Коментари - Байдън призова Москва да върне Крим на Украйна | Днес.dir.bg

Байдън призова Москва да върне Крим на Украйна

Американският вицепрезидент Джо Байдън призова Русия да спазва споразуменията за прекратяване на огъня в Източна Украйна и да върне полуостров Крим на Киев.

Обратно в новината

Коментари - Байдън призова Москва да върне Крим на Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Уважаеми дами и господа, ние, като европейци, не приемаме призиви как да управляваме нацията си от представители на нация, която 1) до преди 150 години е имала за официална обществена система робовладелската - при положение, че тази система е отпаднала от Европа преди около 2 хиляди години; и 2) която сега - през 21 век, единствена в света държи коренното си население в резервати.

Браво, мистер Байдън, подкрепям искането ви Крим пак да бъде даден на Украйна. Е, глаголът "върнат" не е много точен, защото аз, като добър украинец, еднолично реших и подарих през 1952 г. многовековно руския Крим на матюшка Украйна. Недемократично беше, наистина защото не питах руското население там, ама то това си и заслужава, то от демокрация не разбира. Бой с обувката по главата за руснаците, както аз биех масата с обувката на заседанията на ООН. А ия в Крим решили да си се върнат към Русия - дори демократично гласуваха на референдум за това. Никаква демокрация за тях, нали казах вече!!!!!!!!!!

Браво умнико Брайдън. Дай пример като върнеш земите на индианците и отидеш да живееш в селото на прадедите си.

Абе какво става тук, защо никой не пише, че Байдън е поставил задача в Украйна да се прави федерация. СНН, Фокс, се скъсаха да плачат, тук все едно, че е ходил на уййкенд.

Тоя педал е пил газ

На 30-ти февруари МИНАЛАТА година става ли байдане да върнем Крим на украйна?!

То и аз си пожелах 6ца от тотото, ама найсе! Мечтите били безплатни! Дори и за вампири като тоя.

Доколкото се провира информация, кримляните не желаят да са в Украйна.................. Все едно Русия да ви призове да върнете Америка на коренните жители.

Твърде нагло !

когато върнете на Б/я земите и Укррайна на Русия,арабските държави на арабите,тогава искайте......

На Украйна, или на вас? Не ви ли стига Аляска, например? Която сте получили като подарък от наследниците на викингите?

Не е ли крайно време англичаните да върнат Америка на Индианците?!

" Байдън призова Москва да върне Крим на Украйна " -Смях! А Остап Бендер би го попитал не иска ли и ключа от квартирата с парите в добавка!!! Ей, тия двамата са си направо една идеална хомо-дружинка! Що са им жени, а не си се вземат, щом толкова се обичат и имат толкова много да си говорят?

БАЙГЪН ми е от Байдъновци

Като върнете на индиянците земите дето ги обсебихте може да поискате това и от другите макар че се правите на улави че не сте проумели че Крим ИСКА да е с Русия за разлика от индианците дето вие НЕ ги питахте като ги унищожавахте,

Абе, тоя Байдън що не вземе да го духа, бе?!?

А признават ли САЩ Северно Кипърската Турска република и каква позиция имат за незаконното нахлуване на тяхното мекере Турция на територията на суверенна държава

Че какво друго може да каже ЍБайдън на Порошенко и хунтата. Ясно е че на Вашингтон и писна от тях и това може да е последното посещение на Байдън в Киев- за закриване на шоуто ще изпратят фак дъ ЕС. Абе защо у нас няма от Порошенковите шоколади- да не ги изпращат за подсилване на колегите от ИДИЛ.

Байдън е новият щатски президент и е готин мъж, за съжаление зависим като Обямбото, когото ще наследи. Путин е единствен от световните лидери, който все още удържа положението...

По БГ ТВ показват ли, къде седи Байдън по време на гостуванията си в мин. съвет в Киев? На мястото на премиера. Без никакви притеснения. Както подобава на господар.

Връщаме го, веднага, когато вие върнете Америка на местните жители!

Що не се държите като мъже! Какъв Крим, каква Украйна! Та Крим винаги е бил руски. Ама вие наистина си заслужавате онова, което ви се готви...

А не беше ли едно време немски! По времето на Гитлер! Да вземат да си го върнат на Германия! Тя за 2-3 години ще го превърне в Рай!

БАЙ ДЪН когато САЩ публикуват нотариални актове за покупка на земя от индианците, тогава бих могъл да кажа позитивно нещо за тази държаваа.Изклали и обрали коренния народ на Америка.Създали първите концлагери, наречени резервати.

Правилно! А Русия да покаже нотариалните актове за покупка на Крим от Турците и на Чукотка от чукчите! А може и за целия Сибир!!!!! Мухахахахахаха!

Доскоро не знаех този факт, но има данни, че само в Северна Америка са избити десетки милиони индианци.

Ало тролчета - Да ви открехна . Руснаците ката население са 2% от населението на земята , а притежават 40% от всички земни богатства (демек полезни изкопаеми)- Пояснение за най тъпите от вас . И за ваше голямо съжаление военната и мощ е такава ,че много шубе на някои крадливи пръстчета да барат там . Та може само лиги да точите и да чакате да паднат на коча мадете !

извинете, но Крим е бил руски, още докато сте били поданици на короната. и със сигурност, не е бил украински... украинският Крим е изделие на СССР.

Това е завоалиран намек, че Украйна трябва да се върне в Русия.

Путинист(к)и задунайскогубернистические ! ---> Полша - започна Процедиране на LPG. ---- Конец мос'фильма'.

САЩ може да даде пример като върне Калифорния на Мексико.

И Тексас, и Тексас, и Ню Мексико! Давайте янки, яко да ви е дупе!

Искам да попитам, защо американските политици се държат така, все едно притежават планетата Земя с прилежащите й държави, ресурси и прочее. Абре краварю Байдън, малко ли ти шариха дирника във Виетнам, че ми го развяваш пак и ми се правиш на дерибей из околията? Кога ще се покаже на тия хора, дето се държат като турски паши из българска къща през турското робство, че ние не сме вече рая?

Важно е, че украинците са щастливи защотото се откачиха от Русия, като нас. Сега обаче ще разберат откъде изгрява Слънцето, като ги стисне чичо Сам за гушата.

Западът винаги си е мислел първо за собствения г..з, а украинците изобщо не са откачили от Русия-газа, дето го ползват Байдън ли им го носи в консверви може би? Сега чичо Сам ще гуши и от Украйна, докат я изцоца. После ще я захвърли като непотребна употребена любовница-както обикновено се случва в близките деситилетия.

американските фашисти обединят отново разбитата от тях ЮГОСЛАВИЯ и да платят 50 милиарда обещетение за бомбандировките и унижението на Християнска ЮГОСЛАВИЯ!

КАКЪВ Е ТОЗИ НАГЛЕЦ,ЧЕ ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА С РУСКА ЗЕМЯ???

Чак пък руска?!?!?!?

Всъщност е руска - подарена на Украинска ССР от Хрушчов.

Байдан не е ли притеснен,че списание Timе номинира,лидерът на Ислямска държава за човек на годината ? БХК и сп."Time" сякаш една майа ги е кърмила.

Ами добре, щом Джо Байгън иска ще му я върнем.

Тоя военнопрестъпник от Виетнам е най злобния и античовешки политик! На снимката двама единомишленици-бивш и настоящ военнопрестъпник!

оня фашага мак кейн ли къв беше тоа сатанист,оня дето го пратиха ционистите от ФАЩ да спре южен поток.

Монголът джудже управлява Русия, ещай се коко са тъпи ръснаците, монголда ги управлява, кацап.

Първо, Западните покрайнини, Егейска тракия и Македония на нас, после Косово на сърбите, след това Крим, а нагли кравари с двойни стандарти.

Това няма да стане, по геостратегически причини. Ако беше парче земя на друго място щяха да я поделят.

Крим ще бъде върнат на другия ден след като олигарсите разкарат путин от кремлин...с тези темпове, ако путин остане още 5 години на власт россия няма да я има

Моли се да има здрава ръка управляваща Русия, че настане ли хаос и там ще ни се отреве от демокрация.

А аз откога призовавам САЩ да върнат Тексас на Мексико!

И аз призовавам поляците за върнат Гданск /Данцинг/и областта му на немците , ма те се праят на китайци ...

Това за Бай-дън задължително трябва да бъде допълнено с "... Москва си го премести."

Този Байдън галили са го трима папи?Със сигурност не. Тогава къде се пъни да дава нареждания. А шоколадовия бос, той е по зле и от Елцин. След тежък полет му е трудно да слиза по стълбата от самолета без придружител.

Отвратен съм от неадекватното поведение на американските политици. Като помияри обикалят около Русия и сеят разруха и провокират конфликти.

Остави това, ами ние европейците го отнасяме!

Смея се и се чудя... тези американци олигофренясали ли са или наивно мислят целия свят за идиоти...

Сега пък чета още по-големи кошмари: ДядоТО Бай-дън поискал от Украйна да се пребори с корупцията, защото иначе щяла да загуби международната си подкрепа. Да се смееш ли, да плачеш ли?

Понеже Hunter BuyGun! изпусна бизнеса с газта, явно таткото Joe BuyGun! е отишъл в Украйна да надуши дали отдругаде може да се изкрънкат сериозни кинти в мътната вода там!Типично за американосите!

Дами и Господа, каня ви любезно да покоментирате малко статията "Европейският съюз може да се разпадне, предупреди Шулц" от днешните новини. Мисля, че ще бъде полезно да впрегнете и там интелекта и информираността си срещу тъпите отнесени мурзилки. Желая ви успех!

Коментари - Байдън призова Москва да върне Крим на Украйна | Днес.dir.bg

Байдън призова Москва да върне Крим на Украйна

Американският вицепрезидент Джо Байдън призова Русия да спазва споразуменията за прекратяване на огъня в Източна Украйна и да върне полуостров Крим на Киев.

Обратно в новината

Коментари - Байдън призова Москва да върне Крим на Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Уважаеми дами и господа, ние, като европейци, не приемаме призиви как да управляваме нацията си от представители на нация, която 1) до преди 150 години е имала за официална обществена система робовладелската - при положение, че тази система е отпаднала от Европа преди около 2 хиляди години; и 2) която сега - през 21 век, единствена в света държи коренното си население в резервати.

Браво, мистер Байдън, подкрепям искането ви Крим пак да бъде даден на Украйна. Е, глаголът "върнат" не е много точен, защото аз, като добър украинец, еднолично реших и подарих през 1952 г. многовековно руския Крим на матюшка Украйна. Недемократично беше, наистина защото не питах руското население там, ама то това си и заслужава, то от демокрация не разбира. Бой с обувката по главата за руснаците, както аз биех масата с обувката на заседанията на ООН. А ия в Крим решили да си се върнат към Русия - дори демократично гласуваха на референдум за това. Никаква демокрация за тях, нали казах вече!!!!!!!!!!

Браво умнико Брайдън. Дай пример като върнеш земите на индианците и отидеш да живееш в селото на прадедите си.

Абе какво става тук, защо никой не пише, че Байдън е поставил задача в Украйна да се прави федерация. СНН, Фокс, се скъсаха да плачат, тук все едно, че е ходил на уййкенд.

Тоя педал е пил газ

На 30-ти февруари МИНАЛАТА година става ли байдане да върнем Крим на украйна?!

То и аз си пожелах 6ца от тотото, ама найсе! Мечтите били безплатни! Дори и за вампири като тоя.

Доколкото се провира информация, кримляните не желаят да са в Украйна.................. Все едно Русия да ви призове да върнете Америка на коренните жители.

Твърде нагло !

когато върнете на Б/я земите и Укррайна на Русия,арабските държави на арабите,тогава искайте......

На Украйна, или на вас? Не ви ли стига Аляска, например? Която сте получили като подарък от наследниците на викингите?

Не е ли крайно време англичаните да върнат Америка на Индианците?!

" Байдън призова Москва да върне Крим на Украйна " -Смях! А Остап Бендер би го попитал не иска ли и ключа от квартирата с парите в добавка!!! Ей, тия двамата са си направо една идеална хомо-дружинка! Що са им жени, а не си се вземат, щом толкова се обичат и имат толкова много да си говорят?

БАЙГЪН ми е от Байдъновци

Като върнете на индиянците земите дето ги обсебихте може да поискате това и от другите макар че се правите на улави че не сте проумели че Крим ИСКА да е с Русия за разлика от индианците дето вие НЕ ги питахте като ги унищожавахте,

Абе, тоя Байдън що не вземе да го духа, бе?!?

А признават ли САЩ Северно Кипърската Турска република и каква позиция имат за незаконното нахлуване на тяхното мекере Турция на територията на суверенна държава

Че какво друго може да каже ЍБайдън на Порошенко и хунтата. Ясно е че на Вашингтон и писна от тях и това може да е последното посещение на Байдън в Киев- за закриване на шоуто ще изпратят фак дъ ЕС. Абе защо у нас няма от Порошенковите шоколади- да не ги изпращат за подсилване на колегите от ИДИЛ.

Байдън е новият щатски президент и е готин мъж, за съжаление зависим като Обямбото, когото ще наследи. Путин е единствен от световните лидери, който все още удържа положението...

По БГ ТВ показват ли, къде седи Байдън по време на гостуванията си в мин. съвет в Киев? На мястото на премиера. Без никакви притеснения. Както подобава на господар.

Връщаме го, веднага, когато вие върнете Америка на местните жители!

Що не се държите като мъже! Какъв Крим, каква Украйна! Та Крим винаги е бил руски. Ама вие наистина си заслужавате онова, което ви се готви...

А не беше ли едно време немски! По времето на Гитлер! Да вземат да си го върнат на Германия! Тя за 2-3 години ще го превърне в Рай!

БАЙ ДЪН когато САЩ публикуват нотариални актове за покупка на земя от индианците, тогава бих могъл да кажа позитивно нещо за тази държаваа.Изклали и обрали коренния народ на Америка.Създали първите концлагери, наречени резервати.

Правилно! А Русия да покаже нотариалните актове за покупка на Крим от Турците и на Чукотка от чукчите! А може и за целия Сибир!!!!! Мухахахахахаха!

Доскоро не знаех този факт, но има данни, че само в Северна Америка са избити десетки милиони индианци.

Ало тролчета - Да ви открехна . Руснаците ката население са 2% от населението на земята , а притежават 40% от всички земни богатства (демек полезни изкопаеми)- Пояснение за най тъпите от вас . И за ваше голямо съжаление военната и мощ е такава ,че много шубе на някои крадливи пръстчета да барат там . Та може само лиги да точите и да чакате да паднат на коча мадете !

извинете, но Крим е бил руски, още докато сте били поданици на короната. и със сигурност, не е бил украински... украинският Крим е изделие на СССР.

Това е завоалиран намек, че Украйна трябва да се върне в Русия.

Путинист(к)и задунайскогубернистические ! ---> Полша - започна Процедиране на LPG. ---- Конец мос'фильма'.

САЩ може да даде пример като върне Калифорния на Мексико.

И Тексас, и Тексас, и Ню Мексико! Давайте янки, яко да ви е дупе!

Искам да попитам, защо американските политици се държат така, все едно притежават планетата Земя с прилежащите й държави, ресурси и прочее. Абре краварю Байдън, малко ли ти шариха дирника във Виетнам, че ми го развяваш пак и ми се правиш на дерибей из околията? Кога ще се покаже на тия хора, дето се държат като турски паши из българска къща през турското робство, че ние не сме вече рая?

Важно е, че украинците са щастливи защотото се откачиха от Русия, като нас. Сега обаче ще разберат откъде изгрява Слънцето, като ги стисне чичо Сам за гушата.

Западът винаги си е мислел първо за собствения г..з, а украинците изобщо не са откачили от Русия-газа, дето го ползват Байдън ли им го носи в консверви може би? Сега чичо Сам ще гуши и от Украйна, докат я изцоца. После ще я захвърли като непотребна употребена любовница-както обикновено се случва в близките деситилетия.

американските фашисти обединят отново разбитата от тях ЮГОСЛАВИЯ и да платят 50 милиарда обещетение за бомбандировките и унижението на Християнска ЮГОСЛАВИЯ!

КАКЪВ Е ТОЗИ НАГЛЕЦ,ЧЕ ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА С РУСКА ЗЕМЯ???

Чак пък руска?!?!?!?

Всъщност е руска - подарена на Украинска ССР от Хрушчов.

Байдан не е ли притеснен,че списание Timе номинира,лидерът на Ислямска държава за човек на годината ? БХК и сп."Time" сякаш една майа ги е кърмила.

Ами добре, щом Джо Байгън иска ще му я върнем.

Тоя военнопрестъпник от Виетнам е най злобния и античовешки политик! На снимката двама единомишленици-бивш и настоящ военнопрестъпник!

оня фашага мак кейн ли къв беше тоа сатанист,оня дето го пратиха ционистите от ФАЩ да спре южен поток.

Монголът джудже управлява Русия, ещай се коко са тъпи ръснаците, монголда ги управлява, кацап.

Първо, Западните покрайнини, Егейска тракия и Македония на нас, после Косово на сърбите, след това Крим, а нагли кравари с двойни стандарти.

Това няма да стане, по геостратегически причини. Ако беше парче земя на друго място щяха да я поделят.

Крим ще бъде върнат на другия ден след като олигарсите разкарат путин от кремлин...с тези темпове, ако путин остане още 5 години на власт россия няма да я има

Моли се да има здрава ръка управляваща Русия, че настане ли хаос и там ще ни се отреве от демокрация.

А аз откога призовавам САЩ да върнат Тексас на Мексико!

И аз призовавам поляците за върнат Гданск /Данцинг/и областта му на немците , ма те се праят на китайци ...

Това за Бай-дън задължително трябва да бъде допълнено с "... Москва си го премести."

Този Байдън галили са го трима папи?Със сигурност не. Тогава къде се пъни да дава нареждания. А шоколадовия бос, той е по зле и от Елцин. След тежък полет му е трудно да слиза по стълбата от самолета без придружител.

Отвратен съм от неадекватното поведение на американските политици. Като помияри обикалят около Русия и сеят разруха и провокират конфликти.

Остави това, ами ние европейците го отнасяме!

Смея се и се чудя... тези американци олигофренясали ли са или наивно мислят целия свят за идиоти...

Сега пък чета още по-големи кошмари: ДядоТО Бай-дън поискал от Украйна да се пребори с корупцията, защото иначе щяла да загуби международната си подкрепа. Да се смееш ли, да плачеш ли?

Понеже Hunter BuyGun! изпусна бизнеса с газта, явно таткото Joe BuyGun! е отишъл в Украйна да надуши дали отдругаде може да се изкрънкат сериозни кинти в мътната вода там!Типично за американосите!

Дами и Господа, каня ви любезно да покоментирате малко статията "Европейският съюз може да се разпадне, предупреди Шулц" от днешните новини. Мисля, че ще бъде полезно да впрегнете и там интелекта и информираността си срещу тъпите отнесени мурзилки. Желая ви успех!