ!

Oпаа, тези се бетонираха... вече са под бащиното крило...

Вече са свободни. Да им е честото!

ВРЕМЕ Е,И НИЕ ДА ПРИЕМЕМ КОНСТИТУЦИЯ В КОЯТО ДА ВКЛЮЧИМ ДОБРУДЖА ДО МОЛДОВА, КРИМ, КОЙТО Е БИЛ БЪЛГАРСКИ, ЗАПАДНИ ПОКРАЙНИНИ, МАКЕДОНИЯ, БЕЛОМОРИЕТО, ДО СОЛУН И ТРАКИЯ ДО КОНСТАНТИНОПОЛ. БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА, КАКТО СИ Е БИЛА. ХАМА ХА!!

БАТЕ, НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯЙ ТАКА, ЧЕ ЗАПРИЛИЧВАШ НА МАКЕДОНСКИ ПОЛИТИК... иначе няма лошо, ама се излагаме, все пак...;-)

Свободата или салама. Избраха салама. Бяха автономна република в състава на Украйа. Сега са федерална република в състава на РФ. Дано да е за тяхно добро.

Те именно свободата избраха, за разлика от нас, които избрахме салама на ЕС ... Но саламът се оказа много твърд и дебел.

и грапав...

... и с хормони...

и генно модифициран ...

Путин и свобода? Питай Навални, ако искаш. Или по-скоро Каспаров, Навални е "на топло". Виж Гари е вече с хърватско гражданство и по-може да го питаш за нивото на свобода в РФ. Или ако искаш в някоя от последните "освободени" републики питай: Ингушетия, Чеченя, Абхазия. Питай Путин колко мандата смята да управлява. Питай кой купи ЮКОС на Ходорковски. Питай Путин колко пари притежава. ;) Виж за салама вече май всички разбрахме: увеличение на пенсии, няколко милиарда за инфраструктура, увеличение на заплатите на военните ... Дано да е за добро на хората там.

Поздравления за Крим и успех!

Да им е честита!